Vilken otur jag har...

image881I förra veckan köpte jag tidningen Solo och jag fick syn på den här kjolen från Jenny Hellström. Jag skulle gärna vilja ha en kjol som går nedanför knät och den är verkligen helt perfekt tycker jag, så jag mejlade för att fråga vart jag kunna hitta den. Helt förstörd blev jag när jag fick svaret att den tog slut nästan direkt och att den inte går att få tag på längre.

På fredag ska jag, min syster och min mamma till sthlm och jag hoppas på att hitta en fin kjol där.




Impulsshopping

image880Idag var första dagen på nya jobbet. Jag tror att jag kommer trivas helt perfekt där, men jag är helt slut.

Efter jobbet mötte jag sambon på stan. Han hade fått för sig att han skulle köpa nya kläder. Det är alltid kul att höra även om det inte är så kul att shoppa i mina arbetskläder. Jag råkade också shoppa lite; en tröja från Boomerang blev det. Helst vill jag ha en randig tröja från Filippa K, men den har långa ärmar och det vill jag inte ha, men annars är den perfekt. Jag kanske borde köpa den istället ändå eftersom jag tycker att den är snyggare?

Sambon köpte mycket. Bland annat ett par jeans som satt helt perfekt. Så nu har jag en extra stilig sambo.

Närmsta dagarna blir det bara bloggning på kvällstid eftersom jag kommer vara på jobbet och inte har tillgång till en dator.

Nu är det dags att besöka sängen. God natt!

Kungligt mode

image879
Svensk DAM Tidnings hemsida så bloggar Lotta om kungligt mode. Det tycker jag kan vara kul att läsa eftersom alla andra modebloggar oftast har bilder på till exempel Olsen-tvillingarnas outfit, så det är en kul kontrast att se vackra klänningar. Dessvärre så kan ofta dessa kungligheter ha en väldigt tantig stil ofta tycker jag.

Bild: Lottas blogg

Hattar

image878I tv4:s Nyhetsmorgon pratade Siroun om acessoarer. Något som jag fastnade för var hatten. En härlig och stor hatt skulle jag vilja ha. Den på bilden är inte helt ultimat, men en hatt i den stilen skulle jag vilja ha. Hatten är perfekt att ta på sig en bad hair-day. Dessutom tycker jag att det ser väldigt sofistikerat ut.

Siroun hade med sig flera hattar i programmet men dom finns inte med på inköpslistan. Jag har ingen aning om var jag ska kunna hitta en hatt. Jag måste på hattjakt!

Bild: H&M

Huvudvärk

Jag förstår inte varför jag har ont i huvudet varenda dag. Det här är fjärde dagen i rad nu tror jag. Jag fick höra ikväll en dunderkur med två alvedon och en ipren ska hjälpa mot det mesta, men jag har inga alvedon, så jag tog två ipren istället, men det hjälpte inte.

Stackars mig!

För övrigt så ska jag göra om kategorierna här i bloggen när jag får tillfälle och motivation.

Shoppat idag

image876

Det blev inte mycket shoppat idag, men lite lyckades jag få med mig hem. Hårklämmor verkar vara nästan omöjligt att hitta tyvärr. På H&M hittade jag några som var söta i alla fall. En liten spegel köpte jag också. På
Urban Outfitters finns jättesöta hårklämmor med rosetter. På fredag ska jag till huvudstaden och jag hoppas på att hitta dom där då.

image877Dr. Hauschka är min favorit när det kommer till ansiktsrengöring. Det är kanske inget revolutionerande, men det är bäst av alla möjliga medel och cremer som jag har testat. Mera rengöringscreme shoppade jag idag. Det är lite billigare på nätet, men då ska man ju lägga på frakt på det, så jag har insett att det är lättare att gå till en hälsokostbutik.


På fredag ska jag som sagt till Stockholm tillsammans med systern och mamma. Då hoppas jag på att hitta kanske en kjol och en blus eller två. Det blir i alla fall kul att träffa familjen igen. Jag hinner inte träffa dom så ofta när dom bor så långt borta.

Dagens outfit

image875

Ibland undrar jag varför jag gör vissa saker. Till exempel som nu: jag har pysslat i en evighet med att ordna bord bakgrunden på tre väldigt dåliga bilder på mig själv. Varför gjorde jag det? Kanske för att mina läsare inte ska behöva se min obäddade säng, eller för att jag tyckte det var ett bra tidsfördriv.

Idag tog jag en tur på stan. Det var massor med knasigheter som pågick där; folkdans, broschyrutdelning i alla former, musik och så Bamse. Jag hade velat krama Bamse, men jag vågar inte eftersom jag inte riktigt är inom den målgruppen som Bamse-kramarna har.

Min outfit idag bestod av:
T-shirt - Luella
Byxor - Filippa K
Solglasögon - Michael Kors
Örhängen - Glitter
Väska - Louis Vuitton
Ballerinaskor - New Yorker

Natti natti!

image874

Vad gör jag vaken nu egentligen? Jag skulle ju sova tidigt. Av någon anledning så är jag inte trött ännu, men jag tänkte lägga mig i sängen, med hunden bredvid mig och läsa lite böcker om modehistoria. Coco Chanel var verkligen en kvinna med stil...

Sov gott allihopa!

Bild:
Telegraph

Nytt utseende

Nu har jag jobbat i några timmar med att försöka ordna ett nytt utseende och jag har mest html-koder som snurrar runt i huvudet just nu. Det krävs nog en paus nu. Filmen 27 Dresses ska jag titta på istället. Hoppas att den är bra :)

Ha en trevlig kväll!

Diorshow

image871Egentligen hade jag tänkte åka på Veckorevyns mässa i kungsträdgården idag, men det blev ändrade planer.

I helgen kommer jag att vara ensam hemma. Sambon hjälper sina föräldrar att flytta, medan jag är här hemma och städar. Nu kan jag passa på att se
27 Dresses som han inte vill se.

StrawberryNET är en webbshop som borde uppmärksammas mera. Tyvärr så finns ofta inte det jag vill ha, men när det finns så sparar man mycket på att beställa därifrån. Christian Diors mascara Diorshow är min favorit. På StrawberryNET beställde jag den nu för 160 kronor, medan jag hade fått betala 255 kronor för den på Kicks. Det kallar jag bra shoppat!

Bild: StrawberryNET

Bergdorf Goodman

image870

Jag har varit så glad i en vecka nu för att jag beställde ett par skor och jag trodde att dom skulle komma idag. Idag så chattade jag med Berdorf Goodman som jag beställde skorna ifrån och dom sa att dom inte är skickade ännu. Dom beräknas komma om en vecka. Hon som jag beställde från hade räknat fel, för hon sa att dom skulle komma idag. Så synd ju. Jag längtade verkligen efter mina skor. Lite ledsen blev jag minsann.

Sweetheart

image868
Jag har hittat märket
Sweetheart by Lie Down I Think I Love You som gör väskor. Utsidan är av äkta skinn och innertyget är linne. På väskorna sitter en vintagescarf och det gör att alla väskor har olika scarfar. Jag tycker att dom är riktigt söta och jag älskar ju rosetter. Den längst till vänster gillar jag. Den har ett långt axelband som man kan ha snett över kroppen. Precis en sån väska söker jag.

Bild: Asos

Onsdagens bloggning

image864Igår bloggade jag ingenting så därför gör jag ett inlägg om vad jag bloggade om igår på den andra bloggen som jag tänkte flytta till, men det blev ju inte riktigt så.

Jag köpte en present till mig själv som jag har
bloggat om att jag skulle. Estée Lauder har väldigt vackra förpackningar tycker jag, så det glosset gillar jag. På bilden ser det ut att vara rosa, men jag skulle nog vilja säga att det är korallfärgat.

På sommaren använder jag så lite smink, så då kan det vara kul att satsa på ett gloss med lite färg.





image865

Rosa är min favoritfärg just nu, så min önskeoutfit igår innehöll rosa accessoarer. Det är verkligen underbart att det är vår och riktigt varmt ute.

Ring: Hjärta och rosa är en bra kombination. Hos Kyssjohanna finns den.
Linne: Vita baslinnen passar till allt. Det här kommer från American Eagle.
Skor: Rosa är sött och jag smått besatt av den färgen just nu. Rosa ballerinor från Giuseppe Zanotti.
Kjol: Jag letar efter en knälång och klockad kjol. Den här gillar jag.
Scarf: Färgen Hot Pink på scarfarna verkar vara ny för Hermés. Jag har aldrig sett den tidigare i alla fall. Här är en scarf med pennor på.

Tusse stannar

Min flytt gick inte som det var tänkt. Som det ser ut nu så kommer jag att vara kvar på blogg.se istället. Det kommer dock att ske stora utseendeförändringar har jag bestämt :)

Dagens outfit

image863
Idag skulle jag till min framtida chef och skriva på papper och såhär såg jag ut då:

Body - Gina Tricot
Chinos - Filippa K
Ballerinaskor - Mellow Yellow (längtar efter mina nya ballerinor som är på väg hemt ill mig nu)
Halsband - Thomas Sabo

Förutom detta så hade jag mina nya solglasögon från Michael Kors, skinnjacka från Only och väska från Louis Vuitton.

Jag förtjänar en present

image862 Idag har jag äntligen fått skriva på papper för ett nytt jobb. Nu har jag äntligen hittat ett heltidsjobb. Det är precis vad jag ville ha. Vackert väder, nytt jobb och nya skor på väg med posten. Kan det bli bättre? Jag tycker att jag förtjänar att få en present av mig själv nu när jag har fått ett jobb. Undra vad jag ska ge mig?

Bild:
Jenst

Blått...

image861... är en bortglömd färg. Att köpa något blått istället för svart för att få lite omväxling är något som jag borde lära mig. Den här outfiten tycker jag är fantastisk. Allt kommer från Forever 21. Kjolen verkar tyvärr vara slut. Jag som så gärna skulle vilja ha den. Man ser inte så mycket av blusen som hon har under kavajen, men den är riktigt söt med dom blåa knapparna och rosetten.

Bild: Forever21























Bloggat i veckan

image858Idag har jag haft en mysig dag på stan. Sofis mode, Aftonbladets bilaga, fick följa med mig hem. Jag blev lite glad när jag såg att min blogg fanns med eftersom jag har bloggat om Fashionista-boken i veckan.  Jag lyckades läsa ut boken i helgen. Helgen har varit så lugn och skön så jag har haft tid med sådana saker.

Efter att jag har läst boken så tycker jag helt klart att den är läsvärd för alla med ett stort klädintresse, men samtidigt så skulle nog inte alla uppskatta den så mycket. Boken handlar väldigt mycket om att man ska satsa på signaturplagg från olika designers och en garderob som aldrig blir otrendig, så trendslavarna kanske borde hålla sig till andra saker att läsa. Fashionista har i alla fall gett mig ett stort behov av att skaffa mig tygklädda linnekorgar att förvara mina underkläder i, ställa mig på väntelista för en Hermés Birkin inom en snar framtid och att lära mig oändligt mycket om modets historia.
image860
Hela tiden så inser jag hur mycket man förtjänar lite lyx i den stressiga vardagen. Att ordna vacker förvaring för mina kläder och accessoarer är ingen stor utgift, men det skulle göra mig så mycket gladare att få se sakerna jag älskar förvarade på en bra sätt. 

Vårkänslor

image857Jag är bara helt överlycklig för att det är vår. Det är bara så underbart att se solen dagligen, blommorna som börjar växa och att inte behöva frysa när man är ute. Nu väntar jag bara på att få se lite löv på träden så blir det genast mycket trevligare.

För att ge mig själv ännu mera vårkänslor byter jag nu från mörka lack till ett ljust lika från Chanel. Jag köpte det förra sommaren och jag gillar verkligen färgen (lilac sky). Våren och sommren är helt klart mina favoritårstider.

Söndag

Idag blir det inte mycket till bloggning. Jag håller nämliga på med ett projekt. Mitt mål är att inom en snar framtid sluta blogga på blogg.se. Tusse ska flytta! Bloggen kommer hamna på annan plats och jag uppdaterar när jag har gjort allt klart. Det är lite invecklat det här när man inte är överdrivet teknisk.

Hoppas att ni har en trevlig söndag. Här i Uppsala är det soligt och varmt. Perfekt promenadväder är det och jag har redan varit ute en stund :)

Pretty in pink

image856Den här klänningen har jag spanat in länge. Den kommer från Ulrika Sandström. Hennes s/s-kollektion heter Pretty in Pink och det mesta i den är rosa. Klänningen är verkligen jättesöt och skulle passa perfekt på en utekväll. Tyvärr så går jag ju inte ut längre, så jag har ingen användning för den, men att titta skadar inte.

Personligen så tycker jag att det är väldigt kul att gå ut och dansa halva natten, men det är just alla jobbiga människor som jag irriterar mig på. Jag avskyr alla fulla äckliga människor som finns ute. Speciellt dom som panikraggar sista halvtimmen innan stängningsdags. Jag blir bara jätteirriterad när någon ska försöka prata med mig vid den tiden.

Senaste utgången för mig var vid julen 2007 och jag hade inte alls så kul. Det kanske beror på att jag håller mig borta från alkohol nu för tiden eller så  för att jag inte faller för dom äckliga kommentarerna och människorna... vad vet jag?

Bild: Branten

Stan Smith

image855Igår fick jag boken som jag beställde i onsdags (många plus för snabb frakt) och enligt Martina så bör alla garderober innehålla ett par Stan Smith från Adidas. Kanske har hon rätt i det, även om det kanske inte är det första jag tänker på att min garderob behöver. Om jag ska ha ett par så vill jag ha ett par med rosa på. Mitt googlande resulterade i dessa med kardborreband (det finns dessa rosa också om man föredrar dom). Karborreband får mig att tänka på lågstadiet då jag bara hade skor med kardborreband. Mycket bekvämt ju.

Jag skulle inte ha något emot att ta en promenad i solen idag med ett par Stan Smith på fötterna och mina nya solglasögon på näsan.

Bild: Qube

Nya solglasögon

image854
Jag skulle ju bara åka och simma. Det var hela min tanke när jag satte mig på tåget. Riktigt så blev det inte. Jag råkade gå in på Synsam. Idag har det varit helt underbart väder ute så jag kom på hur mycket jag behöver ett par solglasögon när jag gick förbi Synsam, så jag gjorde ett impulsbesök.

Några minuter senare kom jag ut därifrån med ett par solglasögon från Michael Kors. Jag testade svarta också, men bruna kändes faktiskt mest rätt för mig. På
min lista för vårens shopping finns ju solglasögon med och jag hade planerat att lägga x antal tusenlappar på ett par, men nu gick det inte ens en. Jag gillar att Michael Kors' solisar är relativt billiga. Jag är supernöjd med mitt köp.

Nu kan ännu en sak strykas från shoppinglistan.

God morgon!

Idag är jag verkligen uppe med tuppen. Snart ska jag iväg till jobbet. Det är faktiskt riktigt trevligt att jobba när det är fint väder ute. Jag blir lite extra glad då. Idag blir nog en lika fin dag som igår.

Igår kväll beställde jag mina drömskor från USA. Jag är så glad. Förhoppningsvis så är dom lika fina i verkligheten som på bild. Det beräknade leveransdatumet är den 25/4 (alltså om en vecka), så snart är dom här :)

Ha en trevlig fredag allihopa!

Paint-your-own-baguette

image853Jag gillar Fendis idé om att man kan köpa en vit väska och färgpennor som följer med så att man kan designa mönstret själv på sin väska. För 1 300 dollar blir väskan din och du får ett aldeles eget utseende på din Fendi-baguette.

Bild:
eLuxury













Fashionista

image852
Det var inte länge sedan som jag
bloggade om Martina Bonniers bok Fashionista. Idag var det en sida i Metro om Martinas tips om hur man får en komplett garderob. Det gav mig ännu större köpbegär efter hennes bok. På Adlibris kan man läsa ett kapitel från hennes bok, och det gjorde jag. Efter det kunde jag inte stå emot. Martinas åsikter, tankar och tips kring kläder är det bästa jag har läst på länge. Min förebild när det kommer till mode, shopping och kläder har länge varit Ebba von Sydow, men nu har jag övergått till Martina Bonnier. Hon ger precis dom tipsen jag vill ha och är väldigt erfaren när det kommer till modebranchen.

Jag beställde boken från Adlibris, där man dessutom kan välja miljövänlig frakt. Bra initiativ Adlibris!

Bild: Metro

Drömskorna är hittade!

Inatt var jag vaken till klockan två för att jag letade skor på nätet. Nu har jag hittat mina drömskor. Det tog många timmar, men det var det värt. Nu måste jag bara se till att få hem dom. Webshopen skickar inte till Sverige egentligen, men om man ringer dit så gör dom tydligen det. Jag gillar inte att prata engelska, men jag ska försöka komma över min nervositet.

Sött!

image851
Nu när dollarn är så låg så skulle jag vilja klicka hem något från en amerikansk sajt. Tidigare så har det inte blivit på grund av att jag har tyckt att det blivit för dyrt, men nu ska jag minsann testa. Jag är i stort behov av skor nu. Mina ballerinaskor som jag använt mest (för att dom är skönast) har blomman gått sönder på nu, så jag vill inte ha dom. Det är minsann dags för ballerinor nu tycker jag.

Dom på bilden kommer från Juicy Couture och är helt underbart söta enligt mig. Jag tänker på en liten prinsessa när jag ser dom.

Bild:
Zappos

Dagens önskeoutfit

image850
Vackert vårväder är det ute här i Uppsala i alla fall. Nu är det bara värmen som fattas så att man kan gå barbent. Idag skulle jag gärna ha på mig en vacker blommig klänning.

Solglasögon: Beige solisar fårn
Oliver Peoples. Jag hade ett par Oliver Peoples-solisar, men dom försvann. Hemskt ledsen är jag över det.
Scarf: Hermés är bäst på scarfar. Jag gillar det här blommiga mönstret. Den finns i flera olika vackra färger.
Klänning: Blommig och vacker från Balenciaga.
Väska: Jag drömmer om en färgglad kuvertväska. Pradas randiga står högt upp på önskelistan.
Skor: Pumps från Marc Jacobs.

Ett besök i Gränna

image849Helgen har jag spenderat i Jönköping och där har det varit fullt upp, så jag har inte haft tid över till bloggning på många dagar nu. Jag har fått lite bloggabstinens av det. På vägen hem åkte vi igenom Gränna. Det är verkligen hur mysigt och sött som helst där. Polkagrisar finns överallt och jag köpte mig en violstång *mums*.

Idag är det måndagen den 14:e april och det betyder att sambon blir ett år äldre (grattis!). Dagen har spenderats på stan. Det blev ett långt besök på Panduro, så jag har pysslat hela kvällen. Det är riktigt kul, även om jag känner mig som en 5 åring ibland :)

Nu sitter jag alldeles ensam hemma medan sambon kollar på fotboll. En mysig kväll med ljus, pyssel och tv-tittande är inte helt fel, även om det är lite ensamt. Imorgon kväll ska jag jobba, så det är bäst att ta vara på den här kvällen.

Hoppas att ni har haft en trevlig helg allihopa!

Dagens outfit

image848
Såhär vackra och suddiga blir bilderna när Tusse tar dom själv, utan hjälp av någon ;) Så går det när man är ensam hemma... Tyvärr orkade jag inte bädda sängen heller. Det brukar vara matchande sängkläder, men eftersom jag har varit sjuk i en vecka har jag sagt att sambon måste byta sängkläder själv i sin säng, men då blir det såklart inte gjort.

Basker - H&M
Skinnjacka - Only
Halsduk - Burberry
Klänning - Vila Clothes
Kofta - Gina Tricot
Strumpbyxor - Lindex
Halsband - Thomas Sabo
Väska - Louis Vuitton

Style your own outfit

image847

H&M:s hemsida kan man styla egna outfits som man kan beställa. Priset räknas ut direkt. Jag har sett tidigare att det finns, men nu testade jag för första gången, och det var ju riktigt kul. Tyvärr så finns det inte så många olika plagg så det blir inte så många olika kombinationer som man kan göra, men jag tyckte det var ett roligt tidsfördriv en stund i alla fall. Man kan ju faktiskt få till riktigt billiga outfits med H&M-kläder :)

Bild: H&M

Fashionista

image846
Om ca två veckor släpps boken Fashionista, som är skriven av Martina Bonnier. Boken ser väldigt vacker ut med rosetten och innehållet verkar intressant. Just att långsiktigt bygga upp sin garderob är något som jag vill göra, så jag tror att det här kan vara en bok för mig. Självklart kommer det några modetips också, men det är inte lika intressant.

Martina har arbetat som moderedaktör i 20 år och är nu modechef för bland annat Damernas Värld, så hon borde kunna sin sak. Jag väntar spänt på att boken ska komma ut, för jag kommer vilja läsa den.

Bild:
Aftonbladet
Info: Bokus

En rosa flugsvamp tack!

image845

Jag råkade hamna på
Cocoos blogg och där fick jag se dom här flugsvamphalsbanden. Dom är verkligen jättesöta tycker jag. Just nu har jag bara massivs med vårkänslor i kroppen så allt som påminner om annat än snö och kyla vill jag ha. Den rosa tycker jag är finast, även om en flugsvamp borde vara röd egentligen. Jag är verkligen inne i en rosa period just nu. Sött halsband är det och det är verkligen prisvärt (165 kronor).

Bild: Cocoo

Dior Flower Blossom

image844
Jag har beundrat den här många gånger och jag tycker att den är helt underbar. Blommorna, nyckelpigan, fjärilen och stenen får mig att drömma mig bort till sommarens varma dagar. Pudret heter Flower Blossom och namnet passar perfekt. Detta pressade puder passar att använda på alla möjliga platser som man kan vilja accentuera. Helt underbart helt enkelt.

Bild:
Sephora

Cashmere Mafia

image843

Idag helgen har jag kollat på Cashmere Mafia. Det är en riktigt bra serie tycker jag. Jag älskar kläderna och dom vackra accessoarerna. Tyvärr har jag blivit sjuk, så det här är en perfekt sysselsättning. Jag trodde inte att jag skulle bli smittad av min sambo, men jag hade helt fel.

Jag är lite förvånad över vilken förändring som har skett på mig. Igår så kollade jag på tennis. Serena Williams spelade så det var lite kul. För ett år sedan var jag nästan allergisk mot all sport. Nu kan jag frivilligt kolla på tennis och jag har lärt mig att klara av att se en hel fotbollsmatch. Det är stora framsteg minsann.

Det är så tråkigt att vara sjuk, så jag måste hitta på någon dunderkur för att bli frisk. Mera Cashmere Mafia kanske hjälper?

Bild:
The Sun

Emilia de Poret

image842

Veckorevyn så gästbloggar albumaktuella Emilia de Poret. Helt ärligt så vet jag inte riktigt vem hon är, men jag kollade in hennes musikvideo till låten I can för att kanske få bitarna att falla på plats och veta vem det är, men jag misslyckades. Jag blev i alla fall glad när jag såg att hon hade en Louis Vuitton-väska med i videon. Tyvärr så tycker jag väl inte att låten var så jättebra, men hon får många plus i kanten för väskan.

Ett vinnande koncept

image841
Jag vill bara visa den här bilden. Figuren är rosa, luddig och söt; ett vinnande koncept helt enkelt. Det är såna här saker som gör mig glad en hel dag.

Ha en trevlig lördag!

Talang 2008

image840
Nu när Let's Dance är slut, så är det Talang 2008 som är mitt nöje på fredagskvällarna klockan åtta. Jag gillar Berts kommentarer så det är kul att se. Det är bra att tv4 tänker på mig och ordnar bra program som jag kan se på fredagarna.

Bild:
tv4

Ny outfit på NAP

image839
Net-a-porter har ändrat utseende. Det är inga stora förändringar, men bättre blev det. Nu behövs några färre klick för att ta sig dit man vill. Bra NAP!

Brödbakare

image838Dagen började jag med att jag bakade lite bröd. Det är riktigt kul att göra det tycker jag. I och för sig kan det bero på att jag är smått beroende av bröd och det roliga med att baka bröd är att jag vet att jag snart får äta upp det. Jag gillar också att veta exakt vad det är i det jag äter. Sambon har en bok med recept som det står hur många kalorier osv som allt innehåller och det är superbra tycker jag. Det där vita mjölet är verkligen inte bra. Jag måste vänja av mig från att äta det. Nåja, jag är nöjd över min insats idag. Snart ska jag åka och simma i alla fall. Brödbakning, städning och simning på en och samma fredag. Bra gjort Tusse!!

Bella

image837

Den här klänningen kommer från Acne och tillhör In Season-kollektionen. Jag fastnade för den direkt. Den vackra ryggen tillsammans med dom söta små blommorna gör den perfekt. Den finns i blått-, lila- och rosablommigt. Åh, vad jag vill ha den!

Bild:
Acne

Spets

image836Igår hämtade jag ett paket på posten. I det paketet låg den här söta klänningen från H&M. Spets är sött tycker jag. Den är puderrosa och jag är inne i en rosa period nu så den kommer jag gilla mycket. Jag kommer att matcha den med skinnjacka och svarta strumpisar bland annat. Kanske något smycke med vita pärlor till det också. Det sötaste med klänningen är den lilla volangen på axeln, tycker jag. Och att den är rosa är såklart positivt också :)

Här är en fin bild på den vita varianten.




My & Mini

image835
Cult Design har för första gången gjort en kollektion för barn och jag tycker att den är helt underbart söt. Tyvärr har jag inga barn och ingen i mitt hem använder nappar, men jag tycker att napphållaren (bilden längst till vänster) är helt underbar. Jag tycker om allt som är sött, så den här serien med keramik-saker gillar jag. Serien heter My & Mini och i den ingår en sparbox, lampa, napphållare och magneter som kan fästas på krukan Smycka. Sötare än sött.

Bild:
Cult Design

Bloggflytt?

image834Sedan problemen med blogg.se som var i helgen så har jag seriöst funderat på att finna mig en ny plats att blogga på. För 12 kronor i månaden kan man få ett eget webbhhotell på One.com. Det ser jag som ett bra alternativ. Det skulle vara kul, självklart kan man få problem där också, men jag tycker bara att det är en bra idé. Här på bloggen hade jag nischat mig ganska mycket, men nu har jag släppt det helt. Självklart är det kvar lite av mitt shoppingintresse här, men det är ändå inte samma fokus på mode. Det skulle vara bra att få en nystart genom att byta blogg.

Jag ska bara komma på vad nya bloggen ska heta. Något bra ska det vara, men jag gissar att det kommer sluta med att den heter Tusse ;)

Bild:
One.com

Detox

image833Jag har nu börjat en detox-kur på 10 dagar. Nu ska allt hemskt försvinna ur min kropp. Det är inte särskilt gott, men det finns värre saker som man kan sätta i sig. Så nu ska jag vara riktigt hälsosam i 10 dagar. Hoppas att jag lyckas.










Godis!

image832

Jag minns inte riktigt var, men någonstans fick jag se den här kuvertväskan från
Topshop. Det var något ihopplock över vad man bör shoppa inför våren tror jag. Jag bara älskade den när jag såg den. Den ser ut som en godis nästan och man blir glad när man ser den. Väskan är av skinn, så det är ännu en bra anledning till att jag borde ha den i min ägo.

Jag har varit lite emot rosa ett tag, men nu är jag fast igen. Rosa är vackert och enormt sött.

Bild: Topshop

Tisdagens outfit

image831
Det är så skönt att bloggen fungerar igen. Här är dagens outfit i alla fall. Jag inser att jag hade kunnat anstränga mig lite mer för att få till en bra bild, men jag skyller på att jag är sjukt trött efter en jobbig dag på jobbet.

Linne - Zara
Skärp - Gina Tricot
Kavaj - H&M
Byxor - Filippa K
Pumps - Din sko
Halsband - Thomas Sabo

April, April!!

Idag är det första april (som nog dom flesta vet). Han som körde tåget i morse när jag skulle till jobbet försökte lura oss, men det gick dåligt. Dom flesta bara skrattade för att dom visste vilken dag det är idag. Han hittade på att det var spårarbeten som pågick i Uppsala och därför skulle alla som skulle av i Uppsala åka till Knivsta och byta tåg för att sedan kunna åka tillbaka till Uppsala. Lite knasigt påhitt, men det gjorde mig glad i alla fall. Jag hoppas på att någon annan kommer att försöka lura mig idag också.

Dagens outfit: torsdag & fredag

Äntligen fungerar bloggen igen. Jag har saknat den helt enormt. Idag är jag minsann uppe tidigt iaf. Jag tänkte visa vad jag hade på mig i torsdags och fredags.

image829
Torsdag:
T-shirt - Luella
Kjol - H&M
Strumpisar - Lindex
Armband - CC Skye

image830
Fredag:
Body - Gina Tricot
Jeans - Acne
Armband - KJL