Skärp

Jag hittade ett så underbart snyggt skärpAsos alldeles nyss. Jag skulle verkligen vilja ha det. Jag gillar ju den marina trenden som är i vår och det vore helt perfekt i färgen navy/white. Bara 10 dollar kostar det dessutom. Det skulle inte vara helt fel i min garderob i vår. Dom levererar till och med till Sverige. Måste nog fundera lite på ifall jag ska köpa mig det.

Äntligen är en Araline snart min

35908-20
Nu har jag äntligen beställt en Araline från
Net a porter. Mulberrys väskor är ju så snygga så jag bestämde mig efter mycket funderande för att jag ville ha en vit Araline, trots att det är vinter fortfarande och vitt då kanske inte är världens mest passande färg. Andrea Brueckner (kolla in de som finns på Shopaholic) har snygga vårväskor också, men jag tycker att brunt känns mer något som man skulle ha under hösten. I vår är det pasteller och vitt som är det trendigaste. Jag längtar jättemycket efter min Araline nu.

Mitt älskade lipgloss

Mitt gloss från Dior är förstört. Jag hade ett Dior Kiss i färgen Lychee Rose som jag tyckte så mycket om. Nu har det skurit sig totalt. Högst upp är det bara en genomskinlig vätska. Jag måste nog slänga det, även fast jag inte vill. Jag har inte använt det på länge eftersom jag köpte mig ett Lipfusion och ett DuWop som jag använt den senaste tiden. Tyvärr så har allt sin tid och för mitt Diorgloss är det dags att slängas.

Jessicas outfits

35908-61
Den här outfiten som Jessica Simpson har tycker jag är helt underbar. Det är verkligen hur snyggt som helst med jeans, en randig top och det lilla hårspännet med rosetten är verkligen pricken över i:et. Den där vita väskan var dessutom jättesnygg till. Ashlee har gjort ett ganska dåligt val av kappa. Den är ju gräslig. Förhoppningsvis så har hon något snyggare under.

35908-62
Jag brukar oftast tycka att Jessicas kläder och accessoarer är fina, men just den här dagen har hon inte riktigt fått till det tycker jag. Det är väl mest hennes skor som stör mig. Dom påminner för mycket om uggs och dom gillar jag inte, trots att jag hade ett par förra vintern.

Bilder från
Celebworld

Snart är det fredag

Snart är det fredag och då får jag min efterlängtade lön. Då får jag äntligen köpa mig en Mulberry Araline i färgen coconut. Den är helt underbar tycker jag. På sätt och vis känns det lite tråkigt med en vit väska, men samtidigt så är ju vitt väldigt enkelt och fräscht. Det passar till allt och jag kommer nog att ha ganska mycket vitt till våren och sommaren. Att det då råkar vara vinter fortfarande får jag väl stå ut med och ändå använda min vita väska. Jag har funderat på att köpa den i aprikost, men det passar inte lika bra till beige och så. Jag längtar massor till på fredag eftersom jag har velat ha en designerväska så länge. Den är ju inte så dyr, men det är en början i alla fall.

Längtan till huvudstaden

Jag har nyligen kommit hem efter en kväll på jobbet. Hos den sista vårdtagaren fick jag mig fika till och med. Det var riktigt gått med kaffe & kakor. Lite dumt var det kanske att dricka kaffe klockan nio när man ska upp klockan 6 imorgon. Det blir en lång helg med massor av jobbande.

De senaste dagarna har jag börjat längta jättemycket efter att åka till Stockholm. Jag vill dit och shoppa! Jag tror nog att jag lättare skulle kunna hitta den perfekta väskan där åt mig, eftersom att jag börjar bli lite fundersam över om en vit Araline är ett bra köp. Igår hittade jag en väska från Isabella Fiore som jag tycker är helt underbar, men den verkar också nästan lite för stor tycker jag. Jag upptäckte också nyss att den väskan är helt slut! Det verkar som att det var fler än jag som tyckte att den var fin.

Nä nu är det dags för mig att sova. God natt allihopa!

Primp

35908-59
Dom här bunnytröjorna från Primp är ju så söta. Dom kostar bara 65 dollar och finns bland annat med hästar, ankare och hjärtan på. Jag har bloggat om den tröjan förr när jag hittade en bild på
Paris Hilton med den tröjan på sig. Även Rachel Bilson har en sån tröja och Mischa Barton har ett helt Primp-set med hästar.
35908-60

Bilder från Shopintuition

Jessica onykter

35908-58
Lilla Jessica var tydligen lite full för några dagar sedan. Hon är en tjej som jag ser upp till, inte får hon ju bete sig sådär. Som tur är fick hennes vän Cacee köra bilen. Man lever ju trots allt bara en gång, så nog får man se ut som en mupp ibland också. Jag vill att hon och Nick ska bli tillsammans igen.

Bild från
Celebworld


Mera ränder

Jag skulle verkligen vilja ha den här toppen från Ella Moss. Den lilla volangen på axeln gjorde att hela plagget blev så sött. Ränder är ju helt rätt i vår, men just brunt och beige var nog inte riktigt rätt för mig. Den finns i rött och korall också, men jag skulle nog helst vilja ha den i vitt och svart eller kanske beige och vitt. Det finns en annan modell som är röd- och blårandig som då kändes mer passande för mig, men då har inte den toppen den jättesöta volangen. Det finns fler randiga toppar från Ella Moss men ingen av dom kändes rätt heller, men då dom reas ut till det låga priset kanske jag borde köpa mig en. Troligtvis så kommer jag nog att hitta mig ett linne eller en tröja som är randig i dom färgerna jag vill ha senare i vår, så det är bara att hålla ut så länge.


Jessica shoppar

Jessica Simpson är på shoppingtur. Exakt en sådan Louis Vuitton Speedy 30 skulle jag också vilja ha. Det verkar vara en väska som hon gillar eftersom det finns ganska många bilder på henne när hon använder den. True Religion-jeansen är jättesnygga också, men dom passar nog inte på en tjej med lite kurvor. Min rumpa skulle ju se gigantisk ut, så jag tror nog att modellen Bobby utan ficklock passar mig bättre.



För övrigt hoppas jag verkligen att hon och Nick Lachey blir tillsammans igen. Dom var ju sötast tillsammans.

Bilder från Celebworld

Golden globe awards 2006

Jag måste bara lägga in några bilder från Golden globe-galan i natt. Tyvärr hade jag inte möjlighet att se den, men det är ju mest klänningarna som jag vill se.


Eva Longoria är lika vacker som alltid. Tyvärr får man inte se hela klänningen men det behöver man inte med henne.


Mariah Carey var riktigt stilren och vacker. Jag har väl nästan dömt henne som en person med väldigt dålig klädsmakefter att hon hade den kycklinggula lackklänningen i musikvideon till låten Get your number.


Om det här är Mary-Kate eller Ashley har jag faktiskt ingen aning om, men en snygg klänning var det iaf.


Sarah Jessica Parkers klänning var fin men också lite för enkel och tråkig tycker jag.


Mischa Barton var jättesöt som vanligt.


Paris Hilton såg ovanligt bra ut faktiskt.

Jag har inte blivit så imponerad av någon av klänningarna, men klart godkända av mig. Jag skulle också vilja gå på gala i en snygg klänning, men tyvärr är man ingen kändis med en enorm plånbok. Jag tycker trots allt att mitt svenssonliv är bra som det är.


Ränder

Jag har jobbat hur mycket som helst de senaste dagarna så jag har inte haft tid till shopping eller bloggning, men idag så skyndade jag mig in till stan på lunchen och hittade en jättesöt blå- och vitrandig tröja på Gina Tricot som jag känner kommer bli perfekt i vår. Jag gillar den marina trenden som kommer att vara i vår. Egentligen brukar inte jag gilla mönstrade kläder alls, men just ränder känns som nåt jag kommer att trivas i i vår. Tillsammans med cityshorts, snygga skor och en vit Araline från Mulberry så tror jag att den randiga tröjan blir perfekt.


Trånande efter en jordgubbe

35908-44
Jag hade ju så gärna velat ha ett sånt här "strawberry pendant necklace" från Kenneth Jay Lane och så upptäckte jag nyss att den röda är slut. Det är ju den röda som jag helst av allt ville ha dessutom. Jag får väl hitta nåt annat halsband att tråna efter istället då. Jag tror att den röda jordgubben hade blivit jättefin på mig i vår.

Bild från
Net-a-porter

The lipstick

35908-43
Kanebos läppstift "The lipstick" tycker jag ser så vackra och lyxiga ut. Ett sånt skulle jag vilja ha. Tyvärr finns inte det märket i Skellefteå, så jag får nog ta och göra en resa till mina föräldrar i Luleå om jag ska ha ett. Det kostar 259 kronor, men jag tror definitivt att det är värt det. I vår är det rosabeige, aprikost, fuschia och korall som gäller på läpparna. Jag trivs bäst i aprikos- och korallfärger på läppglans och läppstift så jag är bara nöjd. Jag tror att våren kommer att bli jättebra för min del. Mycket av modet har jag redan lyckats falla för.

Oscar Bamboo

Oscar de la Renta har kommit med en ny doft som heter Oscar Bamboo. Flaskan är härligt grön med rosa kork. Den innehåller ne blandning av näckros, lime, bambu och grönt te. Den skulle jag vilja ha. Jag har i och för sig inte doftat på den, men jag gillade verkligen Oscar Violet och jag tror att Oscar Bamboo kanske är mer passande till våren och sommaren. Det här kan nog bli min nästa parfym.

Vårlängtan

Idag gjorde jag en beställning från H&M. Tyvärr kommer paketet först i slutet på mars, men det är ju vårkläder så jag kommer nog ändå inte att behöva kläderna innan dess. Jag beställde två par cityshorts (svarta och brunrosa), tre linnen (vitt, beige och mörkblått), en beige kofta och ett skärp i guld. Nu längtar jag jättemycket efter våren. Det är ju trots allt lite vårväder ute - tre plusgrader, blåsigt och snön smälter. Jag skulle verkligen vilja få in det marina modet i min garderob. Sånt som randiga tröjor/linnen, seglarskor med mera. Nåja, jag tror nog att jag kommer att hitta det också.

Paris with bunnies

35908-42

Jag fasnade direkt för den här bilden på Paris Hilton. Hon har ju en sån söt tröja med "bunnies" på. Ännu sötare är ju den rosa luddiga bollen. Jag skulle verkligen vilja ha hennes outfit. Solisarna var ju snygga dom med.

Bilden är från
Celebworld

Top Model + mockarutor klockan nio

Det ska bli en skön kväll för min del. Jag har hittills jobbat till klockan 12, sett lite tv, sovit några timmar, lagat mat åt mig och mina vänner, diskat och nu har jag precis gjort klart mina mockarutor. Så klockan nio ikväll blir det mockarutor och Top Model på kanal 5. Bättre än så kan det inte bli.

Imorgon har jag en ledig dag, så då ska jag städa hade jag tänkt.

Mobilsmycke

Jag som så gärna hade velat ha ett mobilsmycke från Ouch! by ko-ko-no. Speciellt dom söta äggen gillar jag. Jag får se om jag lyckas hitta någon lösning på mitt problem, för jag har lyckats falla totalt för dom. Tyvärr finns dom inte att köpa här i Skellefteå eller i Luleå, men irriterande nog så kan man köpa dom i Umeå. Det var väldigt synd att jag inte kom på att mejla och fråga dom om det tidigare, för då kunde jag ha köpt mig ett mobilsmycke i Umeå när jag var och shoppade där i lördags. Som tur är så får jag beställa av dom och portot är bara på 11 kronor. Jag måste bara bestämma mig för vilken färg jag vill ha.

Mera vårskor.

Jag har hittat ännu ett par söta skor som skulle passa sig perfekt i min garderob till våren. Dom här mockasinpumpsen är hur snygga som helst. Jag vill nog helst ha med klack, men dom finns även utan för den som vill. Jag längtar verkligen till våren nu. Nu måste snön försvinna snabbt tycker jag.

Vår- och sommarskor

Jag har hittat två par skor som jag tror skulle passa jättebra i vår och sommar. Dom är dessutom inte dyra, så det kan nog vara bra inköp att göra. På La Redoute finns det ett par ballerinaskor i guld från Mellow yellow. Dom är riktigt söta. Guld är ju en innefärg i vår.
35908-40
Jag tror att dom dessutom kommer att vara jättesöta till en vit Araline från Mulberry.
35908-20
Sen så läste jag i Veckorevyn att det skulle vara inne med klumpiga skor i vår och dom här från H&M är lagomt klumpiga för mig. Jag gillar vitt. Tyvärr så undviker jag gärna vita shorts och byxor, men annars kan jag tänka mig allt i vitt. Min nya mobiltelefon har ju vitt skal tills jag får det rosa skalet.
35908-41

Bilderna är från La Redoute, Net-a-porter och H&M

Tusses mobilkväll

Nu har jag hämtat min nya mobil och så har jag hunnit leka lite med den. Den är hur söt som helst, men den kommer att bli ännu sötare med sitt nya rosa skal som jag har beställt. Jag är lite ledsen fortfarande över att jag har tappat alla mina nummer och mina sms. Nåja, nu är det bara att vara nöjd och glad över att jag fått min en mobiltelefon som har alla funktioner som jag vill ha.

Paketet har kommit!!

Jag kollade nyss på postens hemsida och paketet med min nya mobiltelefon har äntligen kommit. Nu ska jag kasta mig upp på cykeln & hämta den.

Blogg you later!!

Tyra Banks Talkshow

Jag såg lite av Tyra Banks Talkshow på kanal 5 idag. Det var första programmet och jag gillade det. Jag ska se fler om bara kommer ihåg det. Idag handlade det om att stärka tjejers självförtroende och hon stylade även om tjejer till deras körkortsbilder. Jag missade en ganska stor del av programmet, men jag hann med att se hur hon var som programledare i den typen av program. I Top Model så får man inte se samma typ av spralliga Tyra som man får göra nu. Jag är helt klart imponerad. Det blir nog fler liknande ämnen och en del kändisar. Jag har även läst att hon bjudit in Naomi Campbell.

Kolla in det, kanske även du kommer att gilla det.

Shopping i Umeå

Jag var och shoppade i Umeå i helgen, men det blev tyvärr inte så mycket shoppande för min del. Mamma köpte en mössa åt mig på Bikbok och så köpte jag en penna på Ordning och reda. Jag ångrar att jag inte köpte en rosa kalender också på Ordning och reda, men förhoppningsvis så blir det fler resor till Umeå senare i år.

Nadia Bjorlin

35908-39
Jag har sett
Nadia Bjorlin några gånger i "Våra bästa år" på tv3, men jag har aldrig tänkt på hur vacker hon egentligen är. Hon är ju jättesöt med kvinnliga former. Nadia är ju väldigt bra på att sjunga också. Här kan man lyssna lite på när hon sjunger. Hon är halvsvensk (kolla in skärpet) också. Hennes pappa är från Sverige och hennes mamma är från Iran. Det är nästan så att hon slår Angelina Jolie vad gäller utseende.

Bilden är från ez-entertainment.

Underbarast

35908-38

Den här DvF-klänningen är helt underbar. Jag tror att min sommar skulle bli helt perfekt om jag hade den klänningen. Tyvärr har jag inte riktigt råd med den och den finns dessutom bara kvar i fel storlek. Det här är den vackraste klänningen som jag har sett på väldigt länge.

Bild från
Neiman Marcus

I Umeå

14.23 var min söta mobil i Umeå. Nu är den inte långt borta. Jag längtar jättemycket. Tidigare idag beställde jag ett rosa skal till den. Tyvärr har det 1-2 veckor i leveranstid, men det är det värt, för den kommer att bli så söt.

Just nu står det att den transporteras till mitt serviceställe. Tyvärr är det ju söndag imorgon så jag får nog vänta till på måndag innan jag får mitt paket.

Imorgon blir det att åka till Umeå och shoppa. Det ska bli trevligt.

I Göteborg

Klockan 19.16 var min mobil i Gbg. Just nu transporteras den. Jag längtar verkligen till jag får den, men det blir nog först på måndag eller kanske till och med tisdag om jag har otur. Igår när jag kom tillbaka hit till Skellefteå var jag på Phonehouse i City Kompaniet och tittade på den. Den är ju så söt, även om jag inte gillar när den har orange skal. Jag ska köpa ett rosa med stjärnor på. Min mobil ska bli så söt.

Jag hittade en webshop som säljer kristaller som man kan blinga bland annat mobilen med. Jag skulle verkligen vilja göra det. Det är ju så sött. Speciellt rosa kristaller skulle passa mig tror jag. Tyvärr tror jag nog att det blir snyggast om man han swarovskikristaller, men det är ju lite dyrare. Kanske är det värt det? Nåja, än så länge blir det ett rosa skal med stjärnor. Jag har inte ens beställt det ännu, så det kanske börjar bli dax, så att jag inte behöver vänta på det så länge.

Nu längtar jag jättemycket efter min mobil. Jag måste ju köpa ett tyg så jag kan göra ett litet fodral så den inte blir repig. Min lilla sötis får ju aldrig bli förstörd.

Juicy solisar

Juicy couture har börjat göra solglasögon. Även skor (måste i och för sig erkänna att dom här var väldigt söta), men det var mest solglasögonen som jag blev intresserad av. Om jag har förstått det rätt så är det färgglada och lite annorlunda solglasögon som gäller i vår. Jag kommer personligen inte att ha några jätteannorlunda, men ett par i någon annan färg än svart eller brunt skulle inte vara så dumt. Jag har inte hittat någon särskild favorit bland Juicy Coutures solglasögon men jag har hittat några söta par i alla fall.

Tjejmiddag + måndagens outfit

Igår var det tjejmiddag. Vi var 8 tjejer som bor i flera olika städer och höll fast vid vår tradition (som vi i och för sig började med förra året) att gå & äta på en restaurang i Luleå under julen då alla är där uppe. Vi fick till och med sitta vid samma bord. God mat var det och mycket trevligt sällskap också.

Kvällen till ära hade jag en svart tröja, en ljusgrå stickad bolero, mörkgråa shorts, svarta strumbyxor och bruna stövlar. Till det blev det mörkblåa smycken. Jag kände mig ganska söt.

Nu dröjer det ett helt år innan det blir tjejmiddag igen. Jag längtar redan.

Nummer fyra på min inköpslista.

35908-37
En av dom här skulle jag gärna vilja ha. Jag har läst många gånger om att Hanky Pankys trosor är så sköna. Jag vill prova dom. Dom vänstra är nog mer min stil. Först ska jag köpa mig en mobil, en Mulberryväska, en klocka och efter dom 3 sakerna så blir det Hanky Panky's. Det är ju väldigt bra att dom är så sköna, men ännu ett plus är ju att dom är väldigt söta också.

Mobilinköp

35908-35
Jag har ju skrivit förr om att jag tappade min mobiltelefon. Min
Z800i är mycket saknad. Just nu har jag en gammal Siemenstelefon som inte har färgskärm eller T9. Jag blir tokig nästan. Att skriva ett sms tar en evighet. Den har dessutom inte parenteser eller såna här * stjärnor. Så jag har fått klara mig utan att göra smileys i mina sms i flera dagar nu. Vilka problem man har? Tänk dom som inte ens har mobiltelefoner. Jag som är helt beroende av min fick ju näst intill panik då jag insåg att den var borta.

35908-36

Det här kommer att bli min nya telefon. En Sony Ericsson W550i. Den verkar helt underbar och när jag läser recensioner så verkar det vara väldigt få som är missnöjda med den. Jag kommer att byta till det vita skalet direkt eftersom att orange inte är riktigt min färg. Sen så finns det dessutom ett rosa skal med stjärnor som man kan köpa till. Mera jag än så kan nog inget bli.

Nåja, till veckan ska jag beställa min nya telefon. Jag får hoppas att den levereras snabbt.

År 2006

Gott nytt år på er alla!

Min nyårsafton var väldigt trevlig. Jag är nöjd med kvällen på många sätt. Håret blev väl inte som jag tänkt mig, men jag kände mig ganska söt ändå. Det blev en hyfsat tidig kväll för mig. Jag låg i sängen klockan 2 den natten eftersom jag jobbat hela dagen och var riktigt trött.

Jag hoppas att mitt 2006 kommer att bli ett jättebra år!

Nya Vecko Revyn

Jag köpte nya Vecko Revyn igår till att ha som reseläsning medan jag satt på bussen mellan Skellefteå och Luleå. Jag tycker personligen att den är jättebra. För min del är den bara positivt förändrad, men då de som vill ha den som förr kan nog bli besvikna. Den känns mer som en modetidning nu. Mycket mer som en modetidning. Jag gillar Ebba, så jag kommer nog att fortsätta att köpa Vecko Revyn ifall den kommer att fortsätta se ut på samma sätt.