Do me daily Christopher Bailey

35908-227

Jag har fått lite t-shirtmani. Är helt galen i det just nu och det
verkar vara fler som har det. När jag såg den här t-shirten från House of Holland i Hotspots blogg, så älskade jag den direkt. Så snygg! Det är bara så synd att den inte går att beställa nu, annars hade jag gjort det direkt. Helt underbar!

Bild: House of Holland

Vårskor

35908-226

Idag fick jag mina skor som jag beställde från
Skopunkten. Dom är mycket sötare i verkligheten än jag trodde att dom skulle vara. Nu ska jag bara försöka hitta lite silverfärg och måla om dom. Skorna är väldigt söta som vita också, men det är kul med något som inte någon annan har. Dessutom så ska jag nog köpa ett par vita tygskor och det är lite tråkigt med två par vita skor.

Paperbag waist

35908-225

På Asos finns det nu
byxor med paperbag waist. Riktigt snyggt tycker jag. Bara 417 kronor kostar dom dessutom.

Bild: Asos

Geek!

35908-224

Geek-t-shirten från Luella vill jag verkligen ha. Jag har gillat den sen första gången jag såg den. T-shirten kommer finnas på
Net-a-porter, hoppas att jag får tag på den då.

Bild: Style

Update: Den finns redan nu på NAT för 130 pund. Åh, vad jag vill ha den!

Posh i dokusåpa

35908-223

Victoria Beckham ska vara med i en dokusåpa enligt
Dailymail. Det skulle vara kul att se. Hoppas den kommer till Sverige.

Bild: Socialitelife

Turban

35908-221

Det här med turbaner kan nog vara riktigt snyggt på rätt person, men jag skulle känna mig väldigt skum med en sån på mig. Jag tror att alla hängivna fashionistas får bära dom istället. Men det är ju alltid kul att ha något som alla andra inte har. Jag tror inte att det här är något som man kommer se här uppe.

Bild:
Topshop

Tygskor...

35908-220
Jag såg nyss den
söta outfiten som Engla har i sin blogg och där är dom här tygskorna är med. Jag har funderat förut på om jag skulle vilja ha vita tygskor i sommar och efter att ha sett det ihop med den söta klänningen och Noén så vill jag verkligen ha det. Fast såna här tygskor från LaRedoute känns inte riktigt rätt, så jag måste nog leta vidare, men var ska jag leta?

Bild: LaRedoute

Älskar Västerås!

Ja Västerås är en bra stad har jag bestämt. Där bor det bra människor insåg jag idag :) 

I söndags så bloggade jag om
armbandet från Fifth Avenue Shoe Repair som jag så gärna vill ha. Idag har jag ringt till massor av butiker i flera städer, men antingen så ville dom inte skicka det eller så hade dom det inte, men så till slut valde jag att ringa till Color i Västerås. Dom hade det och är så snälla att dom skickar det till mig. Dom får många guldstjärnor av mig.

Hoppas bara att det kommer till mig snabbt!


Hello Kitty

35908-219

Den här väskan skulle jag gärna ha när jag reser. Kitty är så söt!

Bild:
Shopintuition

Till slut bestämde jag mig...

35908-205
Jag har insett att jag måste tjata och tänka lite på saker innan jag köper dom. Som Speedyn har jag
tjatat om en del här i bloggen, men idag så tog jag mig i kragen och ringde dit och bad dom skicka en till mig, så den kommer förhoppningsvis om några dagar.

Det var faktiskt redan för ett år sedan som jag funderade på att köpa en Speedy. Jag valde mellan en sån och en Araline från Mulberry. Det blev ju dumt nog en Araline. Det köpet ångrar jag, trots att jag var så nöjd från början.

Nåja, nu har jag snart en väska som jag borde ha haft för ett år sedan. Jippi!

Bild: eLuxury

Skobeställning

35908-204


Såna här skor har jag nyss beställt från Skopunkten. Jag har skrivit om dom
förut, men då var jag inte säker på om jag ville ha dom. Troligtvis kommer jag att måla om dom i en annan färg, men jag vet inte vilken ännu. Sidenband som skosnören blir det också. Nu längtar jag efter våren så jag kan använda mina nya skor.

Bild: Skopunkten

Fifth avenue shoe repair

Läste i Modeskytt-bloggen att Johanna har köpt det såå fina armbandet från Fifth Avenue Shoe Repair. Jag vill så gärna ha ett sånt, men jag vet bara inte hur jag ska lyckas få tag på det. Jag behöver hjälp! Varför bor man inte där långt söderut där alla såna där fina saker finns? Det finns tydligen i vitt också *vill ha*. Undra om det går att beställa på nätet? Borde skaffa mig en kompis som bor där nere som kan shoppa åt mig...

Såå skoj!

35908-217

Åh, vad kul jag hade
igår trots att jag inte var beredd på det och egentligen inte kände för att gå ut. Allt gick som det inte var tänkt och blev bara perfekt. Jag fick dessutom världens godaste drink på O'learys också. Det blev en jättefin kväll!

Bild: hbo

Upp, upp och iväg!

Man får lite panik när man blir halvt tvingad att gå ut ikväll och får veta det nu. Jag vill ha MYCKET tid på mig att göra mig iordning, men det är bara att bita ihop, kasta sig in i duschen, hälla i sig lite vin, ge sig iväg och ha en sjukt rolig kväll!

Jag lyckades

35908-216

Jag skrev tidigare
idag att jag ville ha oversize t-shirtar så jag begav mig ut i Skellefteå på t-shirtprovning. Jag har provat hur många som helst. På hm hittade jag sju olika, men ingen av dom satt som jag ville. Var på JC också och provade några, men det var på Vero Moda som jag hittade två som sitter precis så som jag vill. Jag blir alltid glad när jag hittar något som sitter alldeles rätt och är billigt, så nu kan jag känna att jag har gjort något bra idag.

American Vintage

35908-215

En sån här söt a-linje formad t-shirt från American Vintage vill jag ha. Helt underbar.

Bild:
Soda

Shorts

35908-214

Såna här shorts fick jag i ett paket igår. Jag gillar dom väldigt mycket, men jag är inte säker på var jag ska ha för topp till, men något vitt skulle nog passa bra. Kanske ett vitt linne, en vit blus, en vit t-shirt eller nåt annat. Jag har ingen aning. Som tur är så är det många månader innan jag kan använda shorts så jag hinner fundera ganska mycket på det.

Bild:
hm

Var hittar man... ?

Jag vill ha en oversize t-shirt.... men jag har ingen aning om vart jag ska hitta en som är snygg. Oj så svårt allt ska vara. Måste ut och leta!

Ny mobil... snart...

Nu har jag förhandsbokat en mobiltelefon. Jippii! Jag bestämde mig för att den måste bli min. Jag förtjänar en ny mobil och jag är så irriterad på den jag har nu. Nu är jag så glad och vill ha min mobil nu, men jag måste nog vänta i en vecka eller två tyvärr.

Fredagkväll

35908-213

Ja nu ska jag sätta i mig i soffan i en halvtimme och bara ta det lugnt. Klockan 19.00 ska jag till den lilla träningslokalen som bostadsrättsföreningen har och cykla lite. 20.00 Kommer jag sitta i soffan och se på Let's dance och äta choklad. En sån där chokladkaka från Marabou med daim i *mums*. En lugn och skön kväll blir det för mig. Jag ska försöka komma mig i säng tidigt. Är så trött idag.

Bild:
tv4

Försovit mig...

Jag lyckades försova mig från lektionen i morse. Dåligt av mig!

Ja det är sånt som händer... Jag var i skolan på eftermiddagen i alla fall.

Nu är det äntligen helg. Hoppas att alla där ute i bloggvärlden får en jättetrevlig helg =)

Ny mobil?

35908-212
Den här rosa mobilen från
Sony Ericsson tycker jag är jättesöt. Jag tycker att jag behöver en ny telefon och den här känns riktigt rätt. Den kommer ut i butikerna i början på mars och kostar omkring 1 200 bara. Jag funderar på att köpa den, men om jag köper både den och en Speedy så blir jag jättefattig. Det är inte så lätt att få ihop en studentekonomi redan som det är. Det kanske är värt det. Jag kan leva på bröd och vatten för dom sakerna ;)

Varför är ingenting rätt?

35908-211
Det går inte så bra för mig att hitta något som känns riktigt rätt. Till exempel det här lackarmbandet från Miu Miu skulle jag vilja ha, men jag vill inte ha ett svart. Varför kan inte allt fint som jag vill ha finnas i rätt färg? Ljusgrått, ljusblått, gult, vitt eller neonrosa skulle jag kunna tänka mig... men bara tråkiga svart finns...

Bild:
Net-a-porter

Jag är värd det

Jag läste att Hotspot köpt sig en Prada parkas. Den är så fin. Jag är nöjd med min Asos-parkas för 500, den känns perfekt, men däremot så efter att ha läst hennes blogg så känner jag att ibland, trots att man blir jättefattig sen, så måste man få unna sig roliga och lite dyrare saker. Förut har jag varit lite osäker på om jag ska köpa en Speedy eller inte, nu har jag insett att det känns alldeles rätt. Jag är värd en Speedy och dessutom, trots min osäkerhet som jag hade förr, så har jag insett att det är just en Speedy 30 jag vill ha och inte någon annan modell.

Vackra saker från Cult Design

35908-210

Innan jag far iväg till jobbet var jag bara tvungen att lägga upp några fina bilder på saker som jag hittade på Cult Designs hemsida.

Uppe till vänster är en kruka från Viola-serien. Dom finns inte här i Skellefteå, men förhoppningsvis så kommer det till slut. Undrar bara hur stor den krukan är.

Väggklossarna  uppe till höger är helt underbara. Såna funderar jag på att sätta upp i mitt kök när jag tapetserat om där.

Vasen nere till vänster som jag skrivit om förut vill jag fortfarande ha.

Viola-serien finns med lila blommor också. Det är bara så synd att lila inte passar någonstans hemma hos mig.

Bild:
Cult Design

Susana Monaco

35908-209

Idag är det jättefint väder ute. Det är soligt och inte så kallt, så nu längtar jag verkligen efter våren. Den här klänningen från Susana Monaco är så söt tycker jag. Det är bara synd att den är vit. Jag trivs inte riktigt i vita klänningar. Eller jag trivs nog inte så bra i vita kläder över huvud taget. Något liknande i en annan färg hoppas jag att jag hittar.

Bild:
Shopaholic

Britney i peruk

35908-208

Tänkte bara slänga in en bild på Britney i hennes gräsliga peruk innan jag går och lägger mig. Varför skulle hon
raka av sig håret för?

Bild: Celebworld

Vit blus

35908-207

Som jag skrev i min
önskelista för våren 2007 så vill jag ha en vit blus. Den här från See by Chloé är lite mera min stil. Riktigt söt tycker jag. Jag måste fundera lite innan jag bestämmer mig. Riktigt 100 % rätt är den inte, men nära. Kanske 97 %...

Bild: Net-a-porter

Tävling

Det finns en tävling på tv3.se med Top Model och Viva. Man kan vinna en Gucci-väska. Den skulle jag minsann vilja ha!

Louis Vuitton Lockit

35908-206

Jag är mycket medveten om att många inte gillar Louis Vuitton av olika anledningar. På sätt och vis kan jag tycka att det är lite tråkigt att lägga pengar på en LV-väska då nästan alla LV-väskor man ser som andra har är fejk som dom köpt för några hundra. Jag har inte fastnat för något annat märke på samma sätt som för Louis Vuitton. Jag tycker att Bayswatern är jättefin, men jag har en del emot Mulberry. Jag har ju en Araline som inte riktigt höll måttet tyvärr, så inga fler väskor därifrån. Chloé känns lite överskattat på något vis. Det känns som en trend som är just nu och något år framöver. Louis Vuitton känns tidlöst och kommer alltid att vara klassiskt. Jag vill ha en enkel och stilren väska utan för mycket detaljer. Jag är nästan detaljallergiker. Allt ska vara enkelt som jag har.

Jag funderade på att köpa mig en
Speedy, men just nu känns en Lockit mest rätt. Det verkar som att jag har väldigt svårt att bestämma mig. Jag måste fundera lite till.

Bild: eLuxury

Speedy eller inte Speedy?

35908-205
Jag har funderat länge på en
Speedy 30 från Louis Vuitton. Ibland har jag också funderat på andra modeller, som till exempel Batignolles, men Speedyn är både större och så har den blixtlås. På en Batignolles är det för lätt att tappa ut innehållet tror jag. Som det ser ut nu så kommer nog jag att investera i en sådan till veckan. Det känns så rätt. Då kommer ju min kalender och väska att matcha varandra så fint :)

Bild: eLuxury

Funderar på herrskor...

35908-204


Jag har bestämt mig för att jag ska ha ett par herrskor i vår. Jag har ju bara det lilla problemet att jag vill ha dom väldigt feminina även fast det ska vara herrskor. Dom här från
Skopunkten har jag funderat på ganska länge nu sedan min vän tipsade mig. Det lutar åt att jag köper dom, men jag funderar då på att måla om dom. Jag är inte säker på i vilken färg, men det vore lite kul. Jag gillar att ha saker som inte alla andra har. Just nu funderar jag på att måla dom silvriga och sätta sidenband i någon härlig färg (kanske rosa) som skosnören, men jag kan nog hinna ändra mig.

Bild: Skopunkten

Stressig måndag

35908-165

Oj vilken dag jag har haft! Stress hela tiden. Nåja, nu är det äntligen kväll. Jag har nyss druckit en stor kopp rött te och ska bara ta det lugnt resten av kvällen innan jag sover. Hoppas att ni har haft en bra måndag!

Vill ha!

35908-203

Den här shortsdressen (eller vad det nu kallas, men jag tycker att det heter så) skulle jag så gärna vilja ha. Liksom galet mycket vill jag ha den. Det verkar inte komma in några fler på
HM heller. Förhoppningsvis hittar jag någon liknande någon annanstans.

Bild: HM

Cacharel

35908-202

Jag börjar min blogg-måndag med en bild på jättefin denimklänning från Cacharel. Hoppas ni får en bra vecka!

Bild:
Mrs H

Såå lycklig!

Åååh, just nu kan man inte vara lyckligare än vad jag är tror jag. Diskmedelsflaskan från Cult Design är MIN!! Kom på att jag kunde ringa till mamma i Luleå och be henne kolla efter den. Hon ringde nyss och sa att hon köpt en till mig. Om två veckor kommer hon och hälsar på mig, då får jag äntligen ställa fram den på min diskbänk. Jag längtar så mycket.

Söndag

Ja det tar några timmar innan jag vaknat till ordentligt och orkar göra något. Nu tror jag minsann det är dags. Igår blev det ingen utgång... det blev melodifestivalstittande istället och sova tidigt... sköönt. Jag älskar att sova. Det är det bästa som finns.

Idag blir det att vara duktig. Jag ska byta jord på alla mina blommor och så tänkte jag bada hunden, om hon går med på det.

Imorgon ska jag ut på stan och titta lite. Tänkte kolla på lite mera saker från Cult Design. Måste ju stilla mitt ha-begär eftersom jag inte får tag på någon diskmedelsflaska just nu. Det finns mycket jag vill ha, för det passar ju i alla rum.

Underbara diskmedelsflaska

Jag har blivit helt galen i allt från Cult Design tror jag. Allt är så underbart vackert! Det går bara inte att säga nej till det. Just nu har jag fastnat för diskmedelsflaskan som jag bara MÅSTE HA. Den är så fin. Jag var på Invit här i Skellefteå och frågade efter den. Det skulle ta flera veckor, till och med kunde det ta en månad, innan dom skulle få den. Ledsen blev jag när jag hörde det. Jag vet inte om jag kan vänta så länge. På nåt vis ska jag minsann till slut få tag på den, men det är så tråkigt om det ska ta en månad innan jag kan köpa en.

Jag lägger in en liten länk till TiniTotts blogg där det finns en bild på den. (För övrigt så gillar jag krukorna som är till minne av Carl von Linné också).

Skepp o'hoj!

35908-200

Efter våren och sommaren 2006 då det var så "inne" med den marina trenden med det randiga, ankare på allt och färgerna blått, vitt och rött så är jag riktigt trött på det. Men det är nog för att jag var så "insnöad" på det och verkligen var blå-vit-röd och randig nästan jämt. Trots att jag nästan kräks av att se en blå-vit-randig tröja och shorts till, så är ju dom här klänningarna riktigt söta, men det är ju mycket rosetterna som gör det. Det är nästan, men bara nästan, så att jag skulle vilja ha en...

Om jag ska ut på en båttur så skulle jag gärna ha på mig en sån, men tyvärr åker jag nästan aldrig båt.

Bild:
Shopintuition

Melodifestivalen

35908-199

I kvällens deltävling av Melodifestivalen var min favorit Nanne Grönwall. Hon är så härlig på nåt vis. Låten kanske inte var så jättebra, men ändå den jag fastnade mest för och hon har så rolig klädstil. Hon är jämt färgglad och verkar vara en sån som är glad jämt. Hoppas det går bra för henne i andra chansen.

Bild:
Aftonbladet

Äntligen helg!

Så skönt det är med helger. Jag har varit vaken sedan nio, men jag har egentligen inte gjort så mycket hittills. Min dag började med en promenad tillsammans med hunden, sedan lämnade jag henne medan jag tog en längre promenad ensam. efter det har jag bara ätit frukost och sedan testat mitt nya neonrosa nagellack som jag köpte igår.

Snart är det nog dags för lunch och sedan har jag massor med tvätt som ska vikas och strykas. Efter det så måste jag nog tvätta håret. Ikväll blir det utgång och mitt hår tar verkligen evigheter att torka, så det är lika bra att hoppa in i duschen tidigt.

Jag tror att jag kommer få en trevlig lördag. Hoppas att alla andra får det med! :)


Plump Secret

När jag var på Kicks idag så såg jag Plump Secret från Lancôme. Jag gillar lip plumpers så jag var tvungen att testa. Ingen hit för mig känner jag. Det pirrar lite i läpparna, men det går snabbt över och jag ser ingen större skillnad. Jag har mina favoriter Lip Fusion och DuWop. Dom kan jag jämt lita på att dom gör det dom ska.

Två paket + shopping

Idag kom två till paket. Det är verkligen så kul med shopping på nätet av många anledningar; man kan köpa sånt som inte alla andra har, det är kul att öppna paket, en del saker är billigare på nätet än i butik och om varan motsvarar förväntningarna (eller är över förväntningarna) så blir man alltid extra glad. Det finns nog fler anledningar också, men jag kommer inte på något nu. Jag skyller på att det är fredag eftermiddag.

35908-197

Jag fick parkasen från
Asos. Den sitter verkligen jättefint tycker jag. Det är snören på flera ställen som jag kan knyta rosetter av och det är ju bra. Jag gillar ju verkligen rosetter. Det gör att den blir mer feminin. Den är lite oversize, men dels så finns det snören baktill i midjan som går att dra åt så man får lite form på den och så ville jag har den ganska stor. Det känns rätt för mig i vår. Hoppas bara att jag hittar några söta herrskor att ha till.

35908-195

Från Accessora hade jag beställt ett cremerouge. Märket heter Rosie Jane och är nytt på Accessora. Jag köpte det eftersom jag var nyfiken. Först tänkte jag köpa ett från Becca, men då hittade jag det här. Jag googlade och hittade recensioner på det och alla verkade gilla det. Jag har inte hunnit testa det själv ännu, men imorgon kväll ska jag det. Ett stort plus är ju att det är en sån fin förpackning. Det går nästan inte bara att säga nej när det är en stor rosa rosett på.

35908-198

En suddig bild blev det. Efter lektionen cyklade jag till Kicks och köpte ett neonrosa nagellack från Depend. Egentligen gillar jag inte Depends nagellack, men jag hittade inte någon neonrosa färg i något annat märke. Jag tänkte ha det imorgon kväll när jag ska gå ut. Hoppas det blir snyggt.

Mischa Barton

35908-194

Hollywoodrag klagas det på Mischa Bartons kläder, men så illa tycker jag inte att det är. Jag gillar slappa klänningar, det jag inte gillar är skorna i och för sig. Jag tycker att Mischa alltid är söt.

Bild: Hollywoodrag

Paket från ywfs

35908-193

Idag fick jag mitt första paket av dom fyra som jag har beställt. En oversized t-shirt från Burfitt. Jag beställde den från
YWFS. Den ser inte mycket ut för världen, men den är fin när man har på sig den. T-shirten sitter precis som jag vill, så jag är helt nöjd med mitt köp.


Permanent Vacation

35908-192

Jag läste i
Tarus blogg att märket Permanent Vacation kommer finnas på Shopaholic i mars. Plaggen i ljusblå denim föll jag för direkt. Dom är enkla, slappa och lite maskulina, men ändå feminint skurna och riktigt snygga. Alla dom här tre plaggen på bilderna vill jag ha. Jag längtar tills dom finns på Shopaholic, för något från Permanent Vacation måste jag bara ha!

Bild: Permanent Vacation

Jeansklänning

35908-191
Det här klänningen från HM hade jag velat ha, men det finns bara för stora storlekar kvar. Storlek 42 på en klänning går bara inte. Då kommer jag ju känna att jag är i ett tält nästan. Det finns många söta klänningar på HM nu, men dom små storlekarna försvinner riktigt snabbt!

Bild:
HM

Saknar dig Marissa!

35908-190

Jag har nyss sett mitt älskade
OC och ätit fruktsallad. Mums. Det är en av veckans höjdpunkter för mig att få sitta och bara ta det lugnt framför tv:n i en timme och se OC, men jag saknar verkligen Marissa. Det är inte samma sak utan henne. Snälla Marissa kom tillbaka!

Bild: Kanal 5

Rosa

35908-189
Åååh, en rosa B Bag från Fendi skulle jag inte säga nej till. Så söt!

Perfekt!

35908-188


Ja nu börjar det likna något. Det är en sån här klänning som jag är ute efter!! Perfekt är den. Precis en sån vill jag ha i vår och sommar. Jag vill ju ha en klänning som jag kan ha till allt och vid alla tillfällen. Den här klänningen kommer från Juicy Couture. Jag gillar fickorna, puffärmarna och att den är grå. Den här måste jag bara ha!

Bild:
Mrs H

Pumpsönskan

35908-187

Jag hittade dom här pumpsen från Mia som jag tycker är bara så söta. Det är väl inget som jag direkt kommer satsa på i vår, men jag älskar ju rosetter så. I vår/sommar vill jag ha ett par pumps med genomskinlig konklack, lite platå och gärna i silver. Jag har en bestämd uppfattning om vad jag vill ha.

Bild:
Nordstrom

Alla Hjärtans Dag

35908-186

Hoppas att alla får en jättefin Alla Hjärtans Dag idag!

Önskelista våren 2007



Jag tänkte sammanställa en liten önskelista på det som jag så gärna skulle vilja ha i min garderob i vår. En del kommer jag att köpa, men resten får stanna som en dröm.

  • Armband. Jag vill ha ett stort som syns väl och passar till allt. Helst av allt skulle jag vilja ha ett från David and Martin, men det blir nog lite svårt när jag bor så långt ifrån Stockholm och är där så sällan. Jag måste nog hitta ett annat.
  • Herrskor. Dom får inte vara svarta. Det är nog allt jag har bestämt. Jag har funderat och insett att det bästa vore om jag lyckades hitta ett par i silver. Det vore perfekt!
  • Blus. En vit blus i bra kvalité söker jag. Den ska inte ha för mycket detaljer, men inte heller vara tråkig. See by Chloés är ju söt, men kanske inte riktigt min stil.
  • Chanels Naked Bag. För en säsong skulle det vara kul att ha en sån, men att ha en genomskinlig väska som man inte kan ha vad som helst i, blir nog besvärligt i längden.
  • Marc by Marc Jacobs Cherry Charm Watch. Efter den extremhypade "fruktklockan" (ingen missade väl halsbanden med klockor i form av äpplen, päron, blåbär eller stjärnor på i höst?) så borde jag nog vara trött på att se en sån klocka, men jag tycker att "körsbärsklockan" är jättesöt.
  • Kort kjol med fickor. Den mest perfekta vore den söta kjolen från See by Chloé, men jag vet inte riktigt om jag tycker att den är värd 2 500 kronor.
  • Neon. Något i neon ska jag ha. Om det blir en nagellack, en kjol, en sjal eller ett par skor i en neonfärg, det vet jag inte ännu, men något ska det bli.
  • Klänning. Jag har skrivit några gånger i bloggen om att jag vill ha en klänning som passar vid alla tillfällen, som går att klä upp eller ner beroende på vilka accessoarer jag har.
  • Väska. En ny väska MÅSTE det bli i vår. Jag vet att många tycker väldigt illa om Louis Vuitton, men jag tycker att det är tidlöst och kommer passa till allt och hålla i många år. Jag har funderat förut på att köpa en Speedy 30, men just nu är jag lite tveksam. Jag gillar Batignolles och Lockit också. En väska från Louis Vuitton blir det, men vilken vet jag inte ännu.

 Bilder: Net-a-porter, David and Martin, eLuxury



Varför svart?

Jag var och vandrade på stan här i Skellefteå idag och hittade fyra jättesöta klänningar på Indiska, men alla fyra var svarta. Jag vill inte ha en svart klänning. Svart är jag ganska trött på, så jag hade köpt en av klänningarna om den bara varit i en annan färg. Jag har sån otur ibland.

Shopping

Jag får nog helt enkelt skylla på att jag var så extremt fattig förra månaden, så därför blir det en del shoppande nu i februari istället. Jag beställde nyss ett par shorts med hög midja från HM. Så just nu väntar jag på paket från Asos, YWFS, Accessora och HM. Jag kollade på Shopaholic om det fanns vita linnen från Cherry Tee, men det gjorde det inte. Annars hade det minsann blivit en femte beställning.

Så nu längtar jag i massor efter mina paket.

För sent...

35908-180
Jag vill ha en shortsdress i vår. Just den här från WESC känns inte riktigt rätt, men det går åt rätt håll. Det fanns en på HM, men den är slutsåld. Synd att jag kom på för sent att jag vill ha den. Jag gör ofta sådär, att jag inser för sent att jag vill ha något och när jag väl vill ha det så finns det inte mer. Måste bli bättre på det där.

Bild:
Asos

Paketmani

Paket i massor... kan inte sluta! Ett tredje paket ska komma till mig inom en (förhoppningsvis) snar framtid. Gjorde en beställning från Accessora också igår kväll innan jag somnade. Ååååh, vad jag tycker om paket!

Paket paket paket!

Ååååh, vad jag älskar paket, därför är internetshopping som himmelriket för mig. Jag har nyss beställt från ywfs så nu har jag två paket att vänta på. Jippiii!!

Utgång

Igår kväll var jag ute på Station 8 här i Skellefteå och dansande några timmar. Det var riktigt kul, men jag hade sån enorm klädkris innan jag skulle åka. Jag hittade verkligen ingenting att ha på mig, men det löste sig till slut.

Det var riktigt mycket folk ute för en gångs skull. Annars brukar det inte vara riktigt sådär mycket, men det var klubb 27, så då kom ju alla 40-åringar dit också, som inte brukar vara där annars. Det blev så hemskt varmt där så jag överlevde knappt på dansgolvet, men nu har jag då fått ordentligt med motion.

Jag drack en sån vidrig Vanilla Sky igår också. Killen kunde inte göra en verkar det som. Jag vet inte riktigt vad han gjorde, men hemsk var den. Annars så är Vanilla Sky min favoritdrink...

Jag är nöjd med min kväll trots en hemsk drink och värmen =)


Neon

35908-179

Neonfärgstrenden har jag lite svårt att ta till mig. Det är nog inte riktigt jag. Kanske kan jag ha det på något litet. Kanske ett nagellack eller ett smycke skulle räcka för mig. Jag vet inte om jag har inbillat mig eller så, men jag har för mig att jag har läst någonstans att man ska ha plastsmycken i vår. Det är inte heller min stil, men kanske att jag skulle kunna stå ut med ett armband eller halsband i neonrosa till exempel.

Bild:
Style

Parka

35908-178

Att köpa jackor är nog en av dom jobbigaste sakerna som finns att köpa tycker jag. Jag väntar alltid in i det sista med att köpa en ny och är alltid negativ och vill bara hem när jag ska ut och shoppa och vet att jag måste komma hem med en jacka.

I vår kanske jag ska vara ute i tid. En parka vill jag ha. Självklart är den från
See by Chloé min drömparka, men jag tänker inte lägga ner 3000 kronor på något som är så tråkigt att köpa. Därför är jag så glad att jag hittade en på Asos. Jag gillar Asos, där kan man hitta allt nästan, även om det inte är så bra kvalité kanske. Den finns i svart, grått och vitt, men jag känner att grått är rätt för mig. Bara 521 kronor dessutom.

Jag hade inte bestämt mig för om jag skulle beställa den när jag började skriva det här inlägget, men nu har jag bestämt mig. Det får bli den.

Bild: Asos

Herrskor

35908-177

Ja det här med herrskor har jag lite svårt för ännu. Det är helt enkelt för maskulint för mig. Möjligtvis att jag skulle kunna ha det om dom var i rosa lack och med rosa sidenband som skosnöre. Kan ingen tillverka såna åt mig? Eller dom behöver inte vara rosa kanske, men bara dom har något som är feminint på dom. Riktigt tjejiga herrskor vill jag ha.

Bild:
Repetto/ Mrs H

Mera inredning

35908-17635908-175

Snart måste jag nog byta nisch på min blogg, för nu kommer det en del inredningsinlägg mitt i allt bloggande om kläder och shopping. Det kanske är bättre om jag har en blogg som handlar om mig och mitt liv.

Jag bloggade
för någon dag sedan om ljuslyktan Change som jag ville ha. Igår bestämde jag mig för att gå i -21 graders kyla och köpa mig två stycken såna. Egentligen ville jag ha svarta, men det finns tydligen inte den högre modellen i svart, så det blev vita istället. Jag skulle gärna vilja ha en matchande vas till mina ljuslyktor.

Krukorna kommer från serien Cocos (om jag inte minns helt fel). Jag har velat ha krukor som är gröna och det verkar inte finnas några andra från Cult Design med grönt. Trots att julen är slut sedan länge, så klarar jag inte av att kasta bort min Amaryllis så länge den lever. Den är ju trots allt rosa, och allt som är rosa gillar jag. Sedan när den har dött ska jag inte ha någon blomma på bordet. Köpte en extrakruka ifall klantiga jag slår sönder en.

Matchande servetter har jag dessutom till krukorna. Igår köpte jag några till "kuber" också som jag satte bredvid min kaktus. Än är jag inte klar med mitt shoppande från Cult Design. Jag ska köpa en kruka i genomskinligt glas som jag ska ha ett vitt ljus och massor av kaffebönor i. Så fint! Den ska stå på ett sånt fat som det ryms två krukor på, så den får dela fat med en Cocos-kruka.

Jag längtar efter påsksakerna! Jag fick höra av tjejen som jobbar på Invit här i Skellefteå att dom kommer att ha en del påsksaker. Kycklingen heter tydligen Pip =)

Cult Design

35908-174

Nu mitt i allt bloggande om kläder och accessoarer, så kommer ett litet inredningsinlägg. Det började med att jag ville ha fyrkantiga krukor. Då hittade jag krukorna från Cult Design på en liten affär här i Skellefteå. Jag föll direkt för dom oändliga kombinationerna man kunde göra med alla krukor och små kuberna som man kunde ha till ljus som man kan sätta på fat i olika storlekar.

I fredags köpte jag nya krukor, fat och två små kuber (en för ett ljus och en till min lilla kaktus) från Cult design. Nu känner jag mig helt beroende. Jag vill ha mer! Ljuslyktan Change som är på bilden högst upp till vänster vill jag ha. Den har utbytbara ljusmanchetter, så jag kan ändra utseende efter humör, årstid och högtid.


För övrigt tycker jag att påsksakerna är jättesöta. Jag hoppas att dom kommer hit till Skellefteå, för jag skulle åtminstone köpa några kycklingar i så fall... och kycklingkuben... och gula ljusmanchetter till min Change (som jag ska köpa väldigt snart).

Bild:
Cult Design


Sött

35908-173

Nu börjar det likna något! På
Mrs H hittade jag den här söta klänningen från Juicy Couture. Den skulle vara jättesöt till ett par ballerinaskor. Den kändes så rätt för mig, men jag är ju ganska galen i allt från Juicy Couture. Jag vill ha många klänningar i sommar!

Bild: Mrs H

Helgen

Jag överlevde visst helgen, men det var tungt. Trött och slut är jag. Jag jobbar 7-12 på lördagen, sen var jag tvungen att sova några timmar innan jag skulle göra mig iordning för kvällens utgång. Jag hade jätteskoj den kvällen, men klockan var halv fem innan jag kom isäng. Det var lite för sent.

06.45 ringde väckarklockan. Då var det bara att ta sig upp ur sängen och fara till jobbet. Jag trodde inte att jag skulle klara av att hålla mig vaken. Somnade nästan direkt efter att jag hade slutat klockan fem.

Idag har jag sovit till halv två. Det behövdes, men är trött ändå.

En trevlig helg har jag haft även om det har hänt en del mindre bra saker. Min pappa har cyklat omkull. Han klarade sig ganska bra, men det var nåt som hoppade ur led och han kan inte lyfta ena armen, men han blir ju återställd som tur är.

Sen så fick jag ju höra att min föredetta sambo flyttar långt bort! Jättetråkigt, men ändå kul för henne. Då får man ju två vänner i samma stad. Bra att ha dom samlade på samma ställe ju :-P

Idag ska jag bara vila upp mig. Är så slut.


Pop Beauty

35908-172

Jag är väldigt nyfiken på Pop Beauty. Tyvärr finns det inte här uppe i norrland ännu, men förhoppningsvis kommer det under 2007 på Kicks.  Det finns så många härliga färger på allt och söta förpackningar är alltid ett plus. Men om det inte komme hit upp, hur ska jag då få tag på det? Jag är riktigt nyfiken på om det är bra. Att frakta till Sverige från Sephora är så dyrt! Måste fundera ut någon bra lösning.

En liten utflykt till Stockholm är i och för sig en kul idé.

Bild:
Sephora

Vacker...

35908-171

Jag vara bara tvungen att blogga om den här parfymen från
Lolita Lempricka eftersom jag tycker att flaskan är så fin. Det är alltid kul att få in lite vackra ting i bloggen.

Bild: Sephora

Paket!

35908-170

Det känns som att det har varit en nästan olidligt lång väntan på mina paket. Jag hade lektion idag, men jag var hemma på lunchen och fick se paketet från
Revolve Clothing och paketavin från Louis Vuitton i min brevlåda. Jag blev så lycklig så jag stod ute och skuttade till när jag såg det. Jag är väldigt nöjd med mina köp. Jeansen sitter bra och kalendern är så fin, tycker jag. Skulle bara ha haft en LV-penna som passar till den. Det får bli en senare investering...

Längtar...

Har inte fått några paket ännu. Håller på att längta ihjäl mig! Jag hoppas verkligen att jag får jeansen och kalendern imorgon, annars blir jag tokig!