Gott nytt år!



Nu är det bara några timmar kvar av 2008. Jag hoppas att det ska bli ordning på mitt liv under 2009. Det här året har varit jobbigt på många sätt, men det har även haft sina ljusa stunder. Mycket roligt har jag haft även om det just nu är mest det tråkiga som sitter i tankarna.

Ha en trevlig kväll allihopa och jag önskar er alla ett helt underbart 2009!

Imorgon är det dags!

Idag blev det tyvärr ingen promenad innan frukost. Jag somnade så sent och har sovit dåligt dom senaste dagarna, så jag värderade lite extra sömn över en morgonpromenad. Imorgon är det däremot dags! Då ska jag vakna vid 5 och bege mig ut på en prommis. Ska nog ta med mig iPoden som sällskap.

Idag har jag tagit det lite lugnare på gymmet. Körde en timme Crossramp och det kändes riktigt skönt bara. Tyg ett lite mys-tempo och det behövdes.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig under duntäcket och förhoppningsvis somna. God natt :)


Måste börja promenera!

Dagens träning gick väldigt bra, men jag känner att jag kanske till och med har plågat min stackars kropp lite för mycket. Dom närmsta dagarna ska jag ta det hela i lite lugnare tempo. Ska ju inte ha ihjäl mig själv på kuppen. Träningsvärken sitter i och tror att jag kommer få ännu mer till imorgon. Det är ganska skönt med träningsvärk. Då känns det som att jag har gjort något vettigt i alla fall och ansträngt mig så det räcker.

Jag funderar på att börja med morgonpromenader nästa vecka. Jag hade ju bestämt att jag skulle det när jag hade flyttat från Skyttorp och det har gått en månad sedan jag flyttade och jag har inte tagit en endaste morgonpromenad innan jobbet. Det är verkligen dåligt gjort av mig.

Till veckan ska jag banne mig börja!

Bild:
robbinssports

Söndag/dagens önskeoutfit


Bild:
La Redoute och Better Bodies


Det är verkligen skönt att vara ledig, men jag tycker att helgen går så fort. Klockan är halv tolv och söndagen är snart slut. Imorgon börjar en ny vecka med 6 dagars jobb.

Dagens planering ser ut som så att jag ska gå och diska nu och rensa ut julmat som föräldrarna har lämnat i kylskåpet. Sedan ska jag äta lunch och därefter bege mig till gymmet. Idag är det rygg-, biceps och magdag samt att jag tänkte försöka hinna med lite tid på en crosstrainer också.

På mitt träningspass skulle jag gärna ha på mig outfiten ovan:

Topp: Rosa och söt från Le Coq Sportif/La Redoute (40% rabatt på den just nu).
Vattenflaska: Från Better Bodies.
Skor: Har kollat på dom här tidigare. Just nu använder jag ett par svarta och det vore kul att ha lite omväxling med ett par vita. Kommer från Nike/La Redoute (35% rabatt på dom nu).
Byxor: Har sett flera på gymmet som har såna och dom ser så sköna ut tycker jag. Kommer från Better Bodies.

Reashopping



Dom två butikerna som jag mest såg fram emot att gå på idag hade inte någon rea ännu, men då begav jag mig på Stadium för att kolla efter träningskläder på rea, men det var inte mycket rea där heller. Några få linnen hittade jag, så ett sådant fick följa med mig hem. Det är från Soc och kostade bara 59 kronor. Alldeles lagomt pris.

Jag har aldrig varit inne på Twilfit här i Uppsala tidigare, men idag såg jag ett sånt sött linne när jag gick förbi, så jag tänkte att jag skulle gå in och det ångrar jag inte. Massor med fint hittade jag och ett sportbh fick följa med hem. Med 50% rabatt blev det ett helt klart godkänt pris. Sportbh:ar är ju väldigt dyrt om man ska ha hyfsad kvalitet. Dom från Champion tycker jag är bäst, men då kostar dom ju sisådär 350 kr. Jag är glad att jag fick min för 175 :)

Hemma igen


Bild:
fit4sale.com

Jag kom hem från gymmet för ett par timmar sedan. Idag var det ganska lite folk på gymmet och det är så skönt när man inte behöver vänta på någon maskin. Mitt benpass gick riktigt bra och jag förväntar mig massor av träningsvärk imorgon. Jag hann även med 33 minuter crossramp. Nu har jag kommit in i mitt hälsosamma ätande igen. Dom senaste dagarna har det i princip bara varit onyttiga saker, men det blir ju lätt så när det är jul.

God morgon!

 

Bild:
dn.se


Klockan är redan 11 och jag har inte lyckats åstadkomma allt för mycket. Jag har tagit en morgonpromenad, ätit frukost och läst lite bloggar.

Till frukost åt jag gröt, fullkornsbröd med ett ägg på och ett glas juice. Det brukar vara alldeles lagom för mig. Jag blir pigg och glad och håller mig mätt länge.

Snart ska jag bege mig till stan och kolla in rean lite. Jag brukar nästan aldrig hitta något, men den här rean kan jag ju alltid hoppas att den har något åt mig. Sedan ska jag cykla till gymmet. Idag har jag hemsk träningsvärk i axlar och bröst så jag kan knappt röra mig normalt, men jag ska nog klara av ett benpass idag i alla fall.

Ha en bra dag allihopa!

Ensam

Nu har min familj åkt. Det känns ensamt i massor, men samtidigt är det skönt att inte ha föräldrarna omkring sig jämt.

Jag har åtminstone lyckats jobba både juldagen och annandagen, så jag hoppas att jag ska kunna fortsätta med det också. Att jag var hemma och sjukskriven behövdes nog. Jag funderar fortfarande massor på vart jag ska ta vägen här i livet.

Idag har jag i alla fall lyckats träna. 3 dagars uppehåll har jag haft, så idag behövdes verkligen. Min viktnedgång går åt rätt håll i alla fall. Sedan juli är det minus 11 kg. Det är jag nöjd med, även om jag ibland önskar att det vore lite mer, men jag ska kämpa vidare. Jag ska nå mina mål med att få en kropp som jag trivs riktigt bra med. Ett problem är bara att jag har svårt att fokusera när allt är som det är i livet.

Ikväll ska jag bara mysa i soffan framför tv:n. Det ska bli väldigt skönt.

Ha en trevlig kväll allihopa!

GOD JUL



Så här ser årets julklappar ut. Rosa papper och vita rosetter. Sött och tjejigt.

Snart är det dags för mig att äta tomtegröten. Hoppas att ni alla får en riktigt god jul!

Nytt köksbord


Nu är familjen hos mig och hälsar på. Det är skönt att ha lite sällskap så här i juletider. Vi har varit en sväng förbi en massa affärer och med mig hem hade jag ett köksbord från Jysk. Jag gillar det skarpt. Köksbord kan vara bra att ha och jag hade inget. Mitt är inte vitt, utan ek, men jag hittade ingen bild med den färgen. Så nu är det lättare att äta tomtegröten imorgon när man har ett bord att sitta vid.

Bild:
Jysk

50-talstjej!?



Modette kan man göra ett stiltest och se vilket årtionde man hör hemma. Jag tillhör tydligen 50-talet och tyvärr känner jag inte att outfiten ovan är något som jag skulle ta på mig, men det var riktigt kul att göra det i alla fall.

Dagens önskeoutfit



Nu sitter jag i soffan med en Hello Kitty-mysdress på mig och har lite tända ljus framme. Jag hade gärna klätt upp mig lite men eftersom städning står högst upp på "att göra-listan" så är det bäst att fortsätta ha på mig mjukiskläderna.

Om jag inte skulle städa så är det här min önskeoutfit:

Blus:
Vit- och blårandig med Burberrys logo i guld på. Supersöt och helt min stil.
Örhängen: Lila är fint och dessa örhängen kommer från Timi.
Väska: Den här clutchen från Marc Jacobs är ju helt fantastisk. Jag gillar både alla söta hjärtan och färgen. Åh, vad jag vill ha den. Man kan ju alltid önska att tomten tycker att jag har varit så snäll så att han kommer med en sådan till mig.
Stövlar: Jag borde verkligen investera i ett par svarta stövlar med låg klack som är i lite ridstövelmodell. Det är klassiskt och jag skulle kunna ha dom i många år. Dessa kommer från Marc by Marc Jacobs.
Kjol: Även en svart kjol skulle jag behöva och den här kjolen från Miu Miu med en rosett är ju bara för söt.


Bild: Net-a-porter, eLuxury, MintandVintage

Fjärde advent



Fjärde advent är det idag och fjärde ljuset ska tändas. Jag har inte tänt mitt ännu, men jag väntar tills det är mörkt ute. Det blir ju mysigare då.

Hittills har jag bara hunnit äta gröt till frukost, träna, köpa en rosa mus till min dator, äta lunch (kyckling och en supergod sallad) och sedan läsa lite bloggar. Det är ju trots allt söndag så jag tycker inte att det är allt för dåligt. Jag försöker verkligen träna för att det brukar göra mig glad, men det ger mig inte samma glädje när jag mår så här. Jag orkar inte engagera mig så mycket i det så det blir lite sisådär bra.

För att förbättra mina resultat skulle jag vilja ha en pulsklocka. Närmare bestämt Polar FT40. Den är så söt med blommorna på. En riktig tjejklocka.

Bild:
Lindbergscykel

En färdigpyntad gran



Såhär ser min gran ut. Det är en riktig Tusse-gran. Man ser inte alla söta rosa rosetter så bra tyvärr. Alla sladdar som går mellan lamporna tycker jag inte om. Det förstör allt lite, men det är inte mycket att göra åt. Jag vill ju ha belysning i min lilla gran. Nu när jag ser bilden så ser jag att den är lite sned så jag måste räta upp min gran lite :)

Försvunnen belysning


Hotell Birger Jarl lät svenska modeprofiler designa varsin julgran och den här har Liselott Watkins pyntat. Bilden kommer från nrj.se

Äntligen har jag ett fungerande internet! Det har varit ett riktigt långt blogguppehåll nu, men nu ska jag vara tillbaka. Jag har bott i min nya lägenhet i nästan tre veckor nu och jag börjar få ordning. Lägenheten är alldeles för stor för mig så jag använder bara köket och vardagsrummet just nu. Den här lägenheten är bara ett tillfälligt boende för mig. När jag bor ensam vill jag ha en liten lägenhet. Jag vill inte ha så mycket plats för alla monster att gömma sig på ;)

Lite julsaker har jag tagit fram och även julgranen, men det värsta är att julgransbelysningen är borta. Så min gran står ihopbyggd i ett hörn utan både belysning och pynt. Idag ska jag bege mig till Ikea och lite andra butiker så jag måste nog skaffa mig en ny belysning idag.

Jag har en vit gran och jag tycker väldigt mycket om den. För två år sedan pyntade jag den med röda och silvriga pumlor och glitter. Förra året hade jag bara svart pynt. I år funderar jag på att antingen gå tillbaka till den röda eller skaffa mig lite rosa pynt. Rosa vore minsann fint.

Livet går lite upp och ner. Just nu är jag sjukskriven några dagar för jag klarar helt enkelt inte av att jobba. Jag har bestämt mig att jag måste jobba juldagen och annandagen. Fram till dess ska jag jobba på att må riktigt bra.

Nu ska jag iväg på shoppingtur. Ses senare!

Känsloblogg

Det blir mycket bloggande om mina tankar och känslor nu när allt är som det är. Jag är mitt i flyttandet just nu. På sätt och vis så känner jag mig löjlig som är så ledsen över en man, men han har varit den som stått mig närmast dom senaste två åren och jag har egentligen ingen annan som står mig så nära. En stor del av mig vill aldrig mer se honom. Jag skulle bara vilja be honom försvinna ur mitt liv, men samtidigt är han så viktig. Troligtvis så kommer vi inte att vara vänner särskilt länge. Han kommer att svika mig, men jag får försöka ta vara på den tiden som han orkar stanna i mitt liv.

Så snart jag har fått ordning på internet i mitt nya hem så ska letandet efter ny bostad och nytt jobb börja. Jag vill härifrån!