Packat och klart!

image592

Nu är allt färdigpackat och jag är ready to go! Jag har till och med städat i min kära Speedy. Helgen ska bli jättetrevlig, men det är bara så synd att
vännen jag ska spendera helgen med har blivit förkyld. Hoppas att hon överlever helgen ändå :)

Om två timmar går bussen mot flygplatsen!

Shopping blev min drog

Just nu är det en dokumentär på kanal 5 som heter Shopping blev min drog. Riktigt skojigt program... måste titta vidare nu.... :)

Shopaholic

image591



Jag fick det här i ett mejl från
Shopaholic och jag vill verkligen dit i helgen när jag är i sthlm. Förhoppningsvis så lyckas jag övertala mitt shoppingsällskap att vi ska gå dit. I helgen blir det "fd sambo-träff". Jag ska träffa tre vänner som jag bodde här uppe i Skellefteå med för cirka 1½ år sedan. Det ska bli jätteskoj!

Packningsdag

image590
Min torsdag kommer att bestå mest av packning. Jag tycker inte om att packa för jag vill ha med mig för mycket alltid, men jag ska försöka begränsa packningen så gott det går. Min helg ska bli jätteskoj i alla fall tror jag, även om packandet är en pina.

Så nu ska jag börja med en promenad, sedan ska jag tvätta, packa och se Idol vid 20.00. Imorgon bär det av till sthlm!

Jag skulle inte ha något emot att resa liter mera stylish och ha en resväska från Louis Vuitton, men tyvärr får jag nöja mig med en mörkgrå plastväska, men det går nog bra det med :)

Bild:
eLuxury

Nytt i Tusseland

image588

På min promenad idag så "råkade" jag köpa nya ljusmanchetter till mina change-ljusstakar från
Cult Design. Dom kommer även få vara i mitt nya hem som jag kommer bo i om 6½ vecka. Jag har nog mer eller mindre planerat hela lägenheten, vad det är jag vill ha nytt och var jag ska ha det. Skojigt värre och sambon lämnar över allt som har med inredning att göra på mig. Det måste jag väl erkänna att jag är väldigt glad för. Jag tycker om att bestämma såna saker :)

image589

I mitt lilla köksfönster har jag en glaskruka som jag byter innehåll i efter humör, årstid och högtid. Jag har haft allt från kaffebönor till kycklingar och blommor i den. Nu var det dags för rönnbär. Dom klarar sig säkert inte så länge, men det är trevligt så länge dom är där i alla fall. Min glaskruka gillar jag, så den ska få vara i mitt nya köksfönster i Uppsala också.

Nu ska jag hoppa in i duschen och ordna en inpackning på mitt kära hår innan jag lägger mig.

Tjingeling!

Net-a-porter

image587
Ondagar är en bra dag tycker jag, för då kommer det alltid in nya saker på webshopen
Net-a-porter och jag tycker om att sitta och kolla in alla nyheter på onsdagarna. Det ger ett enormt ha-begär som man måste försöka stå emot in i det sista, för det mesta man vill ha kostar ganska många tusenlappar.

Anya Hindmarch har gjort en bowlingväska i mörkblått lack. Blått är snyggt tycker jag. Väskan har dessutom ett långt axelband som är väldigt hett i höst.

Det mesta från Miu Miu är snyggt och dom röda pumpsen med kristallbeklädda klackar är inget undantag.

Christian Louboutin är min favoritdesigner på skor. Tyvärr äger jag inga själv, men jag blir alldeles knäsvag av att se dom på bild. Det finns nog inga skor som han har designat som jag skulle säga nej till,  så även dom blåa pumpsen med t-slejf skulle göra mig överlycklig om jag hade dom på mina fötter.

Från Burberry Prorsum kommer dom snygga långa skinnhandskarna med dragkedja på. Så rätt. Dom blir dina för ca 7 000 kronor.

Ringar med stora stenar är väldigt snyggt och det känns trendigt just nu. Kenneth Jay Lane's Pavé crystal ring är perfekt. Helst kanske jag skulle vilja ha någon annan färg på stenarna.

Bild: NAP

Söta pumps

image586

Jag har helt tappat intresset för sortimentet på Asos på grund av den usla kvaliteten, men ibland (väldigt sällan) så råkar jag hamna där ändå. Idag hittade jag dom här pumpsen som jag tycker är underbarra. Rosa och svart är så sött tillsammans. Ca 700 kronor kostar dom och det är dom säkert värda, fast min erfarenhet säger mig att skor från Asos är väldigt osköna.

Nu ska jag ge mig ut på en promenad i solen...

Bild:
Asos

Dagens önskeoutfit

image585

Det är så härligt med hösten. Jag bara älskar att mysa runt i varma kläder, dricka massvis med te och tända ljus. Den här outfiten skulle jag gärna ha på mig en mysig höstdag.

T-shirt: Söta ugglor på en vit t-shirt från
See by Chloé. Enkelt och sött.
Skor: Gråa och höstiga sandaler från Ganni.
Kjol: Ullkjol med veck och i ballongmodell från Dagmar.
Väska: Underbart snygg från Alexander McQueen. Lackväskor gillar jag.
Kofta: Den här koftan har jag cravings för i höst. Koftan är bara perfekt. Den kommer från Dagmar.
Leggings: Vinrött är fint till grått. Dessa kommer från American Apparel.

Mina egenskapade two-tone socks

image583

Ikväll var det pysseldags precis innan Idol började. Jag ville bara blogga lite innan jag sätter mig framför tv:n för nu blir det 2 timmars tv-tid.

I början på september bloggade jag om
Pradas two-tone socks. Jag gillade dom så mycket så jag gick och shoppade två par knästrumpor som jag har planerat länge att sy ihop och nu blev det äntligen av. Jag blev så inspirerad då jag såg bilden på Sofi med Pradasockarna, så jag fick lite energi till att plocka fram symaskinen.

image584

Om man inte har råd med Pradas eller vill sy ett par själv så tipsar Sofi om knästrumporna från Tabio.


Bild: Aftonbladet

Smycka

image581

Cult Design har hösten 2007 en ny serie som heter Smycka. Det är kvadratiska krukor med en liten magnet på så att man kan smycka krukan med kruksmycken efter årstid, smak, humör och inredningstema. Jag tycker att den är riktigt söt.

Idag var jag till stan och gjorde en dumhet. Jag skulla gå och handla mat, men råkade gå förbi Interflora och skulle bara gå in för att kolla om dom fått in något nytt från Cult Design. Jag skulle aldrig ha gått in dit för när dom har nya saker kommer jag aldrig ut tomhänt.

image582

Det blev en kruka ur smycka-serien. Jag har tänkt använda den till att förvara saker i den. Troligtvis smycken. Tyvärr hade dom inga lock, men det borde jag hitta i Uppsala. Krukan ska få stanna inslagen i sin påse tills jag har flyttat. Sen ska den få stå på mitt sängbord i mitt nya rosa sovrum. Kan det inte bli 11:e november nu så att jag får flytta!? :)

Bild:
Cult Design

Tisdagens outfit

image580

Min tisdag morgon spenderade jag i skolan och diskuterade demens. Intressant och trevligt.

T-shirt - American Apparel
Kavaj - HM
Jeans - Acne
Armband - KJL
Väska - Louis Vuitton
Pumps - Din Sko

Nätshopping: iPod Nano

image579
Jag blev så glad över att min lägenhet blev såld, så därför tyckte jag att jag var värd en present. Det blev en efterlängtad grön iPod Nano. Så fin, så  jag blir alldeles lycklig av tanken på den. Leveransen är planerad till om en vecka. Jag längtar helt underbart mycket efter den.

Mitt nya inköp gjorde min dag till en riktigt bra dag.

Bild:
Apple

Hello Kitty

image578

När jag var till stan för att gå till banken, så gick jag in en snabbis på HM och KappAhl. Det blev Hello Kitty-sockar och svarta tjocka strumpisar på HM. På KappAhl köpte jag cerise och gråa strumpisar. Kjol ska bli mitt favoritplagg i höst så många par strumpbyxor kommer att behövas.

Så nu sitter jag i min Hello Kitty-mysdress och gröna Hello Kitty-sockar och väntar på att Idol ska börja...

Hur ska det nu går för mitt tidningsmissbruk?

image577

Jag fick veta i helgen att Pressbyrån här i Skellefteå ska stänga på onsdag. Det är verkligen tragiskt när det inte ens finns Pressbyrån i den här staden. Var ska jag nu köpa mina tidningar? Dumt det här. Som tur är så flyttar jag snart till Uppsala och där kommer jag nog hitta någonstans att köpa mina tidningar gissar jag.

För övrigt så har jag skrivit kontrakt på min lägenhet idag, så nu är den äntligen såld. Så skönt! Jag var orolig där ett tag att ingen skulle vilja ha den, men jag hade visst fel. Nu har jag bara den nya lägenheten i Uppsala att tänka på. Jag längar så enormt mycket till flytten.


Bild:
Pressbyrån

Dagens outfit

image576

För det första kan jag inte förstå varför jag lutar på det där sättet på bilden, men allt här i världen går inte att förklara. Jag har tittat på film i skolan på förmiddagen och eftermiddagen ska jag ägna åt städning. Det är ett par som ska skriva kontrakt på lägenheten idag. Det känns jätteskönt att få den såld.

Lila sjal i håret - Tror den är från Indiska. Använde den senast på högstadiet, så den är några år gammal.
Klänning - Gina tricot
Lila leggings - HM
Grå ullknästrumpor - HM
Lila pumps - Din sko

Tanken var att sjalen i håret och skorna skulle matcha lite sött, men det gick väl inte helt perfekt.

Have a nice day!


Julie Verhoeven for Mulberry

image575

Jag har helt missat samarbetet mellan
Mulberry och Julie Verhoeven. Fast jag tycker personligen att det inte var något som jag är ledsen över att inte ha uppmärksammat förrän nu. Det är väldigt gräsligt det mesta av det, enligt mig. Jag fick ett mejl från Mulberry med en bild på den svarta sjalen när den var lite ihopknycklad, och då var den fin, men jag gillar verkligen inte rosmönstret. Om jag har förstått det rätt så är Julie Verhoeven en konstnär och det syns ganska väl. Det mesta ser ganska tantigt och billigt ut. Jolie Verhoeven-kollektionen är ingenting för mig.

Bild: Mulberry

Dagens önskeoutfit

image574

Det är verkligen underbart att vara ledig. Det är när man inte får det som man uppskattar det mest när man väl får ledigheten sen.

Dagens önskeoutfit består av:
Örhängen: Tidigare idag bloggade jag om
Timis smycken, så ett par fina örhängen med röda lavastenar fick vara med här.
Cardigan: Supersöt cardigan med rosett. Den är dessutom gjord av ekologisk ull. Perfekt. Den kommer från Camilla Norrback.
Väska: Det är mest hett med väskor som har långt axelband, men det är inte riktigt något för mig. Jag gillar väskor som man kan hålla i handen. Den här kommer från Chloé och är, enligt mig, helt perfekt.
Jeans: Snygg färg och modell. Dom här kommer från Superfine.
Nagellack: Röda naglar är alltid snyggt. Essie gör dom bästa lacken enligt mig.
Skor: Min dröm är att en dag få äga ett par Louboutins. En dag ska den drömmen gå i uppfyllelse.

Timi

image573
Först såg jag
Timi-halsbandet i Hotspots önskeoutfit och sedan såg jag att Linn hade ett på sig. Jag föll direkt. Det är så enkelt och stilrent, precis som jag vill ha det. I have to have one!!

Även örhängena är fina. Jag som är ute efter ett par och dom där är verkligen söta. Jag tror att jag vill ha allt från Timi helt enkelt. Smyckena finns med vit agat, röd lavasten och onyx. Dessutom finns det i guld eller silver. Alldeles perfekt!

Bild: Mintandvintage

Söndag

Min helvetesvecka är över. Det är helt underbart! Att gå upp klockan 6, sex dagar i rad, är inget jag tycker om, men idag har jag äntligen fått sova till 10.30. Underbart!

Nästa vecka kommer bli jätteskön. Skola måndag, tisdag och fredag. Åker till Stockholm på fredag och till Västerås på lördag. Kommer bli skoj... och inge hemska supertidiga mornar.

För övrigt är
Alex Schulmans blogg ganska kul att läsa när han driver med modebloggar. Han verkar inte tycka om dom alls... ;)

Jag har också blivit mer eller mindre besatt av Timbaland. Allt han gör är bara grymt bra, så jag har lyssnat/kollat på när Timbanland, Justin Timberlake, Nelly Furtado mfl. var på MTV Video Music Awards. Det var bara bäst ju.

Snart ska jag nog ta en uppfriskande promenad i solen. Ha en trevlig söndag allihopa!


Dagens outfit

image572

Bättre sent än aldrig, men här kommer dagens outfit:

Grå blus - Urban Outfitters
Svart baslinne - American Apparel
Svart kjol med hög midja - HM
Svarta leggings - HM
Grå ankelboots - Haléns
Orange skärparmband - CC Skye

Höstens stövlar

image571

För några dagar sedan köpte jag det senaste numret av
hennes eftersom det skulle finnas med höstens stövlar i tidningen. Jag har haft stora problem med att bestämma mig för vilka stövlar jag vill ha i vinter, men nu har jag bestämt mig för att vänta med att beställa nya stövlar tills efter att jag har varit i sthlm nästa helg. Om jag inte hittar några där så ska jag beställa ett par Frye boots. Så ser dagens plan ut.

I stövelreportaget i hennes så fanns det bland annat ett par stövlar från Gardenia och ett par från Catwalk Stockholm som jag gillade. Så jag ska nog kolla in stövleutbudet i huvudstaden innan jag bestämmer mig för några andra.

Jag ser verkligen fram emot min lilla resa nästa helg.

Dålig bloggare

Vad hemsk jag är... inte ett endaste blogginlägg på hela torsdagen... lovar att bättra mig till imorgon :)

Nu är det dags för sömn... God natt!

Dagens vill-ha-objekt

image570
Det är nog får som har missat den hypade Stella McCartney-tröjan med isbjörnar på. Den är grymt snygg. Många modegalna tjejer har nog skaffat sig en liknande från H&M. Även jag ville ha en, men som sagt, det är mycket som aldrig kommer hit upp till skogen.

Tröjan är lite dyr, men nu hittade jag en halsduk från Stella McCartney med samma mönster som jag gärna skulle vilja mysa runt med ute i kylan i vinter. Den är också dyr i och för sig. Drygt 3 000 kronor inklusive frakt kostar den på Net-a-porter, men den ger mig ett stort ha-begär.

Bild:
Net-a-porter

Individual

image569

Jag vet inte om ni har sett tv-reklamen för Jordans nya tandborste. Den heter Individual och Jordan har valt att lägga ner lite extra på designen på tandborstarna. Den finns i olika färger och mönster. Jag funderar starkt på att köpa en, men när jag var på Coop Forum idag och kollade på dom så kunde jag inte bestämma mig för vilken jag gillade bäst, så jag gick hem utan tandborste.

I min nya lägenhet i Uppsala ska jag minsann ha en sån tandborste. Jag måste nog tvinga pojkvännen att också skaffa en då :P

Bild:
Cederroth

Äntligen säsongsstart av Desperate Housewives

image568

Vad glad jag är att jag hann hem till Desperate Housewives. Det är verkligen mitt favoritprogram. Nu ska jag återgå till programmet... reklamen är slut :P

Bild:
Kanal 5

God morgon!

Vad hemskt det är att vara vaken den här tiden, men det är bara att försöka stå ut. Till och med lördag ska jag upp vid sex varenda dag. Hemskt, hemskt, hemskt...

Idag ska jag på praktik från kl 8 till 15, sedan ska jag jobba 16-21, så det blir fullt upp. Jag längtar redan efter att få vara ledig!

Ha en bra dag allihopa :)

Hello Kitty

image567

I morse när jag skulle ta på mig en av mina nytvättade mysdressar så upptäckte jag att den inte blivit ren i tvätten. Förstår inte vad jag har gjort med den för att den ska få dom fläckarna. Så efter min dag på praktikplatsen så begav jag mig iväg till
HM och köpte en ny mysdress. Med min vikning så ser det inte ut som en mysdress längre, men jag ville bara visa "hello kitty"-texten på rumpan och söta Kitty på ryggen på mysdressen. Jag är så nöjd med mitt köp. Kitty är bara sötast!

Önskelista September

image566

Jag blev så irriterad igår kväll när inte bloggen ville fungera. Det händer ofta tycker jag. Bloggen vill bara inte logga in mig. Väldigt synd att man inte får blogga när man vill.

Det här är vad jag önskar mig just nu. Mycket av det kommer jag förhoppningsvis att köpa i sthlm.
  • Jag skulle så gärna vilja ha en kashmirkofta. La Redoute har en fin som jag har funderat länge på att beställa, men jag har inte tagit något bra beslut om det ännu.
  • Den fina gråa klänningen från Acne har jag sett på Ebba von Sydow och på henne är den jättesnygg. Jag vill också ha en!
  • Den nya iPod nanon kommer jag att ge mig själv i present på fredag om den här lägenhetförsäljningen går som den ska. På fredag 14.15 ska kontraktet skrivas på enligt nuvarande planer. Så det blir en i Pod om det händer. En grön vill jag ha :)
  • En eller ett par nya sjalar hoppas jag på att hitta i sthlm. Missoni gör alltid fina.
  • En mysig halsduk är jag i stort behov av och helst vill jag nog ha en rosa från Burberry.
  • Jag behöver en ny foundation och jag vill testa Chanels. Den tror jag är bra.
  • Nya stövlar ska jag ha i höst och jag är helt inne på att skaffa mig ett par Frye Boots. Dom är fina och tydligen sköna. Modellen på bilden heter Carmen och ska bli mina, men min storlek kommer in först på torsdag, så jag ska beställa dom då.
Bild:
La Redoute, Acne, Apple, Net-a-porter, Burberry, Strawberrynet, RevolveClothing

Pluggis

Nu ska jag spendera de närmsta timmarna med näsan i skolböckerna. Jag måste plugga i massor. Det bara måste bli klart idag. Nästa vecka blir nog den värsta veckan på länge... eller den värsta någonsin. Jag kommer vara så stressad och inte hinna någonting, så det blir bara bloggning på kvällarna, om den ens hinns med något bloggande.

Nåja... mera bloggning blir det ikväll iaf... Men nu ska jag ge mig på skolarbetet så det blir klart någon gång...

Sofia m. Westin

image565

Eftersom jag har släkt i Umeå så har jag varit där ganska många gånger och shoppat. En av mina favoritaffärer är
Kii, som nu har öppnat en webshop. Jag var bara tvungen att kolla in den och jag hittade då huvan från Sofia m. Westin och jag vill ha den hur mycket som helst. Bara 350 kronor kostar den dessutom. Fast nu har jag shoppingförbud eftersom jag ska till huvudstaden på shoppingtur om två veckor, så det blir ingen huva...

Bild: Kii

Längtar till flytten

image564

Det ser ut som att jag lyckades få min lägenhet såld idag. Jag är så glad och helt underbart nöjd. På fredag ska kontraktet skrivas så då får man det äntligen ur världen.

Nu ser jag verkligen fram emot flytten till Uppsala i november. Jag vill ha massor med nya saker från
Cult Design i mitt nya hem, så jag hoppas att det finns affärer där med ett bra Cult Design-sortiment. Enligt Cult Designs hemsida så finns det fyra butiker: Fullerö handel, Collection Inredning och present, Gullvivans blommor och Spira inredning och växter, så jag hoppas att någon av dom kommer att ha det jag vill ha.

Jag gillar grått och svart på inredning väldigt mycket just nu, så gråa och svarta krukor vill jag ha. Gracils-serien har fina gråa och Paradis-serien ser jättefin ut. Den svarta fruktskålen med fågeln på vill jag gärna ha. Bonsai är en ny serie i höst och jag gillade den inte alls första gången jag såg den, men nu tycker jag att den är fin. Dom svarta krukorna på bilden i mitten med röda blommor på gillar jag skarpt. Den lilla ramen är ju bara sötast också.

Självklart vill jag även ha julsaker från Cult Design, så det ska jag köpa när jag kommer ner till Uppsala. Tandborstmuggen och tvålpumpen har jag bloggat om förut så det har jag bestämt sedan länge att jag måste ha. Allt är bara så underbart vackert!

Bild: Cult Design

Utvärdering av Dr. Hauschka

image563
Nu har jag använt Dr. Hauschkas rengöringsprodukter i cirka en månad så jag tänkte skriva lite om vad jag tycker om dom. Jag har använt rengöringskrämen, ansiktsvatten, ansiktsolja och igår köpte jag kvittenkrämen.

Ansiktsoljan gör verkligen sitt jobb. Den ska matta ner huden och porerna förfinas. Efter bara några få dagar så blev min hud mycket mattare. Jag har alltid tyckt att det har varit jobbigt att mitt ansikte alltid har varit så glansigt. Det såg ut som att jag hade varit ute och sprungit 3 mil trots att jag inte gjort någonting, så jag är väldigt glad att det har blivit ordning på det.

Min första tanke när jag började använda rengöringskrämen var att den luktade extremt illa och att jag aldrig skulle stå ut med att använda det i längden, men nu, efter en månad ungefär så tänker jag inte på hur det luktar. Jag är så van vid det.

Efter ett par veckor var huden helt matt och jag fick istället torr hud på vissa ställen, så därför var jag tvungen att skaffa mig kvittenkrämen och den är underbar. Den är väldigt dryg, gör sitt jobb (dvs återfuktar) och luktar gott.

Jag har fått mycket bättre hud sedan jag började använda Dr. Hauschkas ansiktsrengöringsprodukter, så jag är väldigt nöjd. Det här kommer jag inte byta ut på väldigt länge.


Bild:
Buyorganic

Rosa!

image562

Jag tog en promenad till stan idag och tänkte köpa ett födelsedagskort, men jag råkade hamna på
Stadium och där hittade jag den här söta vinddressen som dessutom är vattentät. Det blir alldeles perfekt för mig när jag ska jobba eller en dag då det regnar. Jag bara älskar färgen. Dessutom hittade jag rosa öronmuffar. Det är riktigt svårt att hitta för det mesta, så nu är jag glad att jag hittade ett par. Jag måste nog tillbaka dit och köpa några till. Dom går sönder så lätt för mig, så det kan vara bra att ha några extra.

Shopping

Jag skulle till stan för att köpa en födelsedagspresent till min lillasyster, men jag fick med mig lite till hem också. Det var inte meningen. Ibland blir det lite impulsshopping trots att jag inte borde shoppa alls.

image559 image560

På Gina Tricot fanns det klänningar för 49 kronor styck och jag var helt enkelt tvungen att köpa mig två. Jag gillar dom väldigt mycket. Den blåa har jag lite emot att den är så urringad. Jag gillar inte sånt. Det ser så vulgärt ut om man inte är en supersmal och plattbröstad person tycker jag, men jag ska försöka klä ner den med kofta och tjocka strumpbyxor till.

Det var inte världes snyggaste att ha dunsockar till, men det är så skönt att mysa runt i dom när man är hemma. För övrigt får man en lite knasig frisyr när det blåser massor ute. Ångrar att jag inte orkade borsta håret... oj vad jag klagar på mig själv idag :P

image561

På HM hittade jag den är söta pälsmössan som jag också kände att jag måste ha. Den kommer att hålla mina öron varma i höst och vinter. Det blir nog mest i jobbet som jag har den i och för sig.

Jag köpte också en
kvittencreme från Dr. Hauschka och så köpte jag såklart en present till systern. Nu ska jag bara dyka in i flyttstöket och hitta mitt Ikea-presentpapper så jag kan slå in det.

Heminredning i klädaffärerna

image558

Enligt Aftonbladet så ska klädkedjorna Zara och HM börja sälja heminredningsartiklar. Det ska bli intressant. Jag tror att det kommer vara snygga saker. Min favorit vad gäller inredning är just nu är ju IKEA och jag har väldigt svårt att tro att Zara och HM kommer att få mig att välja dom istället, men jag tror säkert att det kommer finnas en del saker jag kommer vilja. Heminredingsartiklarna kommer bara att säljas via nätet och postorder

Bild:
Aftonbladet och Aprimatic

Dagens outfit

image557

Jag har erkligen varit världens sämsta bloggare senaste tiden, men idag och resten av helgen ska jag vara mycket bättre på det har jag bestämt. Det är länge sedan jag hade med en "dagens outfit" men idag är det dags för en sån igen.

Grått ribbat linne - American Apparel
Svart magtröja - Monki
Jeans - Acne tube
Patchworkpumps - Din Sko
Guldörhängen - Glitter

Till det hade jag min skinnjacka från Only och väska från Louis Vuitton.

Mejl från Ellos

image556

Jag fick ett mejl idag från Ellos med den här bilden och jag tycker att tjejens outfit är riktigt snygg. Blusen med den söta rosetten och strumpisarna skulle jag hemskt gärna vilja ha. Jag bara älskar rosetter! För övrigt så måste jag verkligen investera i en ny mössa.

Bild:
Ellos

Bring back my Bonnie to me *sjunger*

image555

Äntligen har jag hittat stövlarna som jag vill ha. Jag vill ha ett par svarta, stilrena och tidlösa skinnstövlar av bra kvalitet så dom här är perfekta. Stövlarna är ett par Frye boots och modellen heter Bonnie. Nu gäller det bara att lyckas få tag på dom också. Jag är rädd för att det kommer bli svårt, men jag vill ha dom så mycket.

Bild:
Frye Boots

Tröttis

image553

Idag är jag riktigt trött. Jag var uppe till fyra inatt bara för att försöka vinna en auktion på stövlarna ovan från Salvatore Ferragamo. Tyvärr så blev dom inte mina och jag har tjurat hela dagen. Dom är bara perfekta och jag hade den högsta budet när det var 7 sekunder kvar, så jag är riktigt besviken på att jag inte vann dom. Så nu måste jag hitta ett par andra. Stackars mig!

Bild:
eBay

Dagens önskeoutfit: Att matcha en iPod

image552

Vad irriterad jag blir på att blogg.se inte har velat logga in mig så att jag har kunnat blogga på många timmar nu.

Dagens önskeoutfit har jag gjort enbart för att matcha den gröna, enormt vackra, iPoden som jag så gärna vill ha. Den är allt jag tänker på just nu. Jag kan ju meddela att det är väldigt svårt att hitta kläder i just den gröna färgen.

Linne: Det här skulle jag väldigt gärna vilja ha. Färgfält, vackra färger och paljetter på samma plagg... bättre blir det inte.
Halsband: Det här är det enda smycket jag lyckades hitta som var i närheten av samma färg som iPod nanon.
iPod: Vackrast, vackrast i världen. Jag bara måste äga dig!
Tights: Jag valde lila för att ha något annat än allt grönt och dom passar fint ihop med linnet.
Pumps: En härlig grön färg och dom är väldigt söta tillsammans med iPoden.

Bild:
Topshop, Chique, Apple, American Apparel

iPod

image551

Jag har bloggat några gånger
tidigare att jag så gärna skulle vilja ha en rosa iPod nano. En söt liten iPod skulle verkligen förgylla min vardag. Tidigare så har inte inköpet av en iPod varit särskilt högt upp på min lista, så därför har jag aldrig köpt någon.

Men igår så läste jag i en blogg (minns inte vems det var) och fick se den underbara nya Ipod nanon. Jag blev kär direkt. Jag har inte tänkt på något annat än den sedan igår. Jag bara tycker att den är helt underbar. Nu känner jag att jag bara MÅSTE (verkligen måste) ha den, men jag har inte bestämt mig för om jag ska köpa den själv eller försöka övertala tomten att ge mig den i julklapp. Tyvärr är det ju så läskigt länge till julafton.

Just nu gillar jag den gröna mest. Det är bara så synd att den inte finns i rosa...

Bild: Apple

Mean girls

image550

Alldeles strax ska jag bänka mig framför tv:n och slå på tv4. Ikväll är det Mean Girls och det blir ett perfekt avslut på denna måndagskväll. Idag har jag verkligen varit duktig och gjort massor av bra saker. Jag tycker att jag förtjänar medalj eller något sånt.

Bild:
Allposters

Lochers Paris

image549

Accessora har det nyss kommit in smycken från Lochers Paris. Det är gulliga små smycken med mindre gulliga texter. På halsbandet ovan så står det liten slampa på franska och det finns halsband med andra liknande texter som till exempel Will fuck for shoes och Sans culotte som betyder utan trosor. Jag tycker att dom är lite roliga, men det är definitivt inget som jag skulle vilja bära själv och dom är enligt mig inget som är värda över 600 kronor. Men människor är olika och det finns säkert många som vill ha dom.

Måndag

image548

Jag har verkligen lyckats vända på dygnet för mycket nu. Jag sover till tolv varenda dag och jag som ska upp och jobba klockan 7 imorgon. Hur ska det gå?

Denna måndag kommer jag att plugga lite social omsorg och läsa min nya InStyle. Dessutom ska jag visa lägenheten åt några och städa lite. Det blir fullt upp, men jag är pigg och glad i alla fall :)

Sonia Rykiel

image547

Sonia Rykiel gör alldeles underbart söta kläder. Plaggen har sådana söta detaljer som jag bara älskar, som rosetter till exempel och alla vackra färger. Till exempel den svarta klänningen är väldigt söt då den har en rosett framtill på magen och sedan
sifferformade knappar på baksidan. Min drömmössa just nu är den färgglada söta saken från Sonia Rykiel. Det är bara så synd att frakten är så dyr. Jag vill bara ha allt helt enkelt!

Bild: Brownsfashion, Mrs H

God morgon!

Jag är ganska stolt över min insats hittills i helgen. Fullt upp har jag och folk ringer om lägenheten mitt i allt bra jag gör. Jag längtar efter att få det lite lugnt och skönt.

Snart ska jag ut på en promenad till Coop Forum och köpa en paprika, sen blir det strykning, plugga, rengöra en fontän och förhoppningsvis blogga lite.

Just nu känner jag ett sånt stort shoppingbehov. Jag har hittat ett par stövlar som jag gärna skulle vilja ha i vinter på
eBay, så jag hoppas att dom blir mina. Om jag inte hade hittat en skinnkjol redan hade jag kunnar tänka mig att köpa den här från La Redoute. Den är i och för sig inte i äkta skinn, men den ser fin ut ändå. Jag funderar på att beställa lite strumpisar från HM. Dom finns ju inte här i lilla Skellefteå, tyvärr, och jag skulle så gärna vilja ha dom.

Nu ska jag ge mig ut en stund och hoppas att jag kommer vinna auktionen på mina stövlar. Jag är alldeles nyvaken nu så hjärnan har inte börjat fungera ännu, men om några timmar återkommer jag med ett mera genomtänkt inlägg. Ha en bra dag!

Britney på VMA

image546

Britney's klädstil är något som jag inte riktigt förstår mig på. Hon kanske helt enkelt inte har någon stil, så det är därför som jag inte kan förstå hur hon tänker när hon klär på sig på morgonen. Hon ska öppna MTV Video Music Awards som sänds 02.00 på måndag morgon. Britney kommer då att framföra sin nya låt Gimme more. Om jag bara lyckas hålla mig vaken så ska jag se det. Varje år så ser jag på det och i år får inte vara ett undantag.

Bild:
Hollywoodrag

Fredag

image545

Idag har varit en lång dag känns det som. Jag vaknade i och för sig vid 12 idag, men sedan dess har det varit fullt upp. Sambon och jag gick och uträttade några ärenden och sedan har vi städat i min lägenhet för att jag ska kunna ta lite bilder till min lägehetsannons, så nu hoppas jag att någon kommer vilja köpa mitt söta lilla hem.

När jag kom hem från promenaden så låg det ett efterlängtat paket i min postlåda. Leveranstiden från
American Apparel är inte den kortaste direkt. Nästan 2 veckor tog det. Nu är jag glad att det är här i alla fall. När jag åker till sthlm om några veckor hoppas jag på att få med mitt shoppingsällskap till AA-butiken. American Apparel är mitt favoritmärke när det kommer till baskläder, så mina nya toppar kommer jag att använda flitigt.

Nu ska jag äntligen sätta mig i soffan och se på lite film. Ha en trevlig helg!

Shoppat: skinnhandskar

image544

Idag är jag riktigt trött. I morse jobbade jag 7-12, sedan när jag kom hem ville sambon ta med mig ut och äta (åh, vad jag älskar efterrätter!) och efter det så virrade jag runt på stan ett tag. Så jag kom hem först nu och jag är sällan bra på att lägga mig tidigt, så jag har inte sovit så mycket inatt.

På stan hittade jag ett par bronsfärgade skinnhandskar på
Wedins. Dom var på rea för 199 kr och jag ville ha ett par nya skinnhandskar i någon kulig färg. När dom dessutom var nedsatta från 499 till 199 så kändes det som att jag var tvungen att ha dom. Så nu håller jag mig varm om händerna i höst. På vintern brukar jag ta på mig ett par stora och varma tumvantar utanpå skinnhandskar så att jag inte ska frysa.

Höststövlar

image542

Jag har funderat väldigt mycket över vad jag egentligen ska ha för skor i höst. Mycket velande och funderande har det varit här i bloggen. Nu har jag i alla fall funderat klart tror jag och insett att jag borde skaffa mig ett par klassiska svarta skinnstövlar. Helst skulle jag nog vilja ha dom på bilden ovan från Marc by Marc Jacobs som kostar drygt 5 000 kronor, men dom pengarna tänker jag inte lägga ner på dom.

image543

Däremot finns dessa från Vagabond som är riktigt fina och flera tusenlappar billigare än dom från Marc by Marc Jacobs. Dom är heta kandidater för mig. Helt perfekta är dom inte, men nästan. Dom är svarta och i skinn, men jag saknar lite klack... bara lite. Som dom på den övre bilden ungefär. Besvärligt det här med skor.

Bild:
Mrs H och Vagabond

Paket paket paket!

image541

Mitt
Blush-paket blev något försenat, men nu är det äntligen här. Ur Smashbox höstkollektion som heter Decadence köpte jag ett rouge och en ögonskuggstrio. Färgerna är helt underbara. Jag är så nöjd och nu är mitt höstsmink inhandlat i alla fall. Åh, vad jag älskar paket!!

Den 28:e september ska jag åka till sthlm och träffa vänner och ta en shoppingtur. Då ska jag försöka köpa mig en foundation. Just nu har jag lite kris, men jag ska försöka få det att räcka tills dess. Vännen på Fasion Avenue tipsade om en foundation från Chanel som jag skulle vilja testa och Chanel finns ju inte här i lilla Skellefteå. Det är inte alltid så lätt att bo här mitt i skogen där det inte finns någonting, men snart så flyttar jag ju :)

Dagens outfit

image540

Idag har jag varit på skolan. Jag läser en kurs i Geriatrik. Resten av dagen ska jag spendera hemma och förbereda en annons för min lägenhet som ska säljas.

T-shirt - Gina Tricot
Kavaj - hm
Kjol - hm
Leggings - hm
Skor - Din sko
Armband - KJL
Väska - Louis Vuitton

Tusse är bilägare

image539

Idag har jag inte bara blivit ägare till ett par pumps utan även en liten bil Jag är så glad. När jag flyttar ner till Uppsala så behöver jag något att ta mig fram med. Jag är så van vid att allt ska vara nära och det ska gå snabbt att ta sig dit, så jag klarar mig inte utan bil tror jag. Dessutom måste jag ju hinna hem till min lilla hund på lunchen och så och då behövs något sött att ta sig fram med.

Min bil ser exakt ut som på bilden, men tyvärr (väldigt mycket tyvärr) så är den inte rosa. Jag skulle vilja ha en rosa med mycket glitter på :) Min är blå, men det är fint det med. Jag är mycket nöjd med mitt inköp. Den är söt och gullig och ser nästan lycklig ut. Min sambo klagade från början och tyckte att den såg lite för omanlig ut, men jag tycker att den är underbar :)

Städkväll

image538

Jag har ägnat kvällen åt att städa här hemma. Man känner sig riktigt duktig när det väl är klart. När jag städar måste jag ha städmusik och idag så lyssnade jag på
Timbalands The way I are och Brittans Gimme more. Timbaland är ju helt klart min favorit just nu. Alla låtar han gör är ju helt galet bra. Men Britney's nya låt förvånar mig helt klart. Den är så väldigt mycket bättre än jag någonsin kunnat tro.

Men jag tog självklart en paus och kollade på Idol. Det är så härligt när alla serier börjar komma igång igen. Om två veckor börjar mitt efterlängtade Desperate Housewives också.

Prada two-tone socks

image536

Jag läste inlägget i
Linns blogg om Pradas two-tone socks. Jag har sett dom förut, men nu blev jag verkligen kär i dom. Tyvärr så kostar dom en del och jag vet inte om dom ens finns i Sverige, så därför har jag bestämt mig för att skapa en egen version av dom.

image537

Idag har jag köpt mig två par knästrumpor som jag ska klippa isär och sätta ihop så det blir ett par tvåfärgade sockar. Helt underbart fina är pradastrumporna och jag hoppas att mina egna också blir bra.

Bild: Style

Dagens köp: Patchwork-pumps

image535

Det
blev dom grå/svart/lila patchwork-pumpsen från Din Sko. Dom är så fina tycker jag. Jag är bara lite osäker på storleken. Jag vill kunna ha dom med knästrumpor i, men då blir dom på gränsen till för stora om jag är barfota i dom. Svårt det här. Fast man kan ju alltid göra som Prada och använda fotlösa knästrumpor.

Essie fall 07

image534

Bilden på Essie's höstlack var så fin så jag var mer eller mindre tvungen att göra ett inlägg så bilden kom med. Till och med namnen på färgerna är underbara. Min favorit är Decadent Diva eftersom färgen låter helt underbar. Eller ja, det står lite olika vad det egentligen är för färg. På ett ställe står det rich shimmering cocoa och på ett annat ställe är färgen deep oxblood brown, with a touch of frost. Svårt det här, men jag hoppas att den är mer åt rich shimmering cocoa-hållet i alla fall, för det är det jag vill ha :)

Bild:
Essie

Patchwork

image533

Din Sko finns dom här skönheterna. Patchwork är (som nog dom flesta modeintresserade människorna redan vet) väldigt rätt i höst. Jag har sett många modebloggare som har hittat en patchworkväska på eBay, Tradera eller bland någon släktings avlagda saker. För mig blir det ingen väska, men däremot skulle jag vilja ha dom här skorna. Egentligen hade jag helst inte velat att det var lila på dom, men dom helsvarta känns så tråkiga. Imorgon ska jag bege mig till Din Sko och testa dom. Jag får se om dom får följa med mig hem.

Bild: Din Sko

Ögonfransböjare från Shu Uemura

image531

Idag blev jag riktigt glad när jag fick en avi i min postlåda. På eBay har jag budat hem en ögonfransböjare från Shu Uemura. Jag tycker att den jag har använt hittills från HM inte är särskilt bra, så därför har jag stora förhoppningar på denna. Helst hade jag velat ha den guldiga varianten, men så var det här visst 2007:s modell som har förbättringar motför den tidigare modellen. Så nu tror jag verkligen på den här och hoppas att den kommer vara helt perfekt. Efter alla recensioner med bra betyg som jag har läst om den här så måste den ju ha något bra att komma med i alla fall.

Dagens önskeoutfit

image530

Idag har jag spenderat dagen hemma i myskläder, men om jag av någon anledning skulle gå ut och visa mig bland folk så skulle jag gärna vilja ha det här på mig.

T-shirt: Den ombloggade och uppmärksammade mikrofon-t-shirten från
Minimarket.
Kjol: En helt perfekt kjol med twist från Ann-sofie Back.
Örhängen: Lila stenar är snyggt tycker jag. Dom här är från webshopen Chique.
Väska: Patchworkväskor är väldigt hett i höst och jag gillar dom från Coach. Det finns massor på eBay. Jag är väldigt sugen på att buda hem en.
Knästrumpor: Färgglada knästrumpor gillar jag i höst.
Skor: Dessa är mina drömskor i höst, men jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha bruna eller svarta.

Målar-Tusse

image529

Idag är Tusse i fixartagen. Det ska målas här hemma och det ska bli så fint! Så idag är jag lite upptagen, men oj, vad nöjd jag kommer vara sen när jag har gjort det klart. Det är lite stressigt just nu i mitt liv, men om ett par månader kommer det att vara över. Äntligen!