Lindsay's underbara armband

image292

Det är verkligen helt galet snyggt med Hermésarmband. Lindsay Lohans orange är underbart. Det lyfter vilken tråkig och färglös outfit som helst. Ett sånt vill jag ha såååå mycket! Orange är snyggast!

Bild:
Celebworld

Besvärliga hår...

Jag nu på med att försöka få lockar i mitt hår och det är verkligen inte så lätt när man har massvis med hår och ganska långt dessutom. Jag får se om det blir några lockar. Annars slutar det kanske med att jag tar plattången och ordnar rakt hår ikväll :P Det har hänt mer än en gång...

Hoppas att alla mina läsare får en jättekul lördagskväll!

Silversandaler

image291

Jag måste skaffa mig ett par silvriga sandaler. Det måste bli ett budgetalternativ eftersom jag garanterat inte kommer använda dom särsklit mycket. Troligtvis så använder jag dom bara när jag går ut och det händer inte sådär jätteofta. Bara någon gång per månad. Jag hittade flera söta, men jag kände inte riktigt att någon av dom är helt perfekt. Dom högst upp till vänster gillar jag, men hade helst inte velat att klacken skulle vara i trä. Jag vill ha med en silvrig eller genomskinglig klack. Höga krav har jag.

Bild:
Haléns, Ellos, Josefssons, Have2have


Ballonger som gjorde mig glad

image288

Varje morgon börjar jag med att gå på en promenad med hunden. Den här morgonen var jag riktigt trött och hade knappt vaknat när jag var ute. Det var molnigt och nästan ingen annan ute när jag plötsligt fick se den här figuren komma efter vägen. Att se färgglada ballonger kan inte annat än göra min morgon riktigt bra.

Jag skyndade mig hem och hämtade kameran och när jag hittade den nästa gång så satt den utanför någons dörr. Ballongerna gjorde min lördag till en bra dag :)

Tusse blir gul

image287

Igår så bloggade jag om att jag vill ha en
gul klänning. Då hade jag bland annat med klänningen från Maria Westerlind som ett av förslagen på vad jag vill ha på mig i sommar. Bilden som Designsverige hade i webbshopen var inte sådär jättebra, men så kollade jag i bloggen istället och hittade bilden ovan på klänningen. Där har klänningen en helt underbar gul färg, så jag kände att jag bara måste ha den. Så nu är den beställd. Designsverige har dessutom fri frakt nu, så då kände jag att det var ännu mera rätt att beställa den.


Me like yellow!


Bild: The Swedish Style Spy


Grattis Martin!

image286

Jag tycker att det var rätt att Martin och Cecilia vann Let's Dance. Dom var bättre än Tobbe och Annika. Martin och Cecilias showdans var ju hur bra och kul som helst. Han är härlig den där Martin. Hoppas att han och Cicci blir ett par sen. Bara så synd att det är slut nu. Vad ska jag då se på fredagkvällarna?

Bild:
Aftonbladet

Final!

image285

Ååh, så spännande! Vem ska vinna i
Let´s dance? Jag tror nog att det blir Tobbe trollkarl. Måste skyndamig tillbaka till tv:n nu så jag inte missar något!

Bild: tv4

Gult

image284

En gul klänning vill jag ha i sommar. Jag har kommit en bit på väg till att inse vad jag vill ha, nu är det bara det problemet med att hitta en klänning som ser ut som jag vill. Det finns inte så jättemycket gula klänningar på nätet tycker jag och av dom jag hittar så är det nästan ingen som jag vill ha. Av dom jag hittade så gillar jag mest den i mitten på övre raden från Juicy Couture och den längst ner till höger från Maria Westerlind.

Bild:
Nordstrom, Shopbop, Active Endeavors och Designsverige

Önskeoutfit

image283
Jag tycker att rosa och silver är så fint ihop. Den här söta klänningen skulle jag så gärna vilja ha.


Hur ska jag kunna välja?

image282


Efter mycket funderande på vad jag vill ha och inte ha i sommar så har jag till slut hamnat på att fundera över dom här två klänningarna. Den ena är från by Petrine L och den andra från Ida Sjöstedt. Båda är hemskt söta tycker jag. För några dagar sedan bloggade jag om klänningen från Ida Sjöstedt och då ville jag helst ha den rosa, men nu är den slut i min storlek, så om det blir den, så blir det en grågrön istället. Om det nu blir en sån.

Jag ska fundera på saken ett tag. Nu är det dags för mig att ta en promenad i det vackra vädret. Förhoppningsvis kommer jag fram till något bra angånde min garderob medan jag går.

Bilder: Shopaholic och Designsverige


Förvirrad i modedjungeln

Jag kan inte somna ikväll verkar det som. Av någon anledning så är det helt tomt på idéer i mitt huvud. Helt tomt och torrt. Jag har ingenting att blogga om. Det är inte min bloggvecka helt enkelt.

Nu ikväll har jag också funderat på vad jag egentligen vill ha för kläder i sommar och jag känner att jag vet ingenting. Jag har ingen aning. En storskjorta/skjortklänning måste jag skaffa mig. Även solglasögon och silversandaler står på shoppinglistan, men det är ju inga kläder.

Jag vet inte om jag vill ha klänningar eller kjolar eller shorts och hur dom skulle se ut i så fall. Och vad skulle jag i så fall ha för topp till en kjol? Jag är helt förvirrad...

Det kanske hjälper att sova på saken.

Shortsdress

image281

Jag känner mig verkligen som en enorm bebis i min shortsdress, men jag är ganska nöjd ändå. Enkel och stilren som jag vill ha det. Jag kände mig lite som ett tält i den från början, så jag var tvungen att sätta resår i midjan. Bilden är jättedålig, men shortsdressen är egentligen grågrön. Efter att ha sytt den här kommer det dröja väldigt, väldigt, väldigt länge innan jag syr fast en dragkedja på något igen. Det var jättehemskt och svårt att få det fint.

Jag kommer nog att använda min shortsdress i sommar tillsammans med vita tygskor.

Tisdag

Vilket underbart väder det är! Så synd att man var tvungen att sitta inne på lektioner i skolan hela dagen, men när jag kom hem så tog jag och hunden en riktigt lång promenad.

Idag var det premiäranvänding för min parkas också. Åh, vad jag älskar våren, men tydligen så ska det bli sämre väder på fredag. Hoppas verkligen att det inte börjar snöa igen.

Det är lite fullt upp för mig idag så det blir nog inte någon bloggning idag, men desto mer imorgon. Jag är ledig resten av veckan. Jippii!

Glöm inte att titta in på Shopaholic. 20% rabatt på allt den här veckan.

Här är min planering för resten av dagen:

*Sy klart shortsdressen
*Äta middag
*Plugga eller fortsätta med shortsdressen om den inte är klar
*Kl 19-20 Träna
*Kanske hinner jag lite pluggande här
*21.00 Se Desperate Housewives
*Mera pluggande
*Rasta hunden
*Ca 23.00 Äntligen får jag sova

Update: Hade heeelt glömt bort att det inte var något Desperate idag. Den dumma sporten är istället. Jag måste visst längta en vecka till innan jag får se det. Nej, nu ska jag sy fast blixtlåset på byxdressen. Tjingeling!


O'boy utan socker

image280

Det finns O'boy utan socker. Helt underbart! Troligtvis så är det nog massvis med sötningsmedel istället, men jag vill testa ändå. Jag drack massvis med O'boy förut, men jag övergick till te just för att jag tyckte att O'boy innehöll massor med socker som kan vara bra att undvika.

Bild:
Kraftfoodsnordic

På shoppinghumör...

image279

Idag vill jag bara shoppa massvis. Som den här klänningen från Ida Sjöstedt är helt underbar. Jag såg den i
Engla´s blogg och kände att den skulle vara så rätt till mig. En blå klänning med knut på från Minimarket skulle också vilja flytta in i min garderob.

För övrigt så är det nu 300 kronor rabatt på storskjortan från Carin WesterYWFS. Skynda och köp! Jag tycker att den är underbar, men jag väntar på den från Permanent Vacation som förhoppningsvis motsvarar alla mina enormt höga förväntningar.

Bild: DesignSverige

Bada i guld i sommar!?

image278

Än så länge har jag inte riktigt börjat gilla baddräkter. Bikini känns mer som min grej, men en baddräkt i guld från Ida Sjöstedt skulle jag inte säga nej till. Alldeles underbart vacker. Fast jag tror inte att den kommer vara så fin efter en del användning, men det kanske bara är något som jag inbillar mig att det inte kan vara så bra kvalité på den. Kanske bäst att undvika att bada i den i så fall.

Bild:
DesignSverige

Shortsdress

Jag håller på att sy en shortsdress. Det är inte mycket kvar nu, men jag har inte köpt något blixtlås ännu så den kan inte bli klar ikväll. Imorgon måste jag försöka komma ihåg att köpa det. Hoppas att den blir bra...

Akut brist på galgar

image277
Jag har ett väldigt stooort problem. Jag har slut galgar! Måste köpa nya. Det finns ingenstans att hänga nånting längre och jag gillar inte att vika alla kläder och sätta i högar. Hemskt hemskt. Imorgon ska det shoppas galgar i massor!

Bild:
IKEA


Vecko Revyn

image275

Nya
VR vill jag ha. Dom gula jeansen på bilden ser snygga ut. Jag såg förresten ett par jeans på Cubus idag som var lite smutsigt mintgröna. Så snygga. Dom vill jag ha. Mintgrönt är snyggt!

Jag kanske tar mig en promenad och köper Vecko Revyn lite senare. Det kan vara bra med ett avbrott i studierna. Jag tycker riktigt bra om Vecko Revyn sedan Ebba tog över.

Hoppas att ni har en trevlig helg :)

Bild: Vecko Revyn

Jag som inte skulle köpa något...

image274

Det var inte tänkt att jag skulle köpa någonting alls idag, men det blev inte alls som jag hade tänkt. Jag var på
hm och skulle kolla på Madonna-kollektionen, men dom verkar bara ha fått in några få olika plagg och det mesta hängde kvar på sina galgar. Det verkar inte ha varit någon hit i Skellefteå.

Jag hittade istället en söt t-shirt på Divided-avdelningen med regnbågar och moln på. Den gjorde mig så glad av att bara se den, så jag kände att en sån måste jag ha. Färgglad är den dessutom och det är bara bra.

Dom senaste veckorna har jag letat vita tygskor och nu hittade jag ett par från Face som var så sköna. Det är nästan som att gå på moln, så jag kunde bara inte lämna kvar som där på hyllan. Jag kommer att sätta dit sidenband som skosnören istället. Tygskorna kommer jag vilja ha på mig jämt, men jag ska inte använda dom förrän all snö har tinat bort och sopbilen har sopat bort allt grus, för jag vill ju inte att dom ska bli smutsiga. Tydligen så går dom att tvätta i maskin på 30 grader. Perfekt!

Jag köpte även tyg till shortsdressen som jag ska sy (jag fick förresten mitt mönster i onsdags). På åhléns hittade jag ett äggformat ljus. Jag tycker jättemycket om ljus och snart är det påsk, så då passar ett äggljus. Mera shopping än så blev det också. En lite porslinsask med en kyckling på från Cult Design som jag ska sätta påskgodis i.

Efter allt promenerande så blev jag hungrig och köpte en banan :) Mer shoppat än förväntat, men jag är nöjd. Jättenöjd.

Dagens outfit

image273

Idag lägger jag upp en bild på dagens outfit innan jag skyndar mig iväg till stan. Det är ju löningshelg så det kommer vara massvis med folk. Jag vet inte vad jag är ute efter, men det är trevligt ändå.

Ikväll blir det ingen utgång, så nånting kul måste måste jag få göra idag.

*Skinnjacka, Vero Moda
*Oversized t-shirt, Vero Moda
*Armband, FASR
*Speedy, Louis Vuitton
*Jeans, Paige Premium
*Skor, Skopunkten

Idag är första gången som jag tar med min Speedy ut. Måste ju använda den massor, så den får sån där fin färg :)

Flyttdags

image271

Äntligen efter hemskt mycket väntande så kom min älskade sötis till mig. Jag var så glad och skuttade till posten och hämtade ut henne tre minuter över fyra. Jag fick tydligen inte hämta henne före fyra.

Jag blev jätteförvånad när jag öppnade mitt stora paket och hittade det här lilla platta paketet. Dom hade visst knosat ihop min älskling i det söta paketet. Alltid härligt med rosetter.

Nu är det i alla fall flyttdags för alla mina saker. Dom flyttar från Juicy Couture till Louis Vuitton.

image272

När jag ändå håller på att flytta, så kan jag visa upp vad som fanns i min Juicy-väska.
*Liten... ja... vad jag ska kalla det vet jag inte. Men den mörkgröna saken som kanske ser brun ut. Den är från Longchamp i alla fall och jag har nycklarna där i.
*Kort från T-magasinet som jag samlar stämplar på för allt te jag köper.
*Kalender från Louis Vuitton.
*Plånbok från DKNY.
*Extra drops med lakritssmak.
*Ett simkort. Förstår inte vart det kommer ifrån och vad det är för nummer, men det fanns i väska i alla fall.
*Några pennor. Kan vara bra att ha som student.
*Mobiltelefon: Sony Ericsson z310i.
*Halsband med äpple från Kenneth Jay Lane.
*Två Vicks halstabletter med äppelsmak.
*Ljusrosa läppstift från Lancôme.
*Juicytube från Lancôme i färgen Plum Sorbet.
*Vit ögonpenna från hm.
*DuWop i färgen Ivy.
*Puder från Estee Lauder.

Jag hade en massa bankomatkvitton också, men dom orkade jag inte ta med på bilden.

Nu är jag i alla fall lycklig över att jag har fått min underbara Speedy, så nu blir det inget mera tjat om den. Är ganska duktig på att skriva lite för mycket om saker som jag verkligen vill ha...


Snart kommer sötast...

Min älskling kommer snart. Klockan fyra närmare bestämt, så jag måste snart ge mig iväg. Åh, vad jag längtar. Bild kommer senare.

Idag har jag då minsann varit duktig. Jag har pluggat massvis. En uppgift helt klar i alla fall. Äntligen.

Mera bloggning senare!


Vårkänslor

image268
Det är ju helt underbart väder idag. Jag vill bara ut i solen och gå i flera timmar, men idag får jag inte det. Jag måste plugga i massor. Hur tråkigt som helst. Den här rosa frottéklänningen från Juicy Couture gör mig lite glad i alla fall. Den är bara så söt och alldeles, alldeles underbar. Tråkigt nog kan jag inte ha en sån själv. Tubklänningar eller tubtoppar blir jag galen på. Dom ramlar ju bara ner och så blir det att jag går och drar i den hela tiden för att hålla den på plats.


image270

Dom här sjukt snygga caprijeansen från Notify finns också på Mrs H och det var verkligen jättefint med såna skor från Barbara Bui till. Det är nästan så att skorna ger mer ha-begär än byxorna. En sån modell på skor vill jag ha i vår och sommar, men helst vill jag ha ett par i silver, men jag hittar inga som känns rätt.

Bilder: Mrs H

Designed by Madonna

Idag började hm:s Madonnakollektion säljas. Jag skulle vilja ha silversandalerna och tänkte försöka shoppa dom online, men det gick då inte alls. Det verkar vara lite för överbelastat så jag kommer inte in. Jag har inte orkat gå till hm och kolla där. Det kändes så jobbigt och jag tyckte att jag förtjänar att få sova länge. Kanske att jag går dit senare idag och ser om det finns nåt kul kvar, men det är ju främst sandalerna som jag så gärna skulle vilja ha.

Snart Grey's Anatomy

image265

Idag har det inte blivit någon bloggning tyvärr. Mitt mål är ju att blogga några gånger per dag i alla fall. Jag har haft väldigt fullt upp, så det har inte blivit av helt enkelt.

Jag tyckte att jag måste få sova ut ordentligt idag, så jag sov till tio. Helt underbart. Sen har jag städat hela lägenheten. Det behövdes verkligen, så nu är det skinande rent! Förutom mina fönster, men jag väntar på den där sopbilen som ska ta bort allt grus innan jag putsar fönsterna.

Helt underbart väder var det idag, så jag var ute på en promenad i två timmar. Jag hann springa in på
hm och på en tygaffär, så nu har jag helgens outfit klar. Det blir utgång på lördag igen.

Idag har jag också hunnit sy en kjol av tyget som jag köpte på tygaffären. Den blir grå, ganska tajt och med hög midja. Till den ska jag ha ett gult enkelt linne och svarta lackpumps. Jag tycker att grått och gult är så fint ihop. Det kommer nog en outfitbild på lördag.

Jag kom precis ut från duschen nu. Ikväll så har jag till och med hunnit träna en timme. Troligtvis så får jag en mindre trevlig träningsvärk imorgon.

Snart är det dags att se på Grey´s Anatomy. En av mina favoritserier. Medan jag ser på det så ska jag dricka Liptons pyramidte i smaken Tahiti (så gott), äta en fullkornsskorpa och några physalis. Mums!

Storskjorta

image264

I vår har jag tänkt försöka hitta den perfekta storskjortan. Den på bilden är från
Carin Wester och är helt underbar. Kanske skulle den vara ett bra alternativ, men riktigt hundraprocentigt rätt är den inte. Min dröm är den blåa från Permanent Vacation som jag nog har bloggat om några gånger förut. Den känns så rätt. Av någon anledning har jag lite emot stora vita plagg. Om den från Carin Wester hade varit en annan färg så hade jag valt den.

Karolina har en sån fin storskjorta från Hope, men den är ju också vit. Jag hoppas, hoppas, hoppas att den från Permanent Vacation är rätt för mig. Om inte den passar mig, så kan nog Carin Westers storskjorta vara rätt.

Bild: YWFS

Lindsay Lohan

image263

Lindsay Lohans outfit tycker jag är så snygg. Det skulle jag gärna ha på mig, fast nästan allt hon har på sig är ju helt perfekt.

Bild:
Celebworld

Fnitter

Jag visste inte att det fanns ett företag som hyr ut designerväskor i Sverige. Företaget har tydligen funnits sedan 2005, men det har jag helt missat. På Fnitter kan man hyra en handväska hur länge man vill och betalar en månadskostnad på 395 - 795 kronor per månad. En riktigt kul idé tycker jag, även om jag tycker att det skulle kännas bäst att få äga den själv och göra som jag vill med den. Det finns så många vackra väskor där så man blir nästan kär...

Inga lektioner...

image262

Idag trodde jag att jag skulle sitta i skolan hela dagen, men så blev det inte. Läraren var sjuk, så jag hämtade bara några uppgifter och åkte därifrån igen. Jag handlade lite mat istället. Äntligen hittade jag sånt te som jag ville ha. Det luktar då gott i alla fall. Nu tänkte jag sätta mig en liten stund i soffan och dricka mitt te.

Idag ska jag plugga hela dagen tänkte jag. Det går nog bra hoppas jag. Det blir nog mera bloggning under dagen när jag behöver en pluggpaus.

Ha en bra dag!

(PS. Idag skickas min Speedy från sthlm. Det skulle ta ca 4 dagar för den att komma hit. Åh, vad jag längtar. Jag har väntat så länge nu, så det börjar bli dags för mig att få min skönhet. DS.)

by petrine L

image261

Shopaholic är verkligen en alldeles underbar webbshop. Det finns så mycket fint. Trots det har jag aldrig beställt därifrån. Jag som brukar beställa ganska mycket på nätet dessutom, men någon gång ska det bli av.

Det har kommit massor med fina kläder från märket by Petrine L till Shopaholic. Den turkosa miniklänningen och kjolen till höger är mina favoriter. En sån kjol skulle jag verkligen vilja ha. Så fin. Det kanske kan bli mitt nya projekt att sy? Det går nog ganska fort tror jag. Jag skulle ju behöva något sött att ha på mig till helgen.

Bild: Shopaholic

Skinflash

image260

I lördags tog min älskade concealer slut. Jag har använt YSL:s Touche Éclat i några år nu och jag har varit nöjd med den. Jag har läst så många recensioner om Diors Skinflash och många verkar gilla den, så nu tyckte jag att det var dags att testa om den är lika bra som jag tycker att YSL:s är. Det är alltid bra att testa nya saker så man inte missar något. Imorgon är det upp till bevis! När jag sminkar mig inför min lektion i arbetsmiljö så ska jag testa den för första gången. Hoppas att jag inte blir besviken...

Den har till och med ett sammetsfodral, så den är åtminstone vacker att titta på och känns lyxig.

OMG!

Wow, jag har verkligen kännt att min måndag har varit bra. Jag har haft sån motivation och energi så allt har verkligen varit till min fördel idag. Guess what!? Min Speedy kommer snart till mig! Det börjar som bli dags nu tycker jag. För några timmar sedan ringde jag dit till LV och frågade om dom hade fått ordning på sin mejl ännu och det hade dom, men dom hade inte fått mitt mejl som jag skickade för en månad sedan, så jag skickade ett nytt och fick svaret att den skickas imorgon. Ingen kan vara gladare än jag nu. Fast ännu gladare blir jag ju såklart när jag har den hos mig.

Vattenmelon och passionsfrukt

image259

Idag såg jag en
festis som var sån härlig färg (nästan rosa) så jag var bara tvungen att testa. Vattenmelon- och passionsfruktssmak är det. Jag måste nog säga att jag är besviken. Den är inte alls lika god som jag trodde att den skulle vara. Ett plus är väl att den är sockerfri.

Jag saknar dom där festisflaskorna som fanns för ganska många år sedan. Dom var i glas. Jättefina ju. Snälla glasflaskor kom tillbaka! Då skulle jag dricka massor med festis bara för att det är så fin flaska.

Nu har jag i alla fall testat den här smaken och vet att jag inte kommer köpa den igen. Nu är det middagsdags!

Söta rosa stövlar

image258

Jag läste i
Engla's blogg att hon har fått såna här underbara rosa stövlar. Just såna skulle jag vilja ha. I helgen funderade jag faktiskt på att jag borde ha skaffat mig ett par fina stövlar så jag inte behöver bli så blöt om fötterna jämt av allt slask. Det är bara så synd att det inte går att köpa stövlar från Viking Footwear i Skellefteå, så det blir inga såna för mig nu. Dom ska visst finnas i Luleå, så nästa gång jag är där och hälsar på mina föräldrar så ska jag köpa såna. Om nu den modellen finns, men med min tur så gör dom nog inte det.

Bild: Viking Footwear

Helgen

image257

Ååh, vilken helg jag har haft!  Både lördagen och söndagen har varit helt galet stressig och jag är är fortfarande riktigt slut.

På lördagen tänkte jag ta det lugnt hela dagen. Jag hade planerat in mycket sömn, en promenad och att dammsuga, men det blev inte så alls. Hunden väckte mig tidigt, sen ville tjejen jag skulle ut med den kvällen ha nya kläder, så då blev jag shoppingassistent. Riktigt bra gick det. Massor med nya kläder hittade hon. Sen hann jag bara hem och äta middag innan jag fick veta att jag skulle iväg tidigare än planerat den kvällen, så då slängde jag min in i duschen direkt.

Ovan ser ni min outfit för kvällen. Väldigt missmatchat på många sätt känner jag. Jag skyller på panik och stress. Skor och väska passade inte alls till det där.

Silvertightsen är från American Apparel, även linnet är därifrån, kjolen har jag sytt själv, Väskan är från Louis Vuitton, armbandet från Fifth Avenue Shoe Repair och skorna från Haléns.

En riktigt kul kväll/natt var det. Linda Bengtzing var där. Tydligen så krävs det att en snygg tjej kommer dit för att alla snygga killar ska komma. Jag som har tyckt att det inte finns några snygga människor i Skellefteå, men jag hade visst fel.

Kvällens drink: En rooooosa. Ingen aning om vad det var i, men fin och god i alla fall.
Kvällens låt: Lindas Alla flickor gillar jag fortfarande :)
Kvällens problem: Silvertights som var alldeles för stora. Höll på tappa dom hela tiden. Det är resår i midjan på dom så jag måste sy till det där, så dom sitter kvar.
Kvällens raggningsreplik 1: Är du från Härnösand? Det var två killar som sa det till alla nästan.
Kvällens raggningsreplik 2: Har du fyra vinterdäck?
Kvällens snygging: Det fanns två sååå söta. Två blonda killar. En i grå tröja och en i vit skjorta. Alltid trevligt att ha sötisar att titta på även om man inte ska röra dom :)
Kvällens tråkigaste outfit: Massvis med tjejer hade samma klänning på sig. Den med en sidenrosett från Gina Tricot som ingen borde ha missat. Nog för att Skellefteåtjejerna är såna som vill smälta in i mängden, men att vara identiskt klädda är ju bara sååå tråkigt. Jag har ju i och för sig en sån klänning jag med, men det var då tur att jag inte hade den då.
Kvällens bästa ögonblick: När vi hamnade på Max efteråt. Smältost gör mig alltid lycklig :)

Jobbigt nog så skulle jag jobba på söndagmorgon. Jag började sju!! Gissa om jag var trött? Jag skulle jobba 7-12 och sedan 16-21, så tio timmar jobb efter en rolig utekväll var jobbigt.

Jag hade kul i helgen, hoppas att ni hade det med?

Let´s dance

image256

Vad skönt det är att det äntligen är helg. Jag ska inte göra nånting jobbigt på hela helgen har jag bestämt.

Idag var jag ute och promenerade i flera timmar. Jag gick bland annat till stan och gick in på en tygaffär. Där hade jag hoppats på att hitta ett mönster på en shortsdress, men det misslyckades jag med. Jag frågade en av tjejerna som jobbade där och hon tyckte att jag skulle ta ett mönster på en skjorta och förlänga det så det blev shorts på. Det där är säkert jättelätt om man är en van mösterritare, men det kände jag att det klarar inte jag. Nu har jag suttit ett tag och letat mönster på nätet istället. Är man bara envis så finns nog allt, så jag har nu beställt ett mönster som förhoppningsvis kommer snart till mig. Mönstret är på en byxdress, men det är ju bara att göra shorts istället.

Jag såg på vädret på nyheterna och dom sa att det ska bli sämre väder igen. Det gillar inte jag. Minusgrader till veckan *brr*.

Ikväll ska jag som vanligt se på Let´s Dance. Som vanligt blir nog Lasse kvar. Lite kul vore det om han vann.

Imorgon kväll blir det utgång. Jag är väldigt sugen på att använda mina silvertights från American Apparel då, men jag vet inte riktigt vad jag ska ha till. Som tur är hinner jag fundera ett tag på det.

Hoppas att alla ni som läser får en riktigt trevlig helg :)


Vår :)

Alldeles underbart väder är det idag. Fast det har det ju varit hela veckan. Alldeles snart ska jag gå ut på en lång promenad i solen och bara ha det bra. Det har verkligen tinat bort massor med snö i veckan, så idag lämnar jag vinterskorna hemma och tar på mig vita sneakers istället. Jag är ledig idag, så jag ska nog göra mest ingenting. En sån här dag längtar jag verkligen efter nya solglasögon, det börjar bli dax att shoppa nya nu.

Nu ska jag äta lunch och sedan bege mig ut. Hoppas att ni får en trevlig fredag :)

Underbar...

image255

Jag är hemskt kräsen när det kommer till kläder. Det är inte mycket som jag verkligen gillar och som jag nästan tappar andan av att se. Som den här shortsdressen från Stella McCartney är bara to die for. Det är en härlig färg, den är slapp, stilren, alldeles underbar och går att både klä upp för fest och klä ner för vardagen. Jag har haft en halv tanke på att sy en stortsdress själv, men jag vet inte hur jag ska lyckas. Det kanske går om man har ett mönster på ett par shorts och ett mönster på en blus och sedan syr ihop dom två. Det tål att undersökas...

Bild:
Style

Stackars Carmen ramlade

image254

Idag saknar jag helt motivation för att blogga. Jag är så trött efter att ha nästan jobbat ihjäl mig, känns det som. Denna torsdag lägger jag upp en bild på stackars Carmen Electra som ramlade på Max Factor Salutes Hollywood Fashion Show. Mera bloggning blir det kanske imorgon.

Bild:
Hollywoodrag

Glass

image253

Jag har jobbat på ikväll med
kjolen som jag köpte tyg till i måndags. Det gick inte alls. Det var helt fel tyg. Jag förstår nu varför tygbiten var så billig. Det var klippt helt knasigt. Imorgon ska jag gå och köpa mig nytt tyg och göra ett nytt försök. Jag är ganska envis ibland och jag har bestämt mig för att jag ska lyckas.

Nu ska jag äta lite melonglass med björnbär och jordgubbar. Mums!

Ha en trevlig kväll allihopa!

Alex and Chloe

image252

På Kyssjohanna finns det nu smycken från Alex and Chloe. Dom är så fina allihopa och inte så dyra heller. Vad sägs om att ha Kate Moss runt halsen?

Bild:
Kyssjohanna

Bröstförstoring ger ett perfekt liv!?

Jag är riktigt irriterad just nu. Alldeles nyss var det ett avsnitt av Ricki Lake på tv3. Det var tre tjejer som inte var nöjda med sina kroppar som var där och Ricki ordnade operationer åt dom. Alla tre ville ha bröstimplantat, en ville ha mindre näsa och den tredje ville ha en fettsugning på lår, höfter och mage. Nog för att Ricki Lake kanske inte är världens seriösaste program, jag såg det jämt för flera år sedan och i nästan varenda program handlade det om att avslöja otrohet eller att göra en make-over för att till exempel någon tyckte att systern hade ful klädstil.

Jag förstår inte hur man kan bara sådär rakt upp och ner ge dom en läkare som opererar tre unga tjejer som inte känner att killar tycker om dom med små bröst. En av tjejerna visade upp alla tajta och superurringade kläder som hon skulle använda när hon fick stora bröst. Alla dom pratade om hur dåligt självförtroende dom hade och att allt skulle bli så perfekt bara dom fick en operation.

Tjejerna fick komma tillbaka till Ricki Lake sex veckor efter operationen. Alla tre sa att deras liv var så perfekt. Dom fick uppmärksamhet av killar och tjejen som opererade näsan också (som förövrigt såg jättekonstig ut) sa att killar klagade inte längre på hennes små bröst eller för stora näsa. Är det så världen ser ut? Blir livet perfekt för att man har enorma bröst och en tajt klänning som är urringad ner till naveln? Blir man inte accepterad före det?

Jag kan erkänna att jag själv har varit där. Min högsta dröm var att få göra en bröstförstoring. Det var för några år sedan nu. Idag är det tvärt om. Jag skulle aldrig vilja göra något sådant nu. Ofta känns det som att dom bara är i vägen. Nog för att jag tycker att det är fint med kurviga tjejer, men att göra en sån operation bara för att massor av idioter ska kolla in brösten är bara dumt. Om en kille inte vill ha en tjej på grund av en sån sak då är han ändå inte mycket att ha.

Nu har jag fått avreagera mig lite i alla fall :)

Wayfarer

image251

Jag var och kollade på Wayfarer-solisar idag. 1 300 kronor kostar dom här i Skellefteå. Åååh, vad jag vill ha! Svarta blir det nog för mig. Jag måste tillbaka och prova dom någon dag. Varje vår är det alltid lika kul att shoppa nya solglasögon tycker jag.

Bild:
Stylebytes

Bättre sent än aldrig...

image250

Bara dom orkade få iväg armbandet med posten, så gick det ju jättesnabbt att få det. Bara ett dygn tog det. Att vänta i två veckor på att dom skulle skicka det, tycker jag var för länge, men dom på
Color var trots allt snälla som skickade det till mig. Jag är jättenöjd. Armbandet kommer bli välanvänt i vår och sommar.

Te

image249

Jag fick höra att
Liptons pyramid i smaken tahiti skulle vara gott, så jag skuttade iväg till Coop Forum och räknade med att dom skulle ha det, men jag fick bli besviken. Jag som verkligen ville ha det. Minst en gång om dagen dricker jag te, så jag är alltid öppen för förslag på nya smaker, men just den här fick jag inte testa idag.

Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp rött te. Just nu har jag smultron och vaniljte. Det är så gott tycker jag. Det är kanske lite sent för sånt nu, men jag har jobbat hela kvällen och ska inte sova än på ett tag, så lite te förtjänar jag.

Hoppas att ni har haft en trevlig måndag.

Snart en kjol hoppas jag...

image248

Idag har jag varit och shoppat tyg, knappar och sytråd så att jag ska kunna sy en till kjol. Av någon anledning så blev inte färgen på tyget på bilden riktigt samma som den är i verkligheten. Det är mera neonrosa egentligen. Jag hittade den här rosa tygbiten för bara 10 kronor, så det blir en billig kjol det här... om den nu någonsin blir klar.

Till slut...

Äntligen går det åt rätt håll. Jag ringde till Color om armbandet från FASR som dom har lovat att skicka. Det är tydligen skickat idag. Jag förstår inte riktigt hur det kan ta två veckor att få iväg ett armband med posten, men bättre sent än aldrig. Det borde ju komma i veckan nu då hoppas jag. Äntligen börjar allt gå som jag vill. Det har varit några mindre bra veckor nu, men efter regn kommer solsken. Då är det bara Speedyn som fortfarande inte vill komma till mig...

Paket från American Apparel

image247

Äntligen fick jag mitt efterlängtade paket från
American Apparel. Halv åtta i morse (verkar inte som att han hade förstått att det är i princip natt den tiden) ringde en gubbe som skulle komma med mitt paket. Klockan nio var det hos mig.

Jag var bara tvungen att prova kläderna direkt efter att han hade gått. Tightsen är bara så fina. Dom passar perfekt, men dom är väldigt töjbara, det skulle säkert rymmas in en (i och för sig väldigt smal) person till i dom. Väldigt långa är dom också. Jag är ju en kortis, så alla byxor är alldeles för långa på mig. Dom går ju att sy upp eller vika upp som tur är.

Linnet gillar jag verkligen hittills, men jag är nyfiken på att se hur mycket det krymper. Det stod i produktbeskrivningen att det skulle krympa en storlek och att man borde beställa en storlek större än sin vanliga. Väldigt långt är linnet också. Det var lite besvärligt i och för sig. Det gillar jag inte så mycket, men det kanske krymper på längden också när jag tvättar det.

Silvertights kommer jag nog att ha stor användning av i vår hoppas jag. Jag gillar dom verkligen. Baslinnen använder jag väldigt ofta, så jag hoppas att det håller länge.

Tunika + foundation

image246

Den här tunikan från
Gina Tricot är det nog massvis med tjejer som har, men efter att min syster hade på sig en grön tillsammans med tights, stövlar och skinnjacka så kände jag att jag bara måste ha en. Det blev en mörkblå för mig. Perfekt för en rosettälskare.

När jag ändå var i Luleå så passade jag på att köpa en ny foundation från Biotherm. Man vet aldrig när jag åker dit igen och det är så jobbigt att vara utan.

Det blev inte så mycket shopping, men imorgon kommer ju mina silvertights äntligen (åååh, vad jag tjatar om dom), så då blir det mera nytt i garderoben.

Nytt från Cult Design

image245

I helgen när jag var i Luleå så hann jag med lite shopping från
Cult Design. Det finns ju verkligen så mycket fint. På QL inredning var det 40 % rabatt på allt, så jag kunde bara inte säga nej. Där köpte jag allt utom glaskrukan och diskmedelspumpen.

Jag är lite förutseende och jag tänkte att jag skulle ha dom bruna ljusmanchetterna på mina change-ljuslyktor nästa jul. Dom är alldeles perfekta för en pepparkaksälskare.

Allt det blåa hamnar i mitt lilla fönster som jag har ovanför ytterdörren. Det kommer bli så sött.

På EM hittade jag den efterlängtade diskmedelspumpen och glaskrukan. Imorgon ska jag köpa massor av kaffebönor som ska vara i glaskrukan. Det kommer nog bli bra.

Jag längtar efter Carl von Linné-serien. Jag bara måste ha några krukor, ljusmanchetter och kanske servetter från den.

Ibland bara måste jag få skriva om min nyfunna kärlek till alla dessa vackra ting från Cult design. Jag vill bara ha allt!

Klä på dig Ola!

image244

Ja jag kan inte säga annat än att jag är besviken på The Arks vinst i melodifestivalen igår kväll. Jag irriterar mig en del på den där Ola Salo. Det kanske bara är jag som verkligen inte vill se hans nakna överkropp!? Liksom ta på dig en tröja människa!!

Låten är väl ganska okej, men det är helt fel bidrag att skicka till Finland. Jag tyckte att Måns var mer passande, men det gick ju inte så jättebra för honom tyvärr.

Bild:
Aftonbladet

En bra lördag

Hej allihopa i den stora bloggvärlden!

Idag är en bra dag. Min förkylning är mycket bättre idag, så jag känner mig pigg och glad. Det har bara hänt bra saker idag hittills. Jag har shoppat lite här i Luleå. Imorgon ska jag lägga upp bilder på mina inköp.

Dom som fraktar hit mina
silvertights verkar inte ha någon koll på vad dom gör. Det stod tidigare att dom skulle levereras den 14:e, men nu är det ändrat till den 12:e och det är ju bra i och för sig.

Om inte mitt armband har kommit på måndag så ska jag ringa och fråga vad dom pysslar med. Jag tycker inte att det borde sån här lång tid att frakta det till mig.

Ikväll ska jag se på melodifestivalen med vännen som snart flyttar. Jag vet inte vilken låt jag gillar mest av årets bidrag, men det känns inte lika självklart att en viss person vinner som förra året. Då kändes det som att det var självklart att Carola skulle vinna.

Ha en trevlig lördagkväll allihopa!

För lite bloggning...

image243
Det har varit dåligt med bloggning dom senaste dagarna. Jag har varit i skolan, jobbat och varit så förkyld så jag har bara inte orkat.

Just nu är jag i Luleå hos mina föräldrar. Riktigt trevligt. Imorgon tänkte jag fara ut på en shoppingtur och sedan umgås med vännen som flyttar alldeles för långt söderut. Jag blir bara kvar här över helgen, så om några dagar är jag tillbaka i mitt älskade Skellefteå igen.

Efter att ha sytt
en kjol så vill jag ju sy massor med fler kjolar. En liknande som den här rosa från Fendi skulle jag vilja ha. Den ska inte vara i samma material, men neonrosa ska den vara och med knappar fram. Jag vet inte hur svårt det är, men det är värt ett försök. Om jag hinner så ska jag springa och kolla på tyger imorgon.

Nu är det alldeles snart dags för sjuklingen att sova. Hoppas att ni får en trevlig helg!

Bild: Browns Fashion

Sjuk...

Jag tror att jag har blivit sjuk. Usch så hemskt. Det är nästan det jobbigaste som finns. Jag ska snart till skolan och direkt efter att jag har slutat så ska jag jobba hela kvällen. Det kommer att bli jobbigt när jag är förkyld.

Jag har fått ett mejl igår kväll om
paketet från American Apparel som jag har beställt. Då stod det att det skulle komma 12/3, men nu är det ändrat och leveransen är planerad till 14/3 istället. Så på onsdag är silvertightsenförhoppningsvis mina. Äntligen!

Däremot är jag lite fundersam över armbandet nu. Var är det? I mitten på nästa vecka så kommer jag att ringa till Color och fråga vart det är.

Ikväll när jag börjar jobba tänkte jag försöka faxa igen. Hoppas det fungerar. Vill så gärna har en Speedy.

Hoppas att ni får en bra dag!

Beskrivning på kjolen...

image242

Jag tänkte försöka skriva en beskrivning på hur jag sydde min kjol. Det är inte säkert att det ens går att förstå hur jag menar, men jag gör ett tappert försök i alla fall.

 

Jag valde ett tyg som är ganska tunt och som inte är töjbart. När jag sydde kjolen så har inte jag använt några mönster alls, jag har bara gissat mig fram och mätat allt hundra gånger ungefär, så det ska stämma. Därför tog det nästan en evighet innan jag fick den klar.

 

1. Jag började med att mäta mig själv runt höfterna/rumpan där jag är som bredast och lade sedan till ca 2 dm, så att jag skulle få den lite ?vågig?. Jag var så osäker på hur lång jag ville ha kjolen och hur mycket som skulle gå åt överallt, så jag klippte till en meter. Jag är trots allt bara 162 cm, så jag hade inte behövt klippa den så lång, men det gick bra ändå. Så det blir alltså en fyrkant som är 1 m x vidden runt rumpan + 2 dm.

 

2. Sick-sacka längs sidorna och överkanten (alltså alla sidor utom den som ska vara neråt) och sy ihop den i sidan. Jag tyckte att det skulle se bäst ut om kjolen hade sömmar på båda sidorna, så jag sydde en söm i andra sidan också. Annars kan man ju sätta sömmen baktill om man vill.

 

3. Vik ner 8 cm i överkanten och sy en söm. Min söm hamnade ca 7 cm ner från övre kanten och det blev perfekt.

 

4. Därefter sydde jag skärpet. Tyget var inte 2 meter brett, så jag klippte två bitar som är 1 m x 15 cm. Sick-sacka båda bitarna och sy ihop det så det blir ett 2 meter långt band. Sy sedan ihop det på avigsidan längs långsidan och ena kortsidan så tyget blir dubbelt. Vänd sedan på det så rätsidan kommer utåt. Stryk bandet så det blir lättar att ha att göra med. Vik in kanten på den öppna kortsidan av bandet och nåla. Sy en söm någon millimeter in från kanten runt hela bandet. Jag gillar att ha ordentliga sömsmåner när jag syr (lättare då tycker jag), så mitt skärp blev nästan 7 cm när det var klart.

 

5. ?Hällor? för skärpet: Klipp till fyra bitar som är 9 x 9 cm. Sick-sacka runt alla bitar. Vik varje del dubbel och sy ihop längs långsidan på avigsidan. Vänd delarna och stryk dom. Sy en söm längs långsidorna på kanten så dom håller sig platta. Vik in lite och nåla på kortsidorna och sy fast. Jag satte mina 3 cm ner från övre kanten på kjolen och 23 cm från sidosömmen på bakstycket och framtill satte jag dom 15 cm in från sidosömmen. Det blir alltså två hällor fram och två bak.

 

6. Fickor: Klipp ut två fyrkanter som är 15 x 15 cm. sick-sacka båda bitarna. Vik in, nåla och sy en söm på en av sidorna. Det blir alltså den övre kanten på fickan. Sen är det bara att mäta och nåla fast fickorna där du vill ha dom. Mina är ca 4 cm från sidosömmen och 16 cm från den övre kanten.

 

7. Till sist är det bara att klippa av, nåla upp och sy kjolen till den längd man vill ha.

 

(8. Sista punkten är frivillig. Jag tyckte att det var lite svårt att få till så volangen upptill blev jämn och fin, så det blev lika mycket veck överallt, så jag valde att sy en ?kanal? bakom skärpet och sätta in en resår, då blir det lika mycket volang överallt och den sitter uppe bättre. Om rosetten går upp så ramlar ju kjolen ner och det vore olyckligt.)

 

Hoppas att det går att förstå något av min beskrivning.

Lycka till!


CC Skye

image241
Hos 
KyssJohanna finns dom här armbanden från CC Skye. Helt underbara ju. Jag gillar nitar i lagom mängd. Som till exempel på ett armband. Det räcker för mig. Eller kanske ett par skor.

Bild: KyssJohanna

Det går dåligt nu...

Min lilla historia om Speedyn fortsätter... Just nu ser det mörkt ut. Jag orkar seriöst inte åka till Stockholm bara för att köpa en väska. Jag bara vägrar. Varför ska det vara så svårt? En tjej från Louis Vuitton ringde vid 10 i morse och sa att mejlproblemen fortfarande var kvar. Hon sa att antingen så får jag vänta tills problemen var lösta eller så kunde jag faxa. Jag är ju lite desperat och vill ha min väska verkligen NU, så jag tänkte att jag skulle faxa och for till jobbet. Gissa hur det gick! Dåligt! Faxen vägrade fungera, så det gick inte att faxa.

Så vad gör jag nu då? Det kanske tar jättelänge tills LV löst sina mejlproblem och jag vill inte vänta länge på min Speedy... Nu går det inte bra för mig.

Fortsättning följer...

Nu kommer det bli en liten följetong angående min Speedy 30. Jag ringde idag till Louis Vuitton. Jag kände att jag vågade det trots min osäkerhet igår. Tjejen sa att dom har haft problem med mejlen och inte kunnat kolla den på jättelänge, så dom har nog inte kunnat läsa mejlet som jag har skrivit. Hon skulle kolla upp det och ringa mig imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas att jag hinner få den i veckan!

PS. Har ju två andra paket som jag väntar på också. Silvertightsen verkar det gå bra för. Pengarna är då dragna från kontot och det stod på AA:s hemsida att det tar 2-4 dagar för dom att levereras. Armbandet vet jag då ingenting om. Det tycker jag minsann borde komma snart...


En ny rosa vän

Nu är jag ägare av en ny mobil. Jag fick mitt paket tidigare idag med en Sony Ericsson z310i som jag har bloggat om förut. Jag är riktigt nöjd, men den är inte riktigt samma fina rosa färg som alla bilderna jag har sett på den. Den är mera åt det röda hållet, men den är söt ändå. Riktigt tjejig. Jag måste sy ett litet fodral till den så att den inte repas, för den ska jag vara riktigt rädd om.


Silverglitter

image239

Dom här
silverskorna från London Rebel är jättefina tycker jag. Jag vill ju ha silvriga herrskor. Mina ska definitivt bli silvriga bara jag hittar en färg. Det svarta skosnöret är lite för okvinligt för mig, men det kan ju lätt bytas ut. Om jag inte redan hade köpt ett par så hade jag satsat på dom här. Bara 400 kronor kostar dom.

Bild: Have2have

Bananer i pyjamas

image238

Idag började jag min dag med att äta frukost framför tv:n och se på Bananer i pyjamas. Dom är ganska roliga tycker jag, trots att jag är ganska många år över målgruppen. Det här kommer bli en bra dag tror jag.

Bild:
Topunderholdning

Min vårkjol

image237

Till slut blev min kjol klar. Efter två dagars slitande. Det är flera år sedan jag sydde kläder (på gymnasiet var nog senast), så jag trodde inte att det skulle ens bli någon kjol av det hela, men det gick till slut. Helt nöjd är jag inte, men den blev i närheten av hur jag tänkt mig i alla fall. Jag fick dit rosetten, fickorna och höga midjan som var det viktigaste.

Just nu tänker jag mig att jag har ett vitt linne,
silvertightsen, armbandet från FASR och min speedy till. Vad jag ska ha på fötterna vet jag inte ännu.

Jag har till och med mitt neonrosa nagellack från Depend på mig på bilden :)


Var är du sötis?

Hmm... jag har lite fundersam idag... över min (snart min i alla fall) Speedy. Jag ringde och mejlade till Louis Vuitton för 8 dagar sedan men inget har hänt. Pengarna är inte ens dragna från kontot. Har dom glömt bort lilla mig? När jag köpte min kalender så tog det bara drygt ett dygn innan dom drog pengarna från kontot och kalendern var hos mig på 4 dagar. Jag vill ju ha min Speedy NU! Kommer ju älska dig bara du kommer till mig någon gång... Vet inte om jag vågar ringa och fråga vad som händer...

Solglasögon våren 07

image235

I vår SKA jag har ett par Wayfarer från Ray Ban. Jag är lite osäker på vilken färg jag vill ha, men såna blir det. Snygga är dom tycker jag nu i alla fall. I början tyckte jag att dom var hemska, men som med nästan allt så vänjer jag mig efter ett tag och jag känner att jag bara måste ha det. Svarta blir det säkert för mig, men på Drew var det jättesött med vita. Åh, jag måste nog fundera ett tag. Det finns ju bruna också, det kanske kan vara ett bra val.

Bild:
Sunglasses-shop

David and Martin till Shopaholic

Jag har skrivit förut om David and Martins smycken som jag tycker är så snygga och så gärna skulle vilja ha. Det är väl främst armbanden jag är ute efter. Jag läste i Tarus blogg att David and Martins smycken kommer att komma på Shopaholic. Gissa vem som skuttar av lycka nu? ;)

Muffinsbakning



Jag har kände för att baka ikväll och det blev chokladmuffins. Mums! Nu har jag fika till på tisdag- och onsdagkväll när jag ska se alla bra tv-program. Perfekt ju.

American Apparel

image232

När jag först läste om silvertights i
Sophies blogg så tyckte jag att det var så snyggt, men jag var inte säker på om det skulle vara något för mig. Men jag tog ett tag på mig och funderade och jag kom fram till att det verkligen var rätt för mig. 

Nu har jag beställt ett par silvertights från American Apparel. Det kommer bli snyggt till nästan allt tror jag. Till min framtida kjol passar det nog riktigt bra. Jag längtar massor!

När jag ändå skulle beställa därifrån, så fick ett vitt baslinne slinka med i beställningen också. Hoppas det passar.

Bild: AA

Blått

image231

Idag blir det en stor blå bild i bloggen. Jag har varit och shoppat tyg till en kjol som jag har planerat att sy. Förhoppningsvis så blir det av inom en snar framtid. Jag är inte riktigt säker ännu på hur jag vill att den ska se ut, men det blir nog bra till slut hoppas jag. Jag har planerat in att den ska ha en rosett och fickor i alla fall.

Britneys självmordsförsök

image230

Stackars
Britney har försökt ta livet av sig med ett lakan. Jag tycker verkligen synd om henne. Hon mår ju inte bra. Hoppas att hon får den hjälp hon behöver.

Bild: Aftonbladet

Väntan...

Jag har lite tråkigt just nu, så därför blir det en del inlägg på en gång. Jag bara väntar på att Melodifestivalen ska börja, men nu är det bara några minuter kvar som tur är.

Tyvärr så har jag lite dåligt tålamod ibland. Speciellt när det gäller att vänta på roliga saker. Det känns som att jag håller på att vänta ihjäl mig på min Speedy och armbandet. När jag köpte min kalender så behövde jag inte vänta såhär länge. Jobbigt. Varför ska en Speedy ta sån lång tid? Hoppas att mina paket kommer snart.

Nä nu är det dags att sätta sig i soffan!

Fel färg än en gång

35908-229

Än en gång hittar jag något som jag så gärna skulle vilja ha, men det finns bara i fel färg. Den här kjolen tycker jag är så fin, men svart vill jag då minsann inte ha i vår. Jag har insett att jag måste sy en kjol själv för att få det jag vill ha. Imorgon ska jag fara och leta tyg.

Bild:
Asos

T-shirtbesatt

35908-228

Jag har verkligen blivit galen i t-shirtar och ser det överallt. En ny t-shirt från
Cubus blev det idag. Den är inte lika oversize som dom andra jag köpt den senaste tiden, men jag var bara tvungen att ha den. Dels för att den är gul, och jag vill ha gult i vår, och så för den söta flickan på den. Det fanns en grå med Bambi på också, men den fanns inte i rätt storlek tyvärr.

För ett tag sedan fick jag en kommentar där en tjej tipsade om vita tygskor på hm. Jag var tyvärr inte nog snabb. Dom fanns bara kvar i storlek 40 och 41. Dom hade varit perfekta. Hoppas det kommer in fler eller att jag hittar några någon annanstans.

Vårens 10 nyckelplagg

Inte idag och inte igår vill bloggen ställa upp för mig. Det blir inga bilder, så jag måste helt enkelt bara länka. Jag gillar mest att få lägga upp en massa fina bilder, men det måste visst bli en annan dag.

Hotspot har listat vårens tio nyckelplagg. Så mycket fint. Det är bra att någon reder ut modeproblemen åt mig. En kort kjol, vita tygskor och storskjortan är något som jag verkligen måste skaffa mig.

Drömkjolen vore den från See by Chloé. Jag har börjat fundera på om jag skulle klara av att sy en sån kjol själv. Det skadar ju inte att försöka i alla fall.

Jag har inte hittat några riktigt sådär perfekta vita tygskor ännu, men tidigare idag kollade jag på Keds och dom känns lagomt nätta för mig, men jag vet inte riktigt vart jag ska få tag på såna.

För några veckor sedan bloggade jag om märket Permanent Vacation som kommer finnas på Shopaholic. Skjortan därifrån vill jag så gärna ha. Hoppas bara att jag får tag på en.

Hoppas bloggen tillåter att jag lägger upp några bilder imorgon eller senare idag då :)

Inga bilder idag...

Idag vill visst inte blogg.se att jag ska ha några bilder i min blogg. Det kanske fungerar senare om jag har tur. Min torsdag är ganska stressig. Tänkte hinna dammsuga lite nu, men jag är så trött, så det kanske får vänta till senare ikväll. Nu ska jag stressa vidare...

Hoppas att ni har en bra dag :)