Gråa stövletter.

Gjorde en beställning från Haléns igår. Dom här stövletterna i grått blev det som jag har bloggat om förr. Får bara hoppas att dom kommer att vara lika söta på mig som på bilden. Jag gillar ju enkla och stilrena kläder och accessoarer utan så mycket detaljer, så dom kommer nog att bli bra. Om dom känns fel när jag väl får dom så får jag väl leta reda på några andra att ha istället. Jag har ju mycket tid på mig att leta skor än så länge.

Juicy Couture Bowler

35908-112

Det blev en sån här höstväska för mig. Den har inte kommit hem till mig ännu, men det gör den förhoppningsvis nästa vecka. Jag köpte den på eBay och skulle aldrig ha köpt den om jag inte visste att den var äkta. Har ju kopieskräck, så nåt sånt kommer aldrig hem till mig. Jag tycker den är så söt. Sådär lagomt tjejig som jag vill ha den. Jag valde att köpa en svart eftersom den kommer att passa bättre till mina kläder. En ljusrosa skulle kännas för somrig.

Bild från
eLuxury

Onlineshopping

Igår fick man ju äntligen lön. Det blev visst lite mycket nattsuddande inatt. Jag bloggade tidigare om att jag gjorde en beställning från La Redoute och jag fick paketet i onsdags. Jag provade allt med det blev att jag sparade hälften. Den långa tröjan och shortsen fick stanna hos mig.

Det andra satt helkonstigt på mig. Jag är ganska petig med hur kläder ska sitta på mig. Den långa tröjan kommer att användas flitigt i höst som klänning. Den är redan en favorit och har fått en fin plats i garderoben.

Jag bestämde mig för att beställa en grå kofta från H&M istället. Den är nog mer passande på mig. Jag beställde samtigt en del andra saker också. Som till exempel några baslinnen i olika färger som jag kommer kunna ha till nästan allt i höst. H&M hade även en söt basker. Jag har ju tidigare bloggat om att jag vill ha en basker, så nu behöver jag inte sticka någon.

Bilder från La Redoute

Hermésscarf

Den här modellen är min favorit av Hermésscarfarna som jag hittar på hemsidan. Förhoppningsvis så hittar jag en hyfsat billig på eBay. Det behöver inte vara den färgen, men gärna lite "höstig". Helt vill jag ju ha en äkta också, men jag är ju tyvärr ingen expert på Hermésscarfar så jag kommer ju aldrig att lyckas se skillnaden på äkta och fake. Men letandet fortsätter!

Sjal

Jag har kommit på att jag skulle vilja ha en sjal i höst med såna där hästgrejer på. Det är väl ganska typiskt Hermés med sådana. Får väl hålla utkik på eBay efter en snygg sjal. Åh, vad jag längtar till hösten!

Juicy Couture

Just nu pågår ett stort väskletande för min del. Jag har kommit på att jag verkligen vill ha en väska som är väldigt mycket "jag". Och vad är mest jag om inte väskorna från Juicy Couture? Jag har velat ha en Juicy-väska väldigt länge nu och jag tror att det är dags nu i höst. Det är inte direkt trendiga väskor, men jag är helt kär i dom iallafall. Den här modellen är nog den jag gillar mest. Jag vet bara inte vilken färg. Den finns i ljusrosa, mörkrosa (lila), blått och svart. Jag måste ju sätta lite personlig prägel på mina höstoutfits och den väskan gör mycket. Troligtvis så kommer jag inte se någon annan som har en sån väska. Mer tjejiga väskor går nog inte att hitta.


Höstskor

35908-111

Nu blir det mycket skrivande om höstmode i bloggen. Jag fick Haléns höstkatalog i min gröna brevlåda idag. Redan i våras ville jag ha ett par ankelboots, men jag hittade inga. I höst ska det minsann bli ett par. Haléns hade många modeller som dessutom är billiga. Skorna på bilden kostar mellan 329-599 kronor. Dom röda längst ner till höger är min favorit av dom här, men jag hade velat ha en bredare klack på dom. Det är roligt med färgglada skor. Kanske kommer dom röda skorna få komma hem till mig i höst, men jag ska leta lite på andra ställen först.

Bilder från
Haléns

Basker

35908-110

Jag vill ha en basker i höst! Den ska se ut som den på bilden ungefär, fast jag vill nog ha en lila, grå eller röd. Jag kanske borde försöka virka en själv. Då har jag ju något att sysselsätta mig med om jag känner mig uttråkad. Vilken bra idé jag fick nu. Ska ut och leta efter ett baskermöster och garn imorgon.

Bild från
Strikkdesign

Hösthalsband

35908-109

Det blir nog ganska lite accessoarer för mig i höst, men ett snyggt halsband kan man alltid behöva. I höst vill jag ha ett svart. Dom här tre är mina favoriter av dom jag har hittat hittills. Ganska olika prisklasser, så jag får nog fundera över vad jag tycker att det är värt.

Det första halsbandet är från
Rachel Leigh. Jag har länge tyckt att hennes smycken är underbara, men ajg har aldrig riktigt tagit mig råd att köpa ett smycke från henne. Det här kostar $ 180.

Den andra är ett halsband från Made by me. Hur gulligt och enkelt som helst. Jag gillar väldigt stilrena kläder och smycken. Det kostar dessutom bara 399 kr.

Tredje halsbandet är från Kenneth Jay Lane och alla hans smycken är helt fantastiska. Hans jordgubbe känner nog alla fashionistas igen. Det här halsbandet är min favorit och ligger i mitten vad gäller pris. £ 70 kostar det.

Jag får se hur det blir, men det lutar åt det från Kenneth Jay Lane.

Bilder från Shopbop, Made by me och Net-a-porter


Höstväska?

Jag har ingen aning om vad jag ska ha för väska i höst. Jag hittar ingenting som faller mig i smaken. Som tur är så har jag tid på mig att hitta det jag vill ha. När man jobbar åt hemtjänsten har man ju tyvärr inte sån enorm budget så jag kan köpa en Chloéväska. Nåja, letandet fortsätter.

Nytt inför hösten

Det har kommit in några höstnyheter på La Redoute och det fanns så mycket underbara kläder, så jag var bara tvungen att beställa lite.

35908-105

Den här långa tröjan har jag beställt i grått. Bilden var inte så jättebra på den, men om den ser ut som jag hoppas att den gör så ska jag ha knästrumpor och ett skärp i midjan till den och använda den som klänning. Jag är så kort så den passar nog bra som klänning på mig.

35908-106

Den här har
EleonoreYtligheter fått och jag tycker att den såg så snygg ut på henne, så jag hoppas att den sitter lika bra på mig. Även den beställde jag i grått. Jag är verkligen "in to" grått nu. Jag vill ha allt i grått i höst.

35908-107
Ännu mera grått. Gråa ullshorts. Jag beställde dom i en större storlek än vad jag brukar ha för jag vill ha dom väldigt loose. Det kommer nog att bli snyggt med strumpbyxor och stövlar till eller kanske knästrumpor och ett par låga skor.

35908-108

Nya pumps måste man ju ha i höst. Det var nog rosetten som fick mig att falla för dom. Jag är nog rosettberoende. Dom kan nog bli snygga till nästan allt i höst. Jag gillar kombinationen som modellen har dom med sockar i och jeans till. Dom kan nog bli snygga till ullshortsen också. Det här var det enda i min beställning som inte är grått och det är då bra det. Det blir nog tråkigt om allt är grått i min höstgarderob.

Göteborgsshopping

Mitt shoppande i Göteborg på min semester blev en enorm besvikelse. På måndagen var jag i Sundsvall och gick på IKEA i flera timmar. Där hittade jag mycket saker till min lägenhet. Bland annat en gungstol och gröna tallrikar. Ikano-huset ligger precis vid IKEA och där finns alla möjliga affärer, bland annat Vero Moda. Där hittade jag en Skinnjacka från Only som var så fin. Jag hoppas verkligen att dom inte tar in den i Skellefteå, så jag blir ensam om att ha den. Den fanns i ljusbrunt, mörkbrunt och svart. Den svarta kändes mest rätt, så det blev den.

I Göteborg hittade jag ingen annan skinnjacka heller, så det fick bli den. Det blev inte så mycket mer shopping än så för mig. Jag köpte en foundation från Lancôme, en concealer från YSL och en liten miniväska från Longchamp som jag ska ha i väskan och förvara småsaker i eller nycklarna.

Jag ville inte köpa mer sommarkläder och jag var nog för tidigt ute för att shoppa nya höstkläder, så därför blev mitt Göteborgs-shoppande en besvikelse.


Mera bloggande från och med nu!

Jag har verkligen varit dålig på att blogga den senaste tiden. Det har väl alla möjliga orsaker. Har ju haft fullt upp med lägenheten, så jag har inte haft tid att ägna mig åt annat. Sen så har jag inte mått sådär jättebra. Mitt psyke är inte det bästa, men nu är livet på väg uppåt och allt känns riktigt bra. Det kommer att bli en bra höst känner jag på mig. Nu ska jag återuppta mitt bloggande igen.