Lyxiga skor

Skoälskare som man är så så jag programmet Lyxiga skortv4 kl 20.00 ikväll. Nu vill jag bara ännu mer ha ett par pumps från Manolo Blahnik eller Jimmy Choo. Det är verkligen synd att inget av de märkena säljs i Sverige.

Chloékopia

Jag var på en snabb shoppingtur igår innan jag skulle till jobbet. Hann in på H&M, Duka och Gina Tricot. Jag köpte mig en grön filt till min nya lägenhet på Duka. Den passar perfekt i mitt vardagsrum, På Gina Tricot hittade jag en kopia på Chloeskärpet som jag har. Spännet var i silver istället för guld på Gina Tricots skärp, annars var det likadant. I och för sig var det ju långt ifrån samma kvalité. Skärpet från Gina Tricot hade jag köpt om det inte vore för att jag redan har det från Chloé. Dom är  så snygga båda två.

Semester

Snart har jag äntligen semester. På söndag bär det av söderut. Har beräknat att vara i Sundsvall på kvällen. Ska gå på IKEA på måndagen och leta snygga saker till nya lägenheten. Sedan bär det vidare och är förhoppningsvis nere i Göteborg sent på tisdag kväll. Så på onsdag blir det shopping i Göteborg *jippiiii*. Jag ser verkligen fram emot det och jag har letat efter bra shoppingtips lite överallt så jag tror nog att jag ska lyckas hitta nåt att få med hem till Skellefteå. Så 5 dagar i Gbg i sommar blir nog inte helt fel.

Längtan efter en Pom



Av någon anledning så har jag verkligen börjat längta efter att skaffa en hund. En sån här liten Pomeranian skulle jag vilja ha. Dom är små och söta, och det passar mig alldeles utmärkt. Måste bara försöka få ihop lite pengar så jag kan köpa mig en. Dom här sötisarna är ju inte direkt billiga. Ska fortsätta tråna efter dom på bild än så länge, så får jag hoppas att min dröm går i uppfyllelse.

Bilder från Vovve