Hemma igen



Nu är jag äntligen hemma efter en jättetrevlig helg i Göteborg, men bilresan var ganska jobbig. Jag har med mig ganska många påsar hem. På Filippa K köpte jag ett plagg, men jag hade kunnat köpa hela affären. Filippa K är precis min stil.

Jag visar vad jag fick med mig hem lite senare. Nu ska jag diska undan lite och byta sängkläder. Hittade nya sängkläder i helgen också :)

Kaos

Nu för tiden är det väldigt svårt att få blogga i det här hemmet. Varenda kväll ligger vår inneboende i vår sköna skrivbordsstol vid datorn och sover. Jag ska väl inte skylla enbart på det. Motivationen är väl inte den bästa heller.

På fredag ska jag och sambon bege oss mot Göteborg. Det ska bli trevligt att få komma bort lite. Senaste tiden har varit lite hemsk. Jag har varit övertygad om att jag har cancer i magen. Det är nämligen så att jag är säker på att jag kommer få cancer någon gång i mitt liv. Dels så tror jag det på grund av att det är förhållandevis vanligt att få det och sedan så är det ju till viss del ärftligt också. Mamma hade det för några år sedan, men är frisk nu som tur är. Nåja, cancer hade jag inte (vågade inte uppsöka läkare då jag är rädd att dom ska vilja ta några prover eller nåt, är livrädd för nålar). Jag har haft helt enorma smärtor i magen och jag har mått jätteilla. Sjuk är jag inte, men ställt till det ordentligt har jag. Blir så trött på att livet är så svårt. Problem är till för att lösas och även detta ska jag klara. Det är bara så tungt ibland när jag bara vågar vända mig till min sambo som inte alltid förstår mina tankegångar.

Jag håller skenet uppe, löser problemen och lever vidare. Mitt liv är bra som det är (väntar bara på att min provanställning ska ta slut så man får en tillsvidareanställning, då kan jag bli riktigt nöjd med min tillvaro), så jag behöver inga problem eller förändringar just nu.

På lördag ska jag på shoppingtur i Göteborg och jag hoppas på att hitta något fint :)

Ha en trevlig kväll!

Allsång på Skansen



Varje sommar är det tradition för mig att titta på Allsång på Skansen. Nu är det bara några minuter kvar till sommarens premiäravsnitt börjar. Anders Lundin är verkligen bra som programledare.

Idag blev det ingen stockholmsresa, men några timmar på stan här i Uppsala lyckades jag utföra. Jag letade reafynd, men hittade inget. På Panduro köpte jag lite papper och klistermärken, så idag har jag pysslat. Det är kul tycker jag. Nu måste jag sätta mig till rätta i soffan och vänta på att Anders ska skutta ut på scenen.

Bild:
SVT

En ledig dag


Jag har precis varit med om en hemsk helg. Hela midsommarhelgen har jag jobbat och det har varit kaos och jag har nästan jobbat ihjäl mig. Idag är jag ledig och det är så skönt. Min tisdag ska bli så lugn och skön. Jag ska inte göra något ansträngande alls har jag bestämt.

Igår började rean på Natalie Schuterman. Jag var nästan på väg att åka dit efter att jag slutade jobbet klockan fyra, men jag orkade inte. Däremot funderar jag på att åka till huvudstaden idag, men jag känner mig så lat. Det hade varit så kul att gå och leta fynd på alla reor. Jag har en riktigt bad hairday. Jag borde ha en hatt eller sätta en sjal i håret som Nicole Richie. Åh, vad jobbigt allt blev helt plötsligt.

Bild:
fabsugar

En dag på stan


Jag spenderade min lediga dag på stan. Varmt och skönt var det i Uppsala idag, så min älskade
klänning från Permanent Vacation åkte på. Jag borde få medalj för att jag är så duktig som inte shoppar massvis på löningsdagen. Som det ser ut nu så skulle jag hemskt gärna vilja ha en ny väska, men om jag köper den så blir det ingen Paris-resa. Sambon tyckte att jag skulle spara pengar och köpa en väska i Paris istället. Det skulle ju i och för sig vara roligast. Då har jag ett fint minne därifrån.

På min shoppingtur lyckades det bara bli en body lotion från Body shop med cocosdoft. Den doftar helt underbart! Även en liter jordgubbar köpte jag med mig hem.

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och äta lite jordgubbar.

Topshop


Idag är en underbar dag! Jag är ledig, det är fint väder ute, jag har fått lön och jag hittade den här söta koftan i
Topshops webshop. Jag blev förälskad i den vackra bouclé-kavajen i våras som bland annat Karolina Skande har, men det blev aldrig något köp. Den här koftan är ganska lik kavajen med den söta rosetten, kantbanden och 3/4-ärmarna. Jag funderar starkt på att beställa den. Senaste månaden har jag ju varit så väldigt skötsam vad gäller shopping, så nu förtjänar jag faktiskt något fint.

Bild: Topshop

Dagens outfit


Idag har det varit en riktigt trevlig dag. Lugnt och skönt. Det är så trevligt att ha en helg som man inte måste göra någonting på. Lite av mina födelsedagskläder lyckades jag ta på mig i alla fall. Jag gillar verkligen det härliga mönstret på kjolen.

Kavaj - H&M
Linne - American Apparel
Kjol - Gina Tricot

Sex and the City


Äntligen har jag sett den! Sex and the City-filmen var helt underbar. Jag var lite orolig där ett tag att den inte skulle sluta lyckligt, men det behövde jag inte vara. Det var kul att se dom fyra kvinnorna i sina vackra kläder igen. Julklappen som Carrie gav bort skulle jag hemskt gärna vilja ha. Jag blev avundsjuk redan när jag såg den stora rosetten på paketet. Rosetter är verkligen vackra.

Jag skulle definitivt kunna se filmen igen nu på direkten. Den var bra!

Bild:
Just Jared

Dagens outfit



I ett av mina paket låg den här klänningen som min kära mamma har köpt till mig. Just nu håller jag på att göra äppelpaj. Det tillsammans med vaniljsås är ju helt underbart gott :)

Klänning - H&M
Halsband - Thomas Sabo
Väska - Louis Vuitton
Skor - Miu Miu

Sötaste Kitty

Jag läste i Tories blogg om söta Hello Kitty-plåster. Eftersom att jag lyckades göra illa mig på jobbet igår så tyckte jag att det var ett perfekt tillfälle att köpa Hello Kitty-plåster och sätta på handen. Jag har aldrig haft så söt hand tidigare. Lilla Kitty är bara den sötaste lilla figur som finns. Om inte sambon fanns och satte stopp för det så skulle jag ha ett helt hem med bara Hello Kitty.

Idag är min dag. Hela 24 år blir jag. Födelsedagarna är inget som jag bryr mig så mycket i längre. Det vgar roligt när jag var i 7 års åldern ungefär och hade kalas. Mina föräldrar satte massvis med serpentiner och ballonger i taket och mamma gjorde supergoda gräddtårtor. Jag har fått allt från tågtårtor till fjärilsformade och nallebjörnar. Kalashattar och saft som dricks med sugrör skulle det vara. Det var tider det!

Paris!

Tyvärr har jag ingen riktig semester i sommar, men någon dag ibland tar jag ledig så att jag ska kunna hitta på lite roliga saker. I slutet på juli kommer jag och sambon att åka till Paris på en weekend om vi bara lyckas hitta någon som kan ta hand om min lilla hund. Det är när man vill åka bort som det är lite besvärligt att ha hund, men jag skulle aldrig klara mig utan henne. Det ska bli superkul om vi bara hittar en hundvakt. Tyvärr har jag inte varit i Paris tidigare så jag ser verkligen fram emot det.

Förhoppningsvis så hittar jag något kul att shoppa där också :)

Bild:
Visitingdc




Diane von Furstenberg



Jag tror helt på det som står på Diane von Furstenbergs lilla låda som hon sitter på: Feel like a woman, wear a dress! Om det är något som Diane kan så är det att designa klänningar. Signaturplagget är såklart omlottklänningen. Den känns klassisk och om det är någon som kan omlottklänningar så är det hon. I varje kollektion ingår det alltid någon omlottklänning.

En omlottklänning från Diane von Furstenberg hängandes i garderoben känner jag är ett måste för mig. Jag vill försöka hitta den perfekta för mig. Jag måste börja leta!

Bild:
badanco, style

Dagens önskeoutfit


Jag längtar efter att shoppa, men jag vet inte vad jag ska lägga mina pengar på. Kanske en väska? Eller ett par klassiska pumps? En klänning skulle inte vara helt fel det heller...

I dagens regniga väder skulle jag vilja ha det här:

Paraply: Klassiskt och snyggt från
Burberry
Trench coat: I beige lack från Marc by Marc Jacobs.
Väska: Min drömväska just nu. Den kommer från Louis Vuitton och heter Bedford. Rött är snyggt!
Gummistövlar: Nya gummistövlar behöver jag sedan jag slände mina förra som missfärgades. Dom här från Burberry gillar jag.

Regn, regn, regn



Idag regnar det för fullt här i Uppsala, så jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag sitter inomhus på min lediga dag. Jag vaknade för en timme sedan och det känns underbart att inte ha några måsten idag. Hoppas att ni får en trevlig onsdag!

Bild:
Saisivanesan

God natt!

Oj, det har gått ca två dygn sedan jag satt vid en dator senast. Jag känner mig  helt förvirrad när jag inte har kollat i mina favoritbloggar på ett par dagar och inte får veta vad som händer där ute i stora världen.

Imorgon är jag i alla fall ledig, så då ska jag minsann blogga har jag bestämt. Ikväll har jag kollat på fotboll och haft besök av en jättesöt liten pojke.

Nu är det säremot sovdags. God natt!

Helgens bröllop



Igår var jag på min kusins bröllop. Det var riktigt trevligt, även om jag var lite arg på alla myggor som ville äta upp min på kvällen. Kusinen var jättefin i sin vita klänning och maten var god.

Jag hade på mig det här:

Rosa klänning - Josefssons
Rosa väska - Gina Tricot
Favoritsandalerna - La Redoute
Pärlarmband - Gina Tricot

Jag försökte få en bild på min söta rosett på ryggen, men det gick väl sådär.

Ränder



Den här toppen kommer från
Hoss Intropia. Jag har letat länge efter en randig topp och den här var bara perfekt. Den har både ränder och rosett. Bättre kan det inte bli. Ca 1 200 kronor kostar den och det tycker jag är helt okej.

Bild: Net-a-porter

Nu fungerar det...

Äntligen fungerar bloggen igen! I tre dagar har den inte velat publicera mina inlägg. Man blir lite frustrerad när man försöker och försöker, men det händer ingenting. Nåja, nu får jag änligen blogga igen :)

Turn me on



Idag såg jag den underbara låten Turn me on. Jag har många minnen från den låten. För några år sedan kunde man lyssna på NRJ uppe i Luleå (där jag bodde då) och då kunde jag vänta i timtal på att få lyssna på den låten. Kevin Lyttle är bäst!

Dagens önskeoutfit


Jag börjar dagen med att ha en liten önskeoutfit i bloggen. Idag känns allt helt underbart (om man bortser från min hemska allergi som gör att det kliar enormt i ögonen). Nu är jag ledig i fyra dagar. Imorgon åker jag och sambon till Karlstad. Där ska min kusin gifta sig på lördag. Det ska bli jättetrevligt att få bo lite på hotell och gå på bröllop.

Solglasögon: Klassiska svarta från
Jimmy Choo.
Klänning: Blå silkesklänning med en söt rosett. Den skulle jag gärna ha på mig.
Väska: Klassisk Baguette från Fendi. Den passar till allt och vid alla tillfällen.
Skor: Snygga sandaler från Azzedine Alaia.
Nagellack: Mavalas höstkollektion 2008 innehåller massor av blåa lack, men jag tycker inte att dom håller så bra, så jag satsar hellre på ett från Essie.

Måltidsersättning

När det kommer till viktminskning så är jag värdelös. Jag är helt klart för en sund livsstil, men jag är helt värdelös på att hålla mig borta från onyttigheter. Det är det där sockret som jag så gärna vill åt :P

Drömmen är att jag ska motionera och äta sunt, men jag har inte lyckats åstadkomma det ännu. Jag är definitivt inte ute efter att bli någon supersmal liten Tusse, för det skulle jag inte trivas med, men några kilo mindre skulle inte skada. Enligt mitt BMI så är jag inte överviktig, men jag trivs inte med mig själv till 100%.

Så nu har jag börjat med mealbars från
Naturdiet. Jag har ätit sådana tidigare i perioder och man tappar vikt superfort. Nu ersätter jag bara ett mål mat per dag och äter normalt dom andra målen. Mera grönsaker försöker jag få in i mitt ätande också. Målet är att tappar ett eller två kg till bröllopet som jag ska på, på lördag. Jag ser väl om jag lyckas :)

Bayswater


Jag skulle verkligen vilja köpa mig en ny väska nu. Det vore kul att ha någon lite gladare färg än min bruna
Speedy, som jag i och för sig ser som ett superbra köp. Egentligen så drömmer jag om en Chanel 2.55:a i svart, men den är ju inte så färgglad. Nya färgen på Bayswatern från Mulberry på bilden ovan tycker jag om, men jag är inte helt övertygad. Jag måste verkligen fundera över det hela.

Bild: Net-a-porter

Helgens shopping

image920
I lilla Västerås blev det lite shopping. Lite irriterad blev jag på att man var tvungen att tjata sig till fina påsar. Det är ju inte alls lika kul med plastpåsar som med papperspåsar. Alla borde få så fina påsar tycker jag.

Myself & Friends köpte jag ett doftljus från Voluspa med doften Crisp Champagne. Det doftar hur gått som helst! Kanske inte champagne, men jag gillar det riktigt mycket. Dessutom var det 20% rabatt i hela butiken, så det blev lite billigare.

Jag har fastnad för hudfärgade underkläder utan sömmar. Det funkar under alla plagg. På KappAhl finns underklädeskollektionen Creem och dom gillar jag massor. Det känns ju ännu bättre att köpa dom underkläderna när man får en sån fin påse :)

Belle Shoes köpte jag ett par söta peep toe-sandaler som jag tänkte ha på bröllopet som jag ska på nästa helg. Jag blev blixtförälskad i dom.

Dagens outfit

image919

Nu har jag varit borta från bloggen länge. Jag har spenderat helgen i Västerås. Det är minsann en trevlig stad. Varmt var det då verkligen. Idag börjar juni så nu är det minsann verkligen sommar.

Linne - American Apparel
Kjol - Whyred
Skärp - Chloé
Skor - Miu Miu
Väska - Louis Vuitton
Armband - CC Skye
Solglasögon - Michael Kors
Örhängen - Troligtvis H&M eller Glitter