Besviken på vädret

Jag som längtade så mycket efter våren igår. Jag hade ju till och med köpt nya vårskor. Jag fick världens chock när jag vaknade. Det har snöat massor! Idag är jag bara besviken. Det dröjer säkert jättelänge innan jag får använda mina vårskor nu. Idag kom dessutom avin för ballerinaskorna som jag beställde för ett tag sedan. Om några timmar måste jag ut i snöovädret och jobba. Det blir inte kul. Jag måste nog gå idag när det är så mycket snö. Det ser nästan omöjligt ut att cykla. Jag såg när brevbäraren kom med posten och han hade det inte lätt i det här vädret idag såg det ut som.

Dagens stora minus är vädret. Ett plus är att jag fått ballerinaskorna från La Redoute.

Underbart!

En underbar dag har det varit idag. Cirka en timme efter att jag vaknade på morgonen hade posten kommit och i min gröna brevlåda låg mina nya jeans. Dom sitter helt perfekt. Dom är ju självklart lite för långa, men det ska jag sy till när jag hälsar på föräldrarna till helgen och har tillgång till symaskin. Jag vill ha dom i shoe cut. Det blir så snyggt till sommarskorna. Jag köpte förresten nya skor idag också. Ett par vita "seglarskor" från Din Sko. Bara 280 kr kostade dom. Det är ju perfekt för mig. Nu längtar jag verkligen efter våren så jag får ha mina vårkläder. Jag måste förresten hitta en vårjacka också, men det hoppas jag på att hitta i Luleå till helgen när jag ska dit. Undra vad jag ska leta efter? Vad ska man ha för vårjacka i år egentligen?

Simple Life 4

35908-8435908-83
Paris Hilton spelar nu in Simple Life 4. Det är inte varje dag man får se henne på en gräsklippare. Snygga solglasögon har hon i alla fall.
Tarah Smith-väskan gillar jag också. Dom här bilderna får mig att också vilja ha sandaler och klänningar på mig nu. När får jag sommar? Jag vill ha det nu!

Shopping


Idag har jag vandrat runt i affärer här i Skellefteå. En del shopping blev det. Tyvärr är det en väldigt dålig bild. Jag köpte:

  • Två baslinnen. Ett rött och ett mörkblått. Perfekt i vår. Det passar verkligen till allt. Endast 49.50 kronor styck på Vero Moda.
  • Mörkblått sidenband som jag lindat runt ett brett diadem. Ett lätt sätt att ändra färg på diademet efter outfit.
  • Röda sandaler med kilklack och "peeptoe". Från Wedins.
  • Randing sjal i vitt och rött. Finns även i blått och vitt, men eftersom jag köpte röda skor tänkte jag att det skulle matcha bra med en rödrandig sjal. 49 kronor på Cubus.
  • Bodybutter från Body Shop. Bekväm liten storlek på förpackningen. Passar perfekt i handväskan.
Jag är väldigt nöjd med det jag hittade idag. Något som jag verkligen letar efter, men inte hittar, är något prickigt. Det kan lika gärna vara en sjal, klänning eller top, bara det är prickar på. Förhoppningsvis hittar jag det senare i vår.




En ledig dag

Jag har en helt ledig dag idag. Det är så skönt. Helt underbart väder är det dessutom, så idag ska jag använda mina solglasögon. Idag har jag tänkt ta en promenad in till stan och gå i lite affärer. Jag skulle verkligen vilja ha något prickigt i vår. Dessutom har jag 20% rabatt på Wedins. Kanske kan jag lyckas hitta några snygga skor där. Såna här är mina önskeskor just nu. Tyvärr är dom lite för dyra.

Jag har bestämt mig för att bli blond igen. Det var roligt med en förändring, men jag trivs bäst som blondin. Ska beställa tid för en färgning idag.

Ha en bra dag i solen!

Blinga min söta mobil?

Nu kan man få sin mobil blingad på Bubbleroom. Det är ju så snyggt. Min w550i skulle nog bli glad om den fick några swarovskikristaller på sig. Jag mejlade till Angela som blingar mobilerna och frågade vad det skulle kosta att bara blinga skalet på min älskade mobil. Bara 1000 kr för ett enfärgat. Jag ska fundera på det. Det finns ju mycket annat som jag gärna också skulle vilja ha.

Drömoutfit

35908-81

Dom här kläderna som Paris Hilton har på sig tycker jag är helt underbara. Det ser så somrigt och helrätt ut. Sådär skulle jag vilja se ut i sommar.

USA-shopping

I maj så åker en kompis till Seattle i två veckor. Jag har funderat så det knakar över vad jag ska be honom shoppa åt mig där. Nåt jag bestämt mig för är att jag vill ha ett juicyset. Helst ett rosa i velour, men frotté går bra också. Hoppas att jag lyckas få honom att hitta ett. Jag hittade 10 butiker i Seattle som har Juicy Couture, så någonstans borde han lyckas hitta det. Jag längtar redan efter mitt juicyset!

En effektiv dag

Idag har jag städat hela dagen. Riktigt skönt att det är gjort. Jag hade tänkt göra det hela veckan, men det har som inte blivit av förr. Nu är det i alla fall rent och fint i mitt lilla studentrum. Riktigt effektiv har jag varit idag. Jag har också gjort en inpackning på håret, så det ska må lite bättre. Som det känns nu skulle jag verkligen vilja bli blond igen. Jag trivdes bäst med det. När jag fått min lön ska jag gå till dom duktiga tjejerna på Hufvudsaken och bleka det.

Just nu sitter jag med en kopp vaniljte och ser på Floorfiller. Hur skönt som helst. Vaniljte är något jag verkligen rekommenderar. Jättegott!


Nya jeans

Idag beställde jag ett par nya jeans. Jag tyckte att min jeansgarderob borde uppdateras. Jag är en tjej med en ganska stor rumpa, så man ska väl egentligen ha bootcut-jeans då. I veckan såg jag på Oprah och det avsnittet handlade om jeans. Då sa jeansexperten (minns inte vad hon henne) att tjejer under 165 cm inte ska ha bootcut på sina jeans. Man fick då se bilder på det och det var inte alltid så snyggt. Jag valde nu att köpa mig ett par jeans utan bootcut. Dom här kommer säkert göra att min rumpa ser minst dubbelt så stor ut, men jag trivs med min rumpa och jag vill ha dom ändå. Oprah hade ett par AG jeans på sig i programmet, men hon hade modellen Club.

Egentligen hade jag velat ha ett par Paigejeans, men dom var slut i min storlek. Någon gång jag ska jag ha ett par Paigejeans. Dom är ju så snygga. Det irriterar mig lite att Revolve Clothing bara har herrjeans från Genetic denim. Jag skulle vilja ha Geneticjeans. Än så länge har jag bara sett dom på Shopintuition, men dom levererar ju inte till Sverige.

Hoppas att RC är snabba på att skicka mina jeans till mig.

Carola vann!

35908-80
Jag tycker inte riktigt att det var rätt låt som vann, men man får ju hoppas att det går bra för henne i Aten. Förhoppningsvis så har hon andra kläder på sig då. Nu ser hon ju ut som en smurf. Det är lite för mycket blått. Jag tycker att Lena var en bra programledare för melodifestivalen. Tyvärr fick jag ju inte se början eftersom jag jobbade till nio, men på måndag är det tydligen repris, så jag ska sitta bänkad framför tv:n då.


Nya vårskor

Nu har jag beställt mig ett par ballerinaskor att ha i vår och sommar. Det har ju varit så härligt vårväder så jag kände att det var dags att hitta ett par. Först tänkte jag beställa ett par från Marc by Marc Jacobs, men då insåg jag att jag ska både flytta till sommaren och dessutom så ska jag ju till Göteborg i juli. I Göteborg finns det tydligen en Mulberrybutik också, så jag ska nog försöka shoppa lite billigare i framtiden. Jag köpte ett par guldiga ballerinor från La Redoute istället. Dom var riktigt söta och jag hade 25% rabatt på en valfri vara. Hoppas att dom är lika söta i verkligheten och är sköna så jag kan gå långt i Göteborg.


Victorias Solisar

Jag såg nyss i programmmet Sofis Mode på kanal 5 om att Victoria Beckham har designat solglasögon som troligtvis kommer att finnas till försäljning om några månader. Dom såg riktigt snygga ut. Såna skulle jag vilja ha. Jag ska spana efter dom senare i vår. Dom kommer nog aldrig att finnas här uppe i Norrland, men jag ska ju söderut i sommar. Annars finns ju alltid Internet till hjälp.

Me want new shoes!!

Åh, vad jag längtar efter nya skor nu. Det finns så många söta modeller som verkligen får mig att längta efter våren. Mitt ha-begär blev då inte bättre då det var så underbart väder idag.


Gaspard Yurkievich


Jag läste i Eleonores blogg om webshopen Le Shop. Jag visste inte att den fanns, men jag såg dom här skorna från Gaspard Yurkievich och föll direkt för dom. Så söta skor har jag inte sett på länge. Vill ha dom! Bara synd att dom kostar 2995 kronor och det tycker jag är lite för mkt för mig. Man lever ju trots allt bara en gång och jobbar hårt för min lön, så jag kan kanske är värd dom? Dom skulle vara helt underbara på mina fötter i vår och sommar tror jag.

Bild från Le Shop

Underbar kavaj

35908-78

Min vår och sommar skulle nog bli perfekt i den här kavajen från Cacharel. Jag har letat lite den senaste tiden efter en kort kavaj med lite kortare ärmar och den här är ju så söt. Synd att priset inte var riktigt rätt för mig. 2 384 kronor var lite mycket för en person med hemtjänstlön. Nu ska jag drömma om den resten av dagen.

Bild från
Bubbleroom

General Motors Annual ten Celebrity Fashion Show

35908-74
Mischa Barton.

35908-75
Lindsay Lohan.

35908-76
Eva Longoria är lika vacker som vanligt.

35908-77
Nicky och Paris Hilton var självklart där.

Bilder från
Celebworld

Oliver Peoples

Jag har beställt ett par solisar från Oliver Peoples. Jag blev verkligen kär i det märket då jag såg bilderna på Jessica Simpson i olika modeller och hon verkar ha alla färger som finns nästan. Athena ser ut att vara hennes favoritmodell. Jag kommer att få dom inom två till tre dagar och jag längtar verkligen. Modellen Cameo i färgen Sienna tilltalade mig mest. Hoppas bara att dom sitter bra på mig. Det är ju förra årets modell, men jag tror att jag kommer älska dom. Idag har det inte varit något solglasögonväder då det har snöat massor, men annars har det varit soligt många dagar nu. Så nart jag fått mina solisar vill jag ha sol varenda dag.