Packning pågår...

image319

Jag håller på att packa för fullt ikväll. Imorgon kväll bär det av. Då ska jag upp till föräldrarna och på torsdag ska jag söderut till sötisen. Imorgon ska jag dessutom jobba 7-16 och bussen går 18.15, så jag får det lite stressigt.

Hoppas att alla har en jättetrevlig Valborg! :)

Om någon timme är det sovdags för mig. Jag har en lång dag framför mig imorgon...

Bild:
eLuxury

Lördagkväll

Igår blev det utgång. Det var så skoj! Mindre skoj är väl att jag har söndertrampade popcorn i hela lägenheten :P

Jag mår förvånandsvärt bra idag. Är lite trött, men inte mer än så. Träffade mycket kul folk ute. En del som jag pluggar med och en som jag jobbar med. Tänk vad lite alkohol och musik kan göra med lugna och blyga människor.

Jag hade på mig ett turkost linne, en grå kjol med rosa skärp i midjan, svarta strumpbyxor, massor av silvriga armband och gråa skor. Kände mig riktigt söt och är helnöjd med kvällen. Mera sånt tack!

Hoppas att ni andra också har haft en trevlig helg hittills?

Nicole Richie

image318

Trots att Nicole är alldeles för smal, så är hon ju otroligt snygg. Eller kläderna är ju det som är snyggt. Hon ser alltid bra ut. Det som Nicole har på sig på den här bilden skulle jag gärna vilja ha. Eller dom där enorma solisarna är jag väl inte helt frälst i, men i övrigt... perfekt outfit NIcole!

Bild:
Celebworld

Shoppat på löningsdagen

image317

Jag gillar verkligen datumet den 25:e i varje månad. Det gör mig lite lycklig ;)

Idag blev det en del shoppat. Det på bilden plus mat, men maten tänker jag inte lägga upp bilder på i bloggen.

Jag köpte:

  • Ett gult hårband från Glitter. Jag ska köpa stora strasstenar och sätta fast på det hade jag tänkt.
  • Solglasögon i Wayfarer-modell. Egentligen tänkte jag köpa ett par från Ray Ban, men jag insåg att dom skulle få för högt PPA. Dom skulle nog inte användas så ofta, så jag köpte ett par från Glitter istället. Mycket bättre PPA kommer dom få.
  • Läppbalsam med jordgubbsdoft från Body Shop. Det doftar underbart! Jag var bara tvungen att ha det.
  • Två rosa hårklämmor från Glitter. Jag gillar alla färgglada saker just nu.
  • Nedelpolerare från HM. Alltid bra att ha!
  • Brun-utan-sol från Clinique. Den är den bästa BUS:en som finns enligt mig. Många andra blir alldeles orange eller luktar konstigt.
  • Barnängens duschkräm med yoghurt och extrakt av röda bär är underbar. Den luktar gott och är jättebra för huden. Min favorit!
  • Sen så köpte jag en pyjamas också. Jag är frusen tjej med världens kallaste lägenhet, så även mitt i sommaren behövs det. Köpte en på HM med Snobben på. Så söt.

Tisdag

Jag är tyvärr alldeles för duktig på att göra saker i sista sekunden. Massor med skolarbeten har jag, så det är fullt upp nu. Det är ändå väldigt skönt att gå en sån här flex-utbildning, så man kan göra saker lite när man vill och lektionerna är inte obligatioriska så jag hinner jobba en del också. Som ikväll till exempel ska jag jobba. Det har blivit ganska mycket jobb för mig den här månaden.

Imorgon är en bra dag! Då får jag pengar från CSN och på fredag får jag lön. Fast jag har ju shoppingförbud, så jag får inte ha så kul med min lön.

Nästa vecka ska Tusse ut och resa lite. Ska ta mig söderut i Sverige. Det ska bli jättekul att få komma bort från Skellefteå några dagar. Förhoppningsvis är det lite varmare där. Just idag är det soligt och lite varmt, men jag vill ha varmare än så. Tycker inte om att frysa.

Idag är det städdag. Dags att börja dammtorka lite.

Ha en bra dag allihopa!

Anna Lou of London

image316
Jag är lite smått besatt av färgglada saker för tillfället.
Anna Lou of London gör jättesöta smycken i akryl bland annat. Anna Scaife är grundare av märket och smyckena säljs i 250 affärer världen över. Bland annat Madonna, Kylie Minogue och Peaches Geldof har burit Annas smycken.

Armbandet med regnbågen är min favorit. Det finns i flera olika färger och jag gillar dom allihop. Just nu lutar det lite åt att jag vill beställa ett, men jag har gett mig själv shoppingförbud. Mina shoppingförbud brukar inte hålla särskilt länge, men jag ska göra ett försök.

Anna Scaife's motto när hon gör smyckena är: "Everyone has something special and beautiful about them, so let's flaunt it!"

Bild: Asos

Lösning

image315

Just nu är är min Speedy från
Louis Vuitton min käraste ägodel. Jag älskar den så. Den har redan fått riktigt lågt PPA. Det enda som jag har irriterat mig lite på är att botten börjar hänga så mycket på den och hela väskan säckar ihop när man har lite tunga saker. Men nu har jag lagt en tidning (Vecko Revyn :P ) i botten och hela väskan har en helt ny form. Nu ser den ut precis som jag vill, så jag tycker om den ännu mer nu. Jag kommer känna att den är perfekt den dagen skinnet mörknar.

Jag har en Pouchette Accessoires sedan två år tillbaka och handtaget har fått en alldeles underbar färg nu. Jag har inte riktigt tålamod att vänta två år, så jag hoppas att det går snabbare än så med den här väskan.

Underbara

image314
Mitt letande efter silversandaler fortsätter. Om jag hade haft sisådär 7000 kronor över som bara låg och skräpade någonstans. Då hade jag köpt dom här från Fendi.

Jag har verkligen ingen motivation för att blogga egentligen. Som det är nu så gör jag mest bara inlägg med söta kläder eller accessoarer som jag vill ha.

Mitt liv känns som ett stort kaos just nu. Det är så mycket som händer och mitt huvud hänger inte riktigt med. Jag är helt slut och orkar snart ingenting. Jag måste ta ledigt från allt någon dag och verkligen göra ingenting. När jag ska ha tid med det vet jag inte. Jag har mycket krav på mig själv, som tyvärr är lite för höga, och det är svårt för mig att leva upp till allt. Så bara det gör det lite extra tungt för mig.

Idag behövde jag lasta över lite av mina bekymmer på bloggen. Egentligen försöker jag att inte låta så mycket sånt hamna här, men ibland går det såhär.

Nu är det nog dags för mig att sova.
God natt!

Pimpinette

image313

DesignSverige är det rea på vissa plagg just nu. Den här blusen från Pimpinette skulle jag ha köpt om den bara funnits i min storlek. Den är så söt tycker jag när den har puffärm. Det är få blusar som jag tycker om, så det är verkligen synd att den här bara finns i storlek L just nu. Fast vad gäller kläder har jag ofta otur.

Bild: Designsverige

Mera AA :)

image312

Jag bara längtar efter sommaren hela tiden. Det var visst väldigt varmt här i Skellefteå i helgen, men dumt nog så åkte jag norrut och var i kylan. Det var till och med snö kvar där. Hemskt tråkigt. Men nya sommarkläder går jag i alla fall och längtar efter varenda dag.

Den här
klänningen från America Apparel är en sådan klänning som jag skulle använda massor om jag hade en. Jag tror att jag måste försöka skaffa mig en sån i sommar. Om jag beställer en, eller två, så måste jag skaffa mig fler linnen från AA också. Mitt vita är väldigt välanvänt. Jag vill bara ha fler nu. Många fler, i alla färger!

Bild: American apparel

Silversandaler eller inte silversandaler?

image311
Vissa saker skapar sådant enormt ha-begär, så jag känner att det där bara måste jag ha. Att något materiellt som till exempel ett par skor kan ge mig ett helt nytt självförtroende eller göra så jag känner att min outfit blev fulländad, det är nog ganska bra ändå.

Jag läste Sofies inlägg på
Fatale om sandalerna från Louis Vuitton. Den tjejen kan verkligen skriva på ett sätt så man blir helt tagen. Man förstår precis hur hon känner och sådär brukar jag också känna. Efter att ha läst det så får jag den känslan att till exempel dom underbara silvriga sandalerna kan vara ett av årets mest perfekta köp. Jag skulle älska dom så otroligt mycket.

Egentligen är jag ingen sko-person. Det är inget som jag lägger särskilt mycket tankar eller möda på att hitta dom perfekta. Det blir vad det blir och jag lägger inte särskilt mycket pengar på det heller.

Just nu känns det som att jag bara måste ha silversandalerna från Marc by Marc Jacobs, men jag kanske ändrar mig till imorgon. Det vore bra om jag ändrar mig, för då sparar jag mycket pengar om jag lyckas hitta ett par andra som är billigare.

Bild: Browns fashion

Hårband

image310

Jag skulle vilja ha ett hårband med stora strasstenar på. Om jag bara lyckas hitta strasstenar i någon hobbybutik så har jag tänkt försöka göra ett själv. På Kyssjohannas hemsida hittade jag det här fina diademet. Det är sådär jag har tänkt mig att stenarna ska sitta på mitt hårband som jag förhoppningsvis ska göra.

Till veckan ska jag ge mig ut på stenletning i hobbybutiker.

Bild:
Kyssjohanna

Ingen lycka

image309
Jag har suttit länge och letat silvriga skor på nätet nu. Det är hur svårt som helst att hitta ett par som ser ut som jag vill. Än så länge har jag inte lyckats i alla fall. Men jag hittade skorna på bilden ovan. Dom tycker jag är riktigt snygga. Om dom bara hade varit silvriga hade jag kunnat åka nästan hur långt som helst för att få tag på dom. Sandalerna finns på
Bianco, som tyvärr inte finns i Skellefteå eller Luleå heller för den delen. Närmaste stad för mig blir Umeå. Hade dom varit silvriga hade jag åkt dom 15 milen för att köpa dom.

I helgen är jag hos mina föräldrar i Luleå och hälsar på. Det kommer inte hända så mycket här. Jag ska mest bara vila upp ryggen efter alldeles för mycket och tungt jobbande i veckan.

Ha en bra dag!

Bild: Bianco Footwear

Stryka?

Hmm.... om man har ett klädesplagg som behöver strykas, men det finns inget strykråd i plagget, hur stryker man det då?

Jag syftar på skjortan från Permanent Vacation. Det följer med en lapp som det står att materialen är valda för att försöka få den att vara så skrynkelfri som möjligt, men den har ändå kanter efter att ha varit vikt. Dom vill jag ha bort. Men hur? Om den inte går att stryka.. vad gör jag då?

Besvärligt...

Permanent Vacation

image308

Äntligen har min storskjorta från Permanent Vacation kommit. Jag kommer trivas så bra i den. Jag kommer vilja ha den både till vardags med mina vita tygskor till och kan också tänka mig att ha den till fest, om jag bara lyckas hitta ett par fina silversandaler att ha till och kanske massor med silverarmband.

Nu hoppas jag bara att det kommer lite värme och sommar så jag ska kunna använda mina sommarkläder. Den här storskjortan kommer jag nog mer eller mindre bo i tror jag.

Jag längtar så mycket efter sommaren nu så jag sitter med mina vita tygskor på mig inomhus. Så sött.

Monogram Dentelle

image306
Jag hittade den här vackra väskan på eLuxury. En
Speedy 30 från Louis Vuitton med spetsmönster på skulle inte jag säga nej till. Jag tycker att det var fint med dom karamellfärgade handtagen. Väskan finns med silver- eller guldmönster på. Vill ha!

Shortsdress

image305

Nelly finns en shortsdress som jag tycker är jättesöt. Den finns i vitt och svart och är din för 349 kronor. Det finns trots allt ganska många olika shortsdresser att välja mellan. NellyAmerican Apparel och Topshop har några olika. Det känns väldigt rätt i vår och sommar.

Bild: Nelly

Dry Lake

image304
Jag går och hittar webbshoppar var och varannan dag. I
Elle såg jag en annons för Dry Lakes webbshop. Jag vill nog i princip ha allt där. Perfekt för en tjej som bor mitt i dom norrländska skogarna (inte riktigt, men nästan) och sällan tar sig till sthlm.

Det var nog inte så länge sedan som jag såg att Sofie Farman hade ett linne från Alexander McQ. Linnet är så fint och det finns på Dry Lake. Gult som jag vill ha massor av i vår. Jag vet inte varför, men jag gillar det så mycket. Kanske för att jag är trött på allt grått och svart från hösten och vintern.

För ganska länge sedan så såg jag ett program på MTV (Strössel kanske?) där smyckena från Arena CPH var med. Då tyckte jag att dom var så snygga, men dom var lite svåra att få tag på för mig. Jag hittade dom bara på Saks, men nu finns Arena CPH:s smycken på Dry Lake, vilket är mycket bättre. Halsbandet som är på bilden ovan är så fint tycker jag, även om jag är väldigt trött på halsband nu. Nu är det armband i massor som jag vill ha!

Bild: Drylake.se

Wayfarer från Luella

image303

Förut var jag helt inne på att köpa ett par
Wayfarer från Ray Ban, men nu efter att ha sett dom från Luella på Shopaholic, så vill jag mycket hellre ha såndana. Helst hade jag velat ha ett par rosa och svarta som på bilden nertill i mitten, men Shopaholic har bara med helrosa. Så synd. Svarta är nog mitt andrahandsval, men det vore så kul med något annorlunda som rosa solisar.

Bild: Shopaholic

SoSwedish

Jag hittade just webshopen SoSwedish. Det är lite tomt där just nu. Det finns bara fyra olika designers, men det ska visst komma mer. SoSwedish har Permanent Vacation. Där finns fler olika plagg än på Shopaholic. Den fina lilla jeansjackan från PV skulle jag inte säga nej till. Så söt! Shopaholic ska visst få in mer från PV, men det går lite långsamt.

Permanent Vacation gör så underbara plagg. Jag vill ha allt. Det går att matcha allt på så oändliga sätt och med rätt accessoarer går det att ha både på dagen och på kvällen. Om jag har tur så kommer det in mera från PV i min garderob snart.

Lista

Som många andra bloggare tänkte jag lista mina tre bästa, sämsta, senaste och framtida köp.

Tre bästa köp

  • Min Speedy 30 från Louis Vuitton är nog det som jag är mest nöjd över att jag har köpt. Jag är helt förälskad. Jag har inte hunnit använda den så mycket ännu, men det kommer. Jag har ju hela livet på mig.
  • Förra sommaren köpte jag en skinnjacka i Sundsvall från Only. Den har jag använt massor, så den ser jag som ett superbra köp.
  •  Mina AG Jeans i modellen Casablanca. Jag har praktiskt taget bott i dom sedan jag köpte dom. Så sköna och sitter som jag vill.

 Tre sämsta köp

  • I höstas köpte jag en grå klänning med svarta ränder på Lindex. Jag vet inte varför jag köpte den. Klänningen sitter illa, är fel storlek och en jättekonstig modell. Den hänger fortfarande i garderoben med prislappen på sig. Jag har inte velat använda den för att den är så ful. Som tur är så kostade den bara 349 kronor eller något sånt.
  • Sandaler med kilklack har jag ganska många av. Jag tycker inte ens om kilklack. Egentligen har jag ingen aning om varför. Det är ju inte fult, men jag trivs bara inte i det. Trots att jag inte gillar kilklackar så har jag säkert nästan tio par sandaler med kiklack. Alla dom är använda högst en eller två gånger. Det finns åtminstone ett par som är oanvända, som jag kommer på nu i alla fall.
  • Mascara från Estee Lauder. Så dålig, så hemsk, aldrig igen. Den värsta jag har haft.

Tre senaste köp

 Tre framtida köp - Eller kanske önskningar

  • Ett armband från Hermés ska bli mitt. Undra om jag kommer lyckas ta mig till sthlm i sommar och köpa ett. Jag håller på att spara för fullt. Förut så skulle mitt sparande gå till en Herméssjal, men jag har ändrat mig och insett att jag hellre vill ha ett armband. Ett orange med guldkant vill jag helst ha.
  • Svarta pumps från Christian Louboutin är en stor dröm för mig att få äga. Någon gång så ska jag ha såna. Dom är så vackra och så underbara.
  • En perfekt vit blus. Den ska vara vacker, sitta bra och vara av bra kvalitet. En dag ska jag hitta en.

Permanent Vacation

image302

Åååh, så glad jag är nu! Till slut, efter mycket längtan så kom
Permanent Vacations storskjorta till Shopaholic. Jag var ju tvungen att beställa den direkt. Från början var jag helt inne på en blå med vita ränder, men nu kände jag att det är mer rätt med en vit som har blå ränder. Jag vill ha ljusa kläder i vår och den blåa var lite för mörk blå tycker jag.

Något som jag inte gillar just nu är att den är längre bak än fram, men det kommer jag nog att vänja mig vid hoppas jag. Eller om det blir väldigt mycket kris så får jag plocka fram sax och symaskin och sy om den :P

Så till veckan så får jag äntligen min efterlängtade storskjorta.

Bild: Shopaholic


En rosa iPod Nano

image300

En rosa
iPod Nano hade gärna fått flytta in i min Speedy. IPoden i rosa är mest jag, även om jag tycker att den är fin som silvrig också.

Det finns så mycket söta tillbehör. Som till exempel ett par metallicrosa hörlurar skulle jag vilja ha. Jag hittade också ett gulligt silikonfodral som skyddar iPoden från att bli repig. Fodralet har vingar på baksidan och det tycker jag var jättesött. Det vill jag ha på min framtida iPod Nano, men problemet är ju då att man inte ser den fina rosa färgen som iPoden har. Hur gör jag då? Jag måste nog stå ut med att gömma färgen lite.

Bilder: Apple och iShop

Förväntningar

Just nu så har jag höga förväntningar i mitt liv. Närmsta månaderna kommer det hända mycket bra som kommer göra mitt liv till en mycket bättre upplevelse. Det kommer bli så kul och jag kommer bli så lycklig. Hoppas jag i alla fall. Jag mest bara skuttar runt som en tokglad norrlänning och väntar på att tiden ska gå så att jag får vara med om det.

"Stormen" verkar ha lugnat ner sig nu. Det ska tydligen blåsa hela helgen, men inte lika mycket som dom senaste dagarna. Speciellt idag var det hemskt. Både jag och min lilla hund höll på blåsa bort, så det har knappt gått att vara ute.

För övrigt så är jag lite besviken och irriterad. Jag
läste i Tarus Blogg för ungefär en vecka sedan att Permanent Vacation skulle komma upp på Shopaholic efter helgen, men det har inte hänt ännu. Nu är det ju nästan helg igen. Jag vill ha min skjorta nu! Taru är ju så snygg i sin. Sådär fin vill jag också vara.

Nu är det dags för mig att sova. Det är en av mina favoritsysselsättningar. Jag ska upp tidigt imorgon och ut och springa. Jag ska bli en riktigt aktiv tjej. Min fredag ska bli en bra dag :)

Sov gott!

GLAD PÅSK!

image299

Varför finns det inga påskharar i Sverige? Vi borde också ha den traditionen med en påskhare tycker jag. Om inte annat så är dom ju hemskt söta. Idag ska det i alla fall vara en påskkyckling på Coop Forum här i Skellefteå mellan 11-19. Den är säkert jättesöt. Trots att jag är över 20 år, så skulle jag ha gått dit och tittat på den, om det inte vore för att det nästan är storm här.

Under påsken ska jag för ovanlighetens skull inte göra något speciellt direkt. Annars brukar jag alltid vara i fjällen med släkten, men i år blir det inte så. På lördagkväll blir det utgång, men i övrig så ska jag nog försöka plugga en del och mest bara ta det lugnt.

Jag mötte faktiskt en påskkärring idag. En äldre tant som kom och bjöd mig på godis. Man blir glad av såna.

I år hade jag helst velat ha ett armband i mitt påskägg. Just ett sånt armband som jag bloggade om för
några dagar sedan. Jag bara måste ha ett sånt nån gång i mitt liv. Vad vill du ha i ditt påskägg?

Jag hoppas att alla mina läsare får en alldeles underbar påskhelg!

Neonrosa

image298
Nu har jag hittat det perfekta neonrosa nagellacket. Det är från
Essie. Jag har ett neonrosa från Depend, men det sitter verkligen inte bra. Sedan tidigare har jag några Essie-lack och dom är superbra, så jag måste nog investera i ett Essie-lack i färgen Shocker in Pinktown.

Om jag ändå beställer från Blush så vill jag ju ha en handkräm också från Essie. Alla som har recenserat den verkar gilla den.

När jag ändå är inne på skönhet. Jag behöver en ögonkräm, men jag har ingen aning om vilken. Som tur är så är Internet jättebra att leta efter saker på. Jag hittar nog rätt till slut.

Bild: Blush

Berta dress

image297

Nu har jag varit riktigt dålig på att blogga. Jag har jobbat massvis och det tar verkligen all energi från mig.

Igår fick jag min Berta Dress från Maria Westerlind som jag
beställde i fredags från DesignSverige. Den är så söt och känns så rätt. Jag gillar att DesignSverige skriver ett personligt brev och skickar med i paketet. Därifrån kommer jag beställa fler gånger. Om jag nu bara lyckas hitta något som jag gillar.

Shoppat inför helgen

image296

Jag som bara skulle gå och köpa tomater och ost, men så råkade jag bara hamna inne på
hm. Till helgen blir det utgång igen och jag behöver ju något nytt att ha på mig, även om jag inte riktigt hade tänkt gå och shoppa det idag. Det blev en gul tunika med en söt liten ficka. Det var den näst sista, så jag hade tur som var där just då.

Jag tänkte mig att ha den tillsammans med mina silvertights, silvrigt nagellack (som jag för övrigt också köpte idag) och massvis med armband. Det här med skor har jag problem med. Jag känner att jag inte har några skor alls just nu som passar till någonting. Jag behöver nya, men jag vet inte vad jag vill ha. Svårt det här.

Curlylicious



Jag fick till världens lockar i helgen också. Fast mitt hår gillar inte riktigt det så håret blir rakt igen efter några timmar. Kul var det, men det tar massvis med tid.

Idag pluggar jag massor. Ibland får jag jättemycket motivation och gör bort så många uppgifter som möjligt på en gång, men sen kan det gå en vecka som jag inte gör någonting på, så jag måste passa på att göra mycket medan jag orkar.

Nu är det lunchdags!


Kvällens outfit

image293

Jag tycker verkligen inte om att hamna på bild, så jag lägger upp en bild på det jag hade på mig igår, liggandes på ett golv istället. Det var riktigt skoj och det var massvis med folk ute. Såna kvällar vill jag ha mer av!

Skinnjacka från Only, linne från hm, kjolen har jag sytt själv, pumps från Roots, Neonrosa nagellack från Depend, armband från glitter och strumpbyxor från hm.

Jag kom hem vid fem i morse så jag är riktigt trött idag. Det blir en tidig kväll för mig.