Vill ha!

35908-94
Jennifer Lopez har såna underbara solglasögon från Oliver Peoples och hon har dessutom modellen Harlot som jag verkligen vill ha. Så synd att dom både är så dyra & verkligen svåra att få tag på.


Äntligen är skärpet från Chloé mitt

Jag måste verkligen berömma Net-a-porter för deras väldigt snabba leverans. Jag beställde Chloéskärpet vid omkring ettiden på torsdag morgon och jag fick paketet kvart i tre på fredag eftermiddag. Så snabbt trodde jag inte att det skulle gå. Det är ett av mina bästa köp hittills i vår. Det kom i en vit liten ask som det stod Chloé på och innuti var det en liten "dustbag" som skärpet ska förvaras i. Det känns jättelyxigt. Det kommer jag verkligen att kunna ha till allt. På nästan varenda outfit kommer nog det skärpet att hänga med. Jag hade det utanpå min kavaj idag och det var riktigt snyggt.

Beställningar

Idag fick man lön och jag har redan hunnit göra två beställningar. Jag var bara tvungen att beställa Chloéskärpet som jag har blivit så förälskad i. Förhoppningsvis så är det lika underbart i verkligheten som på bild.

Dessutom så lyckades jag tappa bort mina solglasögon från Oliver Peoples i måndags när jag var ute på en promenad, så idag beställde jag nya. Det blev ett par svarta Diorsolisar. Det lilla hjärtat som är istället för o:et i Dior tyckte jag var så sött. Jag kan ju bara inte leva utan solglasögon.

Jag hoppas verkligen att jag blir nöjd med både skärpet och solisarna.

Klänningar som jag skulle vilja ha i min garderob

35908-88
Diane von Furstenberg

35908-89
Issa

35908-90
Jill Stuart

35908-91
Jill Stuart

35908-92
Marc by Marc Jacobs

35908-93
Milly


Bilder från
Net-a-porter

Irriterande

Jag fick ett mejl inatt från Urban outfitters där jag beställde mina röda pumps från. Det stog i mejlet "your item is cancelled". Det var nåt om att det inte gick att leverera och att det inte skulle dras några pengar från kontot heller. Det konstiga är att det stod på den storleken att den skulle beställas in igen 29/4. Dessutom så har det faktiskt dragits pengar från mitt konto. Tyvärr så tar det någon dag innan man kan se var pengarna har gått, men det är ungefär det beloppet jag hade beräknat med att skorna skulle kosta. Väldigt konstigt. Om någon dag så ser jag vart pengarna har hamnat, men om det är dom som har dom, så måste jag ju mejla & fråga vad det är dom har ställt till med. Jag vill verkligen ha dom där pumpsen!

Passande väska

Den här väskan skulle ju vara jättefin till mina röda skor. Jag längtar så väldigt mycket till dom kommer med posten.

Steven Shein

35908-87
I
Sofis mode var det något reportage om Steven Shein och hans smycken. Då såg det mest ut som leksaker tycker jag, men på MIscha Barton tycker jag att halsbandet är riktigt snyggt. Jag har tittat förr på smycken från Steven Shein på Kitson, men det är nog först nu när jag ser den här bilden som jag tycker att det är riktigt snyggt. Det finns många jättefina modeller på halsband som jag mer än gärna skulle vilja ha i min garderob.

Bild från Celebworld

Christian Louboutin

35908-86
Jag har nu länge avgudat dom helt underbara Christian Louboutin-pumpsen som till exempel
Jessica Simpson har. Dom är ju så vackra. Idag så råkade jag läsa någonstans (minns inte var) att Urban Outfitters har ett par liknande skor och dom kostar ju endast 58 dollar. Jag kände att nu måste jag verkligen ha dom här. Man får dessutom gratis frakt till och med den 24/4 inom USA, så jag tog chansen. Så nu har jag beställt ett par såna skor som på bilden ovan. Jag vet ju att det kommer tillkomma frakt eftersom jag haranvänt mig av Shop the States och dessutom måste jag betala tull när dom kommer till Sverige, men det blir nog inte så jättedyrt ändå. Det blir då garanterat billigare än om jag skulle ha köpt äkta Louboutins i alla fall. Idag är jag riktigt lycklig eftersom jag har hittat såna underbara skor. Jag hoppas att det går bra att få hit pumpsen utan problem.

Nu ska jag iväg och jobba igen och jag kommer nog att göra glädjeskutt hela kvällen.

Bild från Urban outfitters

Acessories Lounge

Jag läste i Legally blondes blogg om webbshopen Accessories Lounge. Jag hittade så mycket fina saker som jag verkligen skulle vilja ha. Som dom här väskorna med rosetter från Marc by Marc Jacobs är ju bara helt underbara för en tjej som mig som älskar allt som är sött och rosa. Dom här pumpsen skulle jag då vilja ha till. Vilken underbar outfit det skulle bli om jag hade det ihop.

Marc by Marc Jacobs tycker jag har så söta accessoarer, även om många på den webshopen inte är så jättetrendiga. Som det här söta hårspännet gillar jag verkligen. Det är ju tyvärr slutsålt. Men fjärilen var också söt. En väska med prickar på hittade jag också. Den var lite söt den med. Den var dessutom på rea, så det är till och med ett överkompligt pris på den. Kanske det kan vara en bra investering för min sommargarderob?

En guldring skulle jag behöva och då är ju den här från Lara Bohinc helt underbar. En scarf från Cacharel skulle nog inte vara helt fel det heller att ha i sommar. Nu längtar jag verkligen efter ett riktigt sommarväder.

Sov gott!

Ny kavaj

Det har varit riktigt härligt väder idag. Jag var på en lite shoppingtur som planerat. Det kändes lite fel att gå runt i en ljusrosa kavaj i mitten av april, så jag lyckades efter mycket om och men hitta en mörkbeige kavaj från märket VILA. Den kan fungera tillfälligt i alla fall. Riktigt nöjd är jag inte, men den sitter helt perfekt. Jag funderar på om det kanske skulle kunna bli snyggt med ett sånt här skärp till då. Eller kanske det här i vitt. Kavajen känns lite tråkig som den är tycker jag.

Dagens outfit

Nu ska jag snart gå till H&M och se om jag hittar nåt fint. Det är 10% på allt idag som klubbmedlem och då tänkte jag köpa mig ett par gula jeans som jag har sett där förr. Jag vill inte lägga så mycket pengar på nåt som jag knappt kommer att använda.

Dagens outfit är:

Blåa AG jeans
Vit kortärmad tröja, VILA
Blått sidenband i midjan
Guldigt diadem, Glitter
Långt halsband med hjärta på, Golddigger
Vita seglarskor, Din Sko

Nu ska jag ut i solen!


Åtminstone ett diadem

Nu är jag alldeles slut i kroppen efter dagens jobbande. Jag hittade ingen vårjacka på min lilla shoppingtur innan jobbet, men däremot hittade jag ett brett guldfärgat diadem på Glitter. Jag har velat ha ett lite bredare diadem länge nu, så jag är riktigt nöjd att jag lyckades hitta nåt som jag ville ha i alla fall. Letandet efter en vårjacka får fortsätta en annan dag.

Vår i Skellefteå

Äntligen vårväder! 12 plusgrader står min termometer på här i Skellefteå. Idag ska jag ta fram mina rosa vårskor. Det blir ett par sneakers från Din Sko som jag köpte förra våren tror jag. Jag ska ju trots allt jobba senare idag, så då blir det bekväma skor framför snygga. Dom är trots allt lite slitna. Det är inte världens lättaste att hålla rosa sidenskor rena.

Nu ska jag gå in till stan och försöka hitta en vårjacka innan jag börjar jobba. Mamma ringde nyss och tipsade om en rosa trenchcoat. Jag älskar ju rosa, även fast det inte är en modefärg nu i vår/sommar så skulle jag gärna vilja ha en rosa jacka. Nä nu måste jag stressa iväg.

Ha det bra i solen :)

Asos

Jag har alldeles nyss beställt en klänning från Asos. Ska bli kul att se hur det fungerar med leverans m.m. Om det går bra så ska jag självklart beställa fler gånger. Jag hittade äntligen en prickig klänning som jag gillade. För några veckor sedan när jag var på Kicks så hade en an tjejerna som jobbar där en sån underbar prickig klänning och sedan dess har jag verkligen velat ha en, men inte hittat någon som jag gillar. Jag har tänkt ha ett vitt eller mörkblått sidenband i midjan istället. Jag tror att den klänningen kommer att bli perfekt i sommar.

Oturens dag...

Dagen har inte börjat så bra. Jag har tyckt att det har luktat starkt & konstigt i min ryggsäck som jag har när jag jobbar, men jag trodde att det var desinfektionsmedel som läckt ut i ryggsäcken, men flaskan har varit stängd. Så då slutade jag tänka på det, men så i morse tog jag upp min lilla neccessär som jag har nagellack, nagelfil och nagellim i ifall att nån nagel går av eller nagellacket blivit förstört. Där i hade mitt 3-way glaze från Essie gått sönder och det var världens kladd. Inte kul. Inte så konstigt att det luktade konstigt i ryggsäcken. Nu har jag slängt både min lilla neccessär och flaskan som gått sönder.

Jag var ute i det hemska snöovädret för någon timme sedan också för att hämta ut paket på posten från H&M. Det gick knappt att ta sig fram och jag var blöt hela jag innan jag var hemma igen. Jag kan ju meddela att H&M:s cityshorts sitter väldigt illa på mig. Det här med shorts är nog inget för mig tror jag. Eller så måste jag försöka hitta ett par som sitter bra, men min rumpa brukar sällan tillåta nåt att annat än stretchjeans sitter bra på mig. Jag har tänkt ta mig in till stan nu och prova lite shorts. Ska skicka iväg paketet med dom 3 paren illasittande shorts också.

Hoppas att alla andra har mindre otur idag.


Chloeskärp?

35908-85

Det här Chloeskärpet tycker jag är helt underbart. Jag skulle nog kunna ha det till nästan allt i vår och sommar. Om jag betäller det från
Net-a-porter.com så kostar det omkring 1 500 kr inklusive frakt. Jag har funderat i några dagar på om det är värt det eller inte och jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska beställa det eller inte. Jag är ju helt galen i det, men är ett Chloeskärp värt 1 500 kr? Jag måste nog fundera ett tag till.

Bilder från Net-a-porter