Borttappad mobil.

Jag känner mig totalt handikappad utan min älskade mobil. Den försvann igår morse, så nu är jag utan alla telefonnummer, sms och bilder. Ledsen blir man ju. Jag vill ha en ny snabbt!

Vår på H&M

35908-3435908-3335908-3235908-3135908-3035908-29
Jag har fått H&M:s vårkatalog i veckan, men har inte hunnit titta i den förr än nu. Jag hittade sex saker som jag verkligen vill ha i vår/sommar. Att ha den rosa cardiganen och de rosa shortsen en ledig dag i sommar tror jag kan bli perfekt. Det var en bild på en tjej i katalogen som hade det och jag tyckte att det var jättesött. Cityshorts känns som ett måste att ha. Jag hade ett par gråa på julafton och jag trivdes förvånandsvärt nog väldigt bra i shorts. Jag har alltid sett mig själv som en person som bara kan ha kjol, men nu har jag ändrat åsikt. Jag längtar redan till sommaren!

Klocka från Guess

Jag var som hastigast och kollade på lite klockor här i Skellefteå. I en butik hittade jag märket Guess. Dom modellerna som fanns där var helt underbara. Jag såg då bland annat den här modellen, men det var mycket finare i verkligheten. Jag tycker egentligen inte om att det är leopardmönstrat armband, men annars var den fin. Tyvärr finns inte den modellen som jag vill ha på hemsidan, för då hade jag beställt den därifrån. Jag tror att det hade blivit billigare. Fast den här var också fin. Den klockan som inte finns på hemsidan hade ett sånt fint armband i guld och vitt.

Jag får se hur mycket pengar jag har kvar om någon vecka. Jag kanske köper en klocka då. Jag känner mig väldigt handikappad utan klocka, så det vore en bra investering.

Mulberryrea

Mulberry har rea på bland annat modellen Phoebe och Bayswater i rosa och grönt. Dom är hur underbara som helst. Jag skulle vilja ha en rosa Phoebe och en grön Bayswater. Det skulle nog passa bra i sommar tror jag.

Julstress

Nu är det länge sedan jag bloggade. Jag har varit upptagen hela tiden i en vecka nu. Jag var och julhandlade i fredags och det vill jag aldrig göra om. Det var inte lätt att släpa på en ganska stor halmbock i den trängseln. Han tappade lite skägg tror jag. Som tur var så köpte jag allt som skulle köpas.

Senaste dagarna har jag köpt två
ögonskuggor från Lancôme i färgerna Silver shine och Strass black. Idag var jag på Kicks och köpte en mascaran Hypnôse från Lancôme. Nu får jag se hur bra dom är då. Jag gillar Lancômes smink annars så det finns ingen anledning att inte tycka om det egentligen. Jag köpte en palett i september i färgen Chic och jag kan nog inte vara mer nöjd. Skuggorna sitter perfekt och har underbara färger.

I julklapp fick jag ganska mycket kläder, så det har inte blivit särskilt mycket reashoppande för min del. Jag köpte en vit stickad kofta med små stickade bollar på och så var det ett snöre som ska knytas längst ner i kanten som hade två tofsar längst ut. Den var riktigt söt. Jag köpte den på H&M för 208.50.

För övrigt har julen varit riktigt trevlig. Det var första året som vi var enbart familjen. Annars är vi alltid med min faster och hennes familj eller med farmor och farfar. Det blev mycket god julmat. Mamma är duktig på att laga mat. Jag hoppas att alla andra haft en fin jul också.

Victorias Secret Fashion Show 2005

35908-27

Jag har nyss sett Victorias Secret Fashion Show. Helt underbart. Det är så bra och verkligen underhållande. Jag blev jätteledsen när Tyra Banks berättade att det var det sista hon gjorde som modell. Hon är ju så väldigt bra på det hon gör. Enligt mig var hon helt klart bäst av alla modeller. Det är synd att hon försvinner, men hon sa att hon har jobbat som modell mer än halva sitt liv, så då kan man förstå att hon vill sluta.
35908-28
Änglavingarna som några av modellerna har tycker jag är så vackra. Heidi Klums lysande outfit var ju jättefin också. Ett par såna där änglavingar skulle jag gärna vilja ha. Fast dom är ju lite svåra att förvara någonstans och man kan ju inte direkt ha dom på stan eller nåt utan att stöta till någon. Jag längtar redan till Victorias Secret Fashion Show 2006. Det var jättekul att se även i år.

Bilderna är från
Victorias Secrets hemsida


Urban Decay

Efter att ha läst det här inlägget så kollade jag runt bland produkterna från märket Urban Decay. Det finns ju hur mycket söta saker som helst. Dom här sakerna hittade jag på HQhair:

-Honey Falvoured Body Powder som smakar och luktar honung. Hur sött som helst. Även den med smaken/doften Cherry Lemonade gillar jag. Då mest för att den är rosa.

-XXX Slick Pot Gloss har ju en jättesöt förpackning. It takes hot lips to a whole new level with a never-before-seen glide and a super soft sheen. Carney eller Sin skulle gärna få finnas i min sminkväska.

-Märkets Eye Shadow finns i så väldigt många färger. Jag blev faktiskt smått förvånad. Mycket bra utbud. Alla färger som man kan tänkas behöva finns nog där. En extra guldstjärna i kanten får ögonskuggan för den gulliga förpackningen. En fin förpackning gör alltid att man vill ha något extra mycket.

-En Eyeshadow Primer Potion skulle jag gärna vilja ha. Måste påpeka igen att jag gillar förpackningen. £9.50 är dessutom inte dyrt tycker jag.

-Surreal Skin Creamy Concealer måste jag nog också tillägga att jag vill ha. Hon som skriver Leagally Blonde-bloggen gillade den, så den skulle ju kunna vara värd att testa.

Jag funderar på att göra en beställning från HQhair efter jul. Bland annat en del från Philosophy skulle jag vilja ha, så det kan bli mycket möjligt att den följer med något från Urban Decay när jag beställer.

Paketet har kommit.

Idag fick jag mitt paket från Blush. Jag blev jätteglad. Det var inte så lång leveranstid. Jag beställde det i torsdags, så det blir 4 arbetsdagars leveranstid, vilket jag tycker är helt överkomlig tid. Det levererades i en vit kartong och innuti fanns mina lack inslagna i ett paket och sedan var det bubbelplast runt. Mycket bra förpackat var det. Såhär såg det lilla paketet ut:

Självklart tog jag en bild på innehållet också:

Nagellacket var mycket ljusare rött än vad jag förväntat mig. Det är ännu ljusare än vad min bild visar också. Smått besviken blev jag eftersom jag ville ha ett mörkrött nagellack. Inte ett ljusrött som jag nu fått. Enligt mig är färgen hemsk, men gillar man den typen av röd färg så är den säkert perfekt. Jag hade förväntat mig denna färg:

Det här är bilden från Blush hemsida.

För övrigt så är jag faktiskt väldigt nöjd med Essies 3-way Glaze. Än så länge ser jag inget fel på den, men jag tror att den säkert kommer att vara bra.

Jag är nöjd med min beställning från Blush. Det är bra leveranstid och bra packeterat. Tyvärr blev jag besviken på den missvisande färgen, så därför får dom en 3:a av mig i betyg.

Mamma Gwen


Gwen ska bli mamma! Vad sött. Jag gillar verkligen Gwen. Hon gör väldigt bra låtar och har oftast jättesnygga kläder. Kläderna i den senaste av hennes två klädkollektioner tycker jag är jättesnygga. Att hon var 36 visste jag inte. Jag trodde att hon var mycket yngre. Pappan till barnet är Gavin Rossdale.

Sen julklappshandel

35908-22

Jag var alldeles för trött för att blogga igår. Det tog bara en och en halv timme efter att jag kom hem från jobbet innan jag somnade. Fördelen är att jag är extra pigg idag då, så jag kan blogga extra mycket, om jag är hemma.

Jag har inte köpt alla julklappar ännu, så om jag har fått tillbaka pengarna för klänningen idag som jag köpte från Bubbleroom så ska jag gå på stan och se om jag hittar några passande julklappar åt mina föräldrar. Nu är det inte länge kvar till julafton. Om jag inte köper det jag ska ha idag, så måste jag göra det på fredag. Jag kommer ju att känna mig galet stressad om jag måste shoppa julaftonskläderna och julklapparna dagen före julafton, men det är ju självförvållat, så det är bara att stå ut.

Jag har tänkt ha tomteluva på mig på jobbet på julafton, bara för att fira på mitt egna lilla sätt. Det var en tjej på Coop Forum igår som hade renhorn på huvet. Dom var jättesöta.

Blog you later!

X-tinas birthday


Jag gillar X-tinas födelsedagsoutfit. Riktigt söt faktiskt. Hon kan vara ganska extrem i sin klädstil ibland, men hon ser väldigt bra ut och hon har en jättebra röst. Hon har redan hunnit bli 25 år. Grattis Christina!

Bilden är från Celebworld


Julveckan

Jag har sett denna hos flera andra bloggare så jag bestämde mig för att också göra en...

Måndag: Jobba 7-12, laga plättar och äta hjortronsylt till, städa, sova en timme eller så.

Tisdag: Jobba 7-16, fortsätta städandet.

Onsdag: Vara ledig, gå på stan och shoppa samt ta en fika på Wayne's. På kvällen ska jag bara ta det lugnt och ligga i sängen tittandes på tv.

Torsdag: Jobba 7-16, laga mat, ta det lugnt och sedan sova.

Fredag: Jobba 7-12, gå på stan och leta julaftonskläder.

Lördag: Jobba 7-16, ta bussen till Luleå, fira jul med föräldrarna, hälsa på pojkvännen.

Söndag: 05.30 kör jag bil till Skellefteå, jobba 7-16, köra bil till Luleå, umgås med familjen och pojkvännen.


Det blir nog en smått tung vecka, men jag får vara nöjd med att jag får extra mycket i lön då jag jobbar på julhelgen. Dessutom så blir man ju så glad av allt julfirande, så det ska nog gå bra ändå.

Bows

Jag tycker att rosetter är det sötaste som finns nästan, så jag är just nu väldigt lycklig för att rosetter finns på mycket kläder, skor, väskor och så vidare. Jag hittade en riktigt söt top på Net-a-porter från Marc by Marc Jacobs. En härlig blå färg är det dessutom. Den skulle vara hur söt som helst i vår.

Dessutom så har jag bestämt mig för att jag vill ha en vit väska i vår. Då har jag hittat en från Mulberry som jag tycker är väldigt fin. Jag gillar ganska stilrena saker utan allt för mycket detaljer, så den är perfekt. Jag kollade på Mulberrys hemsida och det finns tyvärr inte någon sminkväska som är vit. Det var synd. Jag behöver en sminkväska, och det vore ju fint om det matchade. Annars så tycker jag att Mulberrys sminkväskor är helt underbara, så jag kanske får nöja mig med en annan färg.

Väskan är definitivt något som jag ska köpa om den bara finns kvar när jag har råd. Den är helt underbar. Tills vidare kan jag bara drömma om den.

Bilder från Net-a-porter

En puderpuff för en prinsessa

35908-18
Den
här puderpuffen känns som något varenda liten prinsessa ska ha och jag är ju en liten prinsessa på sätt och vis. Jäg känner mig som det ibland i alla fall. Jag har faktiskt en liten tiara till och med. Jag tycker att den var hur söt som helst.  Det är guldglitter i den söta burken. Den vore hur söt som helst att ställa i mitt rosa lilla rum som prydnad bara. Det är ju den där "diamanten" och att den är rosa som gjorde att jag föll för den. Den är bara helt underbar!

Bliden är från Shopintuition

Snö

Tyvärr så får man ju inte bestämma över vädret. Jag vill ha ganska mycket snö utan halka, men inte får ju jag det. Det snöade i helgen, så jag blev nöjd, men nu har det blivit varmare och sedan så har det frusit lite. Så nu är det mindre snö och smått halkigt igen. Jag hoppas verkligen att det kommer mer snö till julafton. Det är ju inte länge kvar nu. Jag jobbar på julafton, men det går nog bra ändå. Jag funderar på att ha en tomteluva på mig hela dagen, bara för att fira på mitt egna lilla sätt.


Shorts!

Helgen har varit lugn och skön. Det behövdes efter en veckas hårt jobbande. Jag och pojkvännen virrade runt på stan i Luleå. Jag hittade äntligen nåt som jag letat länge efter: shorts! Dom är mörkgråa, knälånga
 och rutiga. Hur söta som helst. Dom kostade bara 300 kr och är från Vila. Jag kommer nog att ha dom på julafton tillsammans med ett par tjocka strumpbyxor, en kofta och ett sidenband i en rosett runt midjan. I veckan ska jag springa på stan bland alla stressande människor och leta kofta, strumpbyxor & sidenband. Jag skulle helst vilja ha det i midnattsblått eller mörkgrönt.

Det blev en macklunch på Dagobert idag. Gott var det.

Dagens outfit var:
-Blåa Seven-jeans
-Mörklila 3/4-äramd top
-Stickad folkloreinspirerad sjal
-lila rosbrosch att sätta på sjalen

Hoppas att alla har haft en trevlig 4:e advent.


Essie från Blush

Jag har nyss gjort en beställning från Blush. Jag blev så nyfiken på Essie-lacken. Det blev ett nagellack i färgen Russian Roulette och ett 3-Way Glaze. Bara 110 kronor styck. Nu får jag se hur Blush fungerar som webshop. Jag var nästan på väg att köpa några fler produkter, men jag bestämde mig för att börja litet och sedan kanske beställa mer om jag tycker att det fungerade bra med leverans osv. Nu ska jag vänta och längta efter mitt paket från dom. Jag valde att få det inslaget, så nu får jag se hur deras inslagningskunskap är också.

Nu ska jag packa inför min resa till Luleå imorgon.

Perfect for this girl

Svart glittrig klänning
Jag har ännu inte fått min
klänning, men eftersom det är bara ungefär två veckor till nyårsafton så började jag få lite panik. Tänk om jag hade beställt fel storlek? Eller så kanske den skulle vara för lång, då jag bara är 162 cm, och då måste fållas upp. Jag kom på den fina idén att gå på H&M här i Skellefteå och kolla om klänningen fanns där. Jag blev väldigt glad när jag efter mycket letande lyckades hitta den. Jag provade den och den satt perfekt! Jag tror det blir jättesött med mina nya skor till klänningen.

Just nu är mitt största problem med nyår att jag inte vet hur jag ska hinna fixa håret. Det är ju så tråkigt om jag lagt ner tid på att få mig iordning i övrigt och sedan har jag bara platt och tråkigt hår till. Jag får fundera på hur jag ska lösa det hela.

Bilden är från H&M

Julig Mariah

 
Jag hittade dessa julbilder på Mariah Carey. Hunden var jättesöt. På den andra bilden då hon klär granen har hon ju en väldigt tydlig timglasfigur. Det är sällan man ser det nu tycker jag på kändisar. Alla är ju så jättesmala. I hennes musikvideo till låter Get Your Number så har hon ju världens gräsligaste kycklinggula lackklänning. Jag tycker att den är så hemsk. Jag förstår inte hur hon kunde ha på sig den. Den röda klänningen på bilden är då finare som tur är.

Bilderna är från Celebworld

Kvällsmys

Idag har det bara varit en kort dag på jobbet. Bara fem timmars jobb blev det. Jag fick en tidig julklapp av en vårdtagare. Så nu har jag en mugg med vaniljte och min chokladask från den snälla vårdtagaren som jag strax ska sätta mig framför tv:n med och varva ner innan jag ska sova. Hur underbart som helst. Det här är en riktigt mysig kväll.

Väskpyssel

Jag har pysslat flera dagar nu med att ordna en röd sammetsväska. Jag köpte en svart kuvertsäska i skinn för ca 2 veckor sedan. Den var i perfekt storlek och kostade bara 10 kronor på Röda korset.

Sen köpte jag mörkröd sammet på Ohlssons tyger & stuvar i Luleå. Det fanns en ljusare röd sammet också, men den mörkare tror jag passar bättre med de smycken som jag ska ha på nyår. Just nu är den bara röd, men det ska sättas fast en svart sidenrosett och så kanske jag limmar fast några strasstenar.

Färgen på bilden är inte riktigt samma som i verkligeheten. Tyvärr har jag ingen jättebra digitalkamera att använda. Bilderna är tagna med min mobil, så man kan inte förvänta sig så mycket. Nåja, jag har arbetat länge med att få till tyget, så nu hoppas jag verkligen att rosetten också blir bra. Limmet tog slut också, så jag  måste köpa nytt så jag kan sätta fast rosetten.

Jag längtar verkligen till nyårsafton så jag får ha på mig min genomtänkta outfit.


Tomtegröt i mitt rosa hem

35908-13 Idag åt jag årets första tomtegröt. Hur gott som helst. Risgrynsgröt är nog det godaste som finns. Jag kanske tar lite mer innan jag åker till jobbet idag. Mums vad gott. Jag längtar redan efter mer gröt ju. Jag fick gröten av mina föräldrar när jag var där i helgen. Dom skickade även med julmust, kanel till gröten, lussekatter och "grisar" (såna där friterade saker som man sätter socker på). Så jag får då allt lite jul här med.


Ändrad layout

Jag ändrade utseendet lite på sidan. Jag tyckte att det rosa var lite jobbigt på nåt vis. Det randiga är ju i och för sig inte så vackert, men man står ut med det. Det blev mer lättläst tycker jag. Jag skulle vilja lära mig att göra såna saker själv, så att det ser ut som jag vill. Annars får jag väl försöka hitta någon snäll liten själ som kan ordna det åt mig. Än så länge får det vara vitt, randigt och gråa länkar i inläggen.

Essie

Jag är väldigt nyfiken på Essies nagellack. Eftersom jag blev så besviken på OPI:s nagellack så skulle jag vilja undvika att bli det igen. Jag skulle vilja veta hur bra dom är. Kanske måste jag beställa ett för att se själv. Jag har uppfattat det som att det är så många som är helt galna i OPI:s nagellack och tycker att det är så bra, men jag tycker att det sitter jättedåligt. Det är ju i och för sig väldigt fina färger. Jag skulle vilja ha ett nagellack från Essie till nyårsafton. Färgen Russion roulette är en färg som jag gillade direkt.

Det vore ju kul att få reda på hur Blush fungerar och om det är en bra webshop. Man kan dessutom handla på faktura och det tycker jag är jättebra.

Produkterna från märket Eyeko skulle jag också vilja testa. Eyeko's fat balm har ju världens sötaste förpackning, så jag jag skulle verkligen vilja ha det just därför.

Jag hittade nyss Too Faced Eye Shadow Luxe och jag blev kär direkt. Den ögonskuggan är ju bara hur vacker som helst. Den vill jag också ha!

Nåja man kan inte få allt :(

My New Years Eve Shoes

Jag köpte förresten ett par svarta pumps i helgen på Wedins. Dom hade rund tå och med ett band rund vristen som hade ett litet strasspänne. Dom har jag tänkt ha på nyårsafton. Jag är jättenöjd. Dom är hur söta som helst och dom passar nog perfekt till klänningen. Nu är det bara klänningen och smyckena jag då väntar på. Jag får ju panik och blir jättebesviken ifall klänningen inte passar.

Andrea Brueckner

Andrea Brueckners väskor börjar jag se mer och mer över allt och jag börjar så smått falla för dom. Speciellt den här modellen gillar jag. Även färgen för den delen. Dom är verkligen snygga och dessutom inte så dyra. Kanske en sådan väska kan bli något för mig att köpa? Fast nu när jag har så ont i ryggen och axlarna så kan jag inte ha så stor väska med massor av tunga saker i, så en mindre kanske är något för mig, men den såg ju så väldigt miniliten ut.

Revolve Clothing kostar dom 323 - 525 dollar beroende på storlek. Det är ett lagomt pris tycker jag.


Gwens mysbyxor

 Revolve Clothing har nu också byxor ut Gwen Stefanis Harajuku Lovers-kollektion. Dom är ju jättesöta. Nu när det är vinter skulle jag nog helst vilja ha en vintrigare färg än ljusrosa. Som till exempel dom här. Jag skulle verkligen behöva ett par nya mysbyxor. Dom här är något att fundera på i alla fall.

Bilden är från Revolve Clothing


Puderdosa med rosa bandet

 Det här pudret från Estée Lauder tycker jag är så fint. Att det dessutom stödjer bröstcancer gör det ju bara ännu bättre. Den kostar $45. Det är den värd. Synd bara att den inte går att få tag på i Sverige och det inte heller är någon som levererar till Sverige. Man kan ju om inte annat använda sig av Shop the States, men det kostar ju ganska mycket extra då. Den är så fin, men jag måste fundera på om puderdosan är värd så mycket.

Bilden är från Estée Lauder

Webshop för skönhetsfanatiker

Jag läste LipGloss Bitch blogg idag och hon bloggade om en ny webshop som jag verkligen gillade. Den heter Blush. Det fanns många saker som intresserade mig. Man hittar inte så många svenska webshopar så den är verkligen välkommen.

Fast dom verkar smått dyra också på sina produkter. Ett läppglans från Lip Fusion kostar hela 495 kronor! Jag beställde mitt från HQhair kostade det omkring 300 tror jag... Men jag gillar Blush ändå.

Väskförälskelse

Mulberry gör riktigt fina väskor. Just nu så har jag lyckats falla för en grön Bayswater. Den är ju så vacker. Jag är ju tyvärr inte en person med obegränsat med pengar, så en grön väska vore nog ganska osmart att köpa eftersom att det nog inte är något som man kan använda i flera år.

Till våren skulle jag vilja ha en väska i modellen Angelica från Mulberry. Då vill jag ha den i färgen coconut. Den är enkel och fin.

Om det blir någon väska från Mulberry, så vore det nog smartast att köpa en Bayswater i färgen Oak i så fall.


Nytt smink

Accessora har fått in ett nytt sminkmärke som heter Jelly Pong Pong. Riktigt söta förpackningar är det. Chic Shine skulle jag vilja ha.

Mrs H har det kommit in en presentbox från sminkmärket Becca som en försmak på när hela Make up-serien. Jag gillar verkligen förpackningarna. Det enda negativa med det där är det där vita läppglosset. Jag tycker inte riktigt om vita läppglans & läppstift.

Vita väskor redan?

Juicy Couture gjort en del vita väskor. Jag vet att jag läste i Ebba von Sydows blogg att man skulle ha vita väskor till våren, men det är ju bara december ännu. Jag tycker inte att dom var allt för hemska i alla fall. Helt okej till och med...

Misstag

Nu har jag lyckats med något dumt igen. Jag glömde min neccessär hos pojkvännen, så nu har jag allt viktigt där nästan. På typ en vecka kan jag alltså inte tvätta ansiktet ordentligt, raka mig, jag kan inte använda parfym eller deo och jag kommer att vara väldigt blek då min brun-utan-sol också låg i neccessären *suck*. Ja det är bara att försöka klara mig utan det då... Det här var inte bra gjort av mig.