Andrea Brueckner i blått

35908-123

Jag har bloggat om den här väskan
förut och jag tycker att den är så fin. Den blåa tilltalar mig mest. För 2 990 kan den bli min. En bra investering skulle det vara tycker jag. Är ganska trött på svarta läderväskor, så därför känns en blå mera rätt, även om en svart skulle matcha bättre till allt.

Jag gillar verkligen mycket av det nya som kommit in på Shopaholic. Som till exempel pumpsen från Lashy i färgen burgundy.

Bild från Shopaholic

Paket.

Nu har jag fått både äppelhalsbandet från KJL som jag beställde från Flare och mina nya jeans som jag har beställt från RC. Jeansen är lite för tajta vid knäna, men det går ut sig som tur är. Äppelhalsbandet är riktigt sött. Det kommer att bli en favorit för mig i höst. Jag ska försöka ordna några bilder att lägga upp senare.

Nu är det bara den här klänningen från Asos som jag väntar på. Jag pratade med mamma igår kväll och hon skulle beställa från Haléns och då bad jag henne beställa dom här pumpsen i svart åt mig. Då behöver jag inte betala så mycket i frakt. Det är dom enda lackpumpsen som jag har hittat hittills som inte är jättedyra och som jag tycker om, så det fick bli dom.

Party i Anna Sui-klänning

35908-122


Jag vill verkligen ha ALLT på Net-a-porter. Den söta Anna Sui-klänningen föll jag för direkt. Ett par lackpumps måste verkligen komma in i min garderob i höst.

Bilder från Net-a-porter och Haléns


Blöt

Var ute med hunden för en timme sedan ungefär. Oj så blöt jag blev trots att jag hade regnjacka. Ett sånt här skulle jag vilja ha idag. Det är så fint och man blir glad av färgerna. Höstens mode är så grått coh svart, så ett färgglatt paraply behövs tycker jag.


Helsvarta Jessica

Att ha helsvarta kläder är ju riktigt snyggt när det bärs på rätt sätt. Jessica Simpson är verkligen snygg, även om hon gör dåliga klädval ibland... Dom där solisarna är gräsliga tycker jag, fast oftast är jag riktigt avundsjuk på hennes garderob. Skinnjacka är verkligen fint ju. Längtar efter att kunna använda min.

10 saker som sätter guldkant på tillvaron

Jag hänger på LipGloss Bitch och gör en lista på 10 saker som sätter guldkant på min tillvaro (utan inbördes ordning).

  1. Äppelklockan från Marc by Marc Jacobs. Jag blir så glad varenda gång jag tittar på den på Nordstrom.com. Åh, vad jag skulle vilja ha den. Den är så underbar.
  2. Den 27:e. Löningsdagen är den bästa dagen på hela månaden för mig. Att sitta framför datorn på kvällen den 26:e och vänta på att klockan ska bli tolv så man kan klicka hem något sött plagg eller en accessoar har blivit en vana för mig.
  3. Just nu sätter vädret guldkant på min tillvaro. Det börjar gå mot höst och snart kan jag börja använta både ankelboots och skinnjacka. Än så länge är det för varmt, men det är nog inte länge kvar.
  4. Min lilla hund Julia. Hon är jämt så glad när jag kommer hem och hon är dessutom väldigt bra promenadsällskap.
  5. Min Juicyväska. Många tycker nog att den är lika ute som jag tycker att Canada Goose-jackorna är, men jag älskar den. Jag har bara använt den två gånger hittills sedan jag köpte den (tog bort bollarna, den ser så vintrig ut med dom). Den är så tjejigt söt men alla fack och spegeln på insidan.
  6. Alla tidningar som jag älskar att läsa nu med höstmode i.
  7. Jobbet, jag trivs så bra där. Jag kanske ändrar mig om några år och vill ha ett annat yrke, men just nu så tycker jag så bra om att jobba inom äldreomsorgen.
  8. Vänner och familj som ställer upp och stöttar mig vad som än händer.
  9. Mitt röda te som heter Glädjekällan. Det är både gott och hälsosamt. Jag läste någonstans att det ska vara bra för huden också. Att krypa upp i soffan i en mysdress och dricka te är så mysigt.
  10. Bloggarna såklart. Både min egen och alla andras. Man får så många tips och idéer av det.

Äpplen

35908-121

Jag har länge tyckt att
jordgubben från Kenneth Jay Lane är riktigt söt, men det har aldrig blivit att jag har köpt någon. Jag valde att lägga pengarna på annat då. Nu när jag vill ha ett nytt halsband inför hösten så känns jordgubben för somrig. Däremot så är äpplet lite mera höstigt tycker jag. Efter mycket funderande över om jag tycker att det röda eller det vita äpplet är finast så kom jag fram till att ett rött äpple skulle passa till allt, så jag har alldeles nyss beställt ett rött äpple från Flare. Jag tror att det kommer att bli perfekt för mig i höst och det livar upp vilken outfit som helst.

Bild från Bloomingdales

Skor och en svarf

35908-120

Är lite extra dålig på att blogga när jag har en jobbarhelg. I fredags hämtade jag ut
stövletterna som jag har beställt från Haléns. Dom är riktigt söta tycker jag så jag är väldigt nöjd med mitt köp.

Scarfen som jag hittade på eBay har hittat hem till mig i veckan också. Den är jag också väldigt nöjd med, men den kommer ju aldrig att kunna mätas med en underbar Hermésscarf. Åh, vad jag vill ha en sån...

B belt

Sedan jag läste i Hotspots blogg där hon frågade 10 frågor till Sofi Farman och fick se bilden på Sofi med Fendis B belt så är jag helt fast. Jag hade helst velat ha ett i rött lack. Det är ju SÅ snyggt att ha det på en klänning eller på en kofta. Åh, vad jag vill ha!

Svarta?

Jag har nyss lusläst nya numret av VR. Jag skrev senast igår om att jag så gärna vill ha nya jeans. VR har ett stort jeansspeacial och intervjuar Tobias Holm, som är jeansspecialist på Weekday. Enligt honom är höstens jeans trend svarta eller svartslitna jeans, så efter en del funderande inser jag att det kanske inte är så snyggt med dom här gråa jeansen ihop med dom här skorna i grått som jag har beställt. Det är nog kanske snyggast med ett par svarta istället. Det var då tur att jag kom på det i tid. Puh!

Mockamöss

Musskorna från Marc by Marc Jacobs finns i mocka nu på Shopbop. Åh, så söta dom är.

Hamptona clutch

Jag känner mig verkligen inte på humör för något bloggande nu sedan jag jag fick veta igår att jag inte får jobba kvar på mitt jobb, men jag läste i Tarus blogg att Shopaholic skulle få in väskor från Andrea Brueckner och då blev jag åtminstone lite glad. Till veckan läggs dom upp på Shopaholic. Modellen som heter Hamptona clutch i svart är min favorit. Förhoppningsvis kommer den att finnas. Även Tundra bag är riktigt fin. Den skulle jag vilja ha i grått. Det är synd att det inte går att länka till dom.

En sån här dag när man känner att allt inte riktigt är på topp så skulle det behövas lite shopping, men tyvärr är mitt konto nästan tomt. Som tur är så är det snart fredag och då kommer min lön. Nya jeans vill jag ha, så det blir nog en beställning på fredag.

Clutch

Jag skulle ju behöva en clutch i höst också som jag kan ha på fester och när jag går ut. Fast jag kan bara inte bestämma mig vad jag vill ha. På Net-a-porter finns det alltid massor av perfekta väskor att förälska sig i. Till exempel Chloés Paddington Clutch är bara så söt. Eller en trendig leopardmönstrad clutch från Felix Rey skulle inte vara helt fel heller. Fendis underbara lilla väska i guldmetallic är ju bara to-die-for. Åh, vad jag vill ha den. Mitt letande efter den perfekta partyväskan fortsätter. Helst en grå eller röd skulle jag vilja ha.

Röda pumps

35908-119

Jag skulle verkligen vilja ha ett par röda pumps och dom ska se ut som Paris Hiltons ungfär. Ganska grov klack och gärna i lack ska dom vara, men det verkar nästan helt omöjligt att hitta. Jag får helt enkelt fortsätta mitt letande och hoppas att jag lyckas hitta några. Det vore så snyggt till allt grått i höst.

Bild från
Celebworld

Önskeoutfit - grått

35908-118

Jag är verkligen into grått i höst. Det är så snyggt att matcha ihop olika nyanser. Jag tror att det kan bli hur snyggt som helst med ett rött halsband som bryter av mot allt det gråa.



En del av det som ingår i min önskeoutfit kommer förhoppningsvis att bli mina.

Bilder från MadebyMe, Net-a-porter, Haléns och RevolveClothing.


Luella

Redan förra hösten ville jag så gärna ha en cashmerecardigan. Det är ju så härligt material. Men av nån anledning så blev det aldrig av att jag köpte någon. Nu har net-a-porter en söt svart cashmerecardigan från Luella. Den är sådär söt och stilren som jag vill att den ska vara. Det skulle verkligen vara jättesnyggt att ha den här t-shirten som också är från Luella under. Åh, vad jag vill ha.


Marc by Marc Jacobs

35908-117

Jag har länge tyckt att jag behöver en klocka och nu har jag hittat den perfekta klockan för mig.
Marc by Marc Jacobs Bauble watch är det sötaste jag har sett på länge. Det är bara så synd att det är så dyrt med frakt, skatt och tull, men den kanske är värd det. Åh, vad jag vill ha den!

Bild från Nordstrom

Så söta

35908-116


Jag spanade lite på
Din Skos hemsida igår kväll och tyckte att båda dom här pumpsen var riktigt söta, men när jag var i butiken idag så fanns inte någon av modellerna. Det är verkligen tråkigt att bo så långt norrut ibland. Det är ju mycket som aldrig kommer norr om Umeå tyvärr. Jag får väl hoppas att skorna finns kvar i Umeå till då jag ska dit i september, men sån tur brukar inte jag ha.

Bild från Din Sko

Scarfen

Nu har jag betalat för min scarf. Hoppas att det inte tar så länge innan jag får den. Längtar efter att få se den irl. Jag tror att det kommer bli en scarf-höst för min del. Det är ju så snyggt till både skinnjacka och koftor.

Höstsmink?

Tänk så tråkigt man kan ha. Jag har absolut ingenting att göra. Det är för tidigt att sova än så länge. Fast i och för sig ska jag ju upp klockan sex imorgon. Jobb & ståhej hela torsdagen blir det. Jag har planerat att städa efter jobbet imorgon, så det är fullt upp.

Jag såg sista finalen av brittiska Top Model ikväll. Jag som inte ens har följt med nånting, men det fanns ingenting annat att se.

Det här med höstsmink har jag funderat en del över. Jag har inte lyckats hitta se några trendrapporter för det. Sminkjunkie som man är så vill jag ju ut och shoppa nya fina ögonskuggor. Kollade runt lite på
Blush och jag hittade det här nya nagellacket från Essie. Snygg rosa färg, men det blir nog ingenting sånt för mig i höst. Essies nagellack är verkligen jättebra, så bara jag hittar en snygg färg, så ska jag köpa fler. Det här med smink måste jag ta reda på. I mitten på september ska jag till Umeå och hälsa på mormor och shoppa lite, så då ska jag vara beredd med trendinformation för sminket i höst. Då ska det shoppas. Även en svart kofta vill jag hitta där. Det är alltid kul att få fara till en ny stad och shoppa.

Grått

35908-115

Olika nyanser av grått tillsammans är verkligen så snyggt. Den här klänningen med fickor skulle jag vilja ha. Fickor är faktiskt jättefint på klänningar har jag insett. Jag har funderat på att klicka hem den här
klänningen, men då tycker jag att den ser så somrig ut men dom smala axelbanden och rosetten i ryggen, så därför vill jag hellre ha den här som jag bloggade om igår. Fast helst av allt vill jag nog ha den klänningen på bilden från Velvet. Hur söt som helst. Om det inte vore för att det tillkommer en dyr frakt, skatt och tull, så hade jag utan tvekan beställt den. Förhoppningsvis så kommer det fler klänningar på Asos med fickor.

Bild från Shopbop

Scarfen blev min



Bloggen ville visst inte att jag skulle blogga om scarfen som jag vann på eBay igår. Blogg.se ville inte logga in mig. Jag hade lite tur och vann scarfen. Jag tycker att den är jättefin. Bara tio dollar kostar den. Den blir nog perfekt till det mesta i höst tror jag. Förhoppningsvis så hittar jag fler söta scarfar också. Jag vill ha min scarf nu! Hoppas att det går fort att frakta hit den.

Bild från eBay

En måste-ha-klänning

Jag hittade precis en klänningAsos som väcker ett sånt stort ha-begär hos mig. Den klänningen bara MÅSTE jag ha i höst. Den passar ju både till vardags och till fest. Jag ska fundera på om jag ska köpa den eller inte medan jag är på jobbet. Om det blir att jag köper den, så blir det en svart i så fall. Nä nu måste jag skynda mig iväg.

Scarf

Är på jakt efter en fin scarf som jag kan ha till min skinnjacka i höst och även till allt annat som den kan tänkas passa till. Jag har hittat en på eBay som jag har lagt bud på, så jag hoppas att jag vinner. Jag ska iväg och jobba klockan 16.00 och auktionen slutar om 6 timmar ungefär, så jag har ju ingen möjlighet att lägga några fler bud tyvärr. Om jag inte köper den, så hittar jag nog någon annan som är minst lika fin. Jag slutar klockan nio ikväll, så jag skriver ett nytt inlägg om hur det gick efter jobbet. Håll alla tummar ni har för mig!

Juicy i höst

35908-113

Nu är den äntligen min! Jag är verkligen helt kär i den. Än så länge har jag inte använt den. Dom där bollarna gör att den känns så höstig, så den får stanna i garderoben till september åtminstone. Juicy Couture gör så söta väskor tycker jag. Den här hösten valde jag att inte tänka på trender när jag köpte den här. Ebay är väldigt bra att använda sig av har jag insett, då dom flesta skickar det som en gåva så jag slipper betala tull och skatt.

Nu kommer jag nog bara att vilja ha mer från Juicy Couture. Hur sött som helst ju!