Önskeoutfit - Svart som natten

35908-124

Jag är helt frälst i färgen svart i höst. Jag vill ha allt i svart.

  • Ring från Kenneth Jay Lane. En cocktailring känns som ett måste för mig i höst. Den här gillar jag riktigt mycket och den är inte så dyr heller. ca 70 euro.
  • En underbar ldb från Tomas Maier. Jag har ännu inte riktigt hittat en perfekt svart klänning till hösten och det måste jag göra.
  • Chloéväskan är ju bara så underbar. Någon gång ska jag ta mig råd att köpa en väska från Chloé. Jag har aldrig sett någon i verkligheten, men dom ser helt fantastiska ut.
  • "Cuffs" är väldigt trendigt i höst vad gäller smycken. Det här armbandet från Kenneth Jay Lane är så fint. Jag gillar nog alla smycken från KJL egentligen.
  • Jag har fortfarande inte hittat några lackpumps. Dom jag ville ha från Haléns är slut. Pumpsen från Miu Miu är riktigt fina. Om jag får sisådär 2 500 kronor över nån gång (vilket aldrig brukar hända), så kommer dom att bli mina.

Bilder från Net-a-porter


Dålig bloggning + lackpumps

Är riktigt dålig på att blogga nu, men det är så mycket annat i livet som händer. Jag har i alla fall hittat ett par pumpsAsos som jag så gärna skulle vilja ha, men att betala ca 2 700 kronor för dom är lite över min budget. Mitt lackpumpsletande fortsätter...

Långa vantar

Snart är det verkligen dags att börja plocka fram vantarna. Det regnar nästan varenda dag och det är riktigt kyligt ute tycker jag. I höst skulle jag vilja ha ett par långa vantar som dom här från Burberry eller ett par från Carolina Amato. Men ett par röda skinnhandskar skulle också vara riktigt snyggt också. Det är bara så synd att dom är så dyra. Jag har hittat ett par korta röda skinnhandskar som mamma har haft förut, så dom kan jag ju ha, men det hade ju varit mycket roligare med ett par långa.