Ny lägenhet

Jag har nästan blivit tokig den senate tiden när jag har försökt leta en lägenhet. Äntligen så ringde en kvinna idag och sa att jag får ta lägenheten som jag velat ha. Nu hamnar jag i en bostadsrätt istället för den här studentlägenheten. Jag hoppas på att jag får lite bättre grannar nu. Det är väldigt mycket möbler och saker som behövs. Första veckan i juli kommer jag att åka ner till IKEA och shoppa möbler i massor. Jag ser verkligen fram emot att få inreda lägenheten.

Det har bott en rullstolsbunden person där förut och kommunen har ägt lägenheten, men nu har nåt företag köpt tillbaka den. Minns inte vad det hette. Nu har dom i alla fall renoverat hela lägenheten. Det är nya tapeter överallt, nytt golv på vissa ställen och parketten är nyslipad. Det är riktigt härligt att få komma till en nyrenoverad lägenhet. Lägenheten är på samma gata som jag bor på nu, men det är ju bara skönt att inte behöva dra iväg mina saker så långt.

Första juni får jag tillgång till lägenheten, men då kan jag knappt bo där eftersom jag inte har några möbler. Men jag ska nog överleva ändå. Idag är jag riktigt glad eftersom jag fick den där lägenheten. Var väldigt orolig där ett tag.

Fed up

35908-98

Jag var bara tvungen att lägga upp en jättebild på den här färgen. Helt underbart vackert! Det är ett nagellack från
Essie och färgen heter Fed up. Jag fick det idag i brevlådan och det ser så fräscht ut på. Det jag gillar så mycket med Essie är att nagellacken aldrig blir randiga och det torkar så snabbt. Jag beställde samtidigt ett 3-way glaze som är en nagelstärkare, underlack och överlack i ett. Nu är min dag perfekt. Verkligen en stor eloge till Blush för deras snabba leverans också. Jag beställde på söndagkväll och fick paketet idag. Bra gjort!

Bild från Blush

Förklädesklänningar

35908-97

Jag läste nyss i
Ytligheter om förklädesklänningar som kommer att vara trendigt till hösten. Jag kom direkt att tänka på en vårdtagare som jag har som alltid har söta småt förklädesklänningar. Riktigt sött är det. Den på bilden var min favorit av dom jag Hittade på Style. Me loves it! Skulle verkligen vilja ha den i höst och om nu det här blir en stor trend så kommer det att finnas många i min garderob.

Bild från Style

Sass & Bide

Revolve Clothing har fått in jeans från Sass & Bide. Dom är ju så snygga. RC har fyra färger men Faded black är min favorit. Jag vill verkligen ha dom!

Ny mascara

Jag skulle behöva en ny mascara. Jag har haft min i drygt fyra månader, så nu är det dags för ett byte och då tänkte jag prova någon ny. Nu har jag Hypnôse från Lancôme och den var klart godkänd. Jag har läst mycket bra om Diors mascara Diorshow, så den funderar jag på att köpa. Hoppas att även jag tycker att den är bra.

Nicole i Vanity Fair

35908-96

Nicole Richie är med i Juniupplagan av
Vanity Fair. Hon blir riktigt bra på bild och är jättevacker, även om hon är lite för smal.

Bild från Celebworld

Diorsolisar

35908-95

Idag fick jag äntligen
paketet som jag längtat efter. Precis perfekt att få dom nu innan helgen när det är så underbart väder ute. Solglasögonen var lite större än jag hade förväntat mig, men jag är riktigt kär i dom redan. Jag hade dom på en liten premiärpromenad till den lilla affären som är 5 minuter bort och jag trivs jättebra i dom. Det lilla hjärtat som är istället för o:et i Dior tycker jag är så sött. Mina diorsolisar kommer att användas flitigt i sommar.

Tyvärr har jag ingen digitalkamera så jag kan ta en egen bild, men den här duger nog lika bra. Jag tror att jag ska önska mig en digitalkamera i födelsedagspresent!

Bild från Saks

God morgon!

Nu har jag nyss vaknat. Det ska bli riktigt härligt med en ledig dag. Nu ska jag börja med att ta en powerwalk och så går jag förbi Coop Forum på hemvägen och handlar lite mat. Sen måste jag packa upp allt som jag hade med mig till Luleå när jag var där i helgen. En liten städdag kanske det blir. Det är ju trots allt inte så fint väder, så nu kommer jag åtminstone inte att sakna mina försvunna solglasögon. Jag vill ha nya nu!