Vackert

35908-169
Åååh, ett sånt vackert
armband från Roberto Cavalli som finns på Net-a-porter. Det skulle vara fint om man hade en i övrigt färglös outfit och då ha det armbandet till eller det kanske också skulle passa till den blåa klänningen som jag nyss bloggade om.

Armbandet är så fint. Det är nog något som jag borde satsa på att köpa i vår. Det har ju somriga blommor på sig till och med

Bild: Net-a-porter

Klänning som passar till allt

35908-168

I sommar vill jag ha en söt, enkel klänning som jag kan ha till allt och vid alla tillfällen. Om man bara ändrar lite acessoarer så passar den
här från Ella Moss både på dagtid med ballerinaskor och på kvällen kan jag ha ett par söta högklackade sandaler. Till exempel dom från Louis Vuitton som jag bloggade om igår.

Bild: Stylebop

Hur kommer det sig?

Jag ställde mobilen så den skulle väcka mig 2 timmar innan jag skulle åka till skolan, men hur jag än gör och hur tidigt jag än bestämmer mig för att vakna, så slutar det med att jag har högst en halvtimme på mig att duscha, hoppa i kläderna, sminka mig och gå ut med hunden. Idag hade jag 22 minuter på mig att göra det och jag klarade det!! Jag är duktig tycker jag, men jag förstår ändå inte hur jag kan ställa till det sådär varenda gång?

PS. Lyckades hinna betala räkningarna på dom där 22 minutrarna också. Jag är bäst!!

Plugghäst

Idag är jag riktigt trött. Den här tiden på dygnet är jag helst inte vaken egentligen, men idag är jag tvingad till det. Jag har en lektion i etik idag. På fredag måste jag vakna ännu tidigare, så det är nog lika bra att jag vänjer mig.

Nä nu måste jag skynda mig in i duschen och på med kläderna. Är bara en halvtimme tills jag blir hämtad. Panik!!


Paket update: Det går åt rätt håll för mina paket i alla fall. Jeansen är skickade, såg jag nyss, och pengarna är dragna fårn kontot för kalendern, så det dröjer förhoppningsvis inte så länge tills dom är hemma hos mig.


Nitar

Nog för att det är trendigt med nitar till våren men jag tycker att Mulberrys väskor är på gränsen till för mycket. Jag gillar ganska enkla kläder och accessoarer, så det är lite över min gräns för vad jag klarar av att ha.

Snygg klack

35908-166

Jag tittade på
Louis Vuittons våraccessoarer på Style.com. Det enda som jag riktigt gillade var dom här sandalerna med den ovanliga klacken. Dom skulle jag verkligen vilja ha. Det är verkligen min stil också. I vår är jag ute efter silvriga skor. Egentligen var det tänkt att jag ville ha ett par ballerinaskor, men ett par sandaler från Louis Vuitton går bra också ;)

Bild: Style


Väntar...

35908-165

Jag sitter med en kopp te och har en lugn ikväll. Alldeles för ofta tänker jag på min underbara kalender som jag längtar så mycket efter. Jag bara väntar och väntar. Det känns att tiden går så sakta när jag väntar såhär mycket.

Shoppat i Luleå

35908-164

Bättre sent än aldrig är det ju. Här kommer en liten bild på det jag shoppade i Luleå i helgen. Det blev ett svart sidenlinne på
Gina Tricots rea. Bara 49 kronor. Det kan passa någon gång då jag går ut. Jag ska nog sätta fast en rosett eller en brosch på det.

Vero Moda hittade jag en söt a-linjeskuren kofta. Jag gillar gult och den kommer jag nog trivas bra i den här våren. Billig dessutom. 160 kronor.

Till slut fick jag tag på min välbehövda foundation. Jag hade helt slut och den här från Biotherm är min favorit hittills.

Äntligen är det över...

Nu ska jag sluta med mitt eviga tjatande om en kalender. Till slut så gav jag upp mitt letandeeBay. Jag vill vara säker på om min kalender är äkta istället för att lita på någon som säger vad som helst bara för att få sälja den till så högt pris som möjligt.

Jag ringde alldeles nyss till Louis Vuitton i Stockholm och bad dom skicka en kalender till mig. Jag har aldrig ringt dit förr och jag har inte heller varit inne i butiken. Hon jag pratade med var helt underbart trevlig och hjälpsam. Mamma var där sommaren 2005 och köpte min Pochette acessoires. Jag kom på att jag ville ha en efter att jag åkte hem från min semester i sthlm, så hon var tvungen att gå dit.

Nu vet jag vad jag får och jag är säker på att den är äkta. Bättre än så kan det inte bli! Min agenda ska skickas imorgon. Jag längtar så mycket.

Sött med rosetter

35908-163
Jag har inget bättre för mig just nu än att surfa efter söta kläder. En sån här cardigan skulle jag vilja ha från
hm, men egentligen så vill jag ju bara ha den för den söta rosetten. Jag gillar rosetter på allt! Enklast vore ju om man köpte massvis med metrar av sidenband och gjorde rosetter som jag kan sätta fast på alla kläder.

Idag köpte jag en gul a-linjeformad kofta på Vero Moda, så en till gul kofta kanske inte är så nödvändigt, men hemskt söt är den här. Lägger upp en bild på det jag shoppat i helgen när jag kommer hem igen på måndag. Jag är just nu i Luleå på äventyr.

Bild: HM

Silvrigt och gult

Eleonore har specialbeställt en Fifibag i silver till Elle-galan ikväll. Jag skulle också vilja ha en silvrig kuvertväska. Silvriga och gula accessoarer känns verkligen rätt i vår tycker jag.

Jakten fortsätter...

Såå söta ballerinaskor från Marc Jacobs har jag hittat, men är dom värda nästan 4000 kronor? Nej verkligen inte. Min jakt efter dom perfekta ballerinaskorna fortsätter. Dom här var riktigt nära, men inte perfekta.

Snart nya jeans hos mig

Idag (eller snarare igår eftersom klockan är efter tolv) så beställde jag nya jeans och det det blev ett par Paige-jeans som jag funderade på för några dagar sedan. Jag hoppas verkligen att dom passar och ser ut som jag förväntar mig. Ååå, vad jag längtar.

Scarf

I vår skulle en döskallescarf i clownversion från McQ vara snygg. Det är efterföljaren till den uttjatade döskallescarfen. Jag tycker den var lite söt och jag behöver verkligen en scarf som jag kan ha i håret på sommaren, knyta fast i väskan eller ha runt halsen. Det finns nog många fler användningsområden som inte jag kommit på ännu. Jag får väl se om jag lyckas hitta ca 1 700 någonstans, fast självklart skulle jag helst vilja ha en Hermésscarf.

Vad gör man?

35908-162

Vad gör man när man hittar
något på eBay som man bara vill ha så mycket, men är så osäker som jag är? Jag är ju så rädd för att den inte ska vara äkta. Jag vill helst av allt ha exakt en sån kalender. Den är ju till och med gul, som jag tycker är finast. Säljaren har 100%-ig feedback, så man borde kanske inte vara så orolig? Det är bra pris på den just nu också, men det kommer nog att höjas ganska mycket. Det är så svårt det här. Jag vet inte hur jag ska göra. Jag behöver hjälp!

Två söta klänningar

35908-161

Jag hittade två riktigt söta klänningar från TFNC. Dom skulle inte passa på mig, men på någon med rätt kropp så ser dom väldigt gulliga ut.

Bild:
Asos

Alexis Bittar

I vår så vill jag ha ett snyggt, ganska stort och speciellt armband som passar till nästan allt. Jag råkade hitta det här från Alexis Bittar. Det var riktigt snyggt tycker jag. Det är ju lite svårt att veta hur det ser ut i verkligheten på armen, men väldigt speciellt var det och stilrent. Precis som jag vill ha det.

Paige-jeans?

Nya jeans är ett måste. Kjolar och klänningar är ju det mest trendiga att ha på sig, men det blir inte att jag har på det så ofta på grund av det här omständiga med strumpbyxor. Det är det värsta som finns nästan. Dom bara krånglar och sitter illa, så jeans passar mig bäst. Jag håller på att försöka hitta några som jag vill ha och just nu är jag inne på märket Paige Premium Denim. Jag har velat ha sådana förr, men när jag ska beställa så finns aldrig min storlek och jag har inte nog bra tålamod så jag orkar vänta, men den här gången hoppas jag att det kommer finnas.

Sovmorgon

God morgon! Idag har jag ingenting viktigt att göra egentligen. Jag vaknade vid halv tolv. Sedan dess har jag bara tittat på lite tv och kollat in några bloggar. På fredag är det dagen som jag har längtat efter så länge. Äntligen kommer min lön. Jag längtar så mycket efter att få shoppa.

Jag funderar på att åka till Luleå på fredag efter lektionen i medicinsk grundkurs. Det är lite besvärligt att
Biotherm inte finns här i Skellefteå, för jag måste åka 13 mil för att få tag på min foundation. I och för sig kan jag nog få mamma till att gå och köpa den till mig och skicka hit den, men hon tycker att jag lägger för mycket pengar på mitt smink. Dessutom så gillar jag att gå på Presenta Parfym eftersom personalen är så trevlig och hjälpsam.


Silvriga ballerinaskor

35908-160

Jag gillar den silvriga trenden i vår, så ett par silvriga ballerinaskor är något som jag kommer köpa. Det finns mycket att välja på redan, så jag kommer nog inte ha några problem med att kunna hitta ett par som jag tycker om.

  • Ballerinaskor med vristrem, Mellow Yellow.
  • Ballerinas med en söt rosett, Marc by Marc Jacobs.
  • Randiga skor i grått och silvermetallic, Pretty Ballerinas
  • Flätat på den främre delen och med vristrem, Mellow Yellow
  • Partyballerinas med glitter och rosett, Pretty Ballerinas
  • Stilrena skor med ett V fram, Valentino
  • Flätade och ormmönster, BCBGirls
  • Alldeles för söta ballerinaskor med kviltad tå och rosett.

Bild: LaRedoute, Net-a-porter, Pretty Ballerinas, NeimanMarcus, Nordstrom och Zappos


Solisar från Fendi

Hittade riktigt snygga solisar från Fendi. Dom finns i brunt och svart. Sådana skulle jag vilja ha i vår och sommar! Helt underbara! Gillar verkligen spännet på sidan.

Så söt

35908-159

Jag hittade den här på
eLuxury och jag tycker bara att den är så söt. Den ser ut som en barnväska eller så, så det är ingen väska som jag skulle vilja ha själv, men jag var bara tvungen att blogga om den när den var så gullig med ett bi och hjärtan.

Bild: eLuxury

Glömde nästan...

35908-158

Jag såg reklamen för OC för en liten stund sedan och det var då tur det. Hade helt glömt att det är ikväll. Längtar riktigt mycket nu. Just nu är jag mitt i en diskning, men om ett tag ska jag sätta mig i soffan med en kopp rött te och se ett nytt avsnitt av OC. En bra kväll blir det.

Bild:
theocshow

Buy me stuff!

35908-157

Det här söta linnet från Juicy Couture gillar jag. Fast jag gillar nog allt från Juicy tror jag. Sött och gulligt tycker jag. Bara synd att det inte var rosa. Då hade jag köpt det på en gång!

Det finns många andra söta nyinkomna saker på Net-a-porter som jag också skulle vilja ha;

  • Blus från Chloé. En vit blus känns som ett måste till våren för mig. Måste bara lyckas hitta en som känns rätt, och det är inte så lätt. Jag är så kräsen. Om jag hade 8000 då hade jag köpt den här.
  • Nitar ska ju vara en trend i vår och dom här ballerinaskorna från Marc Jacobs skulle jag inte säga nej till.
  • En rosettälskare som mig vill ju självklart ha en kjol med en stor rosett från Viktor & Rolf.
  • Fendis B belt är kanske lite uttjatat nu, men det är bara så snyggt ändå tycker jag. Jag skulle skutta av lycka om jag hade ett sånt. Om jag har på mig Juicy-linnet på bilden ovan, så kanske någon köper det till mig?

 Jag ska verkligen hitta en prisvärd blus i bra kvalité i vår. Det har jag bestämt mig för. Hoppas att jag lyckas.

Bild: Net-a-porter



Ska bli student!

Jag har inte bloggat på många dagar nu. Helt plötsligt i fredags fick jag veta att jag ska börja plugga igen. Jag ska bli undersköterska. Det ska bli jättekul samtidigt som jag känner att jag är lite nervös över om jag kommer klara det här. Jag har så hemskt dålig självdiciplin så nu måste jag verkligen hålla ordning på mig själv. Jag ska klara det här!

Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag får min lön. Längtar verkligen. Eller det jag längtar efter är ju en
kalender. Längtar kanske efter en väska också. Jag hittar inte tillbaka dit, men läste i en blogg om en tjej som fått en Speedy 30 från Louis Vuitton. Hon hade sovit med den i sängen och den hade till och med fått täcke på sig. Det är lite min stil det. Min kalender kommer nog att sova med mig också. Lite knasigt, men om jag är förälskad, så vill jag minsann dela säng ibland med den/det jag är förälskad i.

Nu är det dags för mig att sova lite innan jag ska upp & fara till skolan imorgon.

C U later!

En rosabeige dröm

35908-156

Igår fick jag vår- och sommarkatalogen från La Redoute. Jag har inte hunnit titta i den förrän nu på morgonen. Jag tycker att det är lite svårt att veta så här långt i förväg vad jag vill ha på mig om ett halvår. Man kan ju trots allt ändra sig. Det fanns tyvärr inte så mycket som jag tyckte om i katalogen, men den
här klänningen från Sandro som är på bilden föll jag för direkt.

Jag tycker att den är helt underbar. Den finns i katalogen på sidan 39. Där syns den bättre. Klänningen kostar 1 399 kr, men det skulle den vara värd om den sitter bra. Tyvärr så sitter sällan klänningar särskilt bra på mig. Den finns i svart eller rosabeige, men rosabeige känns mera rätt för mig.

Nu kommer jag ju inte göra annat än att drömma om den där klänningen gissar jag.

Bild: La Redoute

Lyckades att inte missa...

Ja idag lyckades jag få se både Ugly Betty och Grey's anatomy. Riktigt bra gjort av mig! Just nu håller jag på att laga mat till min matlåda som jag ska ha med mig till jobbet imorgon.

Snart är det sovdags för mig...

Vi ses!

Ugly Betty

35908-155

En riktigt trevlig dag har jag haft med vännen som var här idag. Nu ska jag sätta mig i soffan tillsammans med hunden och vänta på att klockan blir åtta så att
Ugly Betty börjar. Jag har missat det två tisdagar i rad nu, så jag hoppas verkligen att inget händer nu så jag missar det igen.

Bild: online tv-guide

Tisdagens outfit

35908-154

Det är inte ofta som jag skriver nåt om vad jag har på mig, men idag får det bli en sån dag då jag gör det. Idag får jag besök från Luleå, så det blir en runda på stan och en fika på Wayne's. Hur trevligt som helst.

*Basker, hm
*Polotröja, hm
*Halsband, Kenneth Jay Lane
*Klänning, Asos
*Knästrumpor, hm
*Strumpbyxor, Åhléns

Ha en bra dag!

Marc by Marc Jacobs flats

35908-153

Ååååh, så underbara skor! Med dom
här på mina fötter till våren skulle mitt liv bli underbart... Kan man ju alltid inbilla sig i alla fall. Marc by Marc Jacobs gör alltid så söta ballerinaskor. Skor med rosetter går ju nästan inte att motstå. Dom finns i rött och svart också, men den färgen på bilden känns mest rätt för mig. Än är det länge till våren, så jag hinner nog hitta andra balleringas som jag faller för, men just nu känns dom här perfekta.

Bild: Shopbop

Love me or hate me

Jag är helt beroende av Lady Sovereign's låte Love me or hate me. Hur bra som helst och fastnar väldigt lätt. 

Love me or hate me it's still an obsession
Love me or hate me that is the question
If you love me then thank you
If you hate me then fuck you x 2

http://www.youtube.com/watch?v=H1sHAX2F4PE

Vad ska jag göra nu?

Jag försökte verkligen göra något åt min kalenderkris, men mitt försök hjälpte inte. Min panik är fortfarande kvar. Jag kom på att jag skulle gå och köpa nya blad för 2007 till kalendern som jag har nu, men det var slut! Det är bara en affär (vad jag vet) som säljer kalendrar från märket filofax i Skellefteå. Jag hade tänkt fortsätta ha min gamla kalender tillfälligt tills jag köper en ny i slutet på månaden, men mina planer gick inte att genomföra. Jag får hitta på en annan lösning.

Kalenderkris

35908-152

Nu har jag kalenderkris! Idag är sista dagen i min kalender, sen är den slut. Panik! Min ekonomi tillåter inte just nu att jag köper någon kalender, men den 27:e när jag får min lön så är tanken att jag ska shoppa en ny, men det är ju trots allt 20 dagar dit. Jag är
fortfarande helt såld på Louis Vuittons kalendrar i Groom-modellen. Dom verkar väldigt svåra att få tag på. På eBay finns det några, men jag är så hemskt rädd för att det är kopior. Om man kollar på omdömen så verkar säljarna väldigt tillförlitliga ändå. Jag vet inte om jag vågar chansa och köpa en där, men om man aldrig chansar i livet så vinner man ju aldrig något heller. Jag skulle mer än gärna ha en sån kalender. Helt underbar.

Bild: Bolsoblog

Mascarainköp

Hela den här veckan har jag knappt gjort annat än att sova och jobba. Och helgen har jag då knappt ens sovit. Bara jobb hela tiden, men nu är det äntligen över. Jag har planerat att vara ledig måndag och tisdag. Det ska bli så skönt!

En sak har jag i alla fall lyckats hinna med i helgen. Jag har köpt en ny mascara. Efter min stora
flopp så insåg jag att det är bäst att hålla sig till min mascarafavorit Diorshow, så nu har jag en ny sån i min ägo och är mer än nöjd. Resultatet blir alltid precis som jag vill ha det.

Hoppas att ni haft en fin helg allihopa, för det har då jag. Jag gillar mitt jobb även om jag tycker det är hemskt jobbigt att gå upp tidigt så ofta.


Gult som accent

35908-151
Net-A-Porter tycker att man ska ha gult som accentfärg till våren. Jag har varit helt såld på rött som accentfärg nu i höst, men nu är det nog dags att byta ut det röda mot gult. Den här gula clutchen från Corto Moltedo kan vara en bra början att accentera med gult i min garderob. NAT ger rådet att börja med en väska eller skor i gult för att vänja sig vid färgen och det är nog en bra idé.

Bild: Net-A-Porter

Till slut...

...blev jag klar. Jag har kämpat i många timmar med att lyckas få bort alla julsaker och städa här hemma. Det var riktigt jobbigt och det tog lång tid, men det var det värt. Äntligen är det över. Just nu skulle jag vilja sitta framför tv:n med en latte och bara ta det lugnt, men jag måste ju hinna sova också. Men åååh, så gott det vore. Måste nog sova lite senare och ta mig en latte nu.

Tack för idag och sov så gott!


Miss Marc

35908-150

Väskan från Marc by Marc Jacobs som heter Miss Marc är enligt min mening så ful så den blir snygg. Den är ju härlig på något vis. Jag skulle gärna vilja ha den till sommaren på min arm. Den där står ganska högt upp på min vill-ha-lista.

Bild:
eLuxury

Julen städas bort

35908-149

Idag är min lediga dag den här veckan. Nu håller jag på att städa bort julen i min lilla lägenhet. Nu är det bara 11 månader till nästa gång jag får ta fram alla tomtar igen. Det ska bli så fint här hemma nu. Jag har varit sjuk, jobbat så mycket eller så har jag varit hos föräldrarna, så jag har inte städat på evigheter här. Idag gör jag ett försök till att städa i alla fall. Hoppas att jag lyckas.

Bild:
o-zander

Klocka

35908-148

Ja till slut har jag skaffat mig en klocka. Det blev en söt och enkel från
Guess. Precis min stil på klocka. Jag är helt nöjd med mitt köp hittills. Tänk så bra jag mår varenda gång något nytt kommer in i mitt hem. Det här året har börjat riktigt bra!

Happy new year!

GOTT NYTT ÅR!!

Jag hoppas att ni hade en riktigt fin nyårsafton allihopa. För mig är det bara jobb och sömn som gäller för mig nu. Fullt upp hela tiden. Jag skulle vilja städa här hemma, men jag har ingen energi kvar till att göra det när jag kommer hem från en lång dag på jobbet. På onsdag är jag i alla fall ledig. Då ska jag försöka ta tag i städandet. Jag har planerat att försöka hinna städa ut julen då också.

Mitt 2007 ska bli alldeles underbart har jag bestämt.

Kram på er!