Rougeletare

Jag har läst på så många ställen nu att det ser naturligare ut med ett cremerouge, så jag har bestämt mig för att jag vill ha ett. Beccas Creme Blush sägs ju vara det bästa, men jag har inte hittat det någon annanstans än på MrsH och där kostar det 275 kr + 89 kr i fraktavgift, så det blir ganska dyrt.

På HQhair finns Stilas Rouge Pots som är så söta. Det kan nog vara ett billigare alternativ att prova. 14 pund är ju lite mindre i alla fall. Självklart tillkommer ju frakt då också. Det är bara så svårt att välja rätt färg när man inte kan se dom i verkligheten.

Letandet fortsätter...


Nyshoppat

Lite shopping hann jag med idag. Hur kul som helst efter att ha levt en månad utan att kunna shoppa nånting alls. Jag hittade inte allt som jag ville ha, men jag åker till Luleå på lördag och stannar där i några dagar, så då ska jag nog lyckas hitta allt jag vill ha.

35908-126

Idag blev det en svart tröjklänning från
Lindex, svarta lackpumps med peeptoe från Wedins och ett läppstift från Lancôme i färgen 204.

Igår såg jag bilden nedanför på Lindsay Lohan och då kändes klänningen från Lindex så rätt. Jag trivs bättre i svart än grått, så det fick bli en svart. Det är den looken som hon har som jag är ute efter. För mig blir det nog knästrumpor och pumpsen jag nyss köpt till klänningen på fest.

35908-127

Jag har inte hittat några snygga stövlar att ha i vinter. Jag skulle bilja ha ett par i ridstövelmodell och jag hittade ett par ganska snygga på Wedins, men jag är inte riktigt säker ännu om jag vill ha just dom. Svarta stövlar är det i alla fall som jag vill ha.

Sen så måste jag skaffa mig en vinterkappa eller jacka. Jag vet inte ens vad jag vill ha och en skinnjacka kan jag ju inte ha hela vintern.

En riktigt söt tröja skulle inte sitta helt fel i min garderob heller. Den här blusen vore ju det ultimata tillskottet i min garderob, men jag vill nog inte lägga ner så mycket pengar på nåt jag använder nån gång bara. Så bra lön får man inte av kommunen.

Bild: celebworld

Dagens outfit

Det blev lite sent bloggat om min måndagsoutfit, men bättre sent än aldrig.

35908-125

Lika suddig bild som vanligt, men snart kommer en ny kamera.

Idag hade jag:

  • Gråa shorts, Soft Grey/ La Redoute
  • Svart polotröja, H&M
  • Äppelhalsband, Kenneth Jay Lane
  • Strumpbyxor, Åhléns
  • Gråa knästrumpor, H&M

Till det hade jag en skinnjacka från Vero Moda, stövlar från Roots och en väska från Juicy Couture. Glömde helt bort att ta på mig baskern innan jag for hemifrån, så jag fick frysa om huvet idag.


Shoppingbegär

Hej igen bloggen!

Efter ungefär en månads frånvaro så är jag äntligen tillbaka :) Det är inte mycket som har hänt senaste tiden, men det har varit ganska tungt med ekonomin. Nu är den äntligen i ordning igen och jag är på stort shoppinghumör, men tyvärr så tillåter inte vädret att jag shoppar något. Det går ju inte att gå ut. Istället sitter jag här hemma och drömmer om massor av nya saker som jag skulle vilja ha i min ögo.