Sötaste koftan

Ebba bloggade om en kofta från Marc by Marc Jacobs. Jag föll för den direkt när jag såg den. Så väldigt vacker. Så nu är jag galet kär i den där kofta. Jag vet inte om jag gillar den röda eller den chokladbruna mest. Kanske det är något som man borde lägga första lönen på? Nej, jag tror att det blir en väska först. Jag får väl trösta mig med att köpa några rosetter och sätta fast på de koftor som jag redan har.


Nelly.se

Nelly.se har jag upptäckt för länge sedan, men aldrig gjort någon beställning. Dom har fina baslinnen från märket Koola Anna. Jag vet inte hur tåliga dom är, men ett vitt och ett brunt skulle jag gärna vilja ha. Hanky Pankys modell Signature Lowrise skulle jag vilja ha också. Jag har läst om dom på flera ställen och dom verkar omtyckta. Under mina Frankie B-jeans vore det perfekt med såna. Dolce & Gabbanas underkläder tycker jag är snygga också. Dom här trosorna från J.Lo tycker jag var söta också.

Beställning från HM

Jag tänkte visa lite bilder på det jag köpte i söndags natt. Jag lyckades inte ta mig in på HM:s hemsida då jag bloggade om det.



Nu såg jag att dom fått in ett hårspänne också. Den hade ju jag gärna velat ha. Jag lyckas inte riktigt lägga till ett sånt i min beställning. Jag får nog ringa dit istället. Det vore ju onödigt att behöva göra en extra beställning för ett hårspänne ju.

Bilderna är från HM

Julbakar

Jag har nyss satt in sista plåten i ungen. Pepparkakor är ju så gott *mums*. Igår satte jag fram mina julsaker också. Det blev så fint tycker jag. Julen är ju så härlig. Jag har några få saker kvar, men det kommer nog fram idag.

Måste springa och kolla så pepparkakorna inte blir brända.


Harajuku Lovers

 Revolve Clothing har nu Gwen Stefanis andra märke Harajuku Lovers. Det är både snyggt och roligt tycker jag. Alla bananer är ju bara kul. Jag skulle gärna vilja ha en hoodie med en banan på. Den här gillar jag. Det kanske är nåt man kan lägga till på önskelistan. Dom här kläderna gillar jag mer än Gwen Stefanis första märke L.A.M.B.

Harajuku Lovers finns på Kitson också, men eftersom man måste använda sig av Shop the States eller liknande för att kunna handla där så blir det lite mer omständigt än om man handlar från Revolve Clothing. Har man tur så behöver man inte betala tull eller moms på det man handlar därifrån. På Kitson hittade jag ett linne som jag gärna skulle vilja ha, men det har ju tyvärr inte Revolve Clothing. Det finns en riktigt söt sminkväska där också.

Jag gillar verkligen dom här kläder. It's totally b-a-n-a-n-a-s!


Skofunderingar...

Have2have.se hittade jag några sandaler som jag kanske skulle kunna tänka mig att ha till klänningen. Dom här gillar jag mest. Dom finns dessutom i silver också. Även dom här tycker jag var snygga. Jag hittade ett par svarta pumps också, men 700 + frakt för ett par skor som jag använder kanske bara en gång är lite mycket tycker jag.

Om jag har tur så kanske jag hittar ett par pumps på Din sko eller Wedins som är lite billigare.

Jag kollade lite på Halens också. Undra om det blir för mycket med glittriga skor och glittrig klänning ihop? Jag får nog fråga min lilla mamma om smakråd om det. Hon brukar veta sånt. Dom här finns ju i svart också. Kanske det kan vara nåt för min nyårsoutfit? Jag får fundera på saken ett tag.

Tusseludd på shoppinghumör

Jag kände för lite shopping i natt vid ett-tiden ungefär. E mycket dum tidpunkt att komma på det då jag skulle upp klockan 6 på morgonen och börja jobba 7.

Det blev i alla fall lite shopping på H&M. Jag hittade en söt klänning som kanske kan passa som nyårsklänning. Jag har lite problem med att hitta nåt som passar mig inser jag, men jag har ju som tur är några veckor på mig att bestämma mig angående klädval. Jag vet åtminstone att jag vill ha en klänning.

Jag beställde en svart klänning och lite smycken från Solange. Allt var inte riktigt nåt som jag föll för, men jag beställde ett armband, ett par örhängen och en ring. Allt i rött. Tyvärr fungerar inte H&M:s hemsida just nu för mig, så jag får lägga in länkar lite senare.

Jag har funderat lite om jag borde ha svarta pumps som modellen på bilden har, eller om jag vill ha ett par sandaler i svart eller silver till klänningen. Kanske borde man ha röda skor om man har röda smycken? Det lutar åt att jag ska försöka hitta ett par svarta pumps med rund tå. Annars kanske det kan vara snyggt med ett par svarta sandaler med strass på.

A few good men

Philosophys A few good men lip shine trio är nåt som jag gärna skulle vilja ha i en av mina julklappar i år. Jättesött! Man får The Muffin Man, The Ice cream Man och The Gingerbread Man. Dom finns på Sephora. Synd bara att frakten är så dyr, annars hade jag velat beställa därifrån.

Även Dior Play skulle jag vilja ha. Undra om den kommer att finnas att köpa här i lilla Skellefteå? Annars kanske jag gör en beställning från Sephora. Jag gillar ju också sminkmärket NARS som dom har.

En latte och en chokladkaka?

 
En latte vore inte helt fel nu *mums*. Jag gillar verkligen bilden också. Det ser ju så fint ut. En latte och kanske en chokladkaka vore verkligen helt perfekt just nu, men tyvärr kan man inte få allt.


Kimberly Faith

 Jag hittade ett par örhängen på Girlshop som heter Royal Drop Earrings från designern Kimberly Faith. Dom skulle passa perfekt till klänningen som jag beställde igår. 122 dollar var nästan lite dyrt för mig. Det tillkommer ju frakt, tull, moms osv. Efter det så kostar dom säkert minst 200 dollar.


Antik Denim

  Jeans från Antik Denim är verkligen jättesnygga. Det är ju bakfickorna som gör att man vill ha dom. Jag gillar väldigt enkla och stilrena kläder, så den där tigern var kanske på gränsen till för mycket för mig. Nu är det julklappar och sånt som ska shoppas, men efter jul kanske jag kan ta mig råd att köpa ett par jeans från Antik Denim. Dom här två bilderna är från Mrs H.


Juicy Couture

Jag gillar verkligen Juicy Coutures smycken. Det mesta är ju så sött med kronor, hjärtan och "diamanter" eller annat gulligt. Dom där tjejiga detaljerna som finns på det mesta av Juicys kläder/väskor/smycken är ju bara perfekta. Mer min stil kan nog inget bli.

Jag föll för dom här
örhängena från Nieman Marcus. Kanske skulle dom passa till min nyårsoutfit? Den rosa presentasken var ju bara hur söt som helst också.

Jag hittade en hjärtformad medaljong också. En smått modeberoende person som mig vet ju att det inte är riktigt såna halsband som är trendiga nu, men det kanske man kan ha överseende med när den trots allt är så söt.

På den här ringen är den en krona igen. Jag tycker att den ser tung ut, men allt är ju inte alltid som det ser ut att vara. Ganska fin var den också.

Även dom här örhängena var riktigt söta. Kanske även dom kan passa med min nyårsklänning? Dom hittade jag på Saks. Dom får alldeles för sällan in nya saker från Juicy Couture.

Juicy Coutures vinterberlocker skulle jag inte säga nej till heller. Riktigt gulliga. Den rosa skridskon är min favorit.

Jag skulle vilja ha dessa armband till dom örhängen som jag listat högst upp i detta inlägg från Nieman Marcus. Jag vet i och för sig inte om de riktigt passar till nyår.

Smyckesletandet fortsätter vid ett annat tillfälle.


Nyårsklänning?

Nu har jag tänkt börja blogga här istället. Jag har bloggat förr på http://tusseludd.blogspot.com/ men det här verkar bättre :)

Så nu får jag väl önska alla mina framtida läsare välkomna hit.

Idag köpte jag mig en klänning som jag blev väldigt kär i när jag såg den. Bubbleroom tar ju överpriser på många (för att inte säga alla) av sina varor. Tyvärr så verkar det som att den inte går att hitta nån annanstans på nätet. Jag bor tyvärr alldeles för långt bort ifrån Stockholm och Göteborg. Det blev i alla fall en klänning från märket Stylein som är brun med tryckta guldfjärilar längst ner på den. Riktigt söt är den. Just nu står det att den är slut i lager, så det verkar vara fler än mig som tycker om den.

Två flickor som jag bor med håller på att planera nyårsafton lite smått. Riktigt duktiga är dom. Kanske kan den klänningen vara passande att fira in den nya året med? Jag har ett par guldsandaler som jag beställde från La Redoute i våras som kanske passar bra till? Undra vad för smycken som jag borde ha?

Smyckes- och skoproblemen hinner jag nog lösa. Det är några veckor kvar ännu som tur är.