Sista dagen på 2006

35908-147

Ja nu är snart år 2006 slut. Det har ändå varit ett bra år för mig. Det är nog mest positiva saker som har hänt mig som tur är. Jag vet inte vad det beror på. Att jag har varit singel en stor del av året har nog mycket att göra med det. Man får så mycket mindre problem om man inte har med killar att göra, fast ibland kan det vara så svårt att hålla sig ifrån dom.

För övrigt så har det varit ett bra shoppingår för mig. Jag har köpt mig mycket som jag är nöjd över.

*Det
röda äpplet från Kenneth Jay Lane har blivit välanvänt så det var ett riktigt bra köp. Det passar till allt och vid alla tillfällen.
*Min älskade Juicyväska var också ett bra köp. Det är mest insidan som jag föll för just för att den är så tjejig.
*Annars så är ju min Araline som jag köpte i början av 2006 ett köp som jag aldrig kommer att ångra.

Ja det var några saker mitt i allt. Annars så kan jag vara nöjd med att jag har haft ett jobb som jag trivs jättebra med i år. Jag hade en trevlig resa till Göteborg i somras också. Jag var ledig i en hel vecka. Det är första sommaren på evigheter som jag är ledig så många dagar.

Nu kommer jag i alla fall hoppas på att jag får ett helt underbart 2007 med många positiva livs- och shoppingupplevelser.

Bild: Gizmodo

Rea på Net-a-porter

35908-146


Jag har inte köpt någonting allt hittills på mellandagsrean. Det finns helt enkelt ingenting som jag vill ha, men på
Net-a-porter vill jag alltid ha allt. Jag hittade en massa söta kläder som jag mer än gärna skulle vilja ha. Synd att min ekonomi är lite ansträngd just nu.

  • Mysig grå kofta, Miu Miu
  • Guldiga pumps med vristband, Miu Miu
  • Guldarmband med gröna kristaller, Lee Angel
  • Clutch i Blåmetallic, Chloé
  • Guldkjolen har jag skrivit om förr, See by Chloé
  • Jeans behöver ju verkligen jag och dom här såg perfekta ut för mig, Serfontaine

Det jag mest vill ha av det här är jeansen. Har jeanskris!

Bild: Net-A-Porter


Hemma igen

Nu är jag äntligen tillbaka i min älskade lilla lägenhet efter allt julstress och besöket hos mina föräldrar. Förkylningen tror jag går åt rätt håll, men bra är det ännu inte.

Många roliga julklappar fick jag i år; digitalkamera, en guessklocka, flera presentkort, en turkos mysdress, glas, lampor, ett moppset m.m. Kommer inte ihåg riktigt allt, men en fin jul har det varit. Tyvärr har jag knappt sett någon snö, men det kommer väl mera på 2007.

Nu är det inte länge kvar på det här året. För mig blir det att jobba på nyårsafton, så det blir inga fester eller någon champagne klockan tolv för min del då, men jag ska nog minsann ha en bra dag ändå.

Förkylningen blir inte bättre

Det går inte särskilt bra för mig och min förkylning. Är fortfarande jättesjuk, men jag kan iaf prata lite bättre nu så det kanske går åt rätt håll i alla fall. Just nu är jag hemma hos mina föräldrar i Luleå. Det är så mysigt på nåt vis. Jag har ju vuxit upp i det här huset, så det känns alltid bra att vara här.

Just nu längtar jag efter lite allt möjligt. Det ska bli kul när tomten kommer och ger mig presenter. Sen så ser jag fram emot mellandagsrean. Jag skulle vilja göra ett riktigt bra fynd. Under mellandagarna så ska jag fara med familjen till
IKEA i Haparanda. Jag har alltid gillat IKEA så det kommer bli kul att fara dit.

Nu ska jag gå och hjälpa mamma med all hennes matlagning.

Hoppas att alla får en riktigt fin jul!

Glass i stora lass!

Jag har skaffat mig ny taktik för min hals så jag ska kunna prata. Glass fungerar jättebra! Hoppas att jag ska kunna prata normalt snart. Är trött på att ha det såhär nu.

Julpyssel

Nu har jag hittat det perfekta julpysslet. Jag ska ju i och för sig jobba en del, men en sån här klänning ska jag nog lyckas hinna med att sy också. Eleonore är så duktig. Så jag måste och och shoppa lite ulltyg. Hoppas att min blir lika snygg som hennes.

Stackars mig

Ojoj, Susanne har blivit sjuk. Eller jag känner mig inte sjuk, jag har bara råkat tappa rösten, så kan knappt prata. Lite svårt att ha mitt jobb och inte kunna prata ju, så jag gick hem efter sex timmars jobb idag. Orkade inte mer då. Vårdtagarna hörde mig ju inte.

Något som är riktigt trevligt är ju att alla vårdtagare är så positiva och glada nu när julen närmar sig. Jag fick en julklapp idag av en vårdtagare. Det var en speldosa eller vad det nu heter. Det var några tomtar på den. Jättefin tycker jag. Den passar mig som gillar julen och vill ha mycket julsaker.

See by Chloé

35908-145

Jag tycker att den här kjolen från See by Chloé är helt underbar. Skärningen är så fin. Dessutom så gillar jag matchningen med svart blus och lackskor. Snygg partykjol som lätt kan kläs ner till en vardagskjol. Den tål att tänkas på. Jag är i stort behov av kjolar!

Bild:
Net-a-porter

Förälskad i en klänning

Lite såhär i efterhand så måste jag bara skriva om klänningen jag förälskat mig i. Jag är en trogen läsare av Eleonores blogg och i den här önskeoutfiten fanns en sån vacker klänning som jag så gärna vill ha. Den är helt perfekt och dessutom inte dyr. Den är på rea till och med. Bättre än så kan det inte bli. Just nu är jag mest fokuserad på kalendern som jag vill ha (jag börjar nästan bli less själv på mitt tjat om kalendern). Jag gillar klänningar och min garderob skulle gärna innehålla fler.

Julklappsshopping och snö

Jag har inte kunnat blogga på flera dagar nu eftersom blogg.se krånglat så mycket, men nu verkar det fungera iaf.

Idag har jag gjort bort allt julklappsshoppande. Jag tycker verkligen inte om att göra det, men det gick som tur var snabbt och hyfsat smärtfritt. Nu är det bara inslagningen kvar och det tycker jag är riktigt kul.

Bara 10 dagar kvar nu till julafton. Jag ska jobba hela dagen och det ska då bli kul. Det är så kul att få göra alla vårdtagare så fina. Jag hinner ju inte träffa min familj då, men det hinner jag med före och efter julafton och juldagen.

Idag har det äntligen kommit snö. Så kul. Hoppas bara att den stannar kvar.

Nya jeans?

Jag behöver nya jeans, men jag har ingen aning om vad för typ av jeans eller vilken färg jag vill ha. Känner mig helt förvirrad. Måste kolla upp alternativ.


Röda pumps

35908-144
Röda pumps är verkligen snyggt tycker jag. Dom här från Pedro Garcia är så söta och hade gärna fått flytta in i min garderob. Dessutom är dom inte så dyra. 195 euro kostar dom på Net-a-porter.

Bild:
Net-a-porter

I wish I was a punkrocker

Min favoritlåt just nu är Sandi Thoms låt I Wish I Was A Punkrocker. Jag blir så glad varenda gång jag hör den låten. Den passar riktigt bra som promenadmusik faktiskt.


Tänk om...

Tänk om jag skulle ha haft ca 6000 kronor som bara låg och skräpade någonstans. Då skulle jag ha köpt den här underbara klockan från Fendi.

Rött är snyggt

35908-143

Jessica Simpson passar verkligen jättebra i rött. Trots att hon har röd kappa, röd väska, röda läppar och röda skor så tycker inte jag att det blir för mycket. Gillar förresten hennes kappa. Det är ju riktigt snyggt med volang.

Bild:
Celebworld

Kalender

Åååh, nu har kalendern som jag vill ha kommit på eLuxury. Den är ju helt underbar. Den finns bara i gult, men jag skulle gärna vilja ha en gul. 300 dollar kostar den. Om man använder Internationalcheckout så kostar det ca 2 700 kronor att få hit den. Fast då ska man lägga på tull och skatt på det också. Vill så gärna ha en kalender från Louis Vuitton.

Besviken

Jag har inte hunnit, orkat eller så har blogg.se krånglat så jag har inte kunnat blogga i veckan, men shopping, klockletande och en massa jobb har jag pysslat med. Tyvärr så gillar inte min rygg att jag jobbat mycket, så nu har jag ooont!

I början av veckan var jag på Kicks och köpte en mascara. Jag är ständigt letande efter den perfekta mascaran, men jag har nog inte riktigt hittat den ännu. Den här gången köpte jag den här
presentboxen från Estée Lauder. Jag tyckte att det var en bra idé att passa på såhär i juletider när man får saker på köpet.

Efter att ha använt mascaran och primern i några dagar så har jag inte annat att säga än att jag tycker hemskt illa om den. Det bara kletar och kladdar och blir hemskt. Sminkborttagningsmedlet kliar och svider. Nu har jag gjort det misstaget att köpa det där och kommer aldrig att göra om det.

Mina mascarafavoriter hittills är Diorshow och Hypnôse. Får nog hålla mig till dom i framtiden.

Digitalkamera

Jag ska få en digitalkamera i julklapp. Så bra ju. Vill verkligen ha en. Längtar massor till julen nu!


Karanina

35908-142

Shopaholic har en sån underbar svart klänning från Karanina. Den är den perfekta svarta klänningen. Ååh, vad jag vill ha den. För 2 890 kronor är den min. Frågan är ju om den är värd det eller inte.

Bild:
Shopaholic

Britneys nya stil

35908-140

Britney och Paris har ju blivit partykompisar. Det har nog varit svårt att missa om man kollar in alla paparazzibilder. Det verkar som att Paris har fått Britney till att ändra sin klädstil. Just efter skilsmässan med Kevin hade Britney gräsliga sidenkläder som satt illa. Nu har hon helt plötsligt söta klänningar. Den gröna var nog lite för urringad för min smak, men mera kvinnligt är det i alla fall. Dom är så söta när dom matchar i sin grön och röda klänning med var sin nätstrumpa på sig. Samma skor har Britney på sig vid båda tillfällena.

Bilder:
Celebworld och Hollywoodrag