Nyårsoutfit

image722 Nyårsaftonen till ära så tog jag på mig en mysig outfit. Det blev/blir en mysig hemmakväll för min del. Jag tyckte att det passade med Hello Kitty-mysbyxor, Hello Kitty-dunsockar och för att klä upp mig lite så tog jag på mig en satinblus.

Det känns bra att vara hemma med hunden på nyårsaftonen. Stackars liten är så rädd.

Just nu lyssnar jag på en nyårsmix av nya låtar under 2007.

Än en gång; gott nytt år!

Happy New Year!

image721

Idag är årets sista dag. Jag ser verkligen fram emot år 2008. Det tror jag blir ett bra år. Imorgon ska jag upp och jobba tidigt, så jag kommer att ha en lugn nyårsafton och inte vara uppe allt för länge.

Mitt nyårslöfte är att jag ska sluta äta godis och mycket annat som innehåller för mycket socker. Man ska ta hand om sin kropp och jag är hemskt rädd för att få diabetes.

Jag hade tänkt börja dagen med att gå upp och se på
Nyhetsmorgon när Karolina Skande pratar vårmode, men min box krånglar, så jag kan inte se på tv för tillfället. Som tur är så kunde jag se klippet på nätet.

Jag hoppas att mina läsare får en nyårsafton och ett gott nytt år!

Bild: Malagent

American Apparel

image720

American Apparel har helt underbara basplagg. Just nu känner jag att jag skulle behöva en enkel klänning som jag kan använda dagtid med ändå även ha kvällstid. American Apparel har en klänning som heter Cross Front Dress och jag gillar den väldigt mycket. Problemet är bara att den finns i två olika material som jag inte gillar så mycket; poplin och polyester. Något som är väldigt positivt är att det finns möjlighet att recensera AA:s plagg och de flesta gillar båda klänningarna, men några tycker att poplinklänningen ser billig ut och som ett billigt lakan. Jag gillar verkligen modellen så jag vet inte hur jag ska göra angående den här.

Bild:
American Apparel

LV eller Filofax under 2008?

image719Nu är det inte ens två dygn kvar av år 2007 och mina kalenderblad är snart slut. Jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa kalenderblad från Louis Vuitton eller från Filofax. LV känns lyxigare, men där finns det inte med några röda dagar eller namnsdagar som jag tycker är väldigt bra att ha. Det finns ju såklart i bladen från Filofax. Svårt val det här och jag har inte mycket tid på mig att bestämma mig.

Bloggen och mitt internet har krånglat väldigt mycket sedan igår morse så jag har inte fått blogga något. Otrevligt att göra så mot mig tycker jag...

Vårkollektionen på H&M

image714

Igår fick jag H&M-katalogen för våren 2008. Normalt så gillar inte jag H&M så mycket på grund av den bristande kvaliteten på kläderna, men jag hittade några sidor som kallas Classic look. Där är det bara snygga, stilrena och tidlösa plagg. Helt underbart tycker jag. Om jag hittar något med rätt material så kanske jag beställer. En grå kavaj skulle jag, om inte annat, behöva.

image715

Tyvärr har jag varit tvungen att slänga min vackra parkas som jag hade förra våren. Jag tyckte så mycket om den, men den gick sönder. H&M har en parkas som jag tycker är riktigt fin som kanske får ersätta den. Än så länge har jag ingen aning om vad jag vill ha för jacka i vår, men det är långt till våren ännu.

image716

På tal om kjolar så har H&M två kjolar som jag gillar riktigt mycket. Den högra finns i ljusgrått. Så vackert. Jag skulle verkligen vilja ha den högra. Båda kjolarna är modeller som jag gillar. Många sådana kjolar vill jag ha i vår.

Bild:
H&M

Varför hittar jag inte den perfekta kjolen?

image713

Jag hade verkligen velat hitta en kjol på rean. Den ska vara knälång, midjehög och lite "vippig". Alltså vidare nedtill. Klockad kanske det heter? Problemet är bara att hitta en som känns rätt och inte kostar en förmögenhet.

-
Fendis underbara veckade kjol men en brun kant nedtill är en drömkjol för mig. Den är underbar... men den kostar också nästan 8000 kronor med frakt inräknad.

-Från Luella kommer den röda mönstrade kjolen. Den är bara så söt.

-Jag har väldigt svårt att säga nej till rosetter, så en satinkjol från Chloé med rosett på skulle jag inte säga nej till.

-Stilren, vacker färg och tidlös. Burberry Prorsum har tillverkat en perfekt kjol.

Dom kjolarna som jag verkligen har fastnat för hittills kostar en halv förmögenhet och jag tänker inte betala 5000 och uppåt för en kjol. Nåja, letandet fortsätter. Jag är övertygad om att den perfekta kjolen finns där ute någon stans.

Bild: Net-a-porter

Paket/Dagens outfit

image712
Idag kom en man från DHL med ett paket till mig och jag blev så glad. Mitt efterlängtade paket från Net-a-porter var det. Tyvärr fick jag ingen sån där fin svart låda den här gången, men det är ju trots allt innehållet som räknas.

image711
I paketet var det en blus från See by Chloe som jag har velat ha i evigheter, så jag var tvungen att passa på när den var på rea. Nu har jag äntligen en vit blus som jag har letat efter så länge. Men jag är däremot tveksam till min outfit. Jag tycker att jag ser lite ut som en servitris i det här svartvita. Jag är väldigt nöjd med min blus i alla fall. Jag visste inte att det var små söta prickar på den, men det är bara en bonus.

Blus - See by Chloe
Kjol - H&M
Strumpbyxor - H&M
Stövlar - Steve Madden
Armband - Kenneth Jay Lane

Fruktklockor

image710

Jag har velat ha en fruktklocka från Marc by Marc Jacobs så länge nu och det kommer nya modeller av den hela tiden. Nu finns den med kristaller på och som en frukt som är skuren mitt itu. Dom är så fina och någon gång ska jag äga en fruktklocka. Jag har funderat länge på att buda hem en på ebay, men det har aldrig blivit av. Någon gång borde den som är skuren mitt itu komma dit. Då ska minsann en sån bli min.

Bild:
Nordstrom

Blommig klänning önskas

image709Jag har funderat länge nu på att jag skulle vilja ha en blommig klänning, men det har aldrig blivit att jag har gett mig ut och letat. Nu hittade jag den här söta klänningen på Topshops hemsida som jag gillar riktigt mycket. Lite färggladare kunde den i och för sig ha varit. Jag tror nästan att jag borde åka på en shoppingtur till huvudstaden snart så jag kan besöka Topshop. Det kanske finns ännu flera söta, blommiga klänningar i butiken. Det vore så sött att ha i vår.

Bild: Topshop

När längtan efter paket blir för stor...

image708
På julaftonen bestämde jag mig för att jag förtjänade en liten julklapp från mig själv, så jag har beställt ett paket. Det blir det första paketet som kommer till min nya adress. Jag längtar så mycket. Paketet kommer från
Net-a-porter och det borde inte ta så länge tills det kommer. NAP brukar vara snabba på att leverera paket. Det blir nu mitt tredje paket därifrån. Att nätshoppa därifrån är alltid en sån underbar shoppingupplevelse.

Bild: Electronicretailermag

Juldagskvällens outfit

image707 Mina föräldrars internet har inte fungerat så jag har inte kunnat blogga på ett tag nu. Som tur är så löser Tusse allt, så nu har jag ordnat internet. Jag saknar ju bloggandet så mycket så jag kan inte vara utan det allt för länge.

Här är min outfit som jag hade igår kväll när jag var ute på Cleo här i Luleå.

Klänning - Gina Tricot
Strumpisar - Åhléns
Stövlar - Steve Madden
Halsband - Thomas Sabo

Årets julklappar

image701 Nu kommer lite bilder på mina julklappar. Jag fick en bok. Jag har den första boken av Sophie Kinsellas böcker om shoppingmissbrukaren Rebecca, så att få den här var bra. Jag har läst första kapitlet hittills, men att läsa är en bra sysselsättning när man inte har något att göra under julen.







image702
Sedan första gången jag såg den i en katalog som jag fick i brevlådan från H&M så har jag gillat den här kjolen. Jag tycker att det är så fint att den är lite mörkare lila upptill och ljusare nertill på kjolen. Något som jag nyligen har börjat gilla är kjolar som är knälånga. Det kan vara riktigt snyggt. Förut så har jag bara velat ha ganska korta kjolar, men det är tur att man kan förändras.





image703Jag har fått tillskott i min lilla samling av Filippa K-muggar också. Den här gången fick jag rutiga. Dom jag redan har är verkligen välanvända så jag tycker mycket om dom. Juldagen började jag faktiskt med att dricka grönt te i en sån här mugg.








image704
Mamma råkar känna till att jag tycker om Hello Kitty. Sötare katt finns nog helt enkelt inte. Jag fick en mysdress med denna underbara lilla katt. Det behövs alltid. Jag använder mysdressar väldigt mycket. Nästan dagligen. Det är väldigt skönt att ta på sig det när man vaknar på morgonen och ska ut med hunden.






image705 Jag hade ett par rosa dunsockar tidigare med Snobben på, men dom var jag tvungen att slänga, så att få ett par nya som dessutom har Hello Kitty på sig var perfekt. Nu håller jag mig varm om fötterna i vinterkylan.






image706
Sist men inte minst tänkte jag visa min söta kudde som kommer hamna i sovrummet på sängen. Efter viss övertalning så går sambon med på att ha den där. Han är så snäll så som låter söta Kitty vara på våran säng.








Jag har även fått min säng i julklapp, men den fick jag för någon månad sedan. För utom det här fick jag två chokladkartonger och pengar som jag alltid brukar få.

Hoppas att mina läsare också är nöjda med sina julklappar.

Dagens outfit

image700

Nu är jag extremt mätt och nöjd. Jag skulle inte orka äta mer hur jag än skulle försöka. Jag har sett lite Kalle Anka och öppnat paket nu. Lite bilder på innehållet i paketen kommer imorgon.

Min julaftonsoutfit är:

Polotröja - H&M
Kjol - H&M
Strumpisar - H&M
Halsband - Thomas Sabo
Till det så har jag ett nagellack från Essie. På läpparna har jag Maybellines Water Shine Elixir. Jag gillar att matcha röda naglar och läppar. Det är årets julfavorit. Det blev verkligen en H&M-outfit idag.


Maybelline water shine elixir

image698För några dagar sedan var jag på Kicks för att köpa ett rött läppstift eller läppglans att ha under julen bara. Jag letade efter ett som var så billigt som möjligt då jag ska använda det så lite. Det blev att jag köpte ett rött Water Shine Elixir från Maybelline och jag bara älskar det. Läppglanset ger mycket färg och innehåller ingefära (om jag inte minns helt fel) som ger förstorande effekt. Jag gillar inte applikatorn alls. Det blir bara inte bra, men när det väl sitter där det ska så tycker jag väldigt mycket om det. Av mig får det en fyra av fem möjliga.

Bild:
Maybelline

God jul!

image697


Jag tänkte börja dagen med att önska en riktigt god jul till mina läsare. Jag ser verkligen fram emot tomtegröten idag. Det är en av dom absolut bästa sakerna med hela julaftonen. Nu ska jag hjälpa mamma med lite matlagning innan släkten kommer hit.

Ha det så bra allihopa!

Bild:
theshirtgame

Min önskelista julen 2007

image696

Nu är det dagen före dopparedagen och det finns några saker som jag skulle bli väldigt glad över om tomten kom med till mig imorgon. Tyvärr får jag nog inte något av det här, men jag kommer garanterat bli glad för det jag får ändå. Drömma kan man alltid som tur är.

* Nya gummistövlar behöver jag verkligen efter mitt tragiska ögonblick då jag var tvungen att kasta bort mina som jag hade. Marc by Marc Jacobs fulsnygga stövlar funderar jag på. Helst i svart då.

*Ny mobil är nästan ett måste snart. Den jag har nu är helt knäpp. Jag har alltid gillat Sony Ericssons mobiler mest. S500i är riktigt söt, men jag har nog egentligen ingen aning om vad jag vill ha för modell.

*En dröm som jag har är att någon gång få äga en klassisk Burberry trench coat. Jag har bestämt att jag bara måste ha en någon gång. Förr eller senare. Helst förr...

* Även ett par klassiska svarta pumps i skinn skulle jag vilja äga. Gärna ett par från Jimmy Choo.

*Idag när jag var på stan såg jag dom här vinröda pumpsen på Din Sko med silvrig sula. Dom är jättesnygga. Tyvärr fanns dom inte i min storlek, annars hade jag köpt dom. Dom såg mörkare ut i affären tyckte jag.

*En mysdress från Juicy Couture har jag velat ha i många år, men jag har ingen ännu. Det känns inte som någon livsviktig investering (som trenchen och pumpsen är) men det skulle helt klart vara trevligt att äga.

* En ring med en stor sten är så snyggt att ha. Jag gillar den här från Juicy Couture.

*Sist men inte minst skulle jag vilja ha ett väldoftande doftljus på mitt sängbord som jag kan tända medan jag läser på kvällarna. Calypsos doftljus med doften Mimosa verkar vara uppskattat av många. Jag gillar verkligen doftljus.

Bild:
Net-a-porter, TBH, Jimmy Choo, Din Sko, Mrs H, blush, tlcworldwide

Dagens outfit

image694

Nu är det riktigt länge sedan som jag hade en dagens outfit med i bloggen. Idag tog jag en snabb tur på stan eftersom det blir utgång på juldagen så var jag tvungen att köpa mig en biljett dit. Jag råkade gå förbi Gina Tricot också och där hittade jag en jättesöt klänning som jag var tvungen att ha. Så nu har jag något nytt att ta på mig då. Jag ska försöka få med en outfitbild i bloggen när jag har på mig den.

Linne - American Apparel
Kofta - Paul & Joe
Kjol - H&M
Strumpbyxor - KappAhl
Armband - Kenneth Jay Lane
Scarf - Louis Vuitton
Stövlar - Hittade dom i mammas garderob. Ingen aning om var dom kommer ifrån.

Aftonväskor till våren

image693 Jag håller fortfarande på att uppdatera míg i vad som har hänt i mode/shoppingvärlden medan jag har varit borta. Till våren kommer Mulberrys nya kollektion med aftonväskor. Den här lilla söta satinväskan med en fjäril och swarovskikristaller på gillar jag skarpt. Jag har personligen lite emot Mulberry, men den här väskan skulle kunna få mig att tänka om. Den är supersöt helt enkelt!

Bild:
Mulberry


Paljetter

image691

Just nu längtar jag efter ett paljettprytt plagg. Jag har hittat en tuptopp på Gina tricot, men jag skulle helst vilja ha en svart och inte silvrig som på bilden. Svart funkar alltid tycker jag och det kan inte bli för extremt eller uppseendeväckande. H&M har en svart kjol med paljetter som jag gillar skarpt. När jag flyttade så kastade jag dumt nog bort en silvrig paljettkjol som jag trodde att jag aldrig skulle använda, men nu skulle jag minsann vilja ha den.

Helst hade jag nog velat ha en klänning från Catherine Malandrino för närmare 10 000 kronor, eller ett par puderfärgade paljettpumps från Christian Louboutin som är helt underbara, men när det är plagg som används en eller två gånger så håller jag mig till gamla vanliga H&M eller Gina Tricot.

Bild:
H&M, Gina Tricot, Net-a-porter

Halsband med läppglans

image689Jag tycker personligen att man aldrig kan få för många läppglans. Idag när jag var på min shoppingtur så såg jag det här halsbandet med läppglans i från Dior. Det är hur sött som helst och finns i två färger. Det kostar ca 700 kronor, så det är inte så billigt. Man kan ju fråga sig om det är värt att lägga det på ett läppglans, men det är hemskt sött i alla fall och ger mig stort ha-begär.

Bild:
Sephora

Lördag

Igår kväll spenderade jag ganska många timmar i frisörstolen och fick håret klippt och slingat. Det är så skönt att bli av med lite hår när man har så mycket som jag har och verkligen inte gillar att ha det. Jag har insett att jag måste hitta en frisör i Uppsala. Det går ju inte att vänta tills jag ska till Luleå med att klippa mig, men jag är så rädd. Jag tror att någon kommer att klippa alldeles för mycket. Det är också svårt att veta vem som är bra och inte. 129 frisörer finns det i Uppsala. Hur ska jag välja rätt?

image688Snart ska jag ut på en shoppingtur. Jag måste ju se om det har kommit några nya affärer här i Luleå medan jag har varit borta. Jag har inte shoppat här sedan i våras, så det ska bli skoj. Ikväll ska jag träffa vänner och dricka glögg. Det ska bli väldigt trevligt att få se dom igen. Nu ska jag leta fram mitt rösa Essielack och lacka naglarna juligt röda innan jag ska iväg.

Dagens önskeoutfit

image687
Jag bara längtar efter att få ta på mig en söt klänning och ha en mysig jul.

-Klänningen kommer från Marc by Marc Jacobs och jag skulle mer än gärna ha en sån på mig.
-Väskan är min drömväska just nu. En Louis Vuitton Monogram Vernis i modellen Bedford och helst i färgen Indigo. Jag gillar mörkblått.
-Jag har alltid gillat musskorna från Marc by Marc Jacobs. Nu finns den i en silvrig version. Något som är helt supergulligt är den söta lilla rosetten som finns bakom ena musörat. Jag vill ha dom SÅ mycket. Den är så klassisk men ändå helt galet söt.

Nu när det är mitt i vintern skulle jag ha ett par tjocka strumpisar till och kanske en mysig kofta.

Bild:
Stylebop och Louis Vuitton

Nicky Hilton

image686

Jag hittade den här bilden på Veckorevyn.com och när jag ser Nicky Hilton med den där Louis Vuitton-väskan så längtar jag så enorm mycket till våren och att få shoppa. Jag tycker inte riktigt om den där färgglada LV-loggan på Nickys väska. Det är inget jag skulle lägga pengar på, men om jag fick den så skulle jag bära den såklart.

Till våren vill jag ha lite nya saker från Louis Vuitton. Bland annat ett par ballerinaskor, ett par solglasögon och kanske en väska. Nu är inte ens julen över, så jag får vänta länge ännu tills det blir vårväder och vårshopping tyvärr.

Bild:
Veckorevyn

Klänningen som inte blev min

image685
I onsdags tog jag en liten shoppingtur i Uppsala och då hittade jag den här klänningen på Monki. Den är verkligen jättesöt. Tyvärr så fanns den bara kvar i large och det är för stort för mig, så jag fick mig ingen klänning. Jag gillar att den är ljusare upptill och mörkare nertill. Jag hade velat ha den till mina lacktights. Redan när jag stod i butiken hade jag gjort stora planer för den. Så synd ju...

Bild:
Monki

Steve Maddens webshop

image684

Jag känner att jag har missat enormt mycket under tiden som jag inte har haft något internet, så jag har mycket att ta igen. En glad nyhet var att
Steve Madden har en svensk webshop. Jag gillar nästan allt från Steve Madden. När jag kollade runt på webshopen blev jag mycket besviken över att det knappt fanns något där. Allt kändes bara tråkigt och tomt, men jag hoppas på förbättringar, för i så fall kommer jag ofta kolla in där och beundra alla vackra skor. Och även shoppa en del såklart också ;)

Lite kul är det om man klickar på Info Steve Madden högst upp på sidan. Tusseluddbloggen finns med som en av dom som gillar Steve Madden, och det är sant, så sant.

Äntligen!

image683

Jag trodde aldrig att jag någonsin skulle få tillbaka mitt internet, men äntligen, efter normalt mycket krångel från Telias sida så får jag börja blogga igen. Jag är så enormt glad nu!

Nu håller jag på att packa lite för vid 17-tiden ska jag åka till Luleå och hälsa på mina föräldrar över julen. Där kommer jag att ha tid att ta igen all missad bloggning.

Snart är det jul och jag har shoppat klart mina julklappar för länge sedan. Hoppas att ni har det med!?

Ha en bra dag i alla fall.

Tack för idag!

Efter ganska många timmar lyckades jag få klart uppgiften och den är nu skickad. Det är hur skönt som helst att bli av med det. Nu kan jag köra hem med ett leende och så kan jag vara glad hela dagen :)

Ha det bra allihopa!

Julkalender

Jag känner att jag missar mycket när jag inte har något internet (förhoppningsvis så har jag det på måndag, men man ska inte hoppas för mycket när det gäller telia). Nyss så hittade jag den supersöta julkalendern på Modette. Den hade jag velat vara med på från början, men det gick ju såklart inte när man är en internetlös liten Tusse som är enormt irriterad på Telia vid det här laget. Jag känner mig inte uppdaterad vad gäller något. Jag brukar inte se på nyheterna på tv eller så, utan det är aftonbladet.se som får ge mig information om hur läget ser ut i världen, men utan internet vet jag ingenting.

Men tillbaka till julkalendern; lucka nummer tio hade jag velat vinna. Marc Jacobs supersöta parfym, Daisy, är bara underbar. Jag skulle gärna vilja ha den i mitt badrumsskåp. Flaskan är ju hur fin som helst. På tal om julkalendern så har jag inte skaffat mig någon chokladkalender i år. Det brukar jag alltid ha och nu är det nästan för sent. Jag får anamma traditionen det nästa år igen.

Onsdag

Nu är jag här vid en dator igen. Jag har lyckats ta min lilla bil och köra till en by/ort (?) som ligger ca 1,5 mil från där jag bor. Alltså halvvägs till Uppsala. Jag har alltid trott att jag inte skulle klara av att inte bo centralt, men nu så tycker jag det är underbart att bo där jag bor. Jag trivs som fisken i vattnet eller handen i handsken eller vad man nu vill kalla det :)

Nu sitter jag i alla fall i Storvretas bibliotek och ska göra lite studier. Jag ser verkligen fram emot att göra bort allt det här skolarbetet. Sen efter jul när allt studerande är slut så har jag bestämt att jag ska måla om i köket och min lilla walk-in-closet. Det är kul att måla om :)

Nu är det bara 8 dagar tills jag åker upp till norrland i en vecka. Det ska bli trevligt. Förhoppningsvis så har dom snö där uppe. Det ska vara snö på julafton tycker jag.

Efter jul så vill jag ha vår direkt. Jag längtar efter att ha på mig i vårjacka med nyshoppade solglasögon och njuta av den varma vårsolen. Jag vill shoppa solisar nu! Eller egentligen så vill jag shoppa vad som helst nu som inte har med inredning och hemmet att göra. Det har blivit bara sådana saker i ca 2 månader nu och jag tycker att det räcker nu. Jag vill shoppa kläder och accessoarer åt mig själv istället...

Nu är det bäst att komma igång med skolarbetet så det blir klart någon gång, men jag återkommer nog med fler inlägg de närmsta timmarna :)

Dagdrömmer...

Det går väldigt långsamt för mina studier just nu. Jag sitter och dagdrömmer och en kofta från Whyred som jag hittade i förra veckan. Den är så mjuk och mysig. Jag vill så gärna ha den. Jag tror att den är näst intill perfekt. Tyvärr kostar den 1 400. Egentligen har jag inte råd med det nu, men jag funderar på att helt enkelt ta mig råd till att köpa den. Åh, den är så fin!

Nej nu måste jag koppla bort kofttankarna och börja tänka på vård istället så jag får den här uppgiften att bli klar snart...

Lördag

Hallå hallå! Nu tar jag chansen igen att blogga lite när jag kommer åt en dator. För övrigt så är jag arg på Telia. Nu har dom flyttat mitt datum för när jag ska få internet igen, så nu är det den 17:e som gäller. Då har jag bara några få dagar innan jag ska åka upp till föräldrarna i Luleå över julen, men där kommer jag att ha mycket tid att blogga i alla fall.

Idag har jag varit på Ikea och köpt en söt liten byrå och ett datorbord. Jag vill ju ha en bärbar dator egentligen eftersom den tar mindre plats, men nu så går ju alla pengar åt till julklappar, så då blir det ingen dator tyvärr.

En tråkig vecka har det varit. Det bara regnar och regnar. Som tur är så har jag ordentliga
regnkläder (som minsann är rosa) så jag klarar mig ganska bra ändå. Om jag bara hade haft möjlighet så skulle jag ha lagt upp en bild på min outfit idag Känner mig lite söt denna lördag.

För övrigt så måste jag skriva om två väldigt tråkiga saker. Jag känner mig lite ledsen på grund av det här. I samband med flytten så var jag tvungen att kasta bort två saker. Det var i och för sig länge sedan, men jag var ute och cyklade en dag i Skellefteå och min älskade parkas fastnade i cykelsadeln när jag skulle hoppa av cykeln, så den gck sönder. Jag tyckte så mycket om den så jag fällde en liten tår när jag slängde den.

När jag packade upp mina söta gummistövlar här i Uppsala så hade alla andra skor som låg i samma kartong färgat av sig på dom och det gick inte att tvättabort. Jag kunde inte titta på dom när dom såg ut sådär så jag la dom i en sopsäck och gick ut med dom i soptunnan direkt. Så synd. Vill verkligen ha nya nu.

Jag har lånat en dator för att plugga, så det är nog bäst att jag sätter igång nu då...

Ha en bra dag!