Nytt till Julia

image447

Idag har det bara regnat som vanligt, tråkigt nog. Jag tyckte så synd om min Julia som blev så blöt i pälsen så jag tänkte cykla och köpa en regnjacka till henne, men det fanns ingen. Riktigt dåligt. Jag måste leta någon annanstans efter en regnjacka till henne. Istället hittade jag en liten klänning till henne. Hon har sin julaftonsoutfit redan klar :)

image448

Och på ryggen är det en rosett. Hon blev så söt min älskling. Tyvärr så håller inte klänningen henne torr, men hon blir åtminstone fin. Vill man vara fin, får man lida pin... som det så fint heter. Men regnjacka ska hon få inom en snar framtid.

Klick

Vad tråkigt att det ska regna varenda dag nästan. Jag känner mig så omotiverad att göra något när det bara regnar. Idag blir det städning och mys i soffan med en kopp te. Jag ska ta vara på min lediga dag.

Jag har i alla fall lyckats få på mig regnkläderna och cykla till Coop Forum på morgonen idag. Aftonbladet och bilagan Klick köpte jag. Det skulle stå om höstens modemåsten och om nätshopping i Klick. Jag är så otroligt besviken efter att ha läst den. Det var inte direkt mycket information om höstmodet och det var mest sånt man redan vet. Liksom finns det någon modeintresserad människa som har missat att skinn är väldigt trendigt i höst?

För övrigt så förstår jag inte hur denna Sofi kan tipsa om nätshopping och då ha med plagg och accessoarer från Topshop som inte skickar till Sverige...

Mer shopping än det var tänkt...

Idag skulle jag cykla till HM och köpa en topp. Det gick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Toppen hittade jag i och för sig, men det blev mer än så:

image444

Jag hade tänkt att den skulle passa bra ihop med mina gråa pumps. Det som troligtvis är tänkt att vara en topp blir en klänning på mig, så jag måste korta av den, annars blir det så knöligt om jag ska ha den innanför byxor eller en kjol. Jag gillar mönstret väldigt mycket i alla fall.

image445

Det här orange smala skärpet har jag kollat in förut, men aldrig köpt det. Nu fanns det kvar två stycken och nu tyckte jag att jag bara måste jag ha ett. Orange är så snyggt ju!

image446

Jag hittade också den här grå- och blårutiga blusen. Det är så sällan som jag hittar kläder som jag tycker om, så jag var bara tvungen att ha den här. Det blir nog snyggt till jeans och mina gråa eller blåa pumps.

Vad trött man blir på regnet. Jag hade ca 100 meter kvar när jag cyklade hem och så började det regna. Jag hade tänkt hinna ut och springa innan jobbet, men jag får nog ta en cykeltur på en motionscykel inomhus istället. Det är bara så tråkigt att jag måste jobba i det här vädret sen.

Ha en bra dag!

Påsen är borta :(

Jag var till Coop Forum nu ikväll och frågade om någon hittat min påse och lämnat in den, men så vänlig hade visst ingen varit. Nu har jag surfat runt lite på nätet för att se om jag skulle kunna klicka hem sminket. På Strawberrynet.com så är allt verkligen jättemycket billigare. Jag borde ha shoppat där från första början ju, men man lär sig av misstagen.

Update! Jag har nu klickat hem ett läppstift från Strawberrynet som plåster på såren. 95 kronor billigare där än på Kicks. Perfekt ju :)

Arg

Någon idiot snodde min Kickspåse på Coop Forum idag *morr*. Att man inte kan skilja på mitt och ditt...

Lördagkväll

image442

Nu har jag precis sett på sommarkrysset och Gry var visst borta, så Rickard Olsson är vikarie idag. Jag är imponerad av att han byter skjorta i programmet, men jag saknar Gry. Hon är bättre.

image443

Ikväll klockan 22.00 ska jag på bio och se Simpsonsfilmen. Det ser jag fram emot. Jag är verkligen ett Simpsonsfan. Hoppas den är bra :)

Shoppat hittills

image441

Hittills har jag beställt det här:

-Jag vill ha en kavaj i höst. Igår var jag och provade några mer raka och "boxiga" som känns mera rätt just nu, men jag trivdes inte i dom. Det var liksom inte "jag", så därför blev det en figursydd svart kavaj från H&M.

-Bättre sent än aldrig heter det väl. I höst kommer det en ny modell på jeans från Acne som har hög midja och har lite vidare och rakare ben, men modellen Tube kändes mera rätt. I var och varannan blogg i vår har man sett någon ha Tube-jeansen i färgen Lena, men jag skaffar mina till hösten istället. Det blir nog bra det också.

- Den blåa t-shirten tänkte jag ha instoppad i mina Tubes och matcha med dom blåa pumpsen. Blått är snyggt!

Jag har även några auktioner på Ebay som jag hoppas att jag kommer vinna, så det blir ganska många paket som jag kommer få närmsta tiden.

Bild:
hm, Brownsfashion, Ellos

Nätshopping :)

Jag råkade visst vara uppe till klockan fyra inatt och städa, så nu har jag vänt på dygnet ordentligt. Det blev ingen shoppingtur idag heller. Jag gjorde ett försök, men det regnade så mycket, så jag vände om och cyklade hem igen. Igår spanade jag in ett linne som jag hoppas kommer finnas kvar på måndag när jag ska dit igen.

Istället för shopping på riktigt här i Skellefteå så har det blivit lite shopping på nätet istället. Det är en väldigt härlig känsla när man får nya saker på posten. Jag föredrar nästan nätshopping framför att springa på stan och svettas och trängas. Så nu väntar jag på paket från
Acne, Ellos och hm.

Ha en trevlig lördag!

Tusses måste-ha-objekt i höst

image440

Det blev visst ett till inlägg trots att jag nyss skrivit att det inte skulle bli det. Jag läste
Sophie´s blogg och fick se dom här underbara pumpsen som jag bara MÅSTE ha. Orange har jag fastnat för och skulle helst vilja ha allt i orange, så orange pumps är ett måste för mig. Dom kommer finnas på HM i höst för ca 300 kronor.

Bild: Style

Helgläsning

image439

Idag jobbade jag till 16.00, sedan hann jag bara cykla och handla lite, komma hem och äta middag och sedan somnade jag. Så därför har det inte blivit något bloggande idag, men jag ska bättra mig till imorgon.

Jag har köpt några tidningar så jag har lite läsning i helgen. Tidningar kan man aldrig få för många av.

Imorgon vill jag ha fint väder, för då tänkte jag ta mig en shoppingtur. Lite otrevlig är jag nog som åker iväg och shoppar eftersom pojkvännen kommer hem imorgon på morgonen efter att ha varit borta i nästan en vecka, men jag får gottgöra det en annan gång. Jag har shoppingabstinens i massor som måste åtgärdas först!

Ha en trevlig helg allihopa! Nu ska jag städa lite innan jag går och sover igen. Jag återkommer med fler inlägg imorgon.

Magtröja

image438

I början av veckan fick jag
magtröjan från Monki som jag köpte på Tradera. Jag gillar den väldigt mycket. Tyvärr så blev storleken fel i auktionen, men tröjan passar även om det inte var den storlek jag hade önskat att få, så jag orkar inte klaga och skicka tillbaka den. Tillsammans med mitt vita linne från American Apparel och kjolen från HM så trivs jag riktigt bra i magtröja. Den kommer nog att bli välanvänd i höst.


En blöt Tusse

image436

Det var så fint väder hela dagen, så jag tog på mig shorts och en t-shirt när jag cyklade till jobbet i morse och när jag var hemma på lunchen lämnade jag regnkläderna hemma eftersom dom var så jobbiga att släpa runt på. Gissa vad som hände klockan tre, en timme innan jag skulle sluta för dagen? Jo, himlen öppnar sig och det regnar som aldrig förr. Jag hade inget annat val än att ge mig ut i regnet och cykla till den sista vårdtagaren. När jag kom fram så droppade det från kläderna. Då var jag inte så nöjd.

Så nu har jag insett att jag vill ha ett bra paraply. Jag har ju redan skaffat mig ett par gummistövlar, så ett paraply skulle passa bra att komplettera min regnoutfit. Paraplyt ovan kommer från Fulton och jag tycker att det är jättesnyggt med genomskinliga paraplyn. Det finns att beställa på
Sthlm Standard.

Bild: John Lewis

Höstskor

image435
Jag försökte vara en duktig bloggare på lunchen idag och skriva ett inlägg om ett par skor som jag har råkat falla för, men bloggen ville inte alls göra som jag ville. Den tog bort mitt inlägg när jag håll på att skriva det och sedan fick jag visst inte logga in igen, men nu gör jag ett nytt försök och jag hoppas att jag kommer att lyckas bättre nu.

Skorna på bilden ovan är helt underbara. Eller dom skulle nog kunna vara ännu mer perfekta ifall dom var i lack, men man kan inte få allt. Jag kommer nog inte hitta några andra skor som känns så rätt för mig, så jag funderar på att beställa dom. Dom finns på Ellos för 899 kronor.

Bild:
Ellos

Nu har även jag lacktights

image434

Det är visst många som har dom här lacktightsen från Gina Tricot. Jag var på Gina här i Skellefteå och den otrevliga tjejen sa att dom inte hade några och inte skulle få några på flera veckor, så jag bad en vän i Västerås att köpa ett par till mig. Någon dag senare så kom minsann lacktightsen till Gina Tricot här i Skellefteå också. Tjejen som jobbar där har visst inte så mycket koll på vad som händer i butiken... Men nu har jag ett par i alla fall och dom är verkligen så snygga!

Ny frisyr

image433

I måndags så klippte jag mig och såhär blev resultatet. Frisyren var i ooch för sig snyggare innan jag tog en promenad i blåsiga Skellefteå. Om man jämför med
den här bilden från i måndags så är det ganska mycket kortare och nu mera uppklippt. Det syns kanske inte på bilden att luggen är lockad utåt, men jag ska försöka orka locka luggen varje morgon. Jag får se hur det går med det. Men jag är i alla fall nöjd med att ha blivit av med det där långa tråkiga håret nu.

Idag åker jag tillbaka...

Nu är tråkigt nog mina två dagar av ledighet slut. Ikväll är det dags att jobba igen, men en liten tröst är att jag är ledig i helgen. Då ska jag minsann ut på shoppingtur! Senare idag kommer några blogginlägg, men nu är det alldeles snart dags för mig att åka tillbaka till mitt lilla Skellefteå. Dom här två dagarna av besök i Luleå har verkligen gått fort.

Ha en bra dag allihopa!

Ögonfransböjare

image431

Jag har hittills bara haft en ögonfransböjare från
HM som inte är direkt bra och jag har funderat länge på att skaffa mig en som är bättre. Det finns en ögonfransböjare i 24 k guld från Shu Uemura som enligt många recensioner är väldigt bra. Den skulle jag vilja få tag på. Den ser ju, om inte annat, väldigt lyxig ut och lyx kan man inte för mycket av.

Bild: Thisnext

Tisdag

35908-429

Idag har jag varit på shoppingtur med mamma och lillasystern. Det är inte mycket sol här, men ganska varmt i alla fall. Ikväll ska jag och hunden på födelsedagsfika och då har jag den här outfiten på mig;

Linne - Zara, skärp - Gina Tricot, shorts - H&M, skor - New Yorker, armband - CC Skye, väska - Louis Vuitton.

Måndagens outfit

35908-430

Idag åkte jag till Luleå för att besöka föräldrarna och hälsa på vännen som fyller år imorgon. Jag och min lilla hund åkte buss hit i eftermiddags.

Dagens outfit: tunika - H&M (ur Kyliekollektionen), jeans - Paige premium denim, skor - New Yorker, armband - CC Skye.

Det är väldigt bra att ha en mamma som är frisör så ikväll har hon tagit hand om mitt hår. Jag ska försöka lägga upp bilder på min nya frisyr imorgon.

Fashion Victim

image426
Den här sjalen från Versace heter Fashion Victim. En rosa sjal med väskor på kan inte bli mer än rätt. Den vill jag ha så väldigt mycket. Fast jag tror att det kommer svida lite om jag går och köper en sjal för nästan 2 000 kronor. Jag hittade den här sjalen när jag letade efter en orange. Jag bara måste ha en orange sjal i höst!

Bild:
Forzieri

Dagens outfit: Waiting for the rain

image425

Äntligen är min långa helg med massor av jobb över. Det är så skönt att få vara lite ledig nu. När jag kom hem fick jag äntligen byta från dom hemska jobbkläderna till dom kläderna jag trivs i.

-Linne, HM
-Kjol, egensydd
-Sjal, Gina Tricot
-Armband, KJL
-Stövlar, Marc by Marc Jacobs

En jobbig helg...

image422

I helgen jobbar jag. Jag har verkligen ingen motivation för det och är hur trött som helst. Det blir nog inte direkt mycket bloggning imorgon heller, men jag ska göra ett tappert försök i alla fall. Nu är det snart sovdags. Jobbar 8-17 imorgon. Det enda positiva är i alla fall att det inte har regnat på mig på hela dagen. Förhoppningsvis slipper jag det imorgon också. Det är inte vidare kul att cykla i regnet.

För övrigt skulle jag gärna vilja ha klänningen på bilden ovan från Velvet. Den finns på
Shopaholic och det är 60 % rabatt på den, men tyvärr är den slut i min storlek. Annars är den här koftan helt underbar, men inte ens den finns i min storlek. Det är nog inte min dag idag...

Hoppas att alla mina läsare har en bättre helg :)

Önskelista

image421

Det här skulle jag väldigt gärna vilja ha i min ägo just nu:

-
Kavaj från Acne. En rak och svart kavaj skulle jag vilja ha i höst istället för en kofta ovanpå linnen när det är kallt ute.
-En rosa iPod skulle jag verkligen behöva när jag är ute på promenader. Det är så mycket trevligare om man har lite uppiggande musik att lyssna på.
-En svart skinnkjol vill jag ha i höst. Just den här hittade jag på leather.com, men jag hoppas på att hitta en fin och passande någonstans i Sverige som inte kostar allt för mycket.
-Color fever shine från Lancôme. Ett läppstift med massor av glans och glans är något jag gillar massor.
-Acnes Tubejeans. Just nu känns det som att jag helst vill ha dom i färgen DC.
-Jag har verkligen förälskat mig i American Apparels baslinnen. Jag vill ha många såna.
-En body vore idealiskt att ha under kjolar och byxor med hög midja. Den här är från American Apparel och färgen Navy gillar jag.

Viktideal

image420

Idag köpte jag Expressens bilaga
Fredag och hittade artikeln om hur man fixar Jessica Albas drömkropp. Jag kom då att tänka på att i alla dom senaste tidningarna jag har köpt så har det funnits sådana artiklar om hur man ska bli fit snabbt. Det har då varit i tidningar som Solo G, Cosmopolitan och Glamour. Det finns mycket som jag har att klaga på med media. Jag är ju ute efter modereportage när jag läser dom tidningarna och tyvärr är det ju så att det är svårt att komma i alla dom kläderna som finns i dessa tidningar om man är allt för överviktig.

Det har också varit en dokumentär serie på tv3 som hette Superskinny me och handlade om att två journalister som skulle testa Hollywoods hetsbantningsmetoder för att få storlek noll. Det var hemskt att se hur humöret och deras syn på mat förändrades så mycket på dom få veckorna som dom bantade. Båda hade storlek 40 innan.

Det är så synd att det har blivit sådan fixering vid vikt. Jag är också själv lite viktmedveten, eller vad man nu ska kalla det. Jag håller på att förändra mitt liv för att bli ett nytt lättare jag, men jag har inte såna drastiska metoder och tappar inte sådär mycket vikt, så snabbt. Självklart skulle jag inte ha något emot att vara väldigt smal, men jag vet inte om jag är beredd att ge upp hur mycket som helst. Som det är nu har jag lyckats begränsa mitt godisätande till en dag i veckan och jag motionerar mycket mera än förr, så jag har lyckats tappa ca 3,5 kg. Min målvikt ligger på 51,5 kg, men det har jag fått höra är för orealistiskt. Jag tror heller inte att jag kommer lyckas gå ner så mycket i vikt, men jag kommer självklart göra ett bra försök. Just nu är jag bara väldigt stolt över att jag har kommit över mitt sockerberoende.

Men hela tanken bakom inlägget är egentligen att världen inte ser så bra ut just nu. Det var ju några dagar sedan som jag såg på nyheterna om ett förslag om att det ska bli 1 timmes idrott i skolan varje dag, vilket är bra för att förhindra fetma, som verkligen är ett stort problem, men jag tycker också att det borde finnas mer kostinfromation där man får veta exakt vad all McDonaldsmat och Coca Cola gör med kroppen.

Jag tycker att det måste finnas något bättre sätt än att få alla att se ut som Nicole Richie genom alla modemagasin och artiklar om kändisdieter. Jag vet inte hur man ska få människor att bli mer hälsosamma, men någon hetsbantning kan ju inte vara rätt i alla fall. Jag tycker det är fel med det storleksidealet som finns just nu, men jag har tyvärr inte möjlighet att förändra världen...

Nu vill jag alltid ha regn

image419

För ett par veckor sedan
bloggade jag om mitt behov av gummistövlar. Den här sommaren har verkligen regnat bort känns det som, så jag lyckades hitta ett par gummistövlar från Marc by Marc Jacobs. Egentligen ville jag nog ha en mindre uppseendeväckande färg, men nu känner jag mig väldigt nöjd med mina gula stövlar. Idag regnar det ganska mycket ute, så jag måste nog ta en premiärtur med nya gummistövlarna.

Dom här stövlarna var lite knepiga att få tag på, men jag tycker att dom är så mycket snyggare än säsongens modell från Marc by Marc Jacobs.

Postnissen kom kvart i nio i morse och ringde på dörren. Vad är det för sätt att väcka stackars Tusse på hennes lediga dag?

Nu ska jag ut och hoppa i vattenpölarna...

Underbara sandaler... Varför kan ni inte bli mina?

image417

Dom grymt underbart vackra silversandalerna från Burberry Prorsum finns för halva priset på
Matchesfashion. Det är sällan jag ser ett par skor som verkligen får mig att tappa andan. Dom här sandalerna är så perfekta som ett par skor bara kan bli. Synd bara att jag har annat att prioritera före just nu...

Bild: Matchesfashion

Lindsay Lohan

image413

Jag gillar Lindsay's outfit. Sådär skulle jag kunna se ut varenda dag. Jag skulle vilja ha en sån där hatt. Det är riktigt snyggt ju, men jag tror att om jag väl skulle skaffa en, så skulle jag troligtvis inte använda hatten så mycket, men hatt är definitivt snyggt.

Bild:
Shareapic

Orange är så fint!

image412

Jag är smått besatt av orange för tillfället och den här toppen är verkligen jättesöt. Den finns på rea på
Asos just nu, men såhär i slutet på månaden brukar jag aldrig ha möjlighet att shoppa särskilt mycket tyvärr, men när jag har fått min lön får jag se om jag beställer den, om den nu finns kvar.

Bild: Asos

Önskeoutfit i det gråa vädret

image411

Man blir ju deprimerad av att se det ständiga regnet varenda dag. Det har verkligen varit en dålig sommar i år, så jag var tvungen att komponera ihop en somrig outfit som jag gärna hade haft på mig ifall det hade varit lite varmare ute. Så länge jag inte jobbar så håller jag mig inomhus, bärandes en mysdress för det mesta.

-Gul väska,
Fendi. Gult är verkligen snyggt och det är kul med sådana färger som sticker ut.
-Jag blir alltid glad av färgglada plagg, så just idag kändes den här miniklänningen rätt från Asos.
-Jag gillar blått just nu, så jag valde en ring med en stor blå sten från Lee Angel.
-Dom här blåa pumpsen vill jag verkligen ha. Dom lyfter vilken grå och tråkig outfit som helst.

Dagens köp!

image410
Jag är väldigt dålig på att leta saker på till exempel
Tradera och Blocket. Jag tänker att det bara finns skräp som jag aldrig kommer ha användning för, men nu ska jag verkligen ändra uppfattning. Man kan verkligen göra fynd. Jag hittade magtröjan från Monki som jag har bloggat om förut för några tior. Perfekt! Snart har jag den i min lilla garderob. En svart blev det och det var det jag helst ville ha. Den skulle passa bra till mina Acne Tube (eller dom är inte mina ännu, men snart så hoppas jag).

Bild: Monki

Bättre sent än aldrig

image409

Hela våren har jag sett tjejer blogga om Acnejeansen i modellen Tube, men jag har aldrig gillat dom. Jag har bara tänkt att dom aldrig kommer passa mig och att dom inte är min stil, men det har dom senaste veckorna övergått till en mindre besatthet. Just nu känns det som att jag bara MÅSTE ha jeansen. Så snart jag får lön i alla fall. Jag tänker på dom underbara jeansen dagligen, men jag kan aldrig bestämma mig för vilken färg jag ska ha. I princip alla i bloggvärlden som har ett par verkar ha Lena, och dom är verkligen snygga, men jag är inte helt säker på att det är rätt för mig. Jag måste fundera mera på dom här jeansen inser jag ;)

Bild:
Acne

A pink posh

image408

Victoria Beckham var faktiskt riktigt fin i sin rosa outfit :)

Bild:
Hollywoodrag

Ebba, Elin och Sofi

image407

Jag hittade den här bilden i
Ebbas blogg. Det är kul att se dom tre tillsammans på en bild. Ebbas outfit är så snygg och jag gillar verkligen hennes frisyr. Något sådant skulle jag också vilja lyckas med någon gång. Tyvärr är det ju lite svårt att få till en snygg solbränna när det knappt finns någon sol ute, men det går ju alltid att fuska med lite brun-utan-sol. Ebba har i alla fall helt klart snyggast kläder på sig av dom tre tycker jag.

Nu är det dags för mig att ge mig ut på en joggingtur. Have a nice day!

Bild: Vecko Revyn

Någon som vet?

Jag är nog hemskt dålig på att leta och så har jag inte tålamod som räcker till. Jag skulle vilja veta vad för skor man ska ha i höst, men det kanske i och för sig är för tidigt att tänka på sånt redan nu. Om jag väntar några veckor så kanske jag får reda på svaret, om inte någon klok och vetande läsare har svaret på det? Jag vill ha reda på skotrender redan NU! :)

Lördagens outfit

image406

Ooooj, vad jag ser glad och lycklig ut idag :P Jag var tvungen att ta med huvudet bara för att visa min fina matchning med det silvriga hårbandet. Det är så skönt att få vara ledig i helgen och få bara ta det lugnt. Tyvärr regnade det lite tidigare idag, men resten av helgen hoppas jag verkligen kommer vara jättefin.

Det jobbiga är att jag är jätteallergisk just nu, så det kliar i näsan och ögonen och jag nyser jämt. Så just nu kan jag inte använda smink eftersom jag kommer smeta ut det överallt där det inte ska vara när jag kliar.

Dagens outfit: silvrigt hårband med stenar på - Topshop, grön tunika - Gina Tricot, armband med vita tigrar - Kenneth Jay Lane, silvertights - American Apparel, ballerinaskor i lack - Skopunkten. Till det har jag även min älskade Speedy från Louis Vuitton.

Body

image405

Jag skulle vilja ha en body! Det måste ju vara perfekt att ha på sig om man har ett par byxor eller en kjol med hög midja. En sån ska jag definitivt införskaffa och American Apparel har många fina tycker jag.

Bild:
American Apparel

Kvällsoutfit

image404

Ikväll har jag gjort något som jag förut aldrig någonsin tänkte mig att jag skulle kunna göra i hela mitt liv. Jag har varit på O'Learys och kollat på fotboll. Det är nästan hemskt att jag har gjort det.

Kvällens outfit var i alla fall:


-grå t-shirt, Vero Moda
-orange hårband, HM
-orange armband, CC Skye
-silvertights, American Apparel
-skinnjacka, Only
-väska, Louis Vuitton
-svarta lackballerina, Skopunkten


Kofta

image403
Om jag då inte hittar en kavaj som jag skrev om
tidigare, så vill jag gärna ha en sån här kofta från La Redoute. Så söt och ser så mysig ut.

Bild: La Redoute

Veckans vill-ha-objekt

image402

I höst vill jag ha en kavaj istället för att använda kofta ovanpå linnen och toppar när det är kallt. Helst av allt skulle jag vilja ha en kavaj från Acne. Den på bilden ovan gillar jag väldigt mycket och finns dessutom för halva priset nu.

Bild:
Acne

I Norrland finns inga lacktights

image401

Det är många som har bloggat om dom här lacktightsen från
Gina Tricot. Även jag vill ha ett par! Jag var på Gina idag, men tjejen som jobbar där sa att dom på huvudkontoret har semester och dom har inte fått några nu och kommer inte få några nya kläder på flera veckor. Så här är det jämt när man bor uppe i Norrland och nästan mitt i skogen. Allt jag vill ha finns aldrig. Jag måste minsann flytta jättesnart!

Bild: Gina Tricot

Batik

image400

Jag gillar inte riktigt Pink's klädstil egentligen, men kjolen som hon har på den här bilden tycker jag är riktigt snygg. Något batikmönstrat plagg vill jag verkligen ha i höst. Jag får se om jag lyckas hitta det.

Mytheresa finns den underbara Miu Miu-batikväskan på rea. Om jag bara hade ca 6 000 kronor över så skulle den bli min. Fast jag tycker egentligen att den bruna är finare.

Bild: Hollywoodrag

Ännu mera regn

image399

Nu är det fjärde dagen i rad som det regnar. Vad är det här för sommarväder egentligen? Senaste tre dagarna har jag i och för sig jobbat, så även om det hade varit fint väder så hade jag inte haft tid att vara ute. Något som jag har insett av dom tre senaste dagarna av regn är att jag är i stort behov av att skaffa mig ett par gummistövlar. Man blir hemskt blöt om fötterna utan gummistövlar. Hittills har jag lånat ett par från jobbet, men jag vill ha ett par egna.

Efter en stunds letande inser jag att det verkligen finns massor med söta modeller att välja på.

  1. Viking
  2. Marc by Marc Jacobs
  3. Burberry
  4. Hunter
  5. Pucci
  6. Pucci
  7. Viking
  8. Tretorn

Color fever shine

image398

I min
Modette som jag köpte igår så fanns det en annons för Color Fever Shine från Lancôme. Det verkar vara massor av glans och det vill jag ha. Ett starkt rosa läppglans utan glitter som är jätteglansigt och Color Fever Shine verkar vara precis det jag vill ha. Färgen Fuchsia euphoria verkar helt perfekt. Tyvärr finns inte Color Fever Shine i Skellefteå ännu, men det verkar gå att beställa från Lancômes hemsida. Det tråkiga med att beställa är ju att jag inte kan testa det innan jag köper det.

Bild: Lancôme

Lördag

image397

Ikväll har jag hittills läst lite i
Modette (första gången jag köper den tidningen och jag är verkligen positivt överraskad), ätit godis och tittat på Sommarkrysset. En trevlig, men regnig, lördagskväll har jag. Precis lämpligt aktivt efter en lång dag med jobb.

Shopaholic-kändisar

Enligt Cameron Diaz så kan en kvinna aldrig få nog av att shoppa. På aftonbladet finns en artikel om några shopaholic-kändisar. Jag skulle verkligen inte ha något emot att lägga 1,4 miljoner per år på att uppdatera min garderob som Victoria Beckham gör.

Kvällsoutfit

image396

Det blir en kort fredagskväll för mig. Jag slutade jobba nio ikväll och ska upp och jobba klockan sex igen imorgon, så det blir inga stora äventyr för mig ikväll.

En enormt suddig bild blev det på min kvällsoutfit. Måste ha blivit extremt skakig i händerna :P

Vitt linne - American Apparel, skinnjacka - Only, sjal - Gina Tricot, jeans - Paige Premium denim, armband - Kenneth Jay Lane, väska - Louis Vuitton, skor - New Yorker.

Jag vill ha ett päron!

image395
Jag trodde inte att päronklockan från Marc by Marc Jacobs gick att köpa längre, men nu finns den på mrs H. Päronet är helt klart finast enligt mig. Jag vill ha det såå mycket!

Bild:
Mrs H

Garderobsrensning

image393

Idag tog jag tag i saken och rensade ut ur garderoben. Helt plötsligt så blev det nästan ingenting kvar. Förut var det alldeles överfullt på hyllorna och det gick inte att hänga in något mer, men nu är det helt plötsligt massor med plats och många galgar bara hänger och väntar på att få nya höstkläder hängande på sig.

Mycket utav kläderna ska ut i förrådet och en del har jag slängt. Alla partytoppar med glitter, paljetter, spetsar, fjärilar och volanger i all världens färger får jag nog ingen användning för mer, men dom är så söta på något vis så jag kunde inte slänga dom. I vinter när jag ska flytta så ska jag göra en ny utrensning så jag får se om jag sparar eller slänger dom då.

image394

Jag hade inga kartonger så kläderna fick hamna i en Ikea-påse tills vidare. Jag har många minnen från alla mina toppar. Det känns bra att jag har mera ordning i garderoben i alla fall. Så nu är jag verkligen redo för höstens alla inköp!


Blus eller inte blus?

image391

När jag fick vår- och sommarkatalogen från
La Redoute så har jag spanat in den här blusen från första stund. Den är så fin och dessutom i helsiden. Den kostade 689 kronor från början, men nu kostar den bara 378 kronor på rean. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska slå till eller inte. Jag kommer garanterat få mycket användning för den om jag köper den, men riktigt hundraprocentigt Tusse är inte modellen på blusen.

Bild: La Redoute

Kökskrokar i garderoben

image390
I senaste
Veckorevyn var det en artikel om en kvinna som var polis och modeintresserad. Man fick se bilder från hennes garderob och hon använde en stång och s-krokar från IKEA för att hänga upp smycken på. Egentligen ska man använda det i köket för att hänga köksredskap på eller som handdukshängare, men mycket av det som finns på IKEA har många användningsområden.

Hos mig är det betongväggar i min lilla garderob så det är hemskt jobbigt att sätta upp saker på väggarna och det är lite tråkigt. Men till våren när jag bor i en ny stad och en ny lägenhet så kanske jag kan ha sådana krokar. Serien som stången och krokarna ingår i heter Bygel.

Bild: IKEA

Stackars skor

image389

Innan jag åkte iväg förra helgen så var mina skor nytvättade och alldeles vita. Det är dom tyvärr inte längre efter en shoppingtur i sthlm och sedan någon dag i Västerås. Nu är dom utom räddning. Idag åker dom i soporna. Stackars skor. Dom har levt ett hårt liv.

Nya armband

image388

Igår fick jag äntligen mina två armband som jag beställde från Kyssjohanna i måndags. Det var verkligen snabb leverans, så det får dom en guldstjärna för.

Armbandet med dom vita tigrarna från Kenneth Jay Lane har jag velat ha länge, men det har hela tiden varit något annat som jag har lagt pengarna på, men nu fick det minsann bli vita tigrar i min ägo. Jag är jättenöjd.

Senaste månaderna har jag varit helt inne på att jag vill ha ett Hermésarmband, men det är ju svårare än svårt att få tag på ett som ser ut som jag vill. Jag läste någonstans om en tjej som fick sitt skickat från Hermésbutiken i Köpenhamn, men frakten kostade 600 kronor och det är det inte värt.

Så när jag hittade ett armband i orange och guld från CC Skye så kände jag att det var mera värt att köpa ett sånt istället för armbandet från Hermés som jag måste betala 600 kronor i frakt för. Det här armbandet känns lite för stort. När jag testade det på pojkvännen så satt det perfekt. Får nog skaffa mig bredare armar :P Men jag är väldigt nöjd med armbandet. Just nu gillar jag orange väldigt mycket, så jag ser armbandet som en bra investering inför hösten.

Dagens outfit

image387

Idag har jag gått runt i min sköna storskjorta från Permanent vacation. Den är så bekväm, men den blir hemskt skrynklig tyvärr. Skjortan är definitivt ett bra köp även om jag inte har använt den särskilt mycket hittills.

Jag jobbade i morse, så jag har inte orkat bry mig så mycket så jag har tagit på mig några accessoarer.


Jessicas nya kropp

image385

Wow vilka benmuskler Jessica Simpson har skaffat sig. Såna skulle jag också vilja ha, men jag har varken tid, motivation eller energi till att skaffa mig det. Jag skulle vilja kunna beställa dom på nätet och så får man dom i ett paket och så helt plötsligt ser man sådär bra ut :) Nätshopping är jag minsann bra på, men inte att träna.

Jag läste att Jessica dejtar sin personliga tränare, så då förstår jag att hon ser ut sådär.

Bild:
Hollywoodrag

Vill ha!

Imorgon startar en tävling på Modette som man kan vinna en körsbärsklocka från Marc by Marc Jacobs i. Jag har länge velat ha en sån klocka, så jag vill verkligen vinna den! Jag ska sno den från Eleonores bord :)

Hösten på Ellos

image384

Jag har suttit och kollat igenom höstnyheterna på
Ellos. Jag tycker att det finns väldigt mycket fint där. Eller ja, det är väl inte direkt mycket som jag kommer att beställa, men jag har alltid tyckt att Ellos nästan bara har otrendiga tantkläder så jag är helt klart nöjd över utbudet som finns.

Bilden ovan gillar jag dels för att jag tycker det var fint med randiga tights tillsammans med den gråa koftan och så tycker jag att det är så grymt snyggt att matcha gult och grått.

En del byxor med höga midjor finns och dom ser helt okej ut enligt mig. Flera fina pumps hittade jag också. Tydligen så tycker dom att man ska fortsätta ha byxdressar i höst.

Bild: Ellos

Shoppat; del två

Här kommer fortsättningen på vad jag shoppade i Stockholm och Västerås i helgen.

 Jag var tvungen att gå till Louis Vuitton och köpa en penna som passar i pennhållaren i min kalender och så köpte jag en porte cles som jag har visa-kort och körkort i. Den är alldeles perfekt storlek och att den har en liten kedja som man kan sätta fast den på insidan av min Speedy. Det är mer än en gång som jag har letat som en galning i väskan efter visa-kortet och trott att jag har tappat det. I fortsättningen kommer jag slippa såna saker. Det är mitt bästa köp på hela resan :)

 Jag hittade den här söta kjolen på H&M med hög midja och klädda knappar. Den kommer jag nog använda flitigt i höst.

 Den här toppen kommer från Zara. Jag gillar färgerna, så därför blev det ett köp även om jag inte riktigt trivs i den modellen på toppar.

 Jag var för första gången på Urban Outfitters och hittade den här söta blusen i grått. Jag ska sy upp den tänkte jag så det blir lite mera magtröja av den.

 Dom här byxorna hittade jag på Topshop. Jag är så nöjd. Jag hade tänkt innan att jag ville ha ett par byxor med hög midja och paperbag waist.

 På en trevlig liten affär i Västerås hittade jag en svart kavaj med trekvartsärm och en kort kjol med en stooor rosett. 99 kronor per plagg kostade det, så det var riktigt bra köp enligt mig själv.

Nu är det minsann sovdags.

Blog you later!

Skoshopping i Västerås

Nu är jag äntligen tillbaka i Norrland igen. Eller äntligen ska jag väl inte säga, jag har haft så kul och trivs så bra där nere i Stockholm och Västerås.

Min shoppingtur i sthlm blev alldeles för kort. Jag hann inte med allt jag ville hinna med och jag är sån som gärna går och funderar en stund över saker innan jag köper dom, men jag hann ju inte gå tillbaka och köpa det jag ville ha. Jag har i alla fall kommit fram till att jag vill ta en ny shoppingtur i sthlm i höst. Innan oktober är slut så ska jag ha varit där!

Men Västerås var då en bra shoppingstad också tycker jag. Jag hittade mycket intressant. Under helgen har jag ändå köpt ganska mycket, så jag får nog göra flera inlägg för att undvika jättelånga inlägg. Det här blir ett skoinlägg!

 Guldiga ballerinaskor från en butik i Västerås. Vad butiken hette minns jag inte, men dom är sköna och söta.

 På Din Sko hittade jag dom här lila pumpsen för bara 50 kronor. Ett bra köp tycker jag. Dom ska jag använda i höst.

 Jag gillar inte skor med för mycket detaljer, så dom här stilrena ballerinaskorna i lack kändes väldigt rätt.

 När jag har läst trendrapporterna inför hösten så har det stått en del om sammet, så dom här vinröda skorna blev jag väldigt glad när jag hittade.

 Pumps är alltid snyggt och jag tycker jättemycket om dom här redan. Jag tror att dom kommer bli välanvända i höst. Lack är så snyggt! Dom här pumpsen, sammetsskorna och dom svarta ballerinaskorna kommer från Skopunkten.

 Ännu ett par skor hittade jag på rea. Bara 200 kostade dom här pumpsen med kilklack i lack.

Jag har verkligen fyndat skor i helgen. Sex par skor för väldigt lite pengar. Det har aldrig hänt förut att jag har köpt sex par skor på en helg, men någon gång ska väl vara den första ;)