Gold digger


Igår köpte jag ett nytt halsband också. På Din Guldsmed här i Skellefteå hittade jag för några dagar sedan ett märke som heter Gold digger. Det är nåt som är från NK, som de har designat och säljer, om jag förstod det rätt. Det är tydligen inte så många butiker i Sverige som har det märket. Jag gillade smyckena direkt. Man ser inte så bra på bilden, men det är en ganska lång guldkedja som det händer ett lite större och ett lite mindre hjärta på. På ena sidan av hjärtat är det massor av gula "diamanter". Diamanterna känns iofs lite "ute", men jag kunde bara inte motstå att köpa halsbandet. Jag älskar det och kände att lite glittrande stenar inte ska få hindra mig från att köpa det. Nu skulle jag bara vilja ha ett par örhängen och en ring som också är i guld. Jag har kollat in ett par örhängen från Dyrberg/Kern som jag verkligen gillar, som jag kanske ska köpa idag. Måste kolla på dom lite närmare bara.

The Enchantress

35908-72
Äntligen är den min! Helt underbar är den. Kvinnan i kassan på Kicks hade lite problem att hitta den. Jag var lite nervös över att dom inte skulle ha den, då jag längtat efter den så länge. Det är inte bara Lancôme som har lila i sin vårkollektion. Även
YSL och Chanel har en palett med lila skuggor i sitt vårsmink. Den här kommer att bli väl använd i vår. Älskar lila just nu.

Bild från Lancôme

Lover's Wish

Jag var nyligen på shoppingtur och kollade på smink bland annat. Då såg jag den underbara Color Focus Palette från Lamcôme från vårkollektionen. Den är ju helt underbar i dom lila färgerna. Förpackningen är ju så söt också. På måndag ska jag på stan och shoppa. Då ska jag köpa den i färgen Lover's Wish.

Det här med färgade jeans som ska vara en trend i vår har jag börjat intressera mig för. Ett par gula vore nog något för mig tror jag. På Revolve Clothing hittade jag ett par gula från AG Jeans som var rätt gula nyans för mig. Dom var inte så dyra heller. Annars så var dom rosa i samma modell riktigt söta.

Ett par snygg ankelboots skulle jag vilja ha i vår också. Undra var jag ska lyckas hitta det då? Jag får ge mig ut på jakt. Snön är ju inte borta än på ett tag så jag kan änvända dom ändå så.

Seattle

I maj ska en kompis till Seattle. Jag bara måste hitta på nåt som jag vill ha därifrån. Den här chansen får man inte ofta. Det finns ju bland annat en Louis Vuitton butik där och jag tycker ju att allt som är ur Monogram Vernis-kollektionen i den nya hallonfärgen är så snyggt. Kanske skulle jag vilja ha en nyckelhållare eller så. Det finns säkert mycket annat snyggt som jag kan be min kompis köpa i Seattle också.

Ny hårfärg


Jag har ju helt glömt bort att lägga in en bild på mig efter frisörbesöket i torsdags. Jag är hittills jättenöjd. Det är lite mera rött än vad det ser ut att vara på bilden. Jag har varit blondin i väldigt många år så det var dags för en förändring. Troligtvis så kommer jag nog att känna till sommaren att jag vill vara blond igen, men nu ska jag ha kvar den här hårfärgen några månader har jag bestämt mig för.

Min tv fungerar inte idag, så nu kommer jag ihåg att göra allt som jag annars inte kommit ihåg eller inte orkat göra. Man kanske borde ha trasig tv oftare?


Happy Valentine's day

35908-70

Idag skulle jag vilja ha den här tröjan från Primp. Det vore nästan den bästa hjärte-presenten som jag skulle kunna få just nu. Ännu har jag inte fått några kramar eller så, men dagen är inte slut ännu. Hoppas att alla får en riktigt trevlig alla hjärtans dag med massor av kärlek och mys.

Bild från
Shopintuition

Juicy Couture

Äntligen har Bubbleroom fått in kläder från märket Juicy Couture. Jag har längtat så länge. Synd att man inte är så jätterik just nu. Det finns nämligen en jättesöt rosa dress där med ett hjärta på. Den skulle jag vilja ha. Nästan 3 000 kronor kostar den. Så sött.

Jessica Simpson Footwear

35908-69
Jessica Simpsons eget skomärke har jag aldrig kollat in förr. Det är faktiskt riktigt snygga skor dom flesta av dom. Dom är trendiga och skulle faktiskt vara nåt för mig tror jag. Modellen
Pastello som jag har på bilden ovanför gillar jag väldigt mycket. Dom skulle nog vara perfekta i sommar på mig att matcha med mina guldsmycken och kanske ett par shorts. För övrigt så finns det ju många andra härliga skomodeller också.


Sugar 'fat cat' flat

35908-68
Dom här söta
skorna skulle jag vilja ha i vår och sommar. Det är så sött med den stora rosetten. Dom kostar dessutom bara 34.95 dollar på Nordstrom. Skorna finns i svart och grönt också. Jag vet inte riktigt vilken färg som skulle passa min garderob bäst i vår, men dom var verkligen nåt för mig.

Bild från Nordstrom


Rachel Leigh

35908-67
Jag kollade nyss in
Ytligheter och såg att Shopaholic fått in nya halsband från Rachel Leigh. Just det här smått navyinspirerade hjärtat föll jag för direkt. Jättesnyggt. Jag har spanat in Rachel Leighs ringar ett tag nu och skulle verkligen vilja ha en. Det är bara så svårt att veta vilken jag vill ha när alla är så fina. Just nu känns det som att jag skulle vilja ha en blå som jag kan matcha med det här söta halsbandet.

Bild från Shopaholic


Botkier

Botkiers Trigger Turbo är jättesnygg som den är i modellen, men den är helt underbar i färgen ocean. Jag tror att den skulle passa perfekt på min arm i vår och sommar. Den skapade just ett stort ha-begär hos mig. Just nu skulle jag vilja ha ca 5000 kronor så att denna skönhet skulle vara min.


Blingad mobil

Inom kort ska man kunna få sin mobil, iPod eller andra accessoarer blingade av Angela Gotborn på Bubbleroom. Förut var det Sophisticated Sophie som gjorde det på Bubbleroom. Det är nåt som jag skulle vilja göra. Det blir ju så snyggt. Nog för att det var ett år sedan eller så som blingade mobiler hade sin "storhetstid" och var som hetast. Det kostar ju också en del att göra det. Det kostade omkring 2000 kronor på Bubbleroom förut om jag inte minns helt fel.

På tal om Bubbleroom. Jag undrar när dom ska få in kläder från Juicy Couture. Det har stått i säkert ett halvår nu att det ska komma in snart. Jag vill ha en juicydress. På Neiman Marcus har dom en färg som jag verkligen vill ha och efter att ha letat ganska ordentligt så kommer jag fram till att ingen annan webshop har den. Tydligen så ska det vara ganska hög tullkostnad när man beställer dom från USA. Juicydressarna ser ju så mysiga ut, så jag skulle gärna vilja ha en. Jag använder ju så mycket mysdressar, men Juicys mysdress är ju mysdressarnas mysdress. Den bästa av dom alla liksom. Inom inte allt för länge så ska jag försöka ordna så att även jag får en sån i min garderob.

Jessica för Pizza Hut

35908-66
Det här är inte så fina bilder på Jessica Simpson, men jag bara älskar hennes hår. Det är ju så vackert. Här gör hon reklam för Pizza Hut.

På torsdag 15.00 ska jag äntligen färga håret. Nu har jag inte så många dagar kvar som blondin. Jag längtar verkligen. Jag hoppas att det blir jättesnyggt. Lite förändring behövs på mitt hår. Jag har haft samma frisyr och hårfärg alldeles för länge nu. För ca 2 månader sedan tog jag det stora steget och klippte upp håret lite, men annars har jag sett ut på nästan samma sätt i ca 4-5 år. Jag ska lägga upp några bilder i bloggen på mitt hår efter färgningen. Jag nästan hoppar och skuttar av längtan. I'm so excited!

Bilder från
Celebworld

Nicoles underbara pumps

35908-65
Nicole Richie var på Marc Jacobs show på Olympus fashion week fall 2006. Jag gillar verkligen hennes kläder. Dom där pumpsen från Christian Louboutin tycker jag är helt underbara. Många andra kändisar och även
Jessica Simpson har ett par. Jag tror att dom skulle se så fina ut hemma hos mig. Tyvärr så skulle inte min plånbok tillåta att jag köpte ett par.

Bild från Celebworld

Vårväder

Det är helt underbart väder idag. Tyvärr är det lite kallt, men solen gör att man bara längtar ut och hoppas att det blir vår snart. Nya solisar skulle jag vilja ha snart. När jag får lönen i slutet av februari ska jag nog försöka hitta mig ett par. Just nu har jag förälskat mig i dom här. Tom Fords glasögonkollektion är faktiskt riktigt fin. Även den här modellen gillar jag. Nåja, nu är det nog dags att kasta sig ut i kylan innan solen försvinner.

En vit skönhet i min ägo


Jag blev så lycklig när en kille ringde och hade mitt paket med sig. Killen som skulle leverera det hittade inte till mig, så jag fick gå och möta honom. Efter att jag öppnat den tråkiga bruna kartongen så låg ett sött svart paket med en rosett på innuti. Det blir tyvärr inte så bra bilder när jag tar dom med kameran på mobilen.

Jag är mer nöjd med min Araline än förväntat. Jag älskar den verkligen. Jag hoppas att den kommer att hålla i många år. Nu vill jag verkligen ha en sminkväska från Mulberry också, men modellen som jag vill ha är tyvärr slut på Mulberrys hemsida. Jag får hoppas att dom får in fler snart, eller så köper jag kanske en annan modell. Min Araline är det bästa köpet som jag gjort på väldigt länge.