Hallå allihopa!

Jag vill bara meddela att jag saknar bloggen helt enormt mycket. Idioterna på Telia verkar inte riktigt veta vad dom gör, men på Lucia beräknas det nu att internet ska finnas i Tusseludds slott. Jag trivs helt underbart bra i Uppsala och nu när jag inte har någon dator som underhåller mig så har jag gått på upptäcksfärd i Uppsala och funnit alla underbara affärer som har dom där underbara sakerna som jag gillar.

Jag har faktiskt inte shoppat så mycket förutom sånt som har med inredning att göra. En supersöt lila kjol lyckades jag hitta på H&M för någon vecka sedan och idag köpte jag en bok som ska få underhålla mig den närmsta tiden. Det känns lite seriöst att köpa en bok på engelska. The personal shopper heter den. Den är mycket bra hittills.

Idag har jag också varit och testat Waynes coffee's kladdkaka. Jag blev djupt besviken. Vaniljlatten jag drack till var bra, men kladdkakan som finns på Waynes i Skellefteå är hundra gånger bättre.

I veckan har jag skaffat mig ett jobb också, så det börjar bli lite ordning på mitt liv i den här staden. Jag börjar till och med hitta riktigt bra. Jag är minsann stolt över mig själv :)

Hoppas att mina läsare har det riktigt bra. Ikväll ska jag kolla på Idol och på söndag ska jag plocka fram julsaker.

Ha en riktigt bra helg allihopa!

Vi ses snart igen!

Bloggandet har verkligen varit dåligt den senaste tiden på grund av flytten och dålig motivation. Om några timmar går flyttlasset iväg mot Uppsala. Så snart jag har fått ett fungerande internet i mitt nya hem ska jag återkomma med fler och bättre inlägg.

Jag tror att jag kommer stormtrivas i min nya stad och min nya lägenhet. Imorgon kommer jag mest att sitta i en bil, men söndagen ska jag spendera på IKEA. Det ser jag väldigt mycket fram emot.

Ha det bra allihopa och vi ses snart igen!

Grön perfektion

image682

Till våren skulle jag vilja ha den här gröna kjolen. Den kommer från
Marni och jag tycker att den är en sån vacker grön färg och ser så fin ut. Jag skulle nämligen vilja ha en kjol som är så där lång. Efter alla korta kjolar som har varit nu i höst så skulle det vara snyggt med en lite längre tycker jag. Jag hoppas massor på att jag kommer kunna få tag på den. Hur mycket den än kostar så är den värd varenda krona. Den kjolen är helt perfekt helt enkelt. Min vår vill jag spendera i en grön Marni-kjol. Så enkelt är det!

Bild: Style

Kvällens outfit

image681

Egentligen var det tänkt att jag skulle lägga upp bilden på min outfit innan middagen, men det hann jag visst inte. En trevlig kväll var det i alla fall.

Det är just nu lite kaos hemma hos mig, så att bakgrunden blev inte så fin. Hjälp så röda ögon jag fick också. Jag har inte riktigt lärt mig hur man ordnar bort det i photoshop...

T-shirt - Luella
Jeans - Acne
Skinnjacka - Only
Skärp - H&M
Halsduk - Burberry
Stövlar - Steve Madden
Väska - Louis Vuitton

Måndag

image680

Mitt liv består mest av flyttkartonger för tillfället och jag hinner inte med så mycket bloggande nu. Nu ska jag diska lite så jag har något att äta på. Ikväll ska jag äta på en restaurang med mina föredetta arbetskamrater. Det ska bli riktigt kul, men jag kommer sakna dom väldigt mycket.

En dagens outfit kommer senare då jag har bytt om och ska iväg på middagen. Nu så har jag bara på mig en mysdress med Hello Kitty på och den är inte mycket att visa upp.

Vad det är underbart att få vara ledig i en vecka! Ha en bra dag allihopa!

Flyttning pågår

Jag har ägnat dom senaste timmarna åt skolarbete och jag blir alltid så glad när jag är klar med en uppgift. Det är lite jobbigt att komma igång, men när man väl har gjort det så går allt som en dans :)

Nu ska jag packa en flyttkartong med skor. Mina älskade skor måste trängas i en kartong tillsammans. Dom brukar annars ligga i var sin kartong, men nu måste jag spara plats. Det är nästan lite sorgligt...

Hoppas att ni har haft en trevlig helg :)

Bubbleroom

image679

Jag har helt missat att webshopen
Bubbleroom har öppnat igen. Jag tycker att den har varit stängd i en evighet. Personligen så ser jag inte någon särskild skillnad på hur det ser ut nu mot för innan. Från allra första början när Bubbleroom öppnade så tyckte jag att den var bäst. Då fanns det såna märken som inte finns i någon annan svensk webshop. Jag minns att det fanns Diorväskor, kläder och acessoarer från J.Lo och Sex and the city-tees. Tyvärr hann jag aldrig klicka hem något därifrån, men jag gillade webshopen mycket. Nu är den omgjord och det mesta som finns där nu är inget som jag vill ha.

Jag lyckades i alla fall hitta en blus som jag skulle kunna tänka mig. Märket är Hilfiger Denim och jag tycker att blusen är riktigt söt. Jag har ju inte hittat någon vit blus som känns rätt ännu och jag känner att det snart är dags för mig att skaffa mig en.

Bild: Bubbleroom

Doftljus

image678
Nästa lördag vid den här tiden kommer jag att vara i Uppsala. Imorgon börjar packandet. Jag ser mest fram emot att få gå igenom alla saker och sen kasta bort massor av det som jag inte har användning för. Det ska helt enkelt bli underbart att få flytta.

Jag vill ha ett hem som jag trivs i och på mitt nya sängbord från IKEA så skulle jag vilja ha ett väldoftande doftljus. Calypsos doftljus är jag nyfiken på och framförallt doften som heter Mimosa. Det är Calypsos mest kända och populära doft som skapades redan 1995. Mimosa är en blandning av mimosa, ros och jasmin med inslag av gröna blad. Av dom recensioner jag har läst så verkar nästan alla tycka mycket om den doften. Brinntiden är ca 40 timmar och dom 40 timmarna är värda dom 350 kronorna som doftljuset kostar.

Bild:
Blush

Present till mig själv

image674image677



















Idag har varit en bra dag. Min praktik på sjukhuset är slut och det betyder att det bara är en kurs kvar i min utbildning innan jag är klar. Det är så underbart skönt.

Efter allt det här så tyckte jag att jag förtjänade något för min insats, så på vägen hem stannade jag till på en guldsmedsaffär som har smyckensmärket
Thomas Sabo som jag har bloggat om förut. Halsbandet på bilden fick följa med mig hem och jag är jättenöjd. Jag valde att ha en liten handväska och en stövel. Egentligen ville jag ha ett eiffeltorn, men dom hade inget. Som tur är så är jag lika nöjd med en stövel.

image676

Jag ville inte att halsbandet skulle vara så långt eftersom jag har tröttnat lite på dom jättelånga halsbanden. Även armband har jag nästan fått nog av, så det kändes väldigt rätt att köpa ett kort halsband som är ganska enkelt och väldigt mycket min stil.