Shopping

Så underbart det var att äntligen få lite lön. Det har blivit lite shoppande hittills i alla fall. Jag kollade in dom här shortsenHM. Gillade dom verkligen... på galgen... men inte på mig. Med rätt figur är dom säkert jättesnygga.

Jag hittade åtminstone lite nya underkläder. Bh och trosor i rosa med glitter på. blev det. Mer jag än så kan det inte bli. HM är bra på underkläder tycker jag.

Gina Tricot hittade jag en svart tunika, en lila sidenblus och ett svart lackskärp med en rosett på. Det är så synd att det inte går att länka från Gina Tricots hemsida.

Jag har fortfarande inte fått tag på några nya pumps ju. Vill så gärna ha ett par, men hittar inga snygga. Jag är alldeles för kräsen med kläder.

Jullängtan

Idag har jag varit och shoppat julsaker. Det blev nio tomtar sammanlagt. Jag längtar riktigt mycket efter att få plocka fram allt och få lite juligt i min lilla lägenhet. Mycket tomtar ska det vara. Imorgon när min lön kommer så ska jag shoppa ännu mera julsaker. Åååh, vad jag gillar julen.

Lön

Nu är det inte länge kvar innan min lön kommer. Det är tråkigt att få den 27:e när nästan alla andra får lönen den 25:e, men så är det att jobba åt kommunen. Åh, vad jag längtar efter min lön så jag får shoppa!

Klänningsmani

Jag har nog fårr klänningsmani. Jag bara tittar efter klänningar överallt ju. Nu har jag hittat en söt stickad klänning med rosett i midjan på Asos. 379 kronor är dessutom ett väldigt bra pris. Den finns i lila också, men senapsgult var finare och en rolig färg att bryta av allt svart och grått i min garderob med.

Anordna

Jag läste i Lipgloss Bitch blogg om att IKEA har en förvaringslösning för smink som passa i badrummet. Anordna heter Serien. Dom passar tydligen till badrumsskåpet Vättern. Jag tycker inte ens att Vättern är snyggt, men själva idén med förvaring för smink gillar jag och jag skulle gärna ha det i mitt badrum. Som det är nu har jag ingen förvaring bra förvaring alls för mitt smink. Jag vill ha något snyggt som håller ordning på allt. Nåja letandet forsätter, för Anordna passar inte i mitt badrumsskåp.

Net-a-porter

Idag är jag på stort shoppinghumör. Net-A-Porter är min favoritwebshop eftersom jag vill ha nästan allt där. Nu hittade jag en underbar blå Issa-klänning. Tänk om man fick ha den på nyårsafton. Tyvärr kanske jag jobbar då, så det blir inget nyårsparty för mig. NAT har en party planner så man ska kunna planera sina partyoutfits för dom kommande helgerna i december. Jag skulle verkligen vilja planera några partyoutfits för december. Jag drömmer om tanken på att ha en cocktailklänning med söta pumps och en clutch till, men tyvärr blir det inget sånt. Förhoppningsvis hinner jag med att använda nån klänning i december i alla fall.

Richbitch

Idag skulle jag vilja ha en sjal från Pucci och ett par söta knästrumpor från Missoni. Puccisjalen känns höstig i sina färger och är ju något billigare än en från Hermés, men någon gång ska jag minsann ha en Herméssjal också. Knästrumpor gillar jag väldigt mycket just nu. Det är ju riktigt snyggt till klänningar och kjolar tycker jag.

Nytt utseende på Shopaholic

Ååh, så fint nya Shopaholic är!

Xide x-mas

35908-139

Jag bara längtar mer och mer efter julen och att få plocka fram julsakerna för varje dag som går. Senaste dagarna har jag sett reklamen för Xide x-mas många gånger och det får mig att längta extra mycket. Tydligen så heter Xider numera Xide, men jag hittade ingen bild på en flaska med det nya namnet.
Den fanns redan förra året och det var riktigt kul med glittret som singlar runt innuti. Dom är ju tyvärr inte så lätta att få tag på, men försöka går ju.

Bild: Carlsberg

Cocktailring från KJL

Jag har velat ha en stor cocktailring väldigt länge nu. Den här från Kenneth Jay Lane har jag kollat in länge, men jag har velat ha en med mörkblå sten istället för svart. Nu råkade jag hamna på Kyssjohanna och hittade en ring med mörkblå sten istället. Ibland har jag sån tur. Den skulle jag så gärna vilja ha. Den här tiden på månaden har jag inte råd med såna saker och det finns andra saker som jag hellre vill ha. Till exempel en Speedy.

Önskeoutfit - blått och svart

35908-138

Jag gillar verkligen kombinationen av blått och svart, så därför blev dagens önskeoutfit i dom färgerna. Det blev lite accessoarer i guld också. Jag skulle vilja ha en söt partyklänning och den här gillar jag verkligen.

  • Blå klänning med svart rosett i midjan, Asos.
  • Underbart fin guldig clutch med orm runt den, Roberto Cavalli.
  • Midnattsblåa satinpumps med platåsula, Asos.
  • Armband med onyxstenar, Kenneth Jay Lane.
  • Svarta strumpbyxor mot den svenska vinterkylan, La Redoute.

Bilder: Asos, Net-a-porter och La Redoute


Vill ha en walk-in closet

35908-137

Idag sitter jag och drömmer om en walk-in closet.
Carrie's är ju idealet för hur jag vill att min ska se ut, för jag vill inte ha någon enorm garderob heller. Den här är alldeles perfekt. Någon gång ska jag skaffa mig en. Förhoppningsvis före jag blir pensionär. I den lägenheten jag bor nu i så ryms det ju ingen tråkigt nog. På IKEA kan man planera sin egen garderob och titta på garderobsexempel. Det får mig bara att längta ännu mer. Jag vill ha bra översikt över mina kläder, skor, väskor och sjalar.

Bild från HBO

Djävulen bär prada

35908-136

Igår var jag på bio och såg Djävulen bär Prada. Själva filmen var väl inte så jättebra, men det var helt underbart att få se alla väskor, kläder och skor. Mitt favorit ögonblick var när
Emily blev påkörd och alla Herméssjalar flög upp i luften. Helt underbart. Ja filmen var helt klart sevärd.

Bild från Macboyx

Söt klänning

35908-134

En sån här söt klänning med hjärtformade fickor skulle jag vilja ha. Då hade jag nog valt en grå polotröja under den eller kanske en farfarströja och tjocka strumpbyxor. Den skulle vara så söt. Det är bara så synd att
Urban Outfitters inte skickar till Sverige.

Bild från Urban Outfitters

Kalender

35908-133

Idag så kollade jag i min kalender och den räcker bara till söndagen den sjunde januari. Just nu har jag en orange från
Filofax och det går ju självklart att köpa nya kalendersidor för 2007, men det är ju inte lika roligt. När jag ändå är inne på mitt längtande efter en Speedy så skulle det ju vara sött med en kalender som matchade. För mig är det också värt dom extra kronorna att köpa en kalender som säkert håller i väldigt många år.

Limited Edition-kollektionen Groom från Louis Vuitton med den söta lilla gubben på gillar jag. Jag är ju egentligen en som gillar mer rosetter och ludd på allt, men sånt här kan också passa in i min garderob. eLuxury har inte kalendern och Louis Vuittons egen webbplats går inte att kopiera bilder från, så därför blev det bilder på andra saker med samma söta gubbe.

Jag kollade på eBay efter en kalender, men jag gillar inte riktigt det överpriset som dom flesta säljarna tar, men då hittade jag en som säljer den för 215 dollar bara och den verkar äkta. I en LV-butik kostar den tydligen 300 dollar. Tyvärr så var den ju blå och jag vill helst ha en röd eller gul.

Annars så kan jag tänka mig en agenda från Mulberry. Dom är fina dom med. Fast om jag inte får tag på en Louis Vuitton-kalender med Groom-gubben på, så duger det lika bra med en utan gubbe i monogram canvas.

Bild från eLuxury

Torsdag

God morgon!

Idag är det verkligen dåligt väder. Det är bara slask, nästan i alla fall. Lite halt är det på vissa ställen också. Det är synd att jag inte har en spark. Sparka är ju trots allt riktigt kul ju. Nu ska jag ut på en promenad in till stan. Jag får verkligen hoppas att jag inte halkar ihjäl mig på vägen dit.

Ha en bra dag.

Aktiv kväll

Nä nu är det då dags för mig att sova. Jag har varit riktigt duktig ikväll. Jag har organiserat om i mina garderober, strukit massor och rengjort några av mina väskor. Min stackars Araline hade blivit lite blå på baksidan eftersom ett par blåa jeans hade torrfällt och gjort den blå. Mina svarta jeans från J brand är också duktiga på att torrfälla trots att jag har tvättat dom, så min stackars söta väska från Juicy Couture hade blivit svartfläckig på det beige mockat. Mamma har alltid sagt att diskmedel är så bra att rengöra saker med, så jag provade att använda det och det fungerade hur bra som helst. Väskorna är då inte förstörda heller.

Nu är jag riktigt nöjd över vad jag har åstadkommit idag.

Önskar mig en Speedy av tomten

35908-132

Min favoritkändis Jessica Simpson har en Speedy 30 från Louis Vuitton som jag så gärna vill ha. Den är så snygg. Snart ska jag minsann ha en sån i min ägo. Jag tycker att den blir så snygg när skinnet mörknar. Fast dom senaste dagarna har jag funderat på om jag kanske vill ha en
Speedy i Damier Canvas istället. Det är ju egentligen snyggast med väskor som inte har så mycket loggor, men LV blir ju aldrig omodernt trots allt. Jag vet inte var, men jag har läst nånstans att det är väntetid på Speedyn i Damier Canvas och såna saker gillar inte jag. Jag vill ha sakerna jag köper så snabbt som möjligt hem till mig. Måste fundera på det här.

Bild från Celebworld

Synd om Summer

OC slutade så tragiskt. Stackars Summer! Längtar redan till nästa avsnitt. Jag som älskar allt som är rosa gillade verkligen Marissas Berkley-tröja...

Skobegär

Jag vill ha massor av skor från TopShop. Jag har inte köpt pumps på evigheter känns det som och jag skulle verkligen behöva ett par nu.

  • Ett par med ankelrem har jag velat ha länge. Dessutom är dom i lack som jag tycker är så snyggt. Det här är verkligen ett par som jag skulle vilja ha.
  • Leopardmönstet börjar jag tröttna på. Det har varit för mycket sånt nu överallt, men ett par söta leopardpumps med en rosett som dom här kan man inte annat än tycka om.
  • Annars är det ju alltid kul med skor i en avvikande färg. Gula eller röda kan vara riktigt snyggt att ha om dom matchas rätt med kläderna.
  • Men guldskor har alltid varit något som jag gillar. Dom här skulle bli så fina som partyskor på dansgolvet.

Nu längtar jag verkligen efter lönen som kommer om två veckor...


Väntar...

God kväll!

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Jag längtar efter
OC. Efter att ha sett reklamen för dagens avsnitt så verkar det hur spännande som helst. Det är dessutom alltid kul att få se alla snygga kläder som Summer/Rachel Bilson har på sig.

Jag har dessutom bakat både igår och idag, så jag är verkligen redo för en timmes tv-tittande nu.

Underbar LDB

35908-131

Jag hittade en sån söt ldb på
Shopbop från Diane von Furstenberg. Den skulle jag så gärna vilja ha. Tänk så snyggt det skulle vara med den på nyårsafton. Älskar ju rosetter. Ännu en sak för mig att drömma om.

Fredagkväll

Äntligen helg! Ikväll ska jag ut och skaka på rumpan på dansgolvet. Hur bra motion som helst. Jag vet bara inte vad jag ska ha på mig. Panik! Det får ju inte vara för varma kläder heller, för det är ju så varmt på dansgolvet. Efter att jag sett klart Idol så ska jag hoppa in i duschen och sen dyka in i garderoben och se om jag lyckas gräva fram nåt som går att ha på sig ikväll.

Ha en alldeles underbar fredagskväll allihopa!


Längtan efter en väska

Jag hoppas att alla har lyckats hitta det dom ville ha från Viktor & Rolf på HM idag. Jag hade det lugnt och skönt här hemma. Nu ska jag bara byta om och sen ska jag iväg till jobbet. Det är bara tre timmar som jag ska jobba, men det är bättre än ingenting. Älskar mitt jobb ju.

Idag har jag verkligen längtat efter en ny väska. Jag vill ha en snart, tyvärr måste jag vänta till åtminstone efter lönen, då får jag se om jag har råd.

Ha en trevlig kväll allihopa.

N-A-T v. 45

Det är alltid lika kul varje onsdagskväll då dom nya kläderna och accessoarerna kommer på Net-A-Porter. Jag blev tvungen att göra ett litet kollage med det som jag vill ha av dagens nyheter.

35908-130

Bild: Net-A-Porter


Viktor & Rolf

Imorgon är det till slut dags. Massor med människor kommer att vara på HM och trängas för att få tag på Viktor & Rolfs specialkollektion. Jag är personligen inte så imponerad. Det är lite för strikt för mig det mesta. Möjligtvis så kan jag tänka mig den röda tröjan med rosett, men den är inte värd att åka till Umeå för. Enligt Sofi Farman är den stickig och hon tycker att man borde ha en undertröja, men det går inte att ha undertröja, den tröjan och en jacka om jag ska shoppa. Det blir för varmt, så jag väljer att stanna hemma imorgon och kanske klicka hem något natten mot måndag istället.

35908-129

Bild: Aftonbladet

Shopping i Luleå

Jag har hunnit med att vara några dagar i Luleå. I lördags for jag dit. Riktigt trevligt har jag haft det. Lite shoppande hann jag med som tur var. Intressantare shoppingkollage än såhär blev det inte med paint. Men det ska bli bättre ordning på mig snart.

35908-128

Till slut fick jag tag på en vinterkappa som jag gillar och som inte kostar för mycket. Den är från
Vila. Ullkappor är riktigt fint tycker jag och rött passar bra i min väldigt färglösa garderob.
Den svart-grå-randiga klänningen hittade jag på Lindex. Förut så har jag aldrig brukat köpa kläder där, men nu har jag börjat gilla den affären riktigt mycket.
Jag har tänkt att jag ska ha den ovanpå den rosa farfarströjan och ha dom rosa benvärmarna till det, som också är från Lindex. Svarta tjocka strumpbyxor ska jag också ha till, annars fryser jag nog ihjäl.
Min foundation tog slut medan jag var i Luleå och det var då tur det, för Biotherm finns inte i Skellefteå. Jag ville verkligen prova det märket och hittills är jag nöjd. Den köpte jag på min favoritbutik i Luleå: Presenta & här. Personalen är så duktig och hjälpsam där.
Jag hittade till slut ett par ridstövlar också som jag gillade. Av alla affärer här på jorden så hittade jag dom på Coop Forum. Billiga var dom och det sista paret i den modellen köpte jag.
Jag är riktigt nöjd med det jag hittade där och alla dom sex sakerna kostade bara 1 550 kr tillsammans. Alldeles perfekt!


En lugn onsdagsmorgon

Så skönt det är att få sova länge. Jag vaknade vid tio. Då gick jag ut med hunden och cyklade sen till Coop Forum och köpte lite bröd. Alltid gott med nybakat bröd på morgonen. Sen blev det frukost framför Everwood.

Idag blir en lugn och skön dag. Jag ska ha min rosa mysdress på mig hela dagen. På dagordningen idag finns det inte mycket mer än att jag ska moppa golven, ringa lite samtal till alla möjliga människor och så ska jag ju se OC 21.00 ikväll.

Igår såg jag Ugly Betty och jag gillar det riktigt mycket redan. Det kommer att bli en favoritserie för mig. Jag längtar redan till nästa tisdag.

Klockor

Efter en shoppinglös månad så har jag blivit helt shoppinggalen tror jag. Jag vill ha allt! Nu har jag kollat in dom söta klockorna från Juicy Couture. Jag gillar allt som är sött och gulligt och rosa, så en rosa klocka med velourarmband och en söt lite yorkshireterrier på urtavlan skulle passa mig alldeles perfekt. Det är ju så tråkigt att det ska vara så dyrt med all tull, skatt, frakt och allt vad det då är som kostar för att få hem alla söta saker till mig.

Men om jag ändå skulle beställa en klocka så kan jag ju lika gärna beställa den underbara päronklockan från Marc by Marc Jacobs som jag så gärna vill ha, men jag tycker att det är lite onödigt att frakt m.m kostar lika mycket som själva klockan. Den söta rosettklockan skulle jag gärna vilja ha också. Jag är ju helt utan klocka så jag skulle egentligen behöva en ju.