Underbara orkidé

image339

Brudorkidén är så vacker. Jag har aldrig tagit mig råd att köpa en, men det är verkligen min drömblomma. En sådan måste jag ha inom en snar framtid.

Bild:
Kalenius

Snart i min brevlåda...

Jag kände sånt stort shoppingbehov, så jag beställde två Essie-lack från Blush idag. Jag gillar både Essie och Blush. Dom brukar ha väldigt snabb leverans och det gillar jag. Essie-lacken är ju dessutom oslagbara. Jag har inte hittat något annat lack som är så bra.

Bara 19.50...

image338
Jag hade tänkt shoppa mig något kul och fint idag, men så blev det inte tyvärr. Det fanns ingenting som jag ville ha. Bara några armband från H&M för 19.50 blev det. Ingen större utgift liksom. Hur tråkigt som helst.

Men jag har nyss pratat med min "
personal shopper" som ska försöka hitta jackan som jag skrev om igår att jag letat efter här i Skellefteå, men inte hittat. Så nu sitter jag och håller alla tummar och hoppas på att den finns i Västerås.

Bild: H&M

Besvikelse

Jag var så glad idag när det äntligen blev lunch och jag kunde cykla från jobbet till stan och kolla efter en satinjacka, men tyvärr blev jag sååå besviken när den inte fanns i min storlek. Jag ville så gärna ha den. Varenda dag jag kommer hem med något nytt så blir jag så glad resten av dagen, men idag fick jag inte känna så. Imorgon kanske jag hinner ge mig iväg och shoppa något sött.

Ont i shoppingmusklerna

Jag har såååå ont i min vänstra arm. Den enda orsaken jag kan tänka mig att det är till det är att jag var och shoppade i fredags och lördags och bar runt på massor med saker. An nån anledning så brukar jag bära påsar och väska i vänster hand när jag shoppar, så jag har höger hand fri och känna på alla fina saker som jag hittar. Hoppas det går över snart i alla fall.

Nu har jag nyss kommit från duschen. Ännu en mil har jag cyklat idag. Jag känner mig ganska duktig. Nu ska jag värma lite vatten och sen dricka grönt te.

Ha en trevlig kväll.

Lördagsshopping

 

Jag tog ett litet blogguppehåll i helgen. Dagarna bara försvann och jag minns inte riktigt vad det är jag har gjort. Jag har sovit i alla fall och så blev jag halvt tvingad av pojkvännen att cykla en mil per dag på en sån där oskön motionscykel, så nu har jag en del träningsvärk. Så tragiskt, men jag har minsann bestämt mig att cykla en mil idag också när jag ändå inte har så mycket att göra medan han är borta.

Det blev lite shopping i lördags, men inte så mycket kläder och så. Jag köpte den fyrkantiga vasen och fatet från Cult Design som jag bloggat om förut att jag vill ha, så nu behöver inte min diskmedelspump känna sig så ensam på diskbänken.

Sen så köpte jag en födelsedagspresent åt mig själv. Jag hade sagt åt mamma att jag ville ha sjalen från H&M♥Kylie-kollektionen, men den fanns inte i Luleå, så jag fick köpa den själv, så jag ska slå in den och öppna paketet den 14:e juni ;)

Jag har funderat flera gånger på att köpa mascaran Diorshow Unlimited från Christian Dior, men jag vågade inte den här gången heller. Diorshow är min favorit och jag är rädd för att jag ska bli besviken om jag köper någon annan, så det är nog bäst att hålla mig till den som alltid känns rätt.

Det blev en del mer saker, som en trädgårdsgroda, stolsdynor, servetter med jordgubbar på, en duk, en flytljus, glasstenar och en blomma som flyter på vatten som ska flyta runt i min fontän, men allt det orkar jag inte fota.


Jag känner fortfarande att det är mycket mer som behövs i min garderob innan jag känner mig nöjd. Jag måste ta en till shopping dag så snart som möjligt. Idag tänkte jag cykla och kolla på en satinjacka, men det glömde jag. Det måste jag komma ihåg imorgon.


Halsband

image334
Det här halsbandet från Kenneth Jay Lane vill jag ha! Jag tror nog att jag ska gå till en hobbyaffär och leta stora genomskinliga pärlor istället, men det kommer aldrig bli som KJL:s. Allt som är stort och diamantliknande känns väldigt rätt. Som
sandalerna från Marc Jacobs.

Bild: Net-a-porter

Shopping på löningsdagen

     

Idag har verkligen varit en bra dag. Jag har jobbat (som vanligtvis brukar vara jättetrevligt så länge man slipper besvärliga praktikanter) och så har jag shoppat en del. Jag känner mig riktigt nöjd med dagens inköp, men imorgon blir det en till tur på stan. Idag blev det bara en snabbtur, imorgon blir det mer seriöst shoppande.

Gina Tricot hittade jag ganska mycket som jag ville ha, men det var bara tre saker som fick följa med mig hem. T-shirten på första bilden kände jag att jag bara var tvungen att ha. Det syns ju ganska väl var ifrån inspirationen kom till den. T-shirten ska jag ha tillsammans med den svarta kjolen jag köpte i onsdags.

Jag hittade mig en korallfärgad klänning med små söta fickor också på Gina Tricot. Den kändes väldigt rätt.

För många sjalar går inte att ha. Dom har oändliga användningsområden och en sjal kan passa till allt. En som är rosa, blå och vit kändes väldigt rätt, men jag hade mycket beslutsångest. Det fanns en i grönt, blått och vitt också. Jag borde nog ha köpt båda. Dom kostar bara 99 kronor per styck på Gina Tricot.

Sen så blev det schampo och balsam från Hufvudsaken. Det var ett specialerbjudande, så om man köpte en stor flaska schampo så fick man ett balsam på köpet. Perfekt för mig ju. Jag gillar tjejerna på Hufvudsaken, förutom när dom försöker förstöra mitt hår ;)

Jag kände att jag behövde dofta på ett nytt sätt, så jag köpte Sunset Heat från Escada. Den doftar jättegott tycker jag. Jag har haft Escadas Magnetism så länge nu, så jag har tröttnat på den.

Väntar...

Nu sitter jag här och väntar på att dom sista minutrarna ska gå så klockan blir efter midnatt och min lön kommer in på kontot. Då ska jag beställa minst ett paket. Längtar sååå. Jag har nyss fått lite glass serverat i väntan på att tiden ska gå... Snart är jag där... äntligen!

En lång klänning önskas

image329

En lång klänning skulle jag verkligen vilja ha i sommar. Det är så snyggt och den på bilden ovan kostar bara 349 kronor på Indiska. Den ska jag kolla in på min shoppingtur i helgen.

Bild:
Indiska

Grey's

Nu är det dags för att sätta sig i soffan och kolla på lite Grey's Anatomy. En av veckans höjdpunkter ju. Lyckades få se det istället för att pojkvännen skulle se på fotboll. Så bra ju :)

Äntligen en kjol

image328

För några dagar sedan
skrev jag om att jag ville ha en enkel svart kjol med hög midja. Jag fick en kommentar om att det fanns en på hm för 69 kronor, så jag var bara tvungen att kolla upp det. Jag är så nöjd över att jag hittade den. Skellefteås hm har väl kanske inte världens största utbud och det är mycket som jag vill ha, men som inte kommer hit upp. Det är så synd. Men nu har jag en kjol i alla fall som kommer passa till allt!

Shoppingbegär

Jag är helt värdelös på att blogga ju. Undra vad jag ska skylla på? Det känns alltid bättre om man har något annat att skylla på. En liten ursäkt är att det är sista veckan som man får lämna in uppgifterna till alla kurser som jag läser. Om dom inte lämnas in nu i veckan så får man inget betyg på dom, så jag har ganska mycket att göra.

Jag hade bestämt att jag skulle tillbringa hela fredagen på stan och shoppa, men så blev det inte heller. Jag måste jobba 8-16, men jag ska dit en snabbis på lunchen och sen får jag två timmar efter att jag har slutat. Hur länge som helst har jag längtat efter att få shoppa.

Det är hemskt länge sedan jag shoppade något på nätet också. Jag bara älskar känslan som jag får när jag hittar en avi i postlådan och vet att det finns något fint till mig som jag kan hämta på posten. Något måste jag beställa, men vad? Som tur är så har jag lite tid att fundera på i alla fall.

På lördag ska jag släpa med pojkvännen och shoppa hela dagen. Får se om han överlever. Jag längtar så mycket efter alla nya saker som jag ska ta med mig hem.

Have a nice day! :)

Var hittar jag en svart kjol?

Jag sitter och pluggar medan pojkvännen sover. Vi har lyckats vända på dygnet alldeles för mycket. Jag somnade nog vid sju i morse. Väldigt illa. Men jag har i alla fall lyckats ta mig upp 12.15 idag, så förhoppningsvis lyckas jag somna hyfsat tidigt ikväll.

Medan jag pluggar så letar jag efter en kjol. Jag skulle vilja ha en enkel svart kjol med hög midja som jag kan ha till allt. Jag vet bara inte vart jag ska hitta den, men jag känner att jag bara måste ha en. Jag måste helt enkelt fortsätta leta på nätet. Det är ju där jag brukar hitta det mesta.

Ha en trevlig kristihimmelsfärdsdag (visst är det idag?)!

Önskeoutfit

image327
Äntligen har solen kommit till Skellefteå. Hittills i veckan har det regnat varenda dag, så nu förtjänade vi verkligen lite sol. Om det bara hade varit 10 grader varmare så hade jag velat ha på mig outfiten ovan.

  • Klänning från T-bags. Fin klänning i härlig färg.
  • Väska från Miu Miu. Jag har sett att många andra har bloggat om den och den är verkligen så snygg. Det blir ingen batikmönstrad väska från Miu Miu för mig, men däremot hoppas jag på att hitta något annat batikmönstrat.
  • Armband från Kenneth Jay Lane. KJL:s djurarmband är så fina och jag skulle gärna vilja ha ett, men jag kan aldrig bestämma mig för vilket jag vill ha.
  • Dom här sandalerna från Kors by Michael Kors är så fina. Lagom klumpiga och vacker färg. Om jag bara visste att jag skulle använda dom mycket så hade jag köpt dom. Tyvärr kommer dom få jättehögt PPA (=Pris för användningstillfälle), så dom kommer inte få flytta in hos mig. Jag gissar på att jag skulle hinna använda dom två eller tre gånger. Synd ju.

Bild: Net-a-porter, Mytheresa och Kyssjohanna


Regn i massor

image326

Varenda dag sedan jag kom tillbaka till Skellefteå så har det regnat. Jag börjar bli riktigt trött på det. Kan det inte sluta nu? Jag har insett att jag skulle vilja ha ett par söta stövlar att skutta runt i ute i regnet. Jag måste ju trots allt ut minst tre gånger per dag med hunden, hur dåligt väder det än är, så rätt skor skulle behövas.

Dom på bilden ovan är ju sååå söta. Dom ger mig stort ha-begär.
Bara 268 kronor kostar dom på Asos. Bara att få se dom gummistövlarna på bild gjorde min dag till en bra dag.

Fredag

Idag har jag många projekt på gång. Bland annat försöker jag få tillbaka min hotmail som mer eller mindre försvann... eller lösenordet försvann. Har nyss suttit och svarat på massvis med frågor för att få tillbaka det. Visste inte att man skulle känna sig såhär handikappad utan sin mejl. I princip allt viktigt finns ju där. Alla mina älskade mejl och alla adresser kommer jag inte åt längre. Snyft!

Men nu är det städdags. Ska städa i 30 minuter innan jag ska se på lite tv. Sen måste jag städa mera. Ska bli rent hemma hos Tusse.

Håller på att ringa också. Till hela världen känns det som, men ingen vill svara. Kanske för att jag ringde just före tolv och alla har gått på lunch då. Ska ordna en praktikplats och boka tid för att ordna ett id-kort som jag tydligen måste ha när jag jobbar i sommar.

Fullt upp denna fredag, men det ska nog gå bra :)

Ha en trevlig helg allihopa!

Drömmar om vackra ting

image325

Jag är smått beroende av allt från Cult Design. Det finns nog ingenting som jag inte vill ha. Mitt senaste inköp blev ljusmanchetterna från Carl von Linné-serien när jag var i Luleå för ca 3 veckor sedan (på bilden högst upp till vänster). Dom är jag så nöjd över. Kanske borde jag ha en passande kruka med samma mönster? Tål att funderas på.

Jag tycker att det är fint med blommor och alla vackra krukor från Cult, gör bara att jag vill ha ännu mer blommor. För något måste jag ju ha i alla krukor också. Det ser helt klart mera hemtrevligt ut med blommor tycker jag. När jag kom hem i måndags efter ca en veckas frånvaro, så blev jag helt överlycklig över att min favoritblomma hade överlevt. Jag har ingen aning om vad den heter, men det är rosa blommor på.

Högst upp på min Cult-önskelista finns en kruka från Gracils-serien (högst upp till höger och i mitten på nedre raden på bilden). Spetsmönstret är så fint tycker jag. Jag var och fingrade lite på en beige igår.  Så fin, så fin. Alla färger på den krukan är fina.

Krukan delar första plats med servetthållaren (som jag också var och tittade på igår). Har redan en servetthållare hemma, men den är ju inte från Cult Design och det måste den vara ;)

På bilden längst ner till vänster så är diskmedelspumpen som jag redan har, men den fyrkantiga vasen(?) (eller vad det nu kallas) bredvid vill jag så gärna ha. Jag har letat massor, men inte hittat den. Dumt det där.

När jag flyttar efter jul så ska jag minsann flytta till en stad som har en affär med stort utbud av Cult Design! Viktigt ju. Här i Skellefteå finns det väldigt lite och det är besvärligt att skicka mamma och köpa i Luleå jämt.

Bild: Privat,
Cult Design

That's Love

image324
Jag har sett den förr, men inte riktigt fastnat för den. Nu är jag inte heller helt såld, men jag ser potentialen i alla fall. Den vita canvasväskan från Louis Vuitton's That's Love-kollektion är vacker, men aldrig något som jag skulle betala alla dom där tusenlapparna som den kostar. Det är en vacker bild på Scarlet i alla fall.

Just nu är jag så nöjd med min
Speedy, så jag vill inte ha någon annan väska. Den har allt jag vill ha. Men jag längtar till jag förhoppningsvis tar mig till sthlm och kan shoppa sånt jag inte har råd med och inte behöver ;) Behöver en del matchande accessoarer till min Speedy.

Bild: Invademycloseth

Tusses insida

Mitt mål är att vara så opersonlig som möjligt i den här bloggen. Att hålla innehållet på en så ytlig nivå som möjligt är tanken, men ibland blir det inte så. Jag fick höra i helgen att jag har ett starkt psyke. Det är nog det sista jag har. Känns det då som. Jag har hemskt mycket ångest över den jag är och nästan allt jag gör. Jag är ledsen nästan varenda dag över dumma saker som jag har gjort förr i mitt liv. Jag är såklart glad över att det finns en underbar människa i mitt liv nu som tycker om mig, men jag har så svårt att acceptera det. Att han ska leva med en sån hemsk människa som mig. Det känns hemskt. Jag vet inte hur jag ska hantera det.

Förhoppningsvis ska det inte bli mycket av den här typen av inlägg. Jag tycker om mitt shoppande och surfande på nätet efter vackra saker. Man får drömma sig bort ett tag då :)

Ebba i Roomservice

image323

Ikväll i
Roomservice på kanal 5 så ska dom vara hemma hos Ebba von Sydow och göra om i hennes lägenhet. Jag bara måste se det. I reklamen för avsnittet så såg jag att hon ska styla om Johnnie och Mattias. Det ska bli kul att se.

Efter den här lilla bloggpausen ska jag återgå till mitt pluggande. Jag har massor att göra. Men ikväll klockan åtta får jag en paus när jag ska se på Roomservice.

Bild: Kanal 5

Pyssel

image322
Nu har jag hållt på sååå länge känns det som med att sy fast små stenar på ett hårband. Ganska kul, men jobbigt i längden. Sött sött. Det ska användas massor!

Vackrast just nu

image321
Jag kände att jag bara var tvungen att lägga upp en bild på dom vackraste sandalerna som finns för tillfället. Det är min dröm just nu att få äga dom här
underbara sandalerna från Burberry. Om jag hade några tusen över, så skulle dom bli mina, men just nu så tillåter inte min ekonomi det. Jag håller på att spara pengar. Har halvt planerat in att åka till sthlm i slutet av sommaren eller tidigt i höst.... Skulle vara så kul om det blev av.

Bild: Net-a-porter

Tillbaka

Heeej!

Äntligen är jag tillbaka. Jag har saknat bloggen en del dom här dagarna. Jag har ju trots allt inte skrivit något alls dom har dagarna som jag har varit borta så jag förstår verkligen inte hur antalet läsare kan ha tredubblats under den tiden. Helt knasigt, men också väldigt bra.

Men nu ska det bli mera bloggning igen efter mina dagar på Gotland. Jag har hunnit se en del där och det var kul. Så fint där ju. Har umgåtts med en väldigt fin människa också, så nu är Tusseludd lycklig. Det är alltid härligt att vara kär ju.

Jag tänkte hinna shoppa en parfym på Arlanda, men jag hann inte. Prioriterade annat istället. Synd det. Får köpa den en annan gång.

Hoppas att mina läsare har haft en riktigt trevlig helg!

Kate Moss för Topshop

image320

Kate Moss kollektion för Topshop är inte det minsta speciell eller ger mig någon "vill ha"-känsla alls. Allt är bara så tråkigt. Möjligtvis kan jag tänka mig att ha den blommoga klänningen ovan. Jag får väl skylla mina väldigt negativa åsikter på att det inte har gått så bra för mig igår, men samtidigt så är inte kollektionen så intressant, så den för tjänar inga "jippi" av mig.

Min hotmail har blivit knäpp, så jag är ganska irriterad. Jag har inte ändrat lösenordet och jag är helt säker på vad det är (eftersom jag använder det ca 100 ggr per dag) så jag vet inte vad som har hänt. Det står bara hela tiden att det är fel lösenord. SÅ irriterande.

Nåja, nu ska jag vara glad och positiv. Imorgon åker jag ju! Torsdag till och med söndag blir det inget bloggande, så jag återkommer på måndag igen. Hoppas att alla får en trevlig helg :D

Bild: Topshop